Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy után (421 db)

Mikor megfogom a lanyomat az olembe bele fajdul a hasam aljaba lehetseges hogy utba lenne a testver?

Legjobb válasz: Lehetséges, de ezen kívül még legalább 10 dolog szintén. Elsõ lépésként csinálj egy tesztet. Ha negatív (és nem szûnik meg a fájdalom), akkor mindenképp menj el orvoshoz!

Lehetséges, de ezen kívül még legalább 10 dolog szintén. Elsõ lépésként csinálj egy tesztet. Ha negatív (és nem szûnik meg a fájdalom), akkor mindenképp menj el orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszt, de ez csak 2-3 napja van, es pl tenap eesznap hanyingerem is volt
Lehet ez mástól is. Elsõ körben én tesztelnék, ha már itt az ideje, vagy várnák, hogy tesztelhessek. Ha negatív, akkor elmennék dokihoz, mert a hasfájást és hányingert más is okozhatja.
A kérdező hozzászólása: okes koszi

Terheléses cukor vizsgalatnal lehetseges, hogy az első ehgyomorra vervetel teljesen jo (4, 1), de utana a "szirup" utan 7, 8 felett van?

Nekem alapjaraton jo a vercukrom, szoktam neha merni, mert apukam cukros. Most megyek majd terhelesesre es aggodom, hogy kiderulhet e, hogy a korabbi jo eredmenyek ellenere most rossz lesz..

Legjobb válasz: Igen ez lehetséges. Valószínû, hogy csak terhességi diabétesz lesz már ha egyátalán a terhelés beigazolja a gyanút. Ettõl nem kell megijedni, hiszen az esetek legnagyobb részében egy kis diétával rendben tartható és szülés után teljesen megszûnik. Viszont figyelmeztet arra, hogy cukorbetegségre hajlamos vagy, ezért nem árt úgy ahogyan eddig is szúrópróba szerûen ellenõrizni magad. Én mindhárom gyermekemmel terhességi cukros volta, betartottam a diétát nem is volt semmi baj. Szülés után mindig visszaállt a szervezetem és azóta is rendben van a cukrom. Ne aggódj. S ha netalán diétáznod kell, akkor azt tartsd be, hidd el megéri.

Igen ez lehetséges. Valószínû, hogy csak terhességi diabétesz lesz már ha egyátalán a terhelés beigazolja a gyanút. Ettõl nem kell megijedni, hiszen az esetek legnagyobb részében egy kis diétával rendben tartható és szülés után teljesen megszûnik. Viszont figyelmeztet arra, hogy cukorbetegségre hajlamos vagy, ezért nem árt úgy ahogyan eddig is szúrópróba szerûen ellenõrizni magad. Én mindhárom gyermekemmel terhességi cukros volta, betartottam a diétát nem is volt semmi baj. Szülés után mindig visszaállt a szervezetem és azóta is rendben van a cukrom. Ne aggódj. S ha netalán diétáznod kell, akkor azt tartsd be, hidd el megéri.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a segitseget! Ma mertem es 4, 1 volt, kivancsi vagyok mi lesz a vizsgalaton! Azert remenykedem, bar biztos tul lehet elmi a dietat is, neked is sikerult:)
Ha a szirupos eredményed 7, 8 lesz, akkor biztos kell majd diétáznod. Sajnos az éhomi mérés nem mérvadó, az nekem is mindog 6 alatt van, mégis diétáznom kell, sõt inzulint is kaptam. Persze nekem nem a sziruptól, hanem már egy zsemlétõl 9, 2 lett, így még szirupot sem kellett innom. Egyébként a diéta miatt ne aggódj, nem olyan borzasztó ezt betartani, csak okosan kell összeválogatni az ételeket. Én sosem éhezem, idõnként egy-egy sütivel bûnözöm is, de ez sem jellemzõ. Persze alig várom, hogy szüljek és utána ehessek egy jó kis házi krémest:-) De már nem sokat kell várni. Minden jót! (35. hetes mami)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ket nap mulva kuderul velem mi a szitu, de barmi lesz megbirkozim vele, mert a legjobbat akarom a picinek

Az lehetséges, hogy megjavult egy DVD lejátszó villámbecsapódás után?

Nagyjából egy évvel ezelőtt csapott be a villám valahol a közelben, ami szépen tönkre is tette a DVD lejátszómat. Most, hogy kezdjek vele valamit gondoltam megnézem, hogy meddig megy el és szétszerelem megnézem mi van benne. Bekapcsoltam beraktam egy lemezt és lejátszotta. Ez lehetséges?

Legjobb válasz: Nálam az volt a helyzet, hogy klímát szereltek. Sajnos pont elkellett hirtelen mennem otthonról, bár siettem, de már elkezdtek fúrni a srácok. Persze a HiFi bevolt dugva, és pont egy vezetéket sikerült eltalálniuk a fúróval. Lecsapta a villanyórát, de pont ezen a részen volt az LG HiFi is bedugva. Hangot nem volt hajlandó kiadni magából. Ki be kapcsolgattam minden nap hátha valami csoda történik. 2 hét után egyszer csak visszajött a hang. De csak minden 10. bekapcsoláskor. Utána már gyakrabban. 1 hónap után teljesen megjavult. Most is mûködik minden bekapcsoláskor. Kérdésedre válaszolva: úgytûnik lehetséges.

Nálam az volt a helyzet, hogy klímát szereltek. Sajnos pont elkellett hirtelen mennem otthonról, bár siettem, de már elkezdtek fúrni a srácok. Persze a HiFi bevolt dugva, és pont egy vezetéket sikerült eltalálniuk a fúróval. Lecsapta a villanyórát, de pont ezen a részen volt az LG HiFi is bedugva. Hangot nem volt hajlandó kiadni magából. Ki be kapcsolgattam minden nap hátha valami csoda történik. 2 hét után egyszer csak visszajött a hang. De csak minden 10. bekapcsoláskor. Utána már gyakrabban. 1 hónap után teljesen megjavult. Most is mûködik minden bekapcsoláskor. Kérdésedre válaszolva: úgytûnik lehetséges.
Lehet benne valami. Lehet hogy akkor amikor becsapott akkor áramlökést kapott ami hirtelen nagy töltést adott neki mert a legtöbb ilyenbe szerelnek egy biztonsági kütyüt ami blokkolja ameddig túl nagy energiát kap a trafó a kelleténél. Enyém is kapott már túláramot meg áramlökést nem is egyszer. Az nem villámlás miatt hanem valamelyik közeli trafóház meghibásodása végett kb minden házba tapasztalható volt a környéken, sokaknál tönkrement a TV, a számítógép, a boyler, a mosógép, vagy ami épp mûködött akkor. Nálam akkor a TV meg a DVD lejátszó ment éppen. a TV-m eldurrant mint a huzat majdnem be is fostam az ijedtségtõl de a DVD lejátszóm túl élte. Igaz hogy megrázott a fémburkolata akkor mérgembe ki is téptem belõle a kábelt de a lelkifurdalásból megjavítottam és a mai napig mûködik, pedig már van vagy 3 éve amikor ez történt.
A kérdező hozzászólása: Ééértem, akkor köszönöm a felvilágosítást! :D

Lehetséges, hogy a Varilrixtõl görcsölt be a gyerekem 3 napra az oltás után? Van valakinek hasonló tapasztalata?

Legjobb válasz: Termeszetesen abszolut lehetseges, innen messzirol, ot nem latva csak azt merem irni, hogy majdnem biztos, de gyakorlatilag tuti, hogy attol volt. A varicella z. Adott esetben megtamadhatja az idegrendazert, es bar oltasnal ritkan fordul ez elo, de sajnos elofordul. Gondolom kontaktoltatok gyermekneurossal, utankovtes szukseges, de ha az oltas utan jelentkezett, akkor remelhetoleg tobbt nem fordul elo. Az ismetlo oltas ilyenkor kontraindikalt.

Termeszetesen abszolut lehetseges, innen messzirol, ot nem latva csak azt merem irni, hogy majdnem biztos, de gyakorlatilag tuti, hogy attol volt. A varicella z. Adott esetben megtamadhatja az idegrendazert, es bar oltasnal ritkan fordul ez elo, de sajnos elofordul. Gondolom kontaktoltatok gyermekneurossal, utankovtes szukseges, de ha az oltas utan jelentkezett, akkor remelhetoleg tobbt nem fordul elo. Az ismetlo oltas ilyenkor kontraindikalt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Ez már az ismétlõ volt, az elsõ oltáskor még nem tudtuk, hogy lázgörcsre hajlamos a kislányunk és nem is volt baj, a második után 30 perc alatt tudták a mentõsök csillapítani a görcsöt, a mentõben leállt a légzése és nagyon megijedtünk. Neurologus vizsgálta, csináltak 2 EEG-t, amin nem találtak semmi kórosat. Arra lennék kíváncsi, hogy tényleg annyira nincs jelentõsége ebben a dologban az oltásnak, mint amilyen könnyedén lesöpörték az orvosok ezt a 3 napja lezajlott oltás tényét?
Nem tudom, en egeszen biztosan az oltasra veztnem vissza, de ha ok nem igy tettek, akkor biztosan meg volt az oka, hiszen om lattak labort, eegt, anamneziat. Bizz bennuk. Az oltas beegtajekoztatojaban egyebken szerepel ritka mellekhataskent. Ha ez volt az elso rohama, akkor nekem, egyeb adatot nem latva kezenfekvo volna erre fogni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Én is azt gondolom, ha eddig semmi rohama nem volt, akkor biztos az oltás miatt volt. Ne hagyd ezt a tényt csak úgy félresöpörni, ezért mondják az orvosok épp, hogy az oltások veszélytelenek, mert még ha egyértelmû tünet van, azt sem jelentik :(
Kedves utolso, azert nem mindenki, nalunk szokas jelenteni. De egy ilyen nagyon komplex hatteru idegrendszeri elteresnel, fokent, ha egyszeri, nehez megmondani, hogy ez okozta-e. Vsz. Igen, de ha ne adja az Isten kiderul, hogy megsem, akkor volt egy teves riasztas, ami oriasi kolsegekkel jar (gyanitom egyebkent, hogy lazgorcsnek tekintettek, ilyen formajaban pedig, bar az oltas indikalta, potencialisan egy nathatol is bekovetkezhetett volna, ezert nem tekintettek szovodmenynek). Anyuka is jelentheti egyebkent a gyarto iranyaba a dolgot, ezt is tudni kell. No meg en egy oltasi szaktanacsadoval is konzultalnek. En is hanhsulyoztam a valszomban, hoyy LEHET az oltastol, de sok dolgot nem tudunk. Nem irja pl. A kerdezo, hoyy mennyire volt lazas a gyerek. Pedig fontos.

Lehetséges, hogy ovu után csak a 4. napon megy fel a hőm?

A ciklus elejét?l 36, 7 a h?m hüvelyben mérve. A 13. napon lement 36,5-re , utána megint 36,7 volt 3 napig, majd ma a ciklus 17. napján ment fel 37,0-re. Az ovulációs tesztek,a fájdalom és a nyák alapján a 12-14. nap környékén lehetett az ovuláció. A h?m pedig csak ma jelzett. A ciklusaim 26-28 naposak már nagyon régóta. Szerintetek mikor volt az ovu ezek alapján?

Legjobb válasz: Igen, lehetséges hogy lassabban termelõdik a progeszteron, de nem baj, ez nem akadályozza a teherbeesést, a lényeg az hogy a ciklus utolsó hetében már magas legyen a progi, az meg attól még meglehet hogy csak 4 nappal ovu után megy fel.

Igen, lehetséges hogy lassabban termelõdik a progeszteron, de nem baj, ez nem akadályozza a teherbeesést, a lényeg az hogy a ciklus utolsó hetében már magas legyen a progi, az meg attól még meglehet hogy csak 4 nappal ovu után megy fel.

Jovo honapban lesz petevezeték átfújatásom és egyúttal ciszta mutétem is. PCOs vagyok, nincs peteérésem (closty se segített. ) a menzeszem rendszertelen. Lehetséges, hogy a mutét után majd lesz peteérésem? Koszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Lehetséges. (Valahol azt olvastam, hogy kb 20% az esély, hogy a mûtét után lesz peteérésed.) Elõfordulhat, hogy a ciszták eltávolításával egy ideig lesz peteérésed, de azt tudnod kell, hogy a ciszták ugyanúgy vissza fognak térni, mivel oka van annak, hogy termelõdnek. Többnyire anyagcsere zavar, amit cukrogyógyszerrel (nem injekció és nem hormon!), mozgással és diétával helyre lehet hozni. A ciszták pedig maguktól felszívódnak, nincs szükség mûtétre. Mielõbbi babásodást kívánok!

Lehetséges. (Valahol azt olvastam, hogy kb 20% az esély, hogy a mûtét után lesz peteérésed.) Elõfordulhat, hogy a ciszták eltávolításával egy ideig lesz peteérésed, de azt tudnod kell, hogy a ciszták ugyanúgy vissza fognak térni, mivel oka van annak, hogy termelõdnek. Többnyire anyagcsere zavar, amit cukrogyógyszerrel (nem injekció és nem hormon!), mozgással és diétával helyre lehet hozni. A ciszták pedig maguktól felszívódnak, nincs szükség mûtétre. Mielõbbi babásodást kívánok!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen koszonom!!!

Lehetséges, hogy majdnem 3 hét után hízást okozzon a Lindynette 20 vagy a vízmegtartó hatása puffasztotta fel a hasamat?

Lassan 3 hete szedek Lindynette 20-at és azóta folyamatosan vérzek, de csak pecsétel? vérzésem van. Ez normális reakció? Valamint azt tapasztaltam, hogy a hasam nagyobb lett, talán a csíp?mre is felment egy kicsi, emiatt néhány nadrágomat már nem tudom begombolni. Egyébként egyáltalán nem vagyok hízásra hajlamos és az evésben is eléggé visszafogtam magam, mivel tudom, hogy hízást is okozhat a fogg.gátló. A mellem is, mintha n?tt volna egy picit. Ez lehetséges ilyen rövid id? után, illetve, ha abbahagyom, akkor visszamehet az eredeti méretre, vagy megmaradhat ennél a méretnél?

Legjobb válasz: Mind a kettõ lehetséges, habár a mai új szereknél nem túl gyakori.Lehet, hogy másik gyógyszerrel kellene próbálkoznod.Minden gyógyszer más,és mindenki másképp reagál. de 3 hét után még nem szokott hozzá a szervezeted.Szerintem a 3 hetes pecsételõ vérzés nem normális, ezért mindenképpen kérdezd meg a nõgyógyászod.Elõfordulhat, hogy egy másik gyógyszerrel nem lesznek lyen problémáid.

Mind a kettõ lehetséges, habár a mai új szereknél nem túl gyakori.Lehet, hogy másik gyógyszerrel kellene próbálkoznod.Minden gyógyszer más, és mindenki másképp reagál. de 3 hét után még nem szokott hozzá a szervezeted.Szerintem a 3 hetes pecsételõ vérzés nem normális, ezért mindenképpen kérdezd meg a nõgyógyászod.Elõfordulhat, hogy egy másik gyógyszerrel nem lesznek lyen problémáid.

Az lehetséges, hogy a fogamzásgátlótól nőtt a mellem? Amúgy a 75 B után melyik következeik?

Legjobb válasz: Lehetséges, mivel hormonokat tartalmaz, akár ezt is csinálhatja. 75 B után 75 C következik vagy a 80 C.

Lehetséges, mivel hormonokat tartalmaz, akár ezt is csinálhatja. 75 B után 75 C következik vagy a 80 C.
75C. Hacsak nem szélesedett a hátad is.
A kérdező hozzászólása: barátom vette észre, hogy nõtt a mellem. de csak az. nem híztam sehol máshol csak a mellem nagyobb
Nekem is nõtt tõle!!
igen. nekem is nõtt egy méretet...
ha fiú létemre megeszem nekem is nõhet csöcsöm?:D
Lehet, nekem 75C-rõl 75D-re nõtt! :D Már sehol nem kapok magamra melltartót, Magyarországon a laposmellûeké a világ. Amúgy ha nem híztál, csak a melled nõtt, akkor 75C jön a 75B után.

Lehetséges, hogy menzi után 4-5 nappal már peteérésem van?

Legjobb válasz: Menzesz utolso napjatol erted a 4-5 napot? Hat persze hogy lehetseges, egy 5napos menzi eseteben ez mar a 10.-11. nap, az en lanyom a 11. napon fogant es ez 1000%, mert utana mar csak akkor voltunk egyutt miutan pozitivat teszteltem 10-12nappal akcio utan.

Menzesz utolso napjatol erted a 4-5 napot? Hat persze hogy lehetseges, egy 5napos menzi eseteben ez mar a 10.-11. nap, az en lanyom a 11. napon fogant es ez 1000%, mert utana mar csak akkor voltunk egyutt miutan pozitivat teszteltem 10-12nappal akcio utan.
A kérdező hozzászólása: 5 napos menzeszem volt és igen, az utolsó naptól számított 4.-5. napra gondoltam. Elmondom miért:félidõben szoktam érezni a cicim és a hasam is szokott fájni.Ekkor gondoltam peteérés. De már 6 hónapja próbálkozunk babával és fura mód nem jön. Pár nappal ezelõtt mikor mértem a hõmet reggel, meglepõen alacsony volt, 36.3.Ez 2 napig tartott, aztán elindult a hõm felfelé.Ebbõl gondoltam a korai peteérésre.
Igen! Velem ez tortent es most vagyok a 29. hetben...a legnagyobb megdobbenesunkre, mikor kiderult, hogy babas vagyok csak annyit tudtam kinyogni, hogy de MIKOR? Akarhogy is szamoltam, a mensi elso napjatol szamitva kb. a 9. (mensi utan 4 nappal) napon estem teherbe - hiaba probalkoztunk a nagykonyvben megirt altalanos adatok alapjan 11 honapig... Szoval igenis lehetseges!
Szia. Nálam az a helyzet hogy csak most tudtunk együtt lenni, mert a párom elutazott, de nagyon reménykedem benne, hogy összejön :) 4-6-9-10. ciklus napomon tudtunk együtt lenni, de alapból érdekes ez a hónap, mivel csak 2-3 napig tartott és elég gyenge volt a meszeszem. De majd kiderül, hát most ez lesz a mi hónapunk.

Az lehetséges hogy a hasszurka már a közösülés után 4 nappal jelentkezik?

Legjobb válasz: Lehetséges, de az inkább a beágyazódást jelentheti, a terhességi tünetek általában csak az elmaradt menzesz után észlelhetõk.

Lehetséges, de az inkább a beágyazódást jelentheti, a terhességi tünetek általában csak az elmaradt menzesz után észlelhetõk.
A kérdező hozzászólása: Na és azt már a teszt kimutatja? Vagy leghamarabb mikor tudom tesztelni? Ninkább ez olyan nyilalló érzés mint szurkálás az ugyanaz?
