Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy teszt (209 db)

Vajon a katolikus főpapság hisz a jóslatokban? Esetleg lehetséges, hogy tesznek is egy jóslat beteljesüléséért?

A Jelenések könyvében ( egyesek szerint) szerepel, hogy Krisztus második eljövetele előtt egy pápa le fog mondani. Lehetséges, hogy XVI. Benedek amiatt mondott le, hogy beteljesedjen ez az írás?

Legjobb válasz: Én nem tudok ilyen konkrét részrõl a Jelenések könyvébõl. Egyébként már néhány pápa lemondott korábban, aztán mégsem lett világvége.. A katolikus fõpapság abban hisz, amit Jézus tanított: "Nem tudjátok sem a napot, sem az órát." Tehát aki mindenféle jött-ment jóslatoknak hisz, az nem bízik eléggé Istenben. A végítélet majd akkor jön el, mikor Õ jónak látja.

Én nem tudok ilyen konkrét részrõl a Jelenések könyvébõl. Egyébként már néhány pápa lemondott korábban, aztán mégsem lett világvége.. A katolikus fõpapság abban hisz, amit Jézus tanított: "Nem tudjátok sem a napot, sem az órát." Tehát aki mindenféle jött-ment jóslatoknak hisz, az nem bízik eléggé Istenben. A végítélet majd akkor jön el, mikor Õ jónak látja.
A kérdező hozzászólása: Én sem ismerek ilyen részt, ezért volt a zárójeles megjegyzés! SZENT Malakiás jóslata szerint is Ferenc az utolsó pápa. Pedig Malakiás szerzetes is volt, szent is lett, és mégis vannak jóslatai! És valóban, mondott már le néhány pápa, volt, akit lemondattak. XVI. Benedek elõtt viszont, az utolsó lemondás vagy 500 éve volt! Ami azt illeti akkor még a papok is nõsülhettek úgy ahogy! Szóval, az még kicsit más világ volt!
Már ha azokat a jóslatokat egyáltalán õ írta... http://www.mult-kor.hu/20130214_mirol_szol_malakias_joslata
Már 2000 év eltelt azóta. Mire vár? Ha eddig nem jott vissza, ezután se fog. Békélj meg ezzel a gondolattal.
Taresz01! 2Pt 3, 9 Nem késik el az ígérettel az Úr, mint némelyek késedelemnek tartják; hanem hosszan tûr érettünk, nem akarván, hogy némelyek elveszszenek, hanem hogy mindenki megtérésre jusson.
Nem jósol, a magánkinyilatkoztatásokat (amiket akár sokszor "jóslat" értékûnek is tekinthetünk) pedig nem teszi kötelezõen elfogandónak. Ez igaz például a Mária jelenésekre is. Az emberi jóslatokat még ennyire sem elfogadni. Modern világban pedig már eszükbe se jut "tippelni"... És az egyik válaszadónak volt igaza: nem tudjuk a napot, sem az órát. A hit lényege pontosan ez.
Igen.
Persze, hogy lehet, ha a hcg szinted nem elég magas, vagy korán csináltad akkor igen. Csinálj néhány nap múlva! Nekem képzeld el dupla tesztet vettem, az elsõn nagyon halvány csík volt, csak én láttam a párom nem! Este megcsináltam a másikat, na azt már a párom is látta! De hogy ne költ 1000-ket tesztre két három nap múlva reggeli vieletbõl csinálj! Drukkolok, hogy úgy legyen ahogy szeretnéd! :)
én 2 tõt csináltam 3 hét késés után nega lett. de még mindig nemjött meg nemtudom mi lehet mert nekem még nemvolt ilyen. szombaton dokihoz megyek.szerintem általában azért kimutassa de van egyik rokonom akinek 4 honapos koráig nemutatott semmit.

Lehetséges, hogy 12-én megjött 27 napra és 18-án már elkezdődött az ovuláció? A teszt + lett és a mikroszkóp is páfrányos+ ovus fájdalmak. Ha teherbeesek lehet ebből probléma? Mert van 1 egészséges gyermekem és volt 1 vetélésem is. Köszi sziasztok!

Legjobb válasz: Miért ne lenne lehetséges hogy ilyenkor van az ovulációd.? Az csak átlag számitás hogy félidõben.Aztán valahol azt olvastam hogy azt elõre nem de utólag pontosan megmondják mondani mikor volt. (a menzes elsõ napjától vissza 14 napra volt.) De ugye utólag már.... Plusz ha a teszt,mikroszkóp is jót mutat akkor tuti.Egyszerüen te igy "mûködsz".Ebbõl szerintem semmi problémád nem lesz.Hajrá!

Miért ne lenne lehetséges hogy ilyenkor van az ovulációd.? Az csak átlag számitás hogy félidõben.Aztán valahol azt olvastam hogy azt elõre nem de utólag pontosan megmondják mondani mikor volt. (a menzes elsõ napjától vissza 14 napra volt.) De ugye utólag már.... Plusz ha a teszt, mikroszkóp is jót mutat akkor tuti.Egyszerüen te igy "mûködsz".Ebbõl szerintem semmi problémád nem lesz.Hajrá!

Elvileg jövőhéten kéne megjönnie, de picit fáj a hasam+ a derekam, és baromi aluszékony vagyok. Lehetséges, hogy terhes vagyok? A teszt negatív lett!

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy terhes vagy, de mindenképp várnod kell, hogy kimarad-e a menzid, ha igen akkor csinálj egy tesztet. Nyugi tudom, hogy milyen rossz várni, most én is azt teszem.

Lehetséges, hogy terhes vagy, de mindenképp várnod kell, hogy kimarad-e a menzid, ha igen akkor csinálj egy tesztet. Nyugi tudom, hogy milyen rossz várni, most én is azt teszem.
Ha´ny ilyen ke´rdés lessz még???? Miért nem használjátok keresöt???
Elõzõnek, mindenki olyan kérdést tesz fel, ami saját magának fontos.Ha téged zavar ne olvasd el..Ennyi.. Ja, és te meg használd a helyesírási kéziszótárat!

Lehetseges, hogy 4-5 nap menzesz keses utan meg ne mutassa ki a teszt, vagy eppen negativat mutat?

Legjobb válasz: Igen, elõfordulhat teszthiba, alacsonyabb HCG szint, stb. miatt. Elõbbi nem éppen ritka jelenség, legjobb barátnõmnek se mutatta ki a babát a teszt, pedig kettõt vett. Alacsonyabb HCg szint pedig elõfordulhat akkor, ha éppen nem félidõben volt a fogantatás, így a késés után 4-5 nappal még nincs meg a teszt által érzékelt mennyiség. (Van, ahol 10, 20, 25 vagy 50 mmol az, ahol a teszt pozitívra vált. Ha te pl. 50-eset vettél, de a szervezetedben még átlag 30 mmol HCG termelõdik, a teszt negatív lesz.) Én azt tudom javasolni, hogyha nem szeretnél tesztekre költeni meg 2-3 napokat várni az ismétléssel, (kb. minden 2. nap duplázódik meg a HCG mennyisége a szervezetben) akkor ugorj le a nõgyógyászodhoz, és vizsgáltasd meg magad. Ilyenkor már hüvelyi uh-gal láthat terhességre utaló jeleket, illetve a laboros vizsgálatnál szerintem, nincs megbízhatóbb terhességi teszt.

Igen, elõfordulhat teszthiba, alacsonyabb HCG szint, stb. miatt. Elõbbi nem éppen ritka jelenség, legjobb barátnõmnek se mutatta ki a babát a teszt, pedig kettõt vett. Alacsonyabb HCg szint pedig elõfordulhat akkor, ha éppen nem félidõben volt a fogantatás, így a késés után 4-5 nappal még nincs meg a teszt által érzékelt mennyiség. (Van, ahol 10, 20, 25 vagy 50 mmol az, ahol a teszt pozitívra vált. Ha te pl. 50-eset vettél, de a szervezetedben még átlag 30 mmol HCG termelõdik, a teszt negatív lesz.) Én azt tudom javasolni, hogyha nem szeretnél tesztekre költeni meg 2-3 napokat várni az ismétléssel, (kb. minden 2. nap duplázódik meg a HCG mennyisége a szervezetben) akkor ugorj le a nõgyógyászodhoz, és vizsgáltasd meg magad. Ilyenkor már hüvelyi uh-gal láthat terhességre utaló jeleket, illetve a laboros vizsgálatnál szerintem, nincs megbízhatóbb terhességi teszt.
3-napja késik és ma csináltam 1-tesztet és negativ lett. de még nm jön meg addig van remény. Te csináltál már tesztet???
A kérdező hozzászólása: iegn en csinaltam ma reggel tesztet es negativat mutatott, nagyon remenykedem, hogy baba van, mivel minden mas tunet nagyjabol stimmel, es a hom is magas par napja. Minden esetre meg varok par napot es ujra tesztelek, hatha ezuttal sikeresen
Írj majd kérlek, kíváncsi vagyok... :) nekem vasárnap, hétfõ környékén kell megjönnie, ha addig nem érkezik én is tesztelek jövõhéten :)
A kérdező hozzászólása: jovo heten ujra tesztelek, viszont felek az ujabb csalodastol, neked meg drukkolok :) sok sikert :)
1. vagyok! Nagyon szurkolok nektek, Lányok! Írjatok, mi a helyzet!
A kérdező hozzászólása: sajnos ma megjott :((:((
Nagyon sajnálom, kedves Kérdezõ! :( Kívánom, hogy a következõ hónap kétcsíkos tesztet hozzon!

Lehetseges hogy a terhessegi teszt nem jo?

Pozitiv lett, de remelem nem vagyok terhes. Holnap csinalok meg egy tesztet es utanna megyek orvoshoz. NAgynenemnek 3 pozitiv es 1 negativ tesztje volt es 2 honapig nem jott meg neki, es o nem volt terhes. Lehet hogy en sem vagyok az, csak rossz a teszt?

Legjobb válasz: Nem írtál bõvebben, hogy vannak- e tüneteid, de gondolom nem véletlenül teszteltél. Nagyobb az esélye, hogy terhes vagy, mint hogy a teszt téved. Tesztelj még és kiderül. Ha nem szeretnél terhes lenni, akkor remélem rossz volt a teszt!

Nem írtál bõvebben, hogy vannak- e tüneteid, de gondolom nem véletlenül teszteltél. Nagyobb az esélye, hogy terhes vagy, mint hogy a teszt téved. Tesztelj még és kiderül. Ha nem szeretnél terhes lenni, akkor remélem rossz volt a teszt!
Nem értelek! Ha nem akarsz terhes lenni MIÉRT NEM VÉDEKEZTEK? Amúgy meg csinálj még 1 tesztet és kifog derülni valóban terhes vagy e vagy sem!
Ha + a teszted 90%, hogy terhes vagy! De inkább 99!!!
A pozitív ritkán téved :) Gratulálok kismama!
A pozitív nem téved!

Lehetséges hogy terhes vagyok, csak nem mutatja ki a teszt?

10 napja késik a menstruációm,eddig az összes teszt negatív: egy negatív és egy halvány szellemcsíkos x-epil teszt,egy - gravi hcg és egy szintén nega corax be sure tesztem van.A melleim kicsit megnõttek és semmi jel nem utal arra hogy meg fog jönni.Igaz,szokott máskor is csúszni a menszeszem.Múlt hónapban voltam nõgyógyásznál,aki megnézett ultrahangon,nincs cisztám,minden rendben. Megszakítással védekeztünk,de nem lenne baj ha jönne a baba,mert januártól élesben is próbálkoznánk. Van olyan,hogy a babát nem mutatja ki a teszt,vagy csak nagyon sokára?

Legjobb válasz: Ha csak nem nagyon késõn estél teherbe, akkor 10 nap késéssel már bármilyen teszt a nap bármely szakában kimutatná a terhességet. Lehet hogy idegesség, stressz vagy valamilyen hormonális probléma miatt késik. Nekem 3 nap késés után a délutáni teszt erõs pozitív volt. Nekem mondjuk eleve 24-25 napos ciklusaim vannak. De 10 nap késés után egy átlag ciklus mellett is ki kéne mutatnia a tesztnek.

Ha csak nem nagyon késõn estél teherbe, akkor 10 nap késéssel már bármilyen teszt a nap bármely szakában kimutatná a terhességet. Lehet hogy idegesség, stressz vagy valamilyen hormonális probléma miatt késik. Nekem 3 nap késés után a délutáni teszt erõs pozitív volt. Nekem mondjuk eleve 24-25 napos ciklusaim vannak. De 10 nap késés után egy átlag ciklus mellett is ki kéne mutatnia a tesztnek.
A kérdező hozzászólása: Rendben, értem.Köszönöm a válaszod.Akkor valószínûleg ismét csak elhúzódott a ciklus.Ha még sokáig nem jön meg, elmegyek orvoshoz.

5 nap utan a tuszorepeszto szuri utan, negativ teszt. Hogy lehetseges, hogy ilyen hamar ki urult a szervezetembol a tuszorepi hatasa? Ilyenkor nem kellene meg hogy pozitiv legyen a teszt?

csak kivancsisagbol teszteltem es ma mar negativ lett a tuszorepi szuri utan 5 nappal. hogy lehetseges ez?

Legjobb válasz: ??? mármint negatív terhességi teszt???

??? mármint negatív terhességi teszt???
A kérdező hozzászólása: igen a terhessegi teszt. le akartam tesztelni hogy milyen eros pozitiv lessz a szuri utan, es erre fel meg negativ 5 nap utan.Nem ertem mashol azt olvastam, hogy masnak meg a szuri utan 12-13 nappal is pozitiv, akkor nekem miert lett negativ csupan 5 nap utan?
Leírnád, hogy mi ez a tüszõrepesztõ injekció? Miért terhességi tesztet végzel? Bocsi, lehet, hogy hülye a kérdés, de nem vagyok otthon ebben a dologban és az én logikám azt diktálná, hogy a terhességi teszt nem fog mutatni pozitívat, ha még csak most volt tüszõrepedésed. Vagy én nem értek valamit?
a tüszõrepesztõ kb. 10 napig mutatHAT fals pozitív eredményt, egyáltalán nem biztos, hogy nálad is így van :) soha nem néztem, de nem is teszteltem elõbb
A kérdező hozzászólása: kedves utolso, es neked ossze jott?

Lehetséges, hogy még nem mutatja ki a teszt a terhességet? Tegnapra nem vártam és ma reggel a Gabriel teszt negatív, viszont a Maria Romed (ami nem igazán megbízható) halványan pozitív. A peteérésem középidőben volt.

Legjobb válasz: Szia! Persze, elõfordulhat, hogy még korán csináltad a tesztet! Várj 2 -3 napot és ismételd meg újra reggel. Maria Romed miért nem megbízható? Egy teszt nem lesz csak úgy halvány csíkos! (ha színtelen a csík, akkor szellemcsík, de ha színes, akkor annak oka van!) Én mindenképp optimista lennék a helyedben! :))

Szia! Persze, elõfordulhat, hogy még korán csináltad a tesztet! Várj 2 -3 napot és ismételd meg újra reggel. Maria Romed miért nem megbízható? Egy teszt nem lesz csak úgy halvány csíkos! (ha színtelen a csík, akkor szellemcsík, de ha színes, akkor annak oka van!) Én mindenképp optimista lennék a helyedben! :) )
A kérdező hozzászólása: Drukkolok, hogy tényleg pozitív legyen!
én most várakozósba vagyk... egyik teszte nega másik pozitiv de eltünt pár ora mulva a csikom, a másik pozi de 2 halvány csik jelent meg+ a controllcsik, a teszveszen rendeltem a tesztekent!
A kérdező hozzászólása: Nekem sajnos megjött. És nálad mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: Drukkolok nektek, hogy baba legyen. Ha holnap nem jön meg még nem tesztelek. Vasárnapig várok. De majd írok, hogy mi lett. Ti is írjatok!
nekem 12. napon tüszörepedés után... és szellemcsikom lett, hogy mennyi igaz azt nemtudom még majd tesztelek holnap is.
Maria Romed teszt már nekem is volt erõs pozitív, a hcg tesztem meg negatív.1 napon csináltam õket, és nem voltam babás.:)
Én ugyanebben a cipõben járok. Tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött. Ma teszteltem, de nem tudom eldönteni, szellemcsík amit látok, vagy halvány pozitív. Én a Lily tesztet használtam. Holnap tesztelek még egyet. :-) Majd írd meg mi volt nálad! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a drukkot! Már nagyon várjuk a kistesót.
Én Suresign-t vettem a dm-ben, és két nappal nemvárt elõtt, délután pozitív lett. A Gabrielre sokan mondják, hogy csak késõbb mutatja ki. Érdekes, hogy ez a M R álpozitív, azt mondják, olyan nincs. Drukkolok, hogy baba legyen! (persze csak ha azt szeretnéd)!
A kérdező hozzászólása: Itt olvastam, hogy nagyon sokan csalódtaka a Maria Romed tesztben, mert téves pozitív eredményeket adott és nem is mindig jelenik meg a kontroll csík. Hát nekem sem egyértelmû a csík, még a kontroll sem. Viszont két óra elteltével a Gabrielen megjelent egy halvány, de látható csík, ami inkább szürke. Ez most mit jelent? Már rengeteg tesztet csináltam életem során és még sosem jelent meg rajta a 2. csík, kivéve, ha babás voltam.
Szia. Nekem 10 nappal a nem várt után lett csak pozitív a Gabriel teszt, bár akkor már tudtam hogy valami más...:)
Szerintem lehetséges. Csinálj egyet holnap reggel, egy harmadik félét. Én drukkolok.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy igazad van, de én nagyot csalódtam a Maria Romedes tesztekben. Nem is igazán tudtam értékelni, mert a tesztcsík sem ott jelent meg, ahol kellett volna. Szerintem akkor tuti nem voltam terhes, mint bizonyítja másnap meg is jött, de már a következõ hónapban nem, és a kisfiam azóta itt rugdos a pocakomban.

Mi történik velem? Lehetséges hogy baba, vagy a hormon teszi ezt velem? 20 vagyok

2,5hónapja abba hagytam a tabi szedést (amit bánok). Azóta nem védekezünk a párommal.Júliusban még megjött,ugy ahogy a tabi szedése alatt kell,tehát a 7 nap szünetben.De múlt hónapban egyáltalán nem volt mensim. LEHET HOGY A TABI ELHAGYÁSA MIATT???? De viszont ilyen fura tüneteket észlelek magamon:

Legjobb válasz: Ez akár lehet baba is, de ugyanúgy lehet a tabi elhagyása miatt is. A tabi elhagyása miatt késhet, kimaradozhat a mensi. Nagyon sok esetben nem is tud rendesen beállni a ciklus, van akinek csak fél évre rá vagy akár egy évre rá rendezõdik a ciklusa. Szerintem ne várj jövõhétig a teszttel, mihamarabb csinálj egyet, mert akár baba is lehet. Elõfordul, hogy a tabi elhagyása után valaki már egybõl teherbe esik, ezért kell utána is védekezni, ha nem akartok babát. A tünetek alapján lehet mindkettõ... csak a teszt vagy egy orvos döntheti el.

Nekem is ugyanilyen tüneteim voltak a tabi abbahagyása után 3 hónapig! De nem volt baba! Persze teszteltem már vagy 30-szor... Nekem 8 hónapja nem rendezõdött a ciklusom, a rohadt tabi miatt ( sorry :( ), remélem, te nem így jársz! Viszont, ha 3 hónapig nem jön meg, menj dokihoz, mert akkor annyira felborult a hormonháztartásod, hogy több hónapba, évbe telhet, míg visszaáll, ezt ne várd meg, mert tényleg hízol, "fájsz" mindenütt, és tényleg csak a doki és a gyógyszer segíthet ilyenkor...
Ez akár lehet baba is, de ugyanúgy lehet a tabi elhagyása miatt is. A tabi elhagyása miatt késhet, kimaradozhat a mensi. Nagyon sok esetben nem is tud rendesen beállni a ciklus, van akinek csak fél évre rá vagy akár egy évre rá rendezõdik a ciklusa. Szerintem ne várj jövõhétig a teszttel, mihamarabb csinálj egyet, mert akár baba is lehet. Elõfordul, hogy a tabi elhagyása után valaki már egybõl teherbe esik, ezért kell utána is védekezni, ha nem akartok babát. A tünetek alapján lehet mindkettõ... csak a teszt vagy egy orvos döntheti el.
a peffedés, a menzi kimaradás, a mell, a suru pisilés, ez mind mind baba.. en azt javaslom vegyel tesztet, ne a jovoheten, hanem meg ezen a heten. en kb 80%ban babat saccolok, de ha negativ lesz a teszt, akkor is menj el nõdokihoz. de szerintem baba.
Én pont így voltam mint te. Abbahagytam a tabit, júliusban még megvolt (igaz csak két napig), augusztusban már nem jött meg és ugyanilyen tüneteim voltak mint neked. Csináltam egy tesztet pozitív lett, multhéten voltam dokinál és 6 hetes terhes vagyok. Szerintem csinálj egy tesztet te is.
Jaj, istenem , de jó! :) Annyira örülök! :) sok boldogságot nektek! Most én is hasonló cpõben járok, mint te a kérdésedkor! tabi után a 2. mensi 5. napja késik, nega tesztek, viszont tüneteket érzek, mint amiket te is:) Remélem én is örvendhetek egy pozi tesztnek és egy édes babucinak! Sok örömöt és egészséget nektek! :)
A kérdező hozzászólása: 3 hetesek vagyunk:)
A kérdező hozzászólása: szia. a teszt pozitiv lett, és már meg is született a bébim. Amikor ezt a kérdést feltettem, már 2 és fél hónapos voltam, és most van egy gyönyörû kisfiam:)
szia! Mit mutatott a teszt? Baba lett? remélem nem volt baj! Puszi!
A kérdező hozzászólása: még annyit hozzá tennék, hogy egy két napja mintha nehezebben venném a levegõt, ésfurán fáj a hasam tegnap óta. bocs a hosszú kérdés miatt:)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat. holnap veszek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) szoritok neked nagyon. Remélem a teszt tévedett, és babád lesz:) sok sikert hozzá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!