Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy után a (318 db)

Lehetséges, hogy az aktus után 16 nappal már fájjon a mellem, meg legyen duzzadva? Mintha már mirigyeket is lehetne érezni, és menstruációs görcshöz hasonló görcseim vannak. Az aktuskor volt pont a peteérésem! Lehetséges hogy ezek a terhesség jelei?

Terhességi tesztet ilyenkor már érdemes végezni? valaki azt mondja igen,valaki azt,hogy nem...

Legjobb válasz: szerintem igen!nekem ilyenkor már kimutatta de mondjuk ez mindenkinél más!szorítok neked!

szerintem igen!nekem ilyenkor már kimutatta de mondjuk ez mindenkinél más!szorítok neked!
Már bátran csinálhatsz tesztet. Az ún. 3 napos tesztek a beágyazódást követõ harmadik napon már kimutatják a vizeletben lévõ hcg-hormont, azaz az aktus után 10-12 nappal elvégezhetõk (mivel a beágyazódás általában egy hét). Nekem is fájdogált már a mellem ennyi idõsen. Drukkolok! :)
Szia. Én még várnék 1-2 napot, mert mint írtam máshova is, feleslegesen nem dobálnám az ezer forintjaimat tesztekre, inkább vennék rajta valamit a babának, vagy meglepném a leendõ KIspapát valami babás aprósággal.De a Te döntésed.Írd meg mi lett az eredmény.Szorítok.Lizy

Ha olyan HPV-m van, amit nem szexuális úton kaptam, akkor az lehetséges, hogy kimutatható a kenetből?

A barátommal csak egymással voltunk,együtt vesztettük el.Tehát elméletileg nem tőle kaptam,hanem mondjuk kézfogástól vagy uszoda,stb...mégis hpv gyanú lett a leletem a nőgyógyásznál.Tehát ha nem nemi úton kaptam el,akkor is benne lehet ott? L20

Legjobb válasz: Hogy milyen úton kaptad, nem lehet kimutatni csak azt, hogy fertõzött vagy-e vagy nem. Így /is/ terjed: http://www.sobel.hu/nogyogyaszat/std/hpv/hogyan-terjed/

Hogy milyen úton kaptad, nem lehet kimutatni csak azt, hogy fertõzött vagy-e vagy nem. Így /is/ terjed: http://www.sobel.hu/nogyogyaszat/std/hpv/hogyan-terjed/
csináltak utána hpv tesztet? mi lett az eredménye? lehet nem nemi útön is fertõzõdni sajnos, bár mindenhol azt irják hogy nemi úton terjed.
A hpv gyanú még nem azt jelenti hogy tényleg hpv fertõzött vagy. 2es voltam.
A kérdező hozzászólása: most voltam kedden, két hét múlva lesz meg az eredménye a vizsgálatnak. remélem a legjobbakat:)
ird meg mi lett az eredmény! drukkolok neked hogy rendben legyél.

Mikor megfogom a lanyomat az olembe bele fajdul a hasam aljaba lehetseges hogy utba lenne a testver?

Legjobb válasz: Lehetséges, de ezen kívül még legalább 10 dolog szintén. Elsõ lépésként csinálj egy tesztet. Ha negatív (és nem szûnik meg a fájdalom), akkor mindenképp menj el orvoshoz!

Lehetséges, de ezen kívül még legalább 10 dolog szintén. Elsõ lépésként csinálj egy tesztet. Ha negatív (és nem szûnik meg a fájdalom), akkor mindenképp menj el orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszt, de ez csak 2-3 napja van, es pl tenap eesznap hanyingerem is volt
Lehet ez mástól is. Elsõ körben én tesztelnék, ha már itt az ideje, vagy várnák, hogy tesztelhessek. Ha negatív, akkor elmennék dokihoz, mert a hasfájást és hányingert más is okozhatja.
A kérdező hozzászólása: okes koszi

Fürdés után apró piros pöttyok jelennek meg a bőrömön lehetséges hogy allergia a tusfürdőre?

Legjobb válasz: Valószínûleg nagyon kiszárad tõle a bõröd, nekem folyékony szappan produkálta ezt a tünetet. Próbálj meg tusfürdõt váltani és használj minden fürdés után testápolót, nekem ez bevált. :)

Valószínûleg nagyon kiszárad tõle a bõröd, nekem folyékony szappan produkálta ezt a tünetet. Próbálj meg tusfürdõt váltani és használj minden fürdés után testápolót, nekem ez bevált. :)
Legjobb esetben a tusfürdõre vagy alergiás. Legrosszabb esetben a vízre. Javaslom 2 hètig a fürdés ès mindenfèle mosakodás mellõzèsèt.
Én is így vagyok. Nekem nem allergiától van, ha csak vízben ülök, akkor is kijön. Nagyon száraz a bõröm. Lehet kapni a patikában olyan kenõcsöt, amit ott készítenek. Azt fel kell habosítani, és azzal mosakodni. Mosdás után pedig be lehet kenni vele a bõrt. Semmi színezék és illatanyag nincs benne.
A kérdező hozzászólása: Nekem a bõröm is viszket tõle és van hogy kipirosodik
Szia! Próbáld ki az aloe verás tusfürdõt vagy folyékony szappant, hidratáló krémet, hátha azok segítenek.Sajnos a kozmetikumok, személyi higiénés termékek elég sok kemikáliát tartalmaznak, amik ártanak a bõrnek.
Én is voltam így évekig, hogy fürdés után a hasamon, mellkasomon, nyakamon viszketõ kis piros kiütések jelentek meg. Sose mentem el allergiavizsgálatra, mert azt hallottam, hogy a vizsgálat lehet, hogy felerõsíti, vagy új dolgokra leszel allergiás tõle. Annyira meg nem zavart, hogy ne tudjak vele együtt élni. Nemrég vettem észre, hogy már nem jönnek ki ezek rajtam fürdés után, úgyhogy valszeg soha nem fogom megtudni, hogy a víz, vagy a tisztálkodó szerek az oka....
nekem az van, hogy fürdéskor amikor hozzáér a kézfejemhez a víz kis piros pöttyök vannak rajta. testápoló vagy kézkrém segít rajta. legalábbis nekem segít, mert csak ki van száradva, mert a szappan szárítja, és mostanság jóval többet mosok kezet szappannal, mert kaptam kutyát...
nekem old spájsztol volt oylan sztem bio cucokat vegyél akkro nem lehet gond [link]

Lehetséges, hogy csak a nemvárt után napokkal lesz pozitív a teszt?

Járt már úgy valaki, hogy a nemvárt napján még negatív volt a teszt, aztán csak napok múlva lett pozitív?

Legjobb válasz: Szerintem érdemes reménykedned!!! Van akinek csak 2 nappal a nemvárt után mutat halvány pozitívat. Lehet hogy terhes vagy csak még nem termelõdött elég hcg a szervezetedben! Ha nem jön meg én mindenképpen csinálnék egy újabb tesztet hétfõn.

Szerintem érdemes reménykedned!!! Van akinek csak 2 nappal a nemvárt után mutat halvány pozitívat. Lehet hogy terhes vagy csak még nem termelõdött elég hcg a szervezetedben! Ha nem jön meg én mindenképpen csinálnék egy újabb tesztet hétfõn.
Minden attól függ, kinek mikor van peteérése. Az, hogy a teszt az elmaradt mensinél már pozitívat mutat, azokra vonatkozik, akiknek gyönyörû szabályos ciklusa van, félidõben peteéréssel. Nekem pl. a ciklus 21. napja körül van peteérésem. (bár, én azt sem tudom soha, mikorra kell várnom a következõ mensit :-)) A peteérés után 10-11 nappal viszont tényleg korai volt a teszt. Még csak mostanában ágyazódhat be, és a szervezet ez után kezdi a HCG hormont termelni. Én várnék még 3 napot.
Ha peteérés után 11 nappal vagy, akkor még jóhyogy nem lett pozi teszted! Még csak most ágyazódhatott be, de nem lesz egybõl annyi hcg, hogy kimutassa a teszt, fõleg nem egy 25-ös! Ha ilyen hamar akarsz már tesztelgetni, akkor inkább 10-es érzékenységûvel próbálkozz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! Peteérés utáni 11. nap van ma és Facelle tesztet csináltam (25-ös érzékenységû) a reggeli vizeletbõl. Nagyon remélem, hogy pár nap múlva már pozitív lesz!
Ha peteérés után 11. nap, akkor még bõven lehet pozitív a teszt!
Attól függ mikor volt peteérésed és milyen fajta tesztetet csináltál.Ha késöbb volt peteérés mint középidõ akkor azért nega a teszt nemvárt napján. Tesztek közül pedig a Gabriel ami késöbb mutat pozit mint a többi teszt.Nálam így volt.Nemvárt napján One step, Gravi hcg pozi volt, Gabriel negatív. 38 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Azt hittem, ma már ki tudná mutatni a teszt, mert olyan sokan írták ezen az oldalon is, hogy már a nemvárt elõtt akár 5 nappal is pozitív lett a tesztjük. Akkor ezek szerint nem ez az általános? Mikor érdemes tesztelni?
Igen!Én is igy voltam 30.-ára nem vártam akkor negatívat teszteltem, nagyon szomorú lettem , gondoltam biztos csak késik ha már negatív lett vártam 1 hetet semmi , vettem 1 tesztet és akkor már szépen látszott hogy pozitív ..én se gondoltam volna mert elsö baba nem nagyon tudtam .. szorítok neked :) )
Akik a nemvárt elõtt 5 nappal pozit teszteltek, simán lehet hogy pl. a ciklus 10. napján van peteérésük.. A tesztek általában a fogantatás után 12-14 nappal mutatnak valamit (beágyazódás után). Az, hogy ez mennyire van közel vagy távol a nemvárthoz, az csak a peteéréstõl függ.
Egy picit nem értenék veled egyet, bár minden nõ szervezete más és más. Nálam úgy volt, hogy én pontosan tudtam, hogy mikor voltunk együtt a pozitív teszt utolsó napján, elméletileg rá egy napra volt a peteérésem, de ha a szeretkezés napjától számolom is, akkor is a 9-ik napon már halványan ott volt a második csík, ami minden nappal egyre erõsebb lett. Tehát, vagy a teszt volt tényleg nagyon jó vagy mindenkinek más a szervezete és másképp alakul a HCG szint.

9 nappal tüszõrepesztõ injekció után esti vizeletbõl közepesen erõs terhességi teszt már lehetséges, hogy nem a repesztõ hatóanyaga miatt van?

Már többször kaptam Choragon tüszõrepesztõt.

Legjobb válasz: Minek ilyen korán tesztelni? Lehet a hatóanyagtól is. De az is lehet, hogy terhes vagy, viszont a terhességek nagyon nagy hányada felszívódik a mensesig, így a nõ nem is sejti, hogy elvetélt. Nem véletlen ajánlatos minimum a nemvárt elsõ napját megvárni. De sok orvos csak 5-7 napos késés után javasolja a tesztet. Tessék, most teszteltél, és semmivel nem vagy okosabb. Ha negatív lett volna a teszt, akkor meg azon agyalnál, hogy nem lehet-e, hogy terhes vagy, csak még túl korai a teszt és alacsony a hcg szinted.

Minek ilyen korán tesztelni? Lehet a hatóanyagtól is. De az is lehet, hogy terhes vagy, viszont a terhességek nagyon nagy hányada felszívódik a mensesig, így a nõ nem is sejti, hogy elvetélt. Nem véletlen ajánlatos minimum a nemvárt elsõ napját megvárni. De sok orvos csak 5-7 napos késés után javasolja a tesztet. Tessék, most teszteltél, és semmivel nem vagy okosabb. Ha negatív lett volna a teszt, akkor meg azon agyalnál, hogy nem lehet-e, hogy terhes vagy, csak még túl korai a teszt és alacsony a hcg szinted.
A kérdező hozzászólása: Azért teszteltem, mert érdekel, hogy a repesztõ mikor ürül ki.Nem jutottam sokkal elõre, de nem bánom. Legalább jobban bizakodom, hogy végre most összejött :)
Így van! :) Tessék bizakodni, és pozitívan hozzáállni! Adja Isten, hogy már kismama legyél (csak még nem tudod.)

2 hónapos babám eddig nem volt hasfájós de most evés után fél órával elkezd sirni. Lehetséges hogy hasfájós a babám?

Legjobb válasz: Igen lehet.Próbáld tornáztatni,vagy ha cicizik igyál kamilla vagy kömény teát, az segíthet neki is.Ha kell vegyél infakolt.Nekünk ez vált be.

Igen lehet.Próbáld tornáztatni, vagy ha cicizik igyál kamilla vagy kömény teát, az segíthet neki is.Ha kell vegyél infakolt.Nekünk ez vált be.
nálunk 3 dolog vált be. 1. infacol 2. az ha a két térdét összefogod, és a mellkasához nyomod, ekkor rotyogtatni fog. 3. az egyik kezedre fektesd hasra. phu tehát: a kezedbe hasra forditod és az egyik kezed beteszed a hasa alá. remélem érthetõen elmagyaráztam. hasfájástünetei: - ha sir a lábát felhúzza - ha simogatod a hasát akkor megnyugszik
Nekem a gyerekorvos mindig azt mondta, hogy a hasfájásnak valami oka van, csak úgy nem fáj a pocijuk. Nálunk az általam itt Laktoherb tea okozta, amint abbahagytam, elmúlt a hasfájása. Gondold át, mit eszel-iszol, hátha emgtalálod a baj forrásást. Valaki itt írta, hogy õt a rizs is puffasztotta például... A másik ok lehet, hogy már jelentõsen többet eszik, így több elvegõt is nyel, esetleg 5 perc szopi után meg lehet próbálni büfiztetni, amjd ismét folytatni az evést. Persze ha ez nagyon megviseli õt, akkor nem kell erõltetni. A lábak tornáztatása jó ötlet, ne ijedj meg, ha sok puki jön, az a cél, hogy kijöjjön és ne maradjon benn;)
Korod? Mikor lett vége?
Ha nagyon jó volt akkor jah.
Igen, velem is ez van. Õrjítõen jó volt vele a szex, de más téren nagyon nem egyeztünk.

Rózsaszínes váladékozás, menstruációs görcsöket érzek a mai vizsgálat után.2 nap múlva "kéne" szülnöm. Az orvos "tágított" egy kicsit rajtam. Lehetséges, hogy megindult a vajúdási szakasz? Eléggé fájdalmas görcseim vannak.

Legjobb válasz: Nálam is ez volt. Elég erõs görcseim voltak éjjel, tusoltam többször, hogy rendezõdjenek a fájások. De elmúltak. De ez én voltam, neked kívánom, hogy minél hamarabb megszülj! :)

Nálam is ez volt. Elég erõs görcseim voltak éjjel, tusoltam többször, hogy rendezõdjenek a fájások. De elmúltak. De ez én voltam, neked kívánom, hogy minél hamarabb megszülj! :)
Szia! Hogy vagy? :)
Tágulásos vérzés lesz:) Nekem ez volt reggelt, kórházban tágitott a doki még, utána viszont nekem burkot repesztettek mert kiderült kevés már a magzatvizem.Egybõl 5perces fájásaim lettek.Sajnos nem tudom neked mennyi idõ fog eltelni amig megszülsz, de szerintem nem sok már:) Könnyû szülést:)
Valószínûleg megindult, de innentõl lehet 1-2 óra vagy 1-2 nap is még. Kívánom, hogy meilõbb karodban tarthasd a babád! Könnyû szülést!
ó, pardon, kívánom, hogy minden menjen gördülékenyen.:)
Jajj 4-es, hogy te mekkora hülye vagy :D Ne ijesztgesd már szegényt.. Nyugi kérdezõ nem fogsz elvetélni. Valószínûleg a vizsgálattól van a rózsaszínes folyás, vagy lehet, hogy már tágulsz. Nálam is így kezdõdött. Figyeld, hogy milyen idõközönként jönnek a fájások, 5 perceseknél már induljatok a kórházba. Mondjuk ha messzebb van, akkor lehet picit elõbb kéne. Könnyû Szülést! :) 10 napos kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: de már a 40. hétbe vagyok ilyenkor már nem vetélhetek el
Szerintem ez vetélés lesz.
Szia! Elsõ babánál én is így voltam. Reggel voltam dokinál, éjjel kezdõdtek a fájások, reggel 8-kor burokrepesztés, 10-kor oxy, 11, 50re megszületett a kisfiam. Könnyû szülést!
Sajna sok doki folyamodik ehhez a módszerhez :( Figyeld a fájásokat, mennyire rendszeresek. Még az is elõfordulhat, hogy órák múlva abbamarad a folyamat (fõleg, ha nem elsõ baba).
A kérdező hozzászólása: Elég késõn tértem ide vissza! :) Végül is 4-én megszültem, úgyhogy annak a jelei voltak! Minden jót nektek! Puszi!

Peteérés után 5 nappal korán reggel mensiszerű görcsöm volt pár percig! Lehetséges hogy beágyazódik a baba?

Legjobb válasz: Elvileg nem kizárt. A megtermékenyített petének kb 7 nap szükséges, hogy leérjen a méhbe, és további kb 3 nap, hogy beágyazódjon. Ezekszerint az 5 nap kevés, de bármi lehet persze.

Elvileg nem kizárt. A megtermékenyített petének kb 7 nap szükséges, hogy leérjen a méhbe, és további kb 3 nap, hogy beágyazódjon. Ezekszerint az 5 nap kevés, de bármi lehet persze.
Van rá esély, hallottam már ilyet, hogy 5 nappal utána történt valami... De még az is lehet, hogy nem is volt peteérésed és tovább növekedett és próbált megrepedni a tüszõd, szóval én azért ezt se zárnám ki, mert van ilyen (ez az amibõl ciszta lesz ha nem sikerül neki és az is okozhat megemelkedett hõt utána).
A kérdező hozzászólása: 5-7 napig vándorol azt tudom, de nem 5 nap után be is ágyazódott, hanem hogy lehetett-e ez a görcs annak a jele hogy most fog?
Második vagyok: Szerintem elõfordulhat, nem zárnám ki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Azóta mi történt Veled?
A kérdező hozzászólása: Szia! Semmi még, a cicifájáson kívül!:) Kb a 12. napon járhatok!Jövõ héten tesztelek ha addig nem jön meg!:)
A kérdező hozzászólása: Elszóltam magam!Megjött!:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!