Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy ultrahangon nem (21 db)

39mm-esen petezsák mellett lehetséges, hogy még nem mutatja ki a hasi ultrahang az embriót, vagy biztos hogy üres petezsák nevű rendellenesség következett be?

Legjobb válasz: :-( már biztos látni lehetne :-( ekkora petezsáknál biztosan :-( de az elsõ 12 hétben miért nem hüvelyi uh-val néztek? Sajnálom :-(

:-( már biztos látni lehetne :-( ekkora petezsáknál biztosan :-( de az elsõ 12 hétben miért nem hüvelyi uh-val néztek? Sajnálom :-(
A kérdező hozzászólása: értem.. köszönöm..:'(
nekem is üres petezsák volt anno azt mondták az bármilyen nagyra megbír nõni magzat nélkül
A kérdező hozzászólása: értem, köszi.. csak azt nem értem, hogy hogyan fejlõdhetett idáig a zsák..
ekkora petezsákban már embriónak kellene lennie, sajnálom
Bocsi, elõzõ vagyok, most olvastam, hogy hogy írtad, hogy 10 hetes. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem nem sok esély van...
Hûha, ez elég nagy petezsák. Nekem 15 mm petezsáknál már 3 mm-es embrió volt. Hány hetes vagy most?
Ekkora petezsákban már kellene látni embriót, nem is olyan picit!
A kérdező hozzászólása: csak keddig.. iszonyú nehéz várni..
A kérdező hozzászólása: de.. azt mondta az orvos, hogy reménykedjünk, hátha.. késõbbi terhesség, és most fejlõdik
A kérdező hozzászólása: hát.. ha úgy nézzük, hogy decemberben lett terhes, kb 10
Én csak a saját eredményeimet tudom leírni, 6 hetesen láttak 14, 8 mm-es petezsákot, 9 hetesen 16 mm-es embriót. Szerintem -bocsi, hogy ezt írom-, de már látniuk kellene. Hányadik hétben van?
A kérdező hozzászólása: a barátnõmet.. hát.. nov.. közepe körül volt az utolsó neki.. gondoltuk csúszik, azt irták hogy akár 1 hónapot is csúszhat..
szia kérdezõ, mi lett a vége a dolognak?

Terhességem tényét a pozitív teszt után vérvétellel is megerősítette az orvos. Viszont ultrahang még nem volt. Lehetséges, hogy időközben felszívódott a baba, észrevétlenül?

Azért érdekel a dolog, mert nem nagyon érzek különösebb tüneteket magamon, a mell érzékenysége, viszketése, és egy kis szédülésen kívül (de már az is elmúlt)

Legjobb válasz: Szia! Tekintve hogy még a terhesség elején járhatsz, kb.:4-5 hetes lehet a picid. Az elsõ kötelezõ ultrahang a 12.héten van. A jobb helyeken már van ultrahang a rendelõben is, akkor szoktak csinálni hüvelyi ultrahangot a terhesség tényének megállapitására. A tünetek késõbb is jelentkezhetnek, ezekhez amit irtál még társulhat némi jobb oldali alhasi, ágyéktáji fájdalom. Nem hiszem hogy felszivódott, de ha aggódsz, beszélj az orvosoddal. Akkor esetleg Õ kérhet korábbi ultrahangot.

Szia! Tekintve hogy még a terhesség elején járhatsz, kb.:4-5 hetes lehet a picid. Az elsõ kötelezõ ultrahang a 12.héten van. A jobb helyeken már van ultrahang a rendelõben is, akkor szoktak csinálni hüvelyi ultrahangot a terhesség tényének megállapitására. A tünetek késõbb is jelentkezhetnek, ezekhez amit irtál még társulhat némi jobb oldali alhasi, ágyéktáji fájdalom. Nem hiszem hogy felszivódott, de ha aggódsz, beszélj az orvosoddal. Akkor esetleg Õ kérhet korábbi ultrahangot.
Nem mindenkinél jelentkeznek a korai tünetek. Van aki csak hetekkel késõbb jön rá, hogy várandós. Feleslegesen ne izgulj, mert az sem tesz jót. Nehéz kivárni a kötelezõ ultrahangot, de ha magán praxisban mész, akkor korábban is néznek.

A kutyám vemhes:Dő egy westie, de sajnos az ultrahangon csak 2 kiskutyát láttunk, pedig a westienél általában 4 szokott lenni. Lehetséges, hogy a többi nem láttszott? Hogyan tápláljam a kutyusomat?

igazából nagyon aggódok érte..felesleges érte aggódnom?

Legjobb válasz: az alomszámot általánosítani nem lehet. Sok mindentõl függ. Az nem túl valószínû hogy elnézték az ultrahangot. Elõfordul alacsony alomszám, ez még nem feltétlenül jelent gondot. Ha nagyon aggódós vagy akkor látogasd gyakrabban a dokit.

az alomszámot általánosítani nem lehet. Sok mindentõl függ. Az nem túl valószínû hogy elnézték az ultrahangot. Elõfordul alacsony alomszám, ez még nem feltétlenül jelent gondot. Ha nagyon aggódós vagy akkor látogasd gyakrabban a dokit.
De aggódhatsz is mert minnél kevesebb kiskutya van, annál több helyük van, így annál késõbb akarnak kijönni. Aztán amikor már jönnének akkor túl nagyok aztán majd jól megcsászározzák a kutyád. Én már csak tudom, az én kiskutyám is majdnam így született a tenyészõjénél. Lehetséges hogy a többi nem látszott, de ezt nem lehet általánosítani.
Szia! Az én kiskutyámnak is 2 kiskölyke lett, kistermetû Õ is! 63. nap végére ellett le, igaz, kicsit nagyobbak az átlagnál, de gyönyörûen fejlõdnek. Tenyésztõnél is megesik, hogy kicsi az alomszám. Ne aggódj, minden rendben lesz. Üdv.
Én 1szer lefialtattam a yorkim.kettõt láttak... Végül 4 egészséges és HATALMAS kölyköt fialt.. Ennyit az ultrahangról...
Ja és, h elkerüld a szoptatási rángógörcsöt és társait adj neki "káldifosz-t"
A kérdező hozzászólása: voltunk az ovosnál azt mondta hogy minden rendben van vele(ezmég akkor volt amikor nem született meg)ráadásul az orvost hivtuk vagy 1000 szer és azt mondta hogy ez természetes.még az ultrahangot is félrenézte, ki is iratkoztuk tõle.szóval nem nagyon tehetünk róla, az orvost hivtuk, és azthittük hogy legalább a munkáját jól végzi.szerintetek még lehet nek kölyke, ha majd csak 4 és fél évesen tudja õket megellni?
Hát te tényleg nem vagy normális hogy csak ez érdekel. Gondolod, hogy a kutyád akarja? Szeretné, vágyik rá? Hát nagyon nem! Persze akkor is teszi ha beledöglik, mert ugye az ösztönei.... Igen, biztos lehet, csak ne csodálkozz he nem éli túl, és megint megölsz néhány kiskutyát, vagy ha nem akkor majd pár év múlva a menhelyen fognak bámulni... -.-" Ha az orvosod nem válaszol, akkor húzni kell azonnal a másikhoz. Nálunk nem is kell belejelentkezni, ahova viszem, szó nélkül beoltják ha mondjuk azt kell.
bár nekem sosem volt még anya kutyum, egy kis westiem van, és õ is egyedüli kölyök volt. ráadásul ivartalaníttattam is, hála túl is vagyunk rajta. szerintem semmit nem tehetsz, biztosítsd a szereteted(bár gondolom ez alap), és figyelj rá nagyon, gondolom ilyenkor sokkal több szeretetet igényel. nem tudom miért akartál kis kutyákat, de nem értek veled egyet. szegény:(nagyon sajnálom. jaj de most látom h már régebbi a kérdésed.. akkor nem tudom milyen segítséget szeretnél? h lehet e még kutyája?minek?? a pénzért? szenvedteted szegényt, nem hogy ivartalaníttatnád hogy késõbb különbözõ betegségei se legyenek.. ehh
A kérdező hozzászólása: köcy:]
A kérdező hozzászólása: na figyelj.én nem pénzért csinálom ezt.a kutyám szeretne kölyköket nagyon rég óta hadd ne mondjam, hogy honnan tudom.tehát.a tanácsaid hasznosak.de egyben igazságtalanok is.nem tudod mit szeretnék, te úgy ítéltél meg engem, hogy nem ismersz, nem tudod hogy mit szeretnék.a kérdés kül nagyon régi.amúgy köszi a komit.de máskor elõbb ISMERJ MEG
Szia! Sajnálom akutyádat, Téged viszont nem! Direkt kinkeltem pá roldalt, úgy látszk, hiába! Az ellésnél a legfontosabb: Hívni kell az állatorvost, ha * 4 órája elfolyt a magzatvíz, de nem született kölyök, Miért nem hívtál orvost a kutyához? Egyszerûen megáll az eszem, komolyan mondom!
A kérdező hozzászólása: de nem a kullancstól meg a mérgezéstõl mert azt akkor kapta amikor 1 éves volt, és most 3 és fél.vitaminoztattuk meg állandóan cipeltük állatorvoshoz.örülök hogy a kacikám megmaradt, remélem nem kap vérfertõzõdést.nagyon sajnálom szegényt.
A kérdező hozzászólása: elnézték az ultrahangot.3at mondtak és csak 1 született.az is meghalva született.2 nappal ezelõtt elfolyt a magzatvize a kacinak, de nem született kiskutya, és attól halt meg tegnap és ma meg így született.most nagyon sajnáljuk szegényt.
A kérdező hozzászólása: megszületett a kiskutya:'(nem kiskutyák, a kiskutya:'(halottan:(:(:(a kutyusom nagyon vonyít, és keresi a kiskutyát:(adtam neki egy plüss kiskutyát és most arra vigyáz, de még mindig nagyon keresi a kiskutyáját.mit tegyek??:'(:(:(:(
A kérdező hozzászólása: nagyon nem lehet visszamondani a kutyákat, ugyanis a jövõ héten megszületnek.
A kérdező hozzászólása: köszi.
A kérdező hozzászólása: köszikeh;)kicsit aggódok, hogy túl nagyok lesznek a kölykök.és igazából azt megtudhatnám, hogy az hatással lesz e a kiskölykök születésére, hogy valamelyik szomszéd megmérgezte?így is jó h túl élte utánameg kullancsfertõzése lett.most már jól van.de lehet rájuk ez hatással?
de mondd már el kérlek honnan tudod..pl. álvemhesség?? vagy õ mondta neked?


39hetes+3napos kismama vagyok. Ma voltam ultrahangon es észrevettek egy pangast a bal vesejen a babocamnak. Eddigi ultrahangokan semmi nem latszott. Az lehetseges, hogy most alakult ki?

ez nagy probléma?pyelon tagulata meg 16mm-es

Legjobb válasz: Úgy tudom, ezt majd UH-val figyelik, mikor megszületett és kinövi, de nem vagyok benne biztos.

Úgy tudom, ezt majd UH-val figyelik, mikor megszületett és kinövi, de nem vagyok benne biztos.

Lehetséges, hogy a nőgyógyász nem lát semmit, de az ultrahang kimutatja a terhességet?

Legjobb válasz: A nõgyógyász mivel nem lát semmit? Õ is ultrahanggal néz meg!

A nõgyógyász mivel nem lát semmit? Õ is ultrahanggal néz meg!
A kérdező hozzászólása: Ha csak kézzel benyúl, úgy értem.
Hát egy sima vizsgálattal nem is tudná megállapítani az elején egy doki sem:) Persze, ultrahanggal szokták megállapítani a terhességet.
Igen. Nekem a 6. héten csak kézzel vizsgált meg. Azt mondta, hogy meg van vastagodva, de nem biztos a terhesség. UH-t nem végzett. Vissza hívott 4 hét múlva, akkor már UH-n szépen látszódott minden. Egyébként azt mondta, hogyha pozitív a teszt, akkor biztosan terhes vagyok, csak nem szeret korán ultrahangot csinálni, mert ilyenkor mindég letornek a kismamák ha még nincs szívhang stb. Az a 4 hét sem telt rózsásan, míg vissza kellett mennem. Most a 2. terhességemnél már 8 hetesen mentem eloszor és azonnal készített UH-t is. 27 hkm
Lehetséges, hogy tapintással azt mondja nincs baba, én most pont így jártam, de az uh-on látni lehetett már a szívdobogását. Egyébként tapintással is megállapítható a várandósság, az UH csak megerõsíti.
Tapintassal 5.heten?

Lehetséges, hogy hüvelyi ultrahangon nem veszik észre, ha babát várok?

Legjobb válasz: Azt nem hinném...az a legbiztosabb ultrahang!Ha terhes lennél az már kiderült volna....

Azt nem hinném...az a legbiztosabb ultrahang!Ha terhes lennél az már kiderült volna....
Az attól is függ hány hetes terhes vagy. 3-4 hetesen már látszik. Nekem 5 hetesen látták hüvelyi ultra hanggal. Elõtte semmit nem láttak. Az is fontos hol helyezkedik a baba. Nem írtad meg hány hetes lennél!
Igen, ritkán, de elõfordulhat. Ha a pete úgy fekszik, hogy nem látszik, nem veszik észre-mint ahogy a baba nem ét sem tudják megmondani, ha nem látszik. Barátnõmnek az 5 hetes uhja negatív, két hét múlva már 7 hetesen a doki is csodálkozott hogy hogyhogy nem látták eddig...
Nagyon kicsi rá az esély, hisz a petezsákot nagyon jól látni lehet.
Ha korán mész el ultrahangra akkor elõfordulhat. Kb. 6-7 hetesen menj el, akkor már tuti látni fogják.

Lehetséges hogy nem látott semmit a doki az ultrahangon? Olyan 4-5 hetes terhes lehetek, 3 pozitív tesztem van meg tünetek: cicifájás, 37 feletti hő, nincs folyásom, 5 napja késik...

Visszarendelt 2 hét múlva. A NY.H 14mm nem tudom, ez jó??!

Legjobb válasz: Lehetséges!5 hetes terhes voltam,amikor még csak a méhnyálkahártya látszott megvastagodottnak.

Lehetséges!5 hetes terhes voltam, amikor még csak a méhnyálkahártya látszott megvastagodottnak.
Igazán csak a 7.héttõl látják a babát. Kérhettél volna vérvizsgálatot, abból szerintem kiderült volna már... De két hét múlva már biztos látja a babád a doki.
Elsõ terhességemnél elõször nekem sem látott semmit a doki, aztán megjelent a petezsák. De akkor inkább 4 hetesnek kell lenned, mert 5 hetesen már van petezsák. Nyugi, nincs semmi baj, 3 teszt nem hazudik. 15 hetes kismama
A 14 mm-es mehnyalkahartya nagyon igeretes :)
Elozo vagyok. megneztem: nekem 5+2-nel latszott a petezsak eloszor. Turelem :)
Nekem is már 4hetessen mutatta teszt de a dokim azt mondta 7-8hetessen menjek csak elöször uh-ra mert akkor már látja rendessen a "helyzetet". Hosszu 2-3hét volt de nagyon jó volt mikor elöször megláttam a babszemnyi teremtést a képen:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a megnyugtató válaszokat. Remélem hogy így van. Õ is mondta hogy korai terhességnél nem biztos h látni valamit, meg ha már 3 teszt van, csak van ott valami. Nagyon remélem. Ma volt némi barnás folyásom, de erre a doki nem igazán mondott semmit. Gondolom akkor nincs baj.
A kérdező hozzászólása: találtam egy 2 hónappal ezelõtti leletet, úgyszintén uh volt, és menzi elõtt azon 4 mm-t írnak. Akkor a 14 mm jelenthet valamit, remélem! :) Gratula a babákhoz!!!
Légy türelemmel, mert minden a legnagyobb rendben! :)

Lehetséges, hogy nem látták a dokik a hasi ultrahangomon, hogy a gyerekeimnek vesetágulatuk van?

Ikreim születtek, most 6 hónapossak.1 hónapja mentünk

Legjobb válasz: A babák vese vizsgálata Uh-val magzati korban nehézkes, biztonsággal nem mindig ítélhetõ meg, pláne nem két babánál. Gondolom a leleteidben nem volt szó arról, hogy a magzatok veséin vesetágulat nem látható. Késõbb is kialakulhat ilyen probléma, de orvosolható. A gyermekorvost pedig kérdezd ki bátran hogy mi ilyenkor a teendõ, aggódj-e nagyon, hova kell továbbmenni.

A babák vese vizsgálata Uh-val magzati korban nehézkes, biztonsággal nem mindig ítélhetõ meg, pláne nem két babánál. Gondolom a leleteidben nem volt szó arról, hogy a magzatok veséin vesetágulat nem látható. Késõbb is kialakulhat ilyen probléma, de orvosolható. A gyermekorvost pedig kérdezd ki bátran hogy mi ilyenkor a teendõ, aggódj-e nagyon, hova kell továbbmenni.
Szia! Nekem terhesség alatt egyszer sem mondták/látták. Aztán túlhordtam a fiam, és a szülés elött csináltak egy uh, és akkor mondta a doki hogy mindkét vesében van. születés után úgy engedtek haza, hogy nincs semmi a vesében, de menjünk 1hónapos korban ellenörzésre, és újra látták a bal-ban 8mm, a jobban 6-mm-es. pont ma megyünk megint uh-ra, remélem elmúlik, mert ha nem akkor vesegondozóba kell járni. És 2x volt vizelettenyésztésünk, nagyon minimális baktérium van a vizeletben.Minden jót!

Lehetséges, hogy 19 hetesen 4D-s ultrahangon még semmit nem tudnak mondani a baba nemére?

15 hetesen azt mondta a doki, hogy látná de nem úgy fekszik. Aztán 17 hetesen mikor vizsgált elfelejtettem megkérezni és már mikor fel voltam öltözve akkor kérdeztem meg. Erre azt mondta, hogy legközelebb vizsgálat közben kérdezzem, mert õ most konkrétan azt nem figyelte nem emlékszik rá. Ma megint voltam vizsgálaton, vizsgálat közben mondtam nézzünk már rá akkor hátha most lát valamit, de azt mondta most ezzel nem kell foglalkozni, meg egyébként is úgy fekszik, hogy nem látja. Lassan már úgy érzem direkt nem akarja elmondani. Vagy ez tényleg lehetséges hogy 19 hetesen még semmit nem lát?

Legjobb válasz: 4d 19 hetesen azerintem azert lehet latni. 2d-n elofordulhat ha ugy fekszik akkor nem latszodik. Ismerosomnek is 32 hetesen tudtak megmondani h mije lesz addig nem mutatta magat. Igaz nem votlak 4d vizsgalaton akkormeg. Most 4d-n voltal? Mert ott azert tuzetesebben megnezik nem is nagy meg h ne lassa meg mije van. Mondjuk tapasztalatom nincs eteren mert 18 hetes voltam mikor 2d-n siman megmondta h lanyom lesz mert pont ugy fordult h tisztan latszodott. Es lany is lett. :-). Van akinek 12. heten is megmondja jol a doki h mije lesz.:-)

4d 19 hetesen azerintem azert lehet latni. 2d-n elofordulhat ha ugy fekszik akkor nem latszodik. Ismerosomnek is 32 hetesen tudtak megmondani h mije lesz addig nem mutatta magat. Igaz nem votlak 4d vizsgalaton akkormeg. Most 4d-n voltal? Mert ott azert tuzetesebben megnezik nem is nagy meg h ne lassa meg mije van. Mondjuk tapasztalatom nincs eteren mert 18 hetes voltam mikor 2d-n siman megmondta h lanyom lesz mert pont ugy fordult h tisztan latszodott. Es lany is lett. :-). Van akinek 12. heten is megmondja jol a doki h mije lesz.:-)
A kérdező hozzászólása: Igen, 4D-n voltam és ez ami fura, hogy sokan írják már a 12. héten tudták én is picit reménykedtem hátha, na de most már nagyon kíváncsi vagyok. Vásárolgatni addig meg nem is merek/tudok míg nem tudom. Tudom sokan direkt nem is akarják tudni csak majd a szülésnél, de én valahogy nyugodtabb lennék és valahogy kicsit jobban személyesíteni is tudnám, így még neven se gondolkoztunk, mert elõre nem akarom magam beleélni:)
a kérdésben egy dokiról van szó? csak mert nálam 4 bõl 3 doki meg tudta mondani már 11 hetesen szóval a helyedben én mással megnézetném és nagyon nem tetszik ez nekem, hogy 4d-sen ilyen alapvetõ dologgal nincsenek tisztában, amikor sokkal "nehezebb" dolgokat is ki kell vele tudni mutatni!
A 4d ráadásul nem tb-s vizsgálat azért te fizetsz külön! Így kérheted h mit nézzenek meg rajta elõször. Sõt nekem azzal kezdte a nõci aki csinálta a 4d-s vizsgálatot h szeretnénk-e tudni h mi a neme. Nemh még meg sem mondja. Azért ez szemétség tõle. Ha ennyire nem lát akkor csináljon ilyen vizsgálatot ha meg nem akarja megmondani váltanék azonnal.
A kérdező hozzászólása: Igen ugyanannál a dokinál voltam mindhárom alkalommal. A terhesség kezdetén voltam másnál aki csak hüvelyi ultrahanggal tudta nézni, ott érthetõ volt, hogy nem látja. Ezért nem fizettem, kötelezõ a vizsgálat minden terhesgondozás után. Itt ahova járok(Szeged), itt 4D van. Arra is gondoltam lehet a 20. hétig nem akar semmit mondani nehogy aztán kiderüljön, hogy mégsem az. Ismerõsömnél pl. kisfiút mondtak, nevet is választottak, vásárolgattak is és 5 hónaposan derült ki, hogy kislány. Szóval ilyesmire tudok esetleg gondolni, hogy addig nem akar biztosat mondani. De azt nem akarom elhinni, hogy nem lát semmit, mert nem úgy fekszik stb...
Nekünk az elsõ gyerekkel már a 12. héten megmondta, a másodiknál a 18. hetin még nem látta, mert a lába között volt a köldökzsinór, a 21. hetin már másképp feküdt, akkor megmondta. Mindegyik 2d-s gép volt és fiúk.
javaslom menj másik dokihoz is! ami amúgy sem árt, márcsak a szakértelem tekintetében sem. sõt. én speciel idõs doktorokban nem is bízom, meg van rá az okom, hosszú lenne a sztori.
A kérdező hozzászólása: Ez egy viszonylag fiatal, olyan max 40 körüli doki lehet. Jövõhéten amúgy is mennem kell erre a kötelezõ genetikai uh-ra, oda másik dokihoz kell menjek, remélem õ tud már mondani majd valamit..
írd meg nekünk is, ok?

Lehetséges hogy 6 hetes terhesseget nem lát a doki ultrahangon? Bővebben lent?

Sziasztok, Kétségbe vagyok esve, az utolso mensim 09.07. , oktober 4. en kellett volna Nem megjonnie. Nem is jott,hala Istennek. Tobb teszttel teszteltem. Mind pozitiv lett . (xepil,corax,intimed,facelle) ezekbol volt hogy tobbet csinaltam,pl. xepilbol es facellebol kettot is. MIND POZITIV. A teszteket mindet nem vart napja utan csinaltam.Nagyon boldog voltam.Foleg amikor mar fizikai tuneteim is lettek. pl.; emelyges, gyakori pisilesi inger... magas testho,faradtsag. Nagyon boldog voltam!!!! Vartam t 2 hetet a dokival. ez alatt az ido alatt csinaltam azt a sok tesztet. Csak a magam megnyugtatasa vegett,mert 2 eve vartunk erre a masodik csikra. Tegnap mentem dokihoz,gondoltam mar ha szivhang meg nem is lesz,de valamit csak fog latni. Hat megvizsgalt ,csak huvelyi uh-gal,de azt mondta meg nem lat semmit.,cisztat sem,de babot sem,hat egy vilag dolt ossze bennem. Azt mondta hogy lehet Hogy a mehem olyan reszebe agyazodott be ahol csak kesobb mutatkozik. Adott beutalot. Hetfon reggel a laborba le kell adnom vizeletet. Megorulok hetfoig. Azt meg elmondanam hogy a parommal, ebben a ciklusban csak szept. 21-en volt alkalmunk osszebujni.Neharagudjatok hogy ilyen hosszura sikeredett,de nagyon ki vagyok ez miatt. Esetleg valaki jart mar igy? Olyan regota vartunk mar erre. Csak normalis valaszokat kerek.NAGGYYOOON KOSZONOM. ui.: bocsi , Mindenkitol hogy ekezet nelkul irtam de telorol irtam.

Legjobb válasz: Szia. Ne aggódj, valószínû, hogy késõbbi a megtermékenyülés és fiatalabb a terhességed mint ahogyan számolod. A vizelet úgyis kimutatja a hcgt majd. Ha annyi teszt pozitív akkor 100%, hogy terhes vagy :)

Szia. Ne aggódj, valószínû, hogy késõbbi a megtermékenyülés és fiatalabb a terhességed mint ahogyan számolod. A vizelet úgyis kimutatja a hcgt majd. Ha annyi teszt pozitív akkor 100%, hogy terhes vagy :)
Olyan 7 hetes voltam mikor lehetett petezsákot látni. Pár nappal késõbb fogant. Ne idegeskedj mert az nem tùl jó. Én barnáztam is az elején. Rettenetes volt nekem is, hogy ott a pozi teszt és mégsem látszik semmi. Az elsõ 2 gyerkõcömmel minden simán ment. Kitartás! Nagyon szorítok/ szorítunk mindannyian nektek. Ha ez segít nekem azt mondta több orvos is , hogy meddõ vagyok és most várom a . babánkat. A sors tréfája. 19 hetes kismama vagyok. :)
Szorítok, hogy minden rendben legyen!
A kérdező hozzászólása: MINDENKINEK NAGYON KOSZONOM A VALASZOKAT A BIZTATAST, JOL.ESIK. Mindenkepp tajekoztatni foglak titeket a fejlemenyekrol. Hetfo reggel labor, delutan mar lesz is eredmeny, es megyek vissza a dokimhoz vele. Utana megirom hogy mi lett a vege ennek. Meg egyszer koszonom. ;)
A kérdező hozzászólása: Es kedves 19 hetes kismama Gratulalok a kisbabadhoz. Tisztaszivol oszinten es 100%os JOINDULATTAL IRIGYELLEK. Kivanom hogy minden rendben legyen es gyonyoru egeszseges babad szulessen. Es bizom benne, hogy a jo Isten latja hogy mennyire vagyunk mar ra , es meg adjatik nekunk is hamarosan a CSODA.
Nagyon drukkolok! Imadkozom. Isten látja bizony. Én július 8.-án ünneplem a szülinapom és egyetlen kérésem volt idén, mégpedig, hogy adja meg a jó Isten azt az örömöt, hogy megfoganjon a babánk :-) Májusban megfogant és június elején már pozitív lett a tesztem. A szülinapi ajándékom remélhetõleg február elején érkezik, de már minden nap tudtomra adja, hogy õ ott van a pocimban. Azóta is folyamatosan hálát adok érte. Minden rendben lesz nálatok is. Ne szomorkodj!:-)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok Lanyok. Megigertem, hogy irok az eredmenyrol. Hat nem hiszitek el a laboratoriumi vizelet teszt negativ lett. :-( Visszamentem a dokimhoz a zsebemben azzal a sok pozitiv teszttel, amit megcsinaltam, hogy nezze megnem kitalalom. A Sajat szemevel latta, es o is azt mondta, hogu egyertelmuen latszik rajta a masodik csik. De az orvosi meg negativ. Megvizsgalt nem latott semmit. se terhesseget se cisztat.Nem tudja mivel magyarazni a dolgot. Bar o azt mondja hogy nem a legjobbak ezek a drogerias tesztek, hiaba van rairva. Mindket iranyba tevedhet, ... Egy esetleg ketto, na de 6-7-8 darab Mind kulonbozo. Lehetetlenseg!!!! ugy hogy igy jartam. .... :-( szomoru vagyok:-( Mennem kell majd kivizsgalasra, illetve ha nem jon meg pentekig kapok szurit vagy gyogyszert ami meghozza majd. Hat en azt hiszem nem veszek soha tobbe tesztet. ha ket hete kesik mar, meglatogatom a dokim a jovoben, az a tuti. Mindenkinek koszonom a biztatast nyugtatast. Es Minden Kimamanak kellemes Babavarast Es Minden Babara vagyonak mihamarabbi babasodast kivanok!!!! Sziasztok!!!
Nagyon sajnálom! :S :S :S Remélem hamarosan összejön a babuci!
Sajnálom nagyon :( Remélem kiderült, hogy mi volt a gond. Én sem hallottam még ilyenrõl. remélem minél hamarabb lesz babátok. Elhiszem, hogy nagyon-nagyon csalódott vagy :(
SZia. Osztottam-szoroztam, kb 4 hetes vagy most, az még nem látszik az UH-n!!Kb okt 26.-tól, vagy inkább nov 2.-tõl fog látszani, akkor már szívhang is lesz. 200% hogy kisbabát vársz!:) Kérlek ne izgulj!
A kérdező hozzászólása: Igen, tisztaban vagyok vele. Sajnos. Ettol rettegek. Azt meg konnyebben feldolgoznam, hogy ha nincs baba mint a mehenkivulit. A dokim szerintem is joljart el. Teljes mertekben egyett is ertek vele, meg ha nem azt hallottam amit szerettem volna.
Pfú..basszus Nem akarlak elkeseríteni, de valamit már látnia kellene, de bízzunk benne hogy még annyira korai terhesség hogy csak késõbb látszik. Drukkolok!!! Ha jól számolom olyan 3-4 hetes terhesnek kellene lenned, ez ilyenkor elõfordul hogy még nem látszik semmi.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, KOSZONOM A VALASZOKAT. Nagyon remelem Hogy valami ilyesmi van a hatterben. Mert ennyi teszt nem vaghat at. 25 eves vagyok es soha eletemben nem volt pozitiv tesztem. Semmilyen gyogyszert nem szedek ami befolyasolhatna az eredmenyt. Azert felek ennyire, mert ilyenkor azert mar ha masnem petezsakot kellett volna latnia.
Ezt éltem át én is. Most 19 hetes vagyok a leányzonkkal. :)
Elsõ vagyok. Ha valóban 3-4 hetes körûl vagy ahogyan egy másik válaszoló is írta akkor még a petezsákot sem látja uh-n. ezért küldött el vizelet vizsgálatra az orvos. Nyugodj meg, mert ha stresszelsz azzal sokat ártasz a babának a pocakodban.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolso Valaszolo, .es neked mikor mutatkozott meg az uh-on.??? Es mi volt az oka hogy addig nem latszott?
A hivatalos ami papíron van, hogy 6 hetesen, de nem hivatalosan olyan 8 hetes lehettem. Nálam se egyszerû helyzet volt, mert június hónapban 2x volt mensesem és nem tudták honnan számolják, végülis a baba méretei szerint az elsõ menses közben estem teherbe. 3 féle idõpontom van, hogy mikor szülök majd :) utolsó voltam.
A kérdező hozzászólása: probalok nyugodt maradni, 2 ev varakozas utan ez igen nehez. Kedves 19hetes Kismama! GRATULALOK A BABADHOZ. Barcsak en is itt tartanek. KOSZONOM A VALASZOKAT!!!
a teszt nem is vágott át tuti elindult valami csak lehet hogy méhenkivüli sajnos:( Ez elég gyakori sajnos:( A 6. héttõl már szivhang is van. A hüvelyi uh a legjobb. AZon jóval elöbb lehet látni mint a hasi uh-on. Az orvos telejsen jól járt el. De azért még bármi lehet belõle. Kitartás.
A kérdező hozzászólása: ez egy hatalmas pofara eses volt nekunk , sokkal nagyobb mint amikor csuszott par napot a mensim es negativat teszteltem. az sem volt jo, de.ez???? ez nagyon melyen eritett minket. es bar nagyon vagyunk babara, de most kicsit tele van a lelkem, igy az elkovetkezendo 1-2 honapban nem is fogok erre gondolni. Ez most kicsit sok volt. Koszonom meg egyszer Mindenkinek!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!