Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy szex befolyásolja a (2 db)

Lehetséges, hogy a szex befolyásolja a nyák állagát peteéréskor?

Most kezdtünk próbálkozni a babával, most voltunk el?ször együtt peteérés idején.

Legjobb válasz: szia! Egy nagyon jó könyvvel lepett meg a férjem. Zita West:Gyereket szeretnénk. Ebben az áll, hogy ne ellenörizzük a méhnyakváladékunkat közvetlenül közösülés elõtt vagy után, mert az izgalmi elõváladék és a magfolyadék megzavarja a megfigyelést.

szia! Egy nagyon jó könyvvel lepett meg a férjem. Zita West:Gyereket szeretnénk. Ebben az áll, hogy ne ellenörizzük a méhnyakváladékunkat közvetlenül közösülés elõtt vagy után, mert az izgalmi elõváladék és a magfolyadék megzavarja a megfigyelést.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Azt hittem a múlt hónapban, hogy nincs peteérésem, azért tettem fel ezt a kérdést. Most derült ki, hogy öt hetes vagyok! Azt hiszem a természetet nem lehet befolyásolni!
Gratulálok!!! Jó egészséget kivánok és vigyázz magatokra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jókívánságot! Neked is minden jót! Ha próbálkoztok, sok sikert!

Lehetséges, hogy azért nem leszek terhes, mert a szex alatt sok váladékom termelődik és az nem engedi fel a kiskatonákat? Befolyásoló tényező?

Legjobb válasz: Nem hinném,hogy ez miatt nem sikerülne teherbe esned!Sõt,ha mondjuk épp pé-körül vagytok együtt akkor pontosan az a jó ha minél több ilyen nyák termelõdik,hisz az segíti elõre haladni a kiskatonákat!Épp ma olvastam,hogy a nyák minõsége segíthet tovább életben tartani a kiskatonákat,mert táplálja õket addig míg várnak a petesejtre! Sok sikert!

Nem hinném, hogy ez miatt nem sikerülne teherbe esned!Sõt, ha mondjuk épp pé-körül vagytok együtt akkor pontosan az a jó ha minél több ilyen nyák termelõdik, hisz az segíti elõre haladni a kiskatonákat!Épp ma olvastam, hogy a nyák minõsége segíthet tovább életben tartani a kiskatonákat, mert táplálja õket addig míg várnak a petesejtre! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, csak az a bajom, hogy akármilyen pózt választunk, akkor is kijön belõlem minden, ha 1 órát maradok is úgy!Lehet olyan váladékom van, ami megsemmisiti a spermát?Létezik ilyen?Vagy ez hülyeség?
Igen, van olyan, hogy antitesteket termelsz a párod spermája ellen, de az a váladékmennyiségtõl független. Amúgy pedig elég mélyre jutnak fel, közel a méhszájhoz, úgyhogy keveset kell a hüvelyváladékban üldögéljenek, hamar besurrannak a méhnyakba, onnan már a hüvelyváladék nem mossa ki.
Elsõ vagyok!Igen lehetséges nem írtál hülyeséget!Az természetes ha visszafolyik hisz nem szükséges az összes anyag egyetlen babóhoz a felesleg kifolyik de lényeg bent marad!!!Az esti eggyüttlét a legjobb, aktus után ne kelj fel legalább 1 órát, de ha megoldható akkor reggelig maradj fekve!:-)) Én így tettem remélem meglesz az eredménye!:-)
A kérdező hozzászólása: Nagyonszépen köszönöm nektek a válaszokat!Nagyon rendesek vagytok!Ezt még kipróbálom, hátha bejön!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!