Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy több lesz a (10 db)

Szerintetek a 167cm nagyon magas 11 évesen? Szerintem irtózatosan nagy vagyok. Félek hogy majd mikor felnőtt leszek, alig lesz cipőm. úgyanis most lassan 43-as lesz a talpam és 5 évesen 37-es volt a lábam. Lehetséges hogy több mint 2m leszek?

Legjobb válasz: Nem valószínû, hogy több mint 2 m leszel, mert a növekedés nem egyenletes... Én asszem 171 cm voltam 11 évesen. Most 23 éves vagyok (fiú) és 191 cm. Már kb. 15 éves korom óta nem nõttem. A lábad mérete meg szintén nem egyenletesen nõ, de nem is függ össze a magasságoddal. Úgy emlékszem, mindig nagy lábam volt. Most 44-es.

Nem valószínû, hogy több mint 2 m leszel, mert a növekedés nem egyenletes... Én asszem 171 cm voltam 11 évesen. Most 23 éves vagyok (fiú) és 191 cm. Már kb. 15 éves korom óta nem nõttem. A lábad mérete meg szintén nem egyenletesen nõ, de nem is függ össze a magasságoddal. Úgy emlékszem, mindig nagy lábam volt. Most 44-es.
A növekedés üteme egyéni. Valószínûleg tényleg magas leszel - de most minden gyerek kicsit magasabb, gyártanak hozzá cipõt, ne aggódj :-)
ötödikben volt 3 fiú osztálytársam, aki 175-180 cm magas volt és 43-47-es lábuk!:) egyikük 12, a másik kettõ 11 éves volt. azóta nem sokat nõttek. nyugi:) mondjuk az nagyon durva, hogy öt évesen ilyen nagy lábad volt! minden elismerésem:) )
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Szerintem valószinû hogy biztos leszek egy minimum 190.. de remélem nem leszek sok. Még egyszer köszi a válaszokat :)
nagyobb vagy mint én

Pé elött lehetséges hogy többet kell pisilni járnom? Clostilt szedtem a hónapban és holnap vagy holnap után lesz pé

Legjobb válasz: elfelejtettem irni hogy nem vagyok felfázva, és nem iszom többet se

A kérdező hozzászólása: elfelejtettem irni hogy nem vagyok felfázva, és nem iszom többet se
Szia! azt nem tudom, hogy PÉ elõtt lehet e ilyen. de azt igen, hogy a Closti egyik mellékhatása lehet a gyakori vizeletkiválasztás. Én három hónapig szedtem napi 1 szemet, és én is gyakrabban jártam a szedése alatt, még éjszaka is volt, hogy kétszer is felkeltem. Most van az elsõ hónap Closti nélkül, és megszûntek ezek. szió
Szia! Én meg Clostit nem szedtem, viszont középidõ tájt és mensi elõtt minden wc gyakori vendége vagyok. :-) Pedig nem iszok sok folyadékot és mégis.

Ha 6 honapos babámnak kibujt ugy a foga hogy nem volt lázas stb akkor lehetséges hogy ha majd a többi is bujik akkor sem lesz?

Legjobb válasz: lázas az enyém sem volt egyiknél sem eddig. az elsõ kettõt észre sem vettem szinte, max abból, hogy aluszékonyabb volt pár napig. örültem is, hogy hûû de könnyen megy ez nekünk. Na aztán a harmadikkal szenvedtünk két hetet. nap mint nap sírások, nem akarta a kanalat elfogadni, üvegbõl is alig evett. Most már a negyediket várjuk, most is ez ugyanez van:-(

lázas az enyém sem volt egyiknél sem eddig. az elsõ kettõt észre sem vettem szinte, max abból, hogy aluszékonyabb volt pár napig. örültem is, hogy hûû de könnyen megy ez nekünk. Na aztán a harmadikkal szenvedtünk két hetet. nap mint nap sírások, nem akarta a kanalat elfogadni, üvegbõl is alig evett. Most már a negyediket várjuk, most is ez ugyanez van:-(
A fogzás nem jár feltétlenül lázzal. Fogzáskor maximum hõemelkedése lehet, láza nem hiszem. Lehetséges, hogy megúszod a többi fogát is hõemelkedés nélkül, de az õrlõk jobban megviselik a gyerekeket!
Ezt nem lehet elõre tudni. LEhet egyik fogat észre sem veszed, a másik meg baromira megviseli... Lányomnak 7 foga van, 2-nél volt kicsit nyûgösebb, a többivel semmi gondja nem volt.

Lehetséges, hogy terhesen több lesz a narancsbőr rajtam?

24 hetes terhes vagyok eddig 5 kilót híztam, szerintem az nem sok, akkor mégis mit?l lett rosszabb?

Legjobb válasz: Szia:)19,5 hetes kismama vagyok,4 éve rendszeresen edzek,edzöterembe,eddig 2 kg-ot hiztam,és életemben elöszõr a lábam és a fenekem narancsbörös. Teremben edzek heti 4-szer,biciklizek,sétálok,sulyzoval mindent csinálok,és mégis.Szerintem ez ezzel jár.Kész vagyok tõle,ez van,mindent megteszek,mégis.

Szia:) 19, 5 hetes kismama vagyok, 4 éve rendszeresen edzek, edzöterembe, eddig 2 kg-ot hiztam, és életemben elöszõr a lábam és a fenekem narancsbörös. Teremben edzek heti 4-szer, biciklizek, sétálok, sulyzoval mindent csinálok, és mégis.Szerintem ez ezzel jár.Kész vagyok tõle, ez van, mindent megteszek, mégis.
Valamiért valamit!!!
Szia! Valószínû, hogy több lesz a narancsbõröd, mivel olyan gyors ütemben nõhet a pocakod, hogy azt a kötõszöveted és a bõröd nem tudja követni. Na bumm, akkor már nem is fogsz tetszeni a férjednek? A narancsbõr azért nem fog csúnyává tenni. Sajnos nekem a hasamon is lett, mert nagy pocim volt és egészséges babám született. Sõt a mellemen is van narancsbõr, mert rengeteg tejem volt és hatalmasra nõtt (kb eredeti méret 2x-e). A férjem pedig narancsbõrrel együtt is szeret, a baba pedig nekem mindenekelõtt volt.
Csatlakozom az elötem íróhoz.Ilyenkor nem a narancsbörrel, meg a szépséggel kellene foglalkozni.Azzal ráérsz a szülés után.Nem hiszem, hogy a férjednek a bröd állaga számítana az egészséges baba hejett.Nem e´rtem az ilyen felfogást.Foglalkozz a külsöddel, mert a jó közérzet sokat számít, de ne az legyen az elsö hejen. 38hetes kismama.
biztos! A legtöbb pasit ez nem zavarja szerintem, de az a fontos hogy téged igen. Ha megszültél, sikerülni fog elhalványítani azokat a fránya csíkokat!

Már nagyon szeretnénk babát. Max 2 és fél évet szedtem fogamzásgátlót több mint egy hónapja abba hagytam. Azóta minden nap élesbe szeretkezünk. Kb 1 hete fáj a pisilés enyhén érzem a mellem a derekam és a fejem is fájt. Lehetséges hogy babánk lesz?

Legjobb válasz: Teljesen mindegy meddig szedted a tablettát nem mindig függ össze vele. Én sose szedtem mégis váratott 3 hónapot mire sikerült. De persze ez csak az én példám :) Lehet baba miatt de a menzid maradt már ki? Addig ne keresd a tüneteket mert lehet csak beképzeled mert annyira szeretnéd. SOkan esnek ebbe a hibába ilyenkor próbáld elterelni a figyelmedet :) Csinálj tesztet de ha még a menzid nem maradt ki és negatívat mutat még nincs veszve akkor se semmi :) SOk sikert! 25hkm

Teljesen mindegy meddig szedted a tablettát nem mindig függ össze vele. Én sose szedtem mégis váratott 3 hónapot mire sikerült. De persze ez csak az én példám :) Lehet baba miatt de a menzid maradt már ki? Addig ne keresd a tüneteket mert lehet csak beképzeled mert annyira szeretnéd. SOkan esnek ebbe a hibába ilyenkor próbáld elterelni a figyelmedet :) Csinálj tesztet de ha még a menzid nem maradt ki és negatívat mutat még nincs veszve akkor se semmi :) SOk sikert! 25hkm
Az elsõ teljesen jól írja. Amíg nincs késés a vérzésedben, addig ne pörögj rá a dologra. Az elsõ babánkra 5 hónapot, a másodikra 3 hónapot kellett várnunk, pedig fiatalok és egészségesek vagyunk. Azért szurkolok, hogy elsõre összejöjjön!
Én 8 évig szedtem megszakítás nélkül a fogamzásgátlót. Tavaly augusztus végén tettem le, és 3-4 havonta volt vérzésem. A doki azt mondta egy év után helyreáll, mert annyira hozzászokott a gyógyszerhez a szervezetem. Végül orvost váltottam, aki Norcolut-tal helyre rakta a vérzésemet, és Clostilbegy-el (5x1) lett peteérésem. A ciklus 15. napján megnézte, hogy lett-e peteérés, és még aznap este terhes lettem!! :D Nekem a fogantatás után már kb. a 4.-5. napon iszonyatosan elkezdet fájni a mellem... Holnap megyünk bejelenteni a jó hírt a dokinak, és holnap leszek 7 hetes. Sok sikert nektek is!!
A kérdező hozzászólása: Tegnap este csináltam tesztet nem mutatott semmit.Ma délután meg meg is jött.Sok sok egészséget mindenkinek a babához.Köszönöm a válaszokat.
Ez eddig azt hiszem csak a Stark Industriesnek sikerült.
Lehetséges válasz: nem ismered a fizikai törvényeket (tulajdonképpen nem lehetséges, hanem biztos).
Nálam van itt egy konnektor, amibõl határozottan több energiát tudok kinyerni, mint amennyit beleteszek.
#4: Nem. A konnektorba több energia megy be, mint amennyi kijön belõle. (Tudod a konnektor a falban kívülrõl kap ám energiát, elektromos áram formájában. ;-) ) De annyiból igazad van, hogy az energiamegmaradás törvénye csak zárt rendszerre igaz. Ha egy rendszer nyitott, akkor kívülrõl természetesen akármennyi energiát kaphat elméleti szinten.
Hallottál az energiamegmaradásról. Zárt rendszerben nem oldható meg amit akarsz. Energiaforrást kell találnod mint pl a napelemnél.
Hát elméleti szinten vannak esetek, mikor az energiamegmaradás nem áll fenn, vagy ideiglenesen sérülni látszik. (Pl az õsrobbanás maga is, illetve a tágulás bizonyos folyamatai esetén is ez van.) De hogy ennek gyakorlati alkalmazását is megtaláljuk… Nagyobb az esélye, hogy kitaláljuk a hidrogénbomba eredményes használatát közelharcban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, különösen 2xSü-nek a magyarázata volt hasznos. És igen, a földi körülmények közötti megvalósítás érdekelne. De ha már felhoztad a fekete lyukat meg az õsrobbanást 2xSü, akkor elképzelhetõ egy ilyen gép létrehozása elméleti síkon, bármit felhasználva?
#7: Legalábbis makroszinten, földi körülmények között. Gondolom a kérdezõ által elképzelt gépben nincs alkatrészként mondjuk egy szupermasszív fekete lyuk, vagy egy õsrobbanás.
Nem, ez nem lesz lehetséges. Semmibõl valamit nem lehet csinálni.
Még a 100%-os hatásfokot sem igen tudjuk elérni, nem hogy 100-nál többet. A legtöbb gép, amit használunk, kevesebb, mint 70%-os hatásfokkal dolgozik. Az autók pl. nagyon pazarlóak, egy mai korszerû benzinmotor is csak kb. 30% hatásfokú...
Idõpocsékolás.
Egyébként van ojan gép ami töb energiat termel mint amenyit belefektetnek (jo nem teljesen de nah). pld középkor ban volt hajó aminek a két oldalán lapátok voltak mint a vizi malom és képes felmeni az erös sodrásu fojon áral szembe. Kb igy muködik az a szél hajtásu auto ami gyorsaban ment mint a szembeszél

Nos, 7. osztályos vagyok, ez az évem elég siralmas lett jegyek alapján (4 hármas, lehetséges földrajz 2), viszont a többi évem (4-6) jól sikerült. Ha nyolcadikban minden jegyem 4-5 lesz, van esély rá, hogy felvegyenek egy jó középiskolába?

Legjobb válasz: Miért rontottad el ennyire? Nem mindegy hogy mibõl vannak a 3masaid. A Földrajzot ki tudod kerülni hogy ne számitsák a pontokba.Viszont a két magyar átlaga+matek+töri+idegen nyelv+1 vagy 2 term.tud. tárgy az kell... Egyébként a jegyek kb. az össz.pontban a negyedét vagy annyit se számítanak..a magyar és matek írásbelire kell nagyon rá készülni! Meg ha jobb gimibe akarsz menni akkor valószínû hogy lesz szóbelid mérg azzal is felhúzhatod! De függ az évfolyamodtól,attól hogy mennyire felkapott az a szak ahová akarsz menni ! :D

Miért rontottad el ennyire? Nem mindegy hogy mibõl vannak a 3masaid. A Földrajzot ki tudod kerülni hogy ne számitsák a pontokba.Viszont a két magyar átlaga+matek+töri+idegen nyelv+1 vagy 2 term.tud. tárgy az kell... Egyébként a jegyek kb. az össz.pontban a negyedét vagy annyit se számítanak..a magyar és matek írásbelire kell nagyon rá készülni! Meg ha jobb gimibe akarsz menni akkor valószínû hogy lesz szóbelid mérg azzal is felhúzhatod! De függ az évfolyamodtól, attól hogy mennyire felkapott az a szak ahová akarsz menni ! :D
A kérdező hozzászólása: Köszi, ez megnyugtatott.
Mibõl lett hármasod?

Ugye olvadnak a jégsapkák és pár év múlva nyáron kb nem is lesz jég, lehetséges hogy egy fajta vírus vagy valamilyen élőlény bevan fagyva és ha kiolvad ujra életre kel? Többi lent.

Nem godzillára gondolok hanem valami több millió éves vírusra ami pl a rákos betegeket meggyógyítja.Vagy pedig növényevő állatokra,halakra stb.. Olvastam hogy valamiféle béka faj betud fagyni,sőt beis fagyasztja magát és így éli túl a nemtudom mit:D

Legjobb válasz: Ha egy döglött mamut fog elúszni elõtted, akkor légyszíves írj rám :D

Ha egy döglött mamut fog elúszni elõtted, akkor légyszíves írj rám :D
Feketehimlõvel fertõzött emberi testek minden bizonnyal vannak megfagyva a sarki jégtakarókban.
Jaj, bocs... élõre gondoltál... akkor hívj fel oké? Ha látsz egyet szaladgálni :D Megadom a számom... :D
Azért a globális felmelegedésért nem csak az antropogén hatás tehetõ felelõssé.
Nem. És nem olvadnak el pár év múlva a jégsapkák, mivel annak beláthatatlan következményeik lennének. Ha a teljes mennyiségük elolvadna a tengerszint kb. 6 méterrel emelkedne és olyan katasztrófák következnének be, ami országok, kontinenseket is elpusztíthat.
A kérdező hozzászólása: Ember, -40 fokban mindent csinál, csak nem olvad. XDDDDDD ezen beszartam XDDDDDD
A kérdező hozzászólása: Hadjuk, azthittem legalább tudják itt mi a globális felmelegedés:D Ennyit a gyakorikérdések.hu ról XDDD
Honnan a francból veszed azt hogy olvadnak? Ember, -40 fokban mindent csinál, csak nem olvad.
Édesbarátom helyesírásodról is rí, hogy annyi eszed, mint egy párnának.
A kérdező hozzászólása: Mamut már biztos nem fog rohangálni, hacsak lenem klónozzák, mivel a mamut nem képpes természetes hibernációra.
A kérdező hozzászólása: Attol hogy beláthatattlan következményei lesznek még elfog olvadni, a jó isten nem ment meg minket, mi fõztük a levest, együk is meg.
Nem kell beszólogatni, viszonylag értelmes kérdés volt. Sajnos nincs olyan dolog, ami "gyógyítja a rákot", mert a rák egy gyûjtõfogalom, ami egy sereg különbözõ eredetû, mûködésû és hatású betegséget fog össze. Nehezen elképzelhetõ olyan csodaszer vagy csodavírus, ami mindegyiket gyógyítja vagy megelõzi, bár jó lenne. Tényleg vannak olyan állatok, amik hibernálódnak és túlélik a fagyot egy ideig, de kétlem, hogy a sarki jégsapkákban évmilliókig képes volt fejlettebb állat életben maradni. Ha lesz is ilyen "felolvadt" élõlény, az valószínûleg valami baktérium lesz, vagy valami még egyszerûbb vírus. Az azonban túlzás, hogy "pár év múlva nyáron már alig lesz jég". A felmelegedés azért nem ilyen gyors, olvass kicsit utána :) . Ignoramus

Kíváncsi lennék a tapasztalataitokra szoptatással kapcsolatban. Szerintetek, ha előző babáimat esetleg nem tudtam annyi ideig, mértékben szoptatni, mint ideális lett volna vagy szerettem volna, lehetséges, hogy a most születendőnél több sikerem lesz?

Sokkal nyugodtabbak a körülményeim, mint korábban, és sokkal jobb az apuka hozzáállása is, mint az el?z? páromé volt. Vajon csak és kizárólag fejben d?l el a szoptatás?

Legjobb válasz: Nem csak és kizárólag, de valószínû hogy most jobban fog menni.

Nem csak és kizárólag, de valószínû hogy most jobban fog menni.
Biztosan jobban fog menni. Nálam is jobbak, nyugodtabbak voltak a körülmények másodszor, és jobb. Lányomat 11 hónapig szoptattam, fiaim most 9 hósak, mindketten szopiznak és fejenként többet mint a lányom ugyanennyi idõsen. Bár még nem tudom, de szerintem tovább fognak szopizni mint a lányom.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, én is azt remélem, hogy így lesz.

Lehetséges, hogy csak azért akarom már elveszteni vele, hogy hátha attól kicsit izgalmasabb lesz újra a kapcsolatunk? (többi lent)

Mág szüzek vagyunk. 2 éve vagyunk együtt. Kicsit régebben nagyon szerettem volna már lefeküdni, de nem tettük. Két hete elmenten n?gyógyászhoz (barátom elkísért), és felírt tabit. Elkezdtem szedni. Most, ahogy lassan itt az ideje, és fel is készültünk rá, néha úgy érzem, hogy lehet, hogy csak azért akarom már elveszteni vele a szüzességemet, hogy kicsit feldobódjon a kapcsolat. Szeretném, de úgy érzem, hogy csak azért mert izgalmas az els?...

Legjobb válasz: Jézus ereje, két évig várt rád úgy, hogy õ nem akarta a szexet? Valami baj van vele.

Jézus ereje, két évig várt rád úgy, hogy õ nem akarta a szexet? Valami baj van vele.
Nézd meg, hogy van e erény-gyûrûje..
Szerintem azért hogy feldobd a kapcsolatotokat azért ne feküdj le vele. Más módszerek is vannak arra. Ha tényleg úgy érzed hogy szeretnél vele lefeküdni, akkor tedd meg.
A kérdező hozzászólása: elsõnek: igen, de kívánt, csak aggájai voltak, nem tudta, hogy jó ez ez így és hogy helyes lenne-e

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!