Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy több lesz a narancsbőr (1 db)

Lehetséges, hogy terhesen több lesz a narancsbőr rajtam?

24 hetes terhes vagyok eddig 5 kilót híztam, szerintem az nem sok, akkor mégis mit?l lett rosszabb?

Legjobb válasz: Szia:)19,5 hetes kismama vagyok,4 éve rendszeresen edzek,edzöterembe,eddig 2 kg-ot hiztam,és életemben elöszõr a lábam és a fenekem narancsbörös. Teremben edzek heti 4-szer,biciklizek,sétálok,sulyzoval mindent csinálok,és mégis.Szerintem ez ezzel jár.Kész vagyok tõle,ez van,mindent megteszek,mégis.

Szia:) 19, 5 hetes kismama vagyok, 4 éve rendszeresen edzek, edzöterembe, eddig 2 kg-ot hiztam, és életemben elöszõr a lábam és a fenekem narancsbörös. Teremben edzek heti 4-szer, biciklizek, sétálok, sulyzoval mindent csinálok, és mégis.Szerintem ez ezzel jár.Kész vagyok tõle, ez van, mindent megteszek, mégis.
Valamiért valamit!!!
Szia! Valószínû, hogy több lesz a narancsbõröd, mivel olyan gyors ütemben nõhet a pocakod, hogy azt a kötõszöveted és a bõröd nem tudja követni. Na bumm, akkor már nem is fogsz tetszeni a férjednek? A narancsbõr azért nem fog csúnyává tenni. Sajnos nekem a hasamon is lett, mert nagy pocim volt és egészséges babám született. Sõt a mellemen is van narancsbõr, mert rengeteg tejem volt és hatalmasra nõtt (kb eredeti méret 2x-e). A férjem pedig narancsbõrrel együtt is szeret, a baba pedig nekem mindenekelõtt volt.
Csatlakozom az elötem íróhoz.Ilyenkor nem a narancsbörrel, meg a szépséggel kellene foglalkozni.Azzal ráérsz a szülés után.Nem hiszem, hogy a férjednek a bröd állaga számítana az egészséges baba hejett.Nem e´rtem az ilyen felfogást.Foglalkozz a külsöddel, mert a jó közérzet sokat számít, de ne az legyen az elsö hejen. 38hetes kismama.
biztos! A legtöbb pasit ez nem zavarja szerintem, de az a fontos hogy téged igen. Ha megszültél, sikerülni fog elhalványítani azokat a fránya csíkokat!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kényszerbeteg kismamák! Volt akit emiatt hagytak el terhesen?

12 év,2 szép gyerek és egy 3 dik a pocakban amit mind a ketten akartunk,most itt állok 7 hónapos terhesen egyedül.Tudom,hogy én vagyok a hibás mert eddig is volt kényszerbetegségem ,de a gyógyszerekkel,orvossal,munkával nagyon jól karbantartottam.De most,hogy 7 hósan itthon egyedül 2 gyerekkel úgy hogy apa külföldön van nem bírtam és valóban a kérése ellenére hívtam napi 3-4 szer telefonon.Ezért elhagyott,borzalmasan fáj,hogy annyira magányosnak érzem magam és elüldöztem a férjemet,most meg egyedül maradtam 3 gyerekkel.Ki hogy éli meg,ha terhesen elhagyják?Semmi segítségem nincs, nincsenek szülők akik segítsenek,most még rosszabb úgy érzem tönkre teszem a gyerekeim életét is.Annyira nem értem a férjemet sem,tudott a betegségemről és most mégis 1 hónap alatt rájött,hogy nem bírja és nyugalomra van szüksége.

4

Tippelos? Szerintetek:het, nem?

http://kepfeltoltes.hu/131026/Photo0312_www.kepfeltoltes.hu_..

9

11 hetes vagyok. Igaz, hányni nem hányok, de folyamatosan rossza a gyomrom. Nem tudok se enni, se inni. Ti miket ettetek, ittatok, amitől nem lettetek rosszabbul vagy esetleg segített a rosszulléten?

3

Mi történik, ha egy állapotos nő 12. vagy 18. heti genetikai vizsgálatán kiderül, hogy nagy valószínűséggel sérült a baba?

Abortusz lehetséges még ebben a terhességi szakaszban is?

10

Október végén november elején szülő kismamik hogy vagytok? Ti is nagyon várjátok már, hogy megszülessen a babátok? Éreztek már valamit?

8

5 hetes terhes vagyok. Állandó fáradtság gyötör, de nem tudom magam kipihenni?

Ez mitől lehet? Egész nap fáradt vagyok, nehezemre esik megmozdulni, mindenben elfáradok, pedig van egy kisfiam is. Este könnyen elalszom, de éjszaka rosszul alszom, többször felébredek, nem tudok visszaaludni, ha pedig mégis nagy hát illetve derék fájdalmakkal kelek. Első babámmal ez nem volt így. Hogyan enyhítsem?

6

Ikres anyukák! Ti milyen terhes nadrágot viseltek/viseltetek?

19 hetes vagyok, de kicsi rám a terhes nadrág. Vegyek egy számmal nagyobbat?

1

Mikor kell menni az AFP-s vérvételre, hogy viszonylag pontos eredményt mutasson?

Csüt. töltjük be a 15.hetet. Akkor már menjek pénteken vagy elég utána hétfő-kedd körül?

17

Miért mondják sokan, hogy a kismamák elvárják, hogy körülöttük forogjon a világ?

Meg majd a babájuk körül... már többször olvastam és nem értem.

12

Volt valaki terhes nyitott gerinccel?

Enyhe nyitott gerincem van a keresztcsonti részen (gerinc legalja). Eddig hosszabb ideig rossz pózban ülésnél, törzscsavaró mozdulatokkal járó sportoknál fájdult meg.

Még csak a 12. hétben vagyok, de néhány napja érzem, hogy mintha súly húzná. Bármilyen pózban, tornára is..húzódik, fáj.
Megijedtem, hogy ha már most elkezd fájni, mi lesz később, amikor jelentős súlytöbblet is koncentrálódik a hasra?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!