Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy ultrahangon nem veszik észre, (2 db)

Lehetséges, hogy hüvelyi ultrahangon nem veszik észre, ha babát várok?

Legjobb válasz: Azt nem hinném...az a legbiztosabb ultrahang!Ha terhes lennél az már kiderült volna....

Azt nem hinném...az a legbiztosabb ultrahang!Ha terhes lennél az már kiderült volna....
Az attól is függ hány hetes terhes vagy. 3-4 hetesen már látszik. Nekem 5 hetesen látták hüvelyi ultra hanggal. Elõtte semmit nem láttak. Az is fontos hol helyezkedik a baba. Nem írtad meg hány hetes lennél!
Igen, ritkán, de elõfordulhat. Ha a pete úgy fekszik, hogy nem látszik, nem veszik észre-mint ahogy a baba nem ét sem tudják megmondani, ha nem látszik. Barátnõmnek az 5 hetes uhja negatív, két hét múlva már 7 hetesen a doki is csodálkozott hogy hogyhogy nem látták eddig...
Nagyon kicsi rá az esély, hisz a petezsákot nagyon jól látni lehet.
Ha korán mész el ultrahangra akkor elõfordulhat. Kb. 6-7 hetesen menj el, akkor már tuti látni fogják.

Lehetséges hogy a mell ultrahang nem vesz észre minden elváltozást, csomót?

pár napja voltam mell ultrahangon mivel fájt a mellem. megvizsgáltak találtak egy cisztát. azt mondta a doki hogy lehet felszívódik következ? menstruációkor, de 3 hónap múlva menjek vissza ellen?rzésre. ma megint átvizsgáltam magam és ugyanabban a mellben hónaljhoz közel találtam egy kisebb csomócskát. sem a n?gyógyász sem az ultrahangon az orvos nem vette észre vagy legalábbis nem említette pedig kézzel is átvizsgáltak. mondjuk elég kicsi és nem is minden pozícióban tapintható. szerintetek menjek vissza vagy csak túlparázom a dolgot?

Legjobb válasz: Ha ugy érzed hogy van ott valami,akkor kérj mammográfiai vizsgálatot ,ott biztos megtalálják. Nekem 1cm x 0.6 mm is megtalálták ,és az enyém nem tapintható.

Ha ugy érzed hogy van ott valami, akkor kérj mammográfiai vizsgálatot , ott biztos megtalálják. Nekem 1cm x 0.6 mm is megtalálták , és az enyém nem tapintható.
A kérdező hozzászólása: 30 éves vagyok nem tudom hogy csinálnának mammográfiát hacsak valami gyanúsat nem találnak. viszont az ultrahangon csak látta volna az orvos ha valami nem oké.. asszem azért még visszamegyek a nõdokihoz és megmutatom neki ezt.
Az elõfordulhat, hogy a mammográfia nem mutat ki valamit, mert pl. nagyon mirigyes a melled. De az uh ki kell, hogy mutassa.
A kérdező hozzászólása: oké köszi.
Én 2 cm-es csomót találtam a mellemben , nagyon megijedtem. A háziorvos elõször azt mondta hogy ez mirigycsomó vmi jóindulatú daganat. Aztán kaptam beutalót a kórházba elõször mammográfiát csináltak azt vmi durva volt. Kis mellem van ez lehet tök mindegy de nekem nagyon fájt annyira odalapították. Aztán ultrahang mutatta ki hogy vmi tejmirigy csomó , nagyon megkönnyebbültem , mivel a folyadékot már ott a helyszínen egy vékony tû segítségével leszívták. A mammográfia megint más képet ad a mellrõl mint az ultrahang, a kettõ kiegészíti egymást. Van amikor csak ultrahang mutatja az elváltozást vagy fordítva.
A kérdező hozzászólása: holnap azért visszamegyek a nõgyógyászhoz õ majd megmondja mi a tehendõ.ha valami gyanús akkor úgyis elküld a megfelelõ helyre. köszi mindenkinek a választ

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!