Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy teszt nem (79 db)

Igen.
Persze, hogy lehet, ha a hcg szinted nem elég magas, vagy korán csináltad akkor igen. Csinálj néhány nap múlva! Nekem képzeld el dupla tesztet vettem, az elsõn nagyon halvány csík volt, csak én láttam a párom nem! Este megcsináltam a másikat, na azt már a párom is látta! De hogy ne költ 1000-ket tesztre két három nap múlva reggeli vieletbõl csinálj! Drukkolok, hogy úgy legyen ahogy szeretnéd! :)
én 2 tõt csináltam 3 hét késés után nega lett. de még mindig nemjött meg nemtudom mi lehet mert nekem még nemvolt ilyen. szombaton dokihoz megyek.szerintem általában azért kimutassa de van egyik rokonom akinek 4 honapos koráig nemutatott semmit.

Lehetséges, hogy még nem mutatja ki a teszt a terhességet? Tegnapra nem vártam és ma reggel a Gabriel teszt negatív, viszont a Maria Romed (ami nem igazán megbízható) halványan pozitív. A peteérésem középidőben volt.

Legjobb válasz: Szia! Persze, elõfordulhat, hogy még korán csináltad a tesztet! Várj 2 -3 napot és ismételd meg újra reggel. Maria Romed miért nem megbízható? Egy teszt nem lesz csak úgy halvány csíkos! (ha színtelen a csík, akkor szellemcsík, de ha színes, akkor annak oka van!) Én mindenképp optimista lennék a helyedben! :))

Szia! Persze, elõfordulhat, hogy még korán csináltad a tesztet! Várj 2 -3 napot és ismételd meg újra reggel. Maria Romed miért nem megbízható? Egy teszt nem lesz csak úgy halvány csíkos! (ha színtelen a csík, akkor szellemcsík, de ha színes, akkor annak oka van!) Én mindenképp optimista lennék a helyedben! :) )
A kérdező hozzászólása: Drukkolok, hogy tényleg pozitív legyen!
én most várakozósba vagyk... egyik teszte nega másik pozitiv de eltünt pár ora mulva a csikom, a másik pozi de 2 halvány csik jelent meg+ a controllcsik, a teszveszen rendeltem a tesztekent!
A kérdező hozzászólása: Nekem sajnos megjött. És nálad mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: Drukkolok nektek, hogy baba legyen. Ha holnap nem jön meg még nem tesztelek. Vasárnapig várok. De majd írok, hogy mi lett. Ti is írjatok!
nekem 12. napon tüszörepedés után... és szellemcsikom lett, hogy mennyi igaz azt nemtudom még majd tesztelek holnap is.
Maria Romed teszt már nekem is volt erõs pozitív, a hcg tesztem meg negatív.1 napon csináltam õket, és nem voltam babás.:)
Én ugyanebben a cipõben járok. Tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött. Ma teszteltem, de nem tudom eldönteni, szellemcsík amit látok, vagy halvány pozitív. Én a Lily tesztet használtam. Holnap tesztelek még egyet. :-) Majd írd meg mi volt nálad! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a drukkot! Már nagyon várjuk a kistesót.
Én Suresign-t vettem a dm-ben, és két nappal nemvárt elõtt, délután pozitív lett. A Gabrielre sokan mondják, hogy csak késõbb mutatja ki. Érdekes, hogy ez a M R álpozitív, azt mondják, olyan nincs. Drukkolok, hogy baba legyen! (persze csak ha azt szeretnéd)!
A kérdező hozzászólása: Itt olvastam, hogy nagyon sokan csalódtaka a Maria Romed tesztben, mert téves pozitív eredményeket adott és nem is mindig jelenik meg a kontroll csík. Hát nekem sem egyértelmû a csík, még a kontroll sem. Viszont két óra elteltével a Gabrielen megjelent egy halvány, de látható csík, ami inkább szürke. Ez most mit jelent? Már rengeteg tesztet csináltam életem során és még sosem jelent meg rajta a 2. csík, kivéve, ha babás voltam.
Szia. Nekem 10 nappal a nem várt után lett csak pozitív a Gabriel teszt, bár akkor már tudtam hogy valami más...:)
Szerintem lehetséges. Csinálj egyet holnap reggel, egy harmadik félét. Én drukkolok.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy igazad van, de én nagyot csalódtam a Maria Romedes tesztekben. Nem is igazán tudtam értékelni, mert a tesztcsík sem ott jelent meg, ahol kellett volna. Szerintem akkor tuti nem voltam terhes, mint bizonyítja másnap meg is jött, de már a következõ hónapban nem, és a kisfiam azóta itt rugdos a pocakomban.

5 nappal nem várt előtt, hányinger, de a teszt negatív. Lehetséges hogy még nem mutatja ki?

Az előbb iszonyú hányinger jött rám és igaz nem reggeli első vizelet volt de gondoltam csinálok egy tesztet ami negatív lett. Szerintetek lehet hogy még nem mutatja ki? Korai volt még a tesztelés? Lehet a hányinger sem azért van?

Legjobb válasz: Nagyon korai, igen. Ha terhes is vagy, ilyenkor még biztos nem mutatja a teszt. A hányinger bármitõl lehet, akár attól is, hogy terhes vagy. De azért még ne éld bele magad. 5 nap múlva tesztelj, felesleges elõbb. Bár tudom, hogy nehéz kivárni. :) Mióta szeretnétek babát?

Nagyon korai, igen. Ha terhes is vagy, ilyenkor még biztos nem mutatja a teszt. A hányinger bármitõl lehet, akár attól is, hogy terhes vagy. De azért még ne éld bele magad. 5 nap múlva tesztelj, felesleges elõbb. Bár tudom, hogy nehéz kivárni. :) Mióta szeretnétek babát?
Nagyon korán teszteltél. Bár én a hányingert is korainak tartanám. Nekem is volt, hogy hányingerem volt, érzékeny voltam a szagokra, nekem akkor már késett is, de a teszt negatív volt. Nem voltam terhes, valószínûleg annyira akartam a babát, hogy én produkáltam a tüneteket. Amikor terhes lettem, a 6. hét környékén kezdõdtek a rosszullétek. Úgy tudom, hogy mivel a terhességi tüneteket a hormonok okozzák, ha annyi hormon van, hogy tünetet okozzon, akkor azt a mennyiséget a teszt is jelezné. Nekem legalábbis így mondták. Ennek ellenére lehetsz terhes, és kívánom is, hogy az legyél, de várd meg, amikor meg kellene jönnie (vagy én még rávártam két napot, hogy hátha késik és ne éljem bele magam) és akkor tesztelj.
angyon és valószinülega ahányinger sem azért van mert az ritkán jelentkezik korán az is csak a 4. hét körül. Általában csak az 5.-6. hét után kezdõdik, ha egyáltalán lesz hányinger.
5 nappal elõtte az lenen a fura, ha kimutatná. Várd meg azt a pár napot, megspórolsz magadnak egy csomó agyalást.
Igen! Rá van írva a tesztekre, hogy egy nap késéssel kell õket elvégezni! Vard meg, hogy egyáltalán mi lesz. Ha nem jön meg, csinálj egy 10-es tesztet. A hányinger amúgy korai. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat aranyosak vagytok! Olyan rossz a várakozás, fél éve várom hogy ne jöjjön meg :) Nem tudom akkor mitõl van a hányinger, én is korainak tartom és valójában remélem hogy olyan szerencsés leszek hogy nem lesz majd hányingerem :) Vettem be b6 vitamint, az általában segít ha hányingerem van, de most még nem hatott...
Szia! Mi is pont most várjuk az eredményt... Az elsõ terhességemnél nekem a 15. napon lett poz. a teszt (az ovu után), de elõtte nem is csináltam... A hányinger nem volt erõs, de nekem a 6.-7. hét között kezdõdött. Szerintem ezeket a tüneteket Te produkáltad, mert nagyon szeretnéd a babát. Én is képes vagyok bármilyen tünetet képezni, de már sajnos tapasztalatból tudom, hogy nem lehetséges ilyen korán. Én is tesztelgetek, ma vagyok a 12. napon, de természetesen negatív, így teljesen feleslegesen csinálom. Várj egy kicsit még és nagyon drukkolok! (1, 5 éve próbálkozó anyuka... :( )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen aranyos vagy, nagyon drukkolok Nektek :)
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem odaírni, hogy "rendesen"3-án kellett volna megjönni.A teszt 8-án negatív lett.
Ismételd meg a tesztelést reggeli elsõ vizeletbõl.

A párommal babát tervezünk, így szeptember 2. -án abbahagytam a gyógyszer szedését. Jelenleg 3 hete késik, a mellem fáj, de egymás után több teszt is negatív. Lehetséges, hogy valamiért nem mutatja a teszt?

Legjobb válasz: Szia! Én 1 évvel ezelõtt ugyanígy jártam,ciszta volt,meghozták a mensit Norculottal,azzal kiürült a ciszta és már itt szuszog a kislányunk a kiságyában. Menj el nõgyogyászhoz,csinál uh-ot és kiderül. Sok sikert,mielõbbi babázást!

Szia! Én 1 évvel ezelõtt ugyanígy jártam, ciszta volt, meghozták a mensit Norculottal, azzal kiürült a ciszta és már itt szuszog a kislányunk a kiságyában. Menj el nõgyogyászhoz, csinál uh-ot és kiderül. Sok sikert, mielõbbi babázást!
A kérdező hozzászólása: Nah voltam dokinál! Már 5 hetes és 3mm. Van róla fényképem is! :) Szóval ennyit arról hogy a teszt 3 nap után bármit is kimutat. Azok a 99, 89% ig megbízható tesztek 4 héten keresztül semmit nem mutattak, pedig 10 fölött teszteltem. Hölgyeim tanulság, a teszt csak 3-4 hét után megbízható! De ettõl független most úgy érzem én vagyok a világ legboldogabb embere!!! :)
A kérdező hozzászólása: A Gracialt szedtem. De most már kiokosodtam annyira hogy a hormonok csak a 4. héttõl termelnek annyi HCG-t hogy a teszt 100%-ban pozitív legyen, szóval nem kizárt, hogy már én sem az elsõ hétben járok, de majd ma a doki megmondja pontosan hány hetes vagyok.
Nem vagyok irigy ember, de most egy kicsit irigyelek, szept 15-én hagytam abba a tabit, elkezdtem a barátcserjét, és nagyon örülnék egy +-os tesztnek, milyen tabit szedtél és meddig? Amugy szívbõl gratulálok!!!
gratula :) Jó egészséget, és sok boldogságot nektek!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat, ma (10.24.-én) pozitív lett a teszt! :)
Szia! Amikor abbahagytam a bogyót 56, majd 50 napra jött meg. Mi védekeztünk, de a dokim azzal kezdte, h csinljak tesztet, ami persze negatív lett többször. Végül nekem is Norcolutot írt fel, de addigra megjött. Utána beállt a ciklusom 35 naposra és 4 hónappal késõbb elsõ nekifutásra összejött a bébi. Várjatok egy kicsit sztem, amíg helyre jön a ciklusod. Érdemes hõmérõzni, h nyomon kövesd a dolgot.
Amikor abbahagytam a gyógyszert, nekem is 45 napra jött meg, a következõ hónaptól állt be 30 naposra, kétszer megjött utána már nem, mert terhes lettem!
mindenképp dokihoz menj el!
Az a helyzet, h nem vagy terhes sztem. A teszt az már rég kimutatná. Nekem is késett 2 hetet, de végül megjött. Igaz, mennyiségileg kevesebb...de ezt a bogyó abbagyagyása miatt csinálja a szervezeted :( Várd meg még a kövi "rendes" mensidet, és utánna próbálkozzatok :)
Elsõ válaszolo vagyok, gratulálok! Jo egészséget és sok boldogságot kívánok!

Lehetséges hogy valakinek nem mutatja ki a teszt a terheséget?

én már 2x teszteltem mindkettö negativ .37. napon vagyok. Pénteken voltam leadni vizeletet laborba, hétfön van eredmény . Félek az is negativ lessz.

Legjobb válasz: Elvileg már ki kellett volna mutatni, ha van valami, de azért várd meg a hétfõt! Kitartás, ne csüggedj, ha nem most akkor majd legközelebb össze fog jönni!!!!!! Emiatt ne szomorkodj! Dia

Elvileg már ki kellett volna mutatni, ha van valami, de azért várd meg a hétfõt! Kitartás, ne csüggedj, ha nem most akkor majd legközelebb össze fog jönni!!!!!! Emiatt ne szomorkodj! Dia
Szia! Hallottam olyan esetrõl, hogy csak két hét késés után mutatott a teszt pozitivat. Hány naposak a ciklusaid? Légy türelemmel, mindjárt itt a hétfõ és minden kiderül.
A kérdező hozzászólása: Szia 29 napos elötte 2 nappal barnázni szoktam de most semmi. ha hétfön negativ akkor már ne is reménykedjek?nem fáj semmim betegségem szerintem nem lehet.Niki

Lehetseges hogy a nem vart mensi elotti napon vegzett negativ teszt ellenere megis fennalljon a terhesseg?

A hom magas 37 azota is.

Legjobb válasz: Persze! Várj még 4-5 napot, és akkor tesztelj! Sok sikert! 6 hetes kismama

Persze! Várj még 4-5 napot, és akkor tesztelj! Sok sikert! 6 hetes kismama
Persze!Nekem is igy volt es mi mar 7 hetesek es 3 naposak vagyunk! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: koszi, barcsak igazad lenne.
A kérdező hozzászólása: koszi mar kezdtem nagyon elkeseredni reg probalkozunk es orulok hogy meg van egy hangyanyi remeny.
igen!

9 nappal tüszõrepesztõ injekció után esti vizeletbõl közepesen erõs terhességi teszt már lehetséges, hogy nem a repesztõ hatóanyaga miatt van?

Már többször kaptam Choragon tüszõrepesztõt.

Legjobb válasz: Minek ilyen korán tesztelni? Lehet a hatóanyagtól is. De az is lehet, hogy terhes vagy, viszont a terhességek nagyon nagy hányada felszívódik a mensesig, így a nõ nem is sejti, hogy elvetélt. Nem véletlen ajánlatos minimum a nemvárt elsõ napját megvárni. De sok orvos csak 5-7 napos késés után javasolja a tesztet. Tessék, most teszteltél, és semmivel nem vagy okosabb. Ha negatív lett volna a teszt, akkor meg azon agyalnál, hogy nem lehet-e, hogy terhes vagy, csak még túl korai a teszt és alacsony a hcg szinted.

Minek ilyen korán tesztelni? Lehet a hatóanyagtól is. De az is lehet, hogy terhes vagy, viszont a terhességek nagyon nagy hányada felszívódik a mensesig, így a nõ nem is sejti, hogy elvetélt. Nem véletlen ajánlatos minimum a nemvárt elsõ napját megvárni. De sok orvos csak 5-7 napos késés után javasolja a tesztet. Tessék, most teszteltél, és semmivel nem vagy okosabb. Ha negatív lett volna a teszt, akkor meg azon agyalnál, hogy nem lehet-e, hogy terhes vagy, csak még túl korai a teszt és alacsony a hcg szinted.
A kérdező hozzászólása: Azért teszteltem, mert érdekel, hogy a repesztõ mikor ürül ki.Nem jutottam sokkal elõre, de nem bánom. Legalább jobban bizakodom, hogy végre most összejött :)
Így van! :) Tessék bizakodni, és pozitívan hozzáállni! Adja Isten, hogy már kismama legyél (csak még nem tudod.)

Lehetseges hogy a terhessegi teszt nem jo?

Pozitiv lett, de remelem nem vagyok terhes. Holnap csinalok meg egy tesztet es utanna megyek orvoshoz. NAgynenemnek 3 pozitiv es 1 negativ tesztje volt es 2 honapig nem jott meg neki, es o nem volt terhes. Lehet hogy en sem vagyok az, csak rossz a teszt?

Legjobb válasz: Nem írtál bõvebben, hogy vannak- e tüneteid, de gondolom nem véletlenül teszteltél. Nagyobb az esélye, hogy terhes vagy, mint hogy a teszt téved. Tesztelj még és kiderül. Ha nem szeretnél terhes lenni, akkor remélem rossz volt a teszt!

Nem írtál bõvebben, hogy vannak- e tüneteid, de gondolom nem véletlenül teszteltél. Nagyobb az esélye, hogy terhes vagy, mint hogy a teszt téved. Tesztelj még és kiderül. Ha nem szeretnél terhes lenni, akkor remélem rossz volt a teszt!
Nem értelek! Ha nem akarsz terhes lenni MIÉRT NEM VÉDEKEZTEK? Amúgy meg csinálj még 1 tesztet és kifog derülni valóban terhes vagy e vagy sem!
Ha + a teszted 90%, hogy terhes vagy! De inkább 99!!!
A pozitív ritkán téved :) Gratulálok kismama!
A pozitív nem téved!

Lehetséges hogy terhes vagyok, csak nem mutatja ki a teszt?

10 napja késik a menstruációm,eddig az összes teszt negatív: egy negatív és egy halvány szellemcsíkos x-epil teszt,egy - gravi hcg és egy szintén nega corax be sure tesztem van.A melleim kicsit megnõttek és semmi jel nem utal arra hogy meg fog jönni.Igaz,szokott máskor is csúszni a menszeszem.Múlt hónapban voltam nõgyógyásznál,aki megnézett ultrahangon,nincs cisztám,minden rendben. Megszakítással védekeztünk,de nem lenne baj ha jönne a baba,mert januártól élesben is próbálkoznánk. Van olyan,hogy a babát nem mutatja ki a teszt,vagy csak nagyon sokára?

Legjobb válasz: Ha csak nem nagyon késõn estél teherbe, akkor 10 nap késéssel már bármilyen teszt a nap bármely szakában kimutatná a terhességet. Lehet hogy idegesség, stressz vagy valamilyen hormonális probléma miatt késik. Nekem 3 nap késés után a délutáni teszt erõs pozitív volt. Nekem mondjuk eleve 24-25 napos ciklusaim vannak. De 10 nap késés után egy átlag ciklus mellett is ki kéne mutatnia a tesztnek.

Ha csak nem nagyon késõn estél teherbe, akkor 10 nap késéssel már bármilyen teszt a nap bármely szakában kimutatná a terhességet. Lehet hogy idegesség, stressz vagy valamilyen hormonális probléma miatt késik. Nekem 3 nap késés után a délutáni teszt erõs pozitív volt. Nekem mondjuk eleve 24-25 napos ciklusaim vannak. De 10 nap késés után egy átlag ciklus mellett is ki kéne mutatnia a tesztnek.
A kérdező hozzászólása: Rendben, értem.Köszönöm a válaszod.Akkor valószínûleg ismét csak elhúzódott a ciklus.Ha még sokáig nem jön meg, elmegyek orvoshoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!