Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy szept.11. -ei (1 db)

Lehetséges, hogy a szept.11. -ei terrortámadást az USA rendezte meg?

Találtam egy videót ezzel kapcsolatban:

Legjobb válasz: A kerozin egett es ettol lagyult meg a szerkezet. Minden haboru szornyu. Sajnalom az afganokat, ikakiakat, gruzokat, szomaliaiakat ...mindenkit aki eroszak aldozatava esik. De jelenleg 9/11-rol beszeltunk. Nem kavartam bele a kesobbi esemenyeket. Tok mindegy ki vagy kik csinaltak a haboru az oldokles es terror csak emberek ezreinek nyomorat okozzak amig a fegyvergyartok jol jarnak. Olyan nagyon okos ebben a dologban sokmindenki. Eszt osztani konnyen megy. Benne lenni, tuleni es tovabbelni annal nehezebb. Honapokig voltak kinn hozzatartozok kepei az aluljarokban. elkeseredetten kerestek egymast az emberek...azokrol a mexikoi konyhassegedekrol nem is beszelve akik regisztralva sem voltak...ki tudja mennyien haltak meg meg... Akarki vagy akarkik agyrem szulemenye is volt ez, az soha nem fog nyugalmat talalni.

A kerozin egett es ettol lagyult meg a szerkezet. Minden haboru szornyu. Sajnalom az afganokat, ikakiakat, gruzokat, szomaliaiakat ...mindenkit aki eroszak aldozatava esik. De jelenleg 9/11-rol beszeltunk. Nem kavartam bele a kesobbi esemenyeket. Tok mindegy ki vagy kik csinaltak a haboru az oldokles es terror csak emberek ezreinek nyomorat okozzak amig a fegyvergyartok jol jarnak. Olyan nagyon okos ebben a dologban sokmindenki. Eszt osztani konnyen megy. Benne lenni, tuleni es tovabbelni annal nehezebb. Honapokig voltak kinn hozzatartozok kepei az aluljarokban. elkeseredetten kerestek egymast az emberek...azokrol a mexikoi konyhassegedekrol nem is beszelve akik regisztralva sem voltak...ki tudja mennyien haltak meg meg... Akarki vagy akarkik agyrem szulemenye is volt ez, az soha nem fog nyugalmat talalni.
Nemhogy lehetséges, hanem sokkal inkább valószínû, hogy õk rendezték meg. A Leleplezõ magazinban Drábik János értekezett errõl hosszasan, de az internet tele van ilyenekkel. Pl. rákeresel, hogy "inside job" (belsõ munka) akkor rengeteg találatot kapsz, ami a 9/11-el foglalkozik. Pl. gondolj bele, hogy arab terroristák, akik aligha tudtak volna elvezetni egy gépet, pontosan beletalálnak az épületekbe... Aztán ugye a harmadik épület mitõl omlott össze? Egy kis tûztõl? Acélépületek nem omlanak össze tûztõl! Azt is felrobbantották, hogy eltüntessék a bizonyítékokat, hogy onnan irányították a mûveletet. Itt egy videó róla http://www.youtube.com/watch?v=LD06SAf0p9A&eurl . Ja és egyébként NY térsége a világ legjobban védett légtere, és igen kétséges, hogy a NORAD nem lõtte volna ki a gépeket, ha letérnek a pályáról. Egyébként aznap a NORAD parancsnoka Dick Cheney volt..
Az interneten számtalan cikket találsz amik rávilágítanak az összefüggésekre. Én nem állítanék semmit, de néhány dolg tbb, mint gyanus. A Pentagonnál hol volt a repülõ? Nem volt! Elõször autóbombát jelentettek be. A youtube -on van a videó a Pentagon térfigyelõ kameráiról. Nincs rajta repülõ. A tornyok meg szinte üresek voltak. Szinte csak kisembnerek, tûzoltók, személyzet halt meg. Ha valódi támadás történik, min. 20.000 halott lett volna. (az elsõ becslések ennyirõl szóltak) Talán sose derül ki, de az amcsiktól minden kitellik....
Acélszerkezet megolvad a kerozintól? Mióta? És egy ilyen jól megépített épület nem omlik össze kártyavárként még egy repülõgép-becsapódástól se. Ezt az építõi mondták! Valamint sokan hallottak több kisebb robbanást az összedõlést közvetlen megelõzve, ez pedig a belül elhelyezett robbanóanyagok hangja volt. Szerinted valaKI csinálta az egészet? Nem valakik? És mi az, hogy ártatlan emberek? A több százezer iraki nem ártatlan? Vagy az afgán lakosok?
még 1 ok, hogy szabadrablással nyúlják az olajat a közel-keletrõl. maximálisan biztos vagyok benne... ennél nagyobb hazugságot is lenyomott már az amerikai kormány a világnak. az uccsó válaszolónak meg igencsak messze elgurulhatott a gyógyszere... ahelyett, h fasságokat írogat, inkább keresse meg.
na, megjelentek az összeesküvés hívõk... persze... és kennedy meg menekülés közben hátbalõtte saját magát ( a cia sugalmazására, az ufók aktív közremûködésével, miközben gyurcsók doktor sugarazta a tudatalattiját) tényleg alacsony az a kerítés... (az interneten meg arról is van anyag, hogy a hold tényleg sajtból van)
ja, meg középkor sem volt... mondjátok, gyerekek - tényleg be kell dõlni minden marhaságnak?
meg a holdra sem szálltak le az amik! ez tuti biztos, hogy így van, elvégre van róla anyag az interneten...
nevetni fogsz - láttam fasság :)
Egyébként tök jó. Senki nem hisz senkinek, csak egymást fikázzuk.
http://www.youtube.com/watch?v=8T2_nedORjw&NR=1 amugy meg 1 erdekes kerdes. honnan volt 1 halom fegyvere a terroristaknak (kesek, stb) mikor meg 1 reszelot vagy fogkremes tubust sem engednek fel a kezipoggyaszba?? /:)
:D jezusom. tudom, hogy az amerikaiak satanistak meg nemtudom buta kover emberek, de azert ez tulzas. nem hiszem hogy kinyirnanak ennyi embert unalmukban.
Drábik János Világzsákutca címû könyve elég kézzelfogható érvekkel támasztja alá azt, hogy valóban az USA mûve volt az egész.
Nem unalmukban! Végig nézted? okuk volt rá 1. Kiváltó ok a háborúzásra--> olajért 2. Hogy elfogadtassanak törvényeket 3. ha nem vettétek még észre, ebben a világban minden a pénzrõl szól!
Nem valószínû hogy õk rendezték meg. Mert gondolj bele hogy hány embernek kellett ehez. Valaki biztos hogy elszolta volna magát.
utolsó vagyok hány , , embernek kellett errõl tudnia'' ezt akartam írni
Csak megemlíteném hogy ahoz képest hogy több ezer fokon égett bent a kerozni amitõl megolvadt az acél(ami magában kész röhely...) a repcsi ütötte jukon emberek kukocskáltak kiXD Tehát biztos naon meleg lehetett ott...
***széttárja a kezét, feladja***
Attól hogy pár szemellenzõs, gondolkodásra képtelen ember nem tudja elfogadni a tényeket, attól még igaz. A tények: -Még SOHA nem omlott össze acélépület tûztõl.Egyszerûen azért mert az acélnak nagy az olvadáspontja, a kerozin meg NEM ég olyan forrón h megolvadjon az acél. -A WTC úgy dõlt össze, mint amikor épületeket rombolnak le ipari robbantással (asszem így hívják).Felülrõl lefelé. mért nem oldalra dõlt mondjuk?Miért felülrõl lefelé? -Az épületbõl FEKETE füst jött, szóval nem volt az égésnek vmi nagy hatásfoka, vagyis oxigénhiányos volt az égés, úgyhogy NEM olvaszthatta meg az acélt. -A becsapódott repülõkön alig voltak utasok, ugy tudom hogy a járatok tömve vannak, 70% minimum, ha folyton csak 70-80an utaznának egy repülõn, a légitársaág bezárhatna. Aki térdekel a téma: Fájdalmas megtévesztés c. film ÉBRESZTÕ !!!!
na, akkor most az amikok, vagy a zsidókok rombolták le azokat a tornyokat? szalajtottjaim- el kellene döntenetek, hogy melyik (kényszer)képzetet tartjátok hitelesnek, mert így azok csak egymást gyengítik... :)
hehe - ezek jók :) meg kukoricát is lehet pattogtatni mobillal - errõl isvan anyag az interneten :)
az interneten mindenrõl - és mindennek az ellenkezõjérõl van anyag. de én a saját szememmel láttam a cirkuszban, hogy feldarabolták a nõt és utána meg semmi baja sem volt! és ez biztos, hogy igaz, hiszen a saját szememmel láttam. na, ezt magyarázza meg valaki! ...... "a világ össz iq- ja állandó - a népesség meg egyre nõ..."
Jó, akkor ne higgyétek el. Én sem hiszem el, amit ti irtok. Azért az tényleg elég necces, hogy az égõ kerozintól megolvadjon az acélszerkezet, ráadásul látványos módon úgy, mintha vágták volna. De biztos nektek van igazatok :)
na, ez a "megolvadt acélszerkezet" az egyik leggyakrabbi urban legend. senki, soha nem állította, hogy az acélszerkezet megolvadt! a hõtõl MEGLÁGYULT a szerkezet, emiatt csökkent a szilárdsága, ezért omlott össze az épület. mondták már itt, hogy nem kell minden mendemondának bedõlni!
"Jó, akkor ne higgyétek el" sajnos a tények nem "hit" kérdése... persze a "hit" mindig egyszerûbb, hiszen nem kell gondolkodni :)
Kedves uccsó válaszadó! Mennyit fizet neked a Moszad? :D
???? hogy jön ide a moszad?
Szerinted hogy jön ide a moszad? Boeinggel :D
most komolyan azt hiszed hogy 2986 emberélet akadálynak számít??úgy értem hogy ahhoz képest ez nem olyan nagy szám...és az emberek meg kapzsik.3000 ember halála nem nagy áldozat a kormánynak hogy elindíthasson egy olyan háborút ami dollármilliókat hozhat.... egyébként biztos volt olyan aki megpróbálta kikotyogni, de kinyírták mielõtt akármit is tehetett volna...sajnos ez van!! egyébként azt megmondaná nekem valaki hogy az miért van hogy amcsinak olyan komoly mûholdas felszereléseik vannak hogy akármelyik utcán sétáló ember arcára rá tudnak közelíteni, akárhol, de oszama binladent nem találják sehol...??!?

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Most kiknek mi a célja Szírában, Irakban és a többi ilyen országokban, ahol folyik a háború?

18 éves vagyok, idáig nem igazán érdekelt a dolog, de most már nagyon is. Néztem videókat youtube-on is az ilyen háborús dolgokat és nekem egyáltalán nem tiszta ez az egész.
Arra lennék kíváncsi, hogy miért mennek oda az amerikaiak, az oroszok? Ennek a két Országnak ugyanaz a célja? Mi a cél?
(Ez a videó egy éles tűzharcot mutat be, tehát 18 éven aluliak ne nézzék! Csak a rend kedvéért írom...)
02:27-nél ott egy civil(?) és ráköszönnek. Honnan tudják, hogy nem lövik majd hátba? Mivel egy csomó ilyen kinézetű ember is ott van és lövöldöz. Azok kik? Van Szíriában, vagy Irakban is hadsereg, azok mit csinálnak? Láttam olyan videót is, ahol ők rugdossák a civileket, tehát nem értem ezt egyáltalán. Most akkor az iraki, vagy szíriai hadsereg támadja az amerikai, vagy orosz katonákat? Azt tudom, hogy ezek a civilek megszokták őket támadni, de akkor azt nem értem, hogy egy Országban az ott élők és az Országban lévő hadsereg miért támadják egymást. Ekkora káoszt... Már én sem értem, mit írok, annyira bonyolult ez nekem. Legyen szíves valaki, aki érti mindezt a dolgot, hogy mi miért van, magyarázza el nekem. Nagyon megtisztelő lenne. Köszönöm előre is!

7

A cigányok vagy az aboridzsinálok integrációja a sikeresebb? Mit tanulhatnánk az ausztráloktól?

Néztem ezt a videót, úgy tűnik ott is hasonlók a problémák:

A gyakori alkoholizmus és szexuális zaklatások, erőszak miatt korlátozták az alkoholvásárlást és a pornográfiát az Északi területen, ahol a lakosság 1/3-a őslakos.

A szociális juttatásokat nem költhetik szerencsejátékra, alkoholra, dohányra.

A jogvédők rasszizmust kiáltanak.

A feketék körében nagy a munkanélküliség, aluliskolázottság.

Rosszak a lakhatási körülmények, mivel a kormány nem épít mindenkinek házat.

Az országban korábban több 10000 gyermeket szakítottak el közösségüktől és vitték őket bentlakásos iskolába, hogy integrálják őket a társadalomba, de a programot leállították, Ausztrália bocsánatot kért az őslakosoktól.

6

Valóban azt hiszi Orbán, hogy az EU-s elítélő határozatot nem kell a jövőben komolyan vennie? Miért nem lépünk akkor ki az Únióból?

Mellesleg senki nem a magyar népet akarja támadni,hanem
az Õ általa vezetett politikai irányvonalat.

23

Egyiptomban miért ilyen zűrös mindig a politika?

Szinte mindig van valami ott.

Egymást követik a puccsok, a lázadások, mindenféle korrupt,hatalommániás elnökök.

Hol iszlamista rendszer alapján alapuló államot akarnak , hol pedig nyugatiasabb demokráciát.
Ennyire megosztottak?

9

Tényleg olyan nagy a "szólásszabadság" az Egyesült Államokban?

Megint kezd feljönni a szabadság téma, ugyebár sokan már-már aztmondják, hogy diktatúra van Magyarországon, és hogy nem mondhatunk ki semmit. Bezzeg Amerikában mindent szabad, ott bár nem adnak segélyt, de megélhetsz a lábadon. Fegyvert is tarthatsz, ha valaki a birtokodban lop, jogod van megvédeni birtokod, tulajdonod, családod, ha szükséges, fegyverrel.

Viszont sokan elfelejtik az Amerikai törvényeket.
Azok pedig nevetségesek.
Egy 18 éves gyereket 8 évre(!) és 500 ezer dollára bírságoltak(érsd: az egész élete sutyba ment).

Biztos valami szörnyűséget követett el...gyilkolt? Megerőszakolt valakit? Netán pedofilia?

Dehogyis. Egy vicc miatt.

Lehet, hogy sokan nem ismerik, de nem is az a lényeg. Van egy számítógépes játék, aminek a neve League of Legends, ez egy online játék, igazi emberek játszanak benne.

Nos, gyermekünk is ezzel a játékkal játszott, amikor a haverja, kivel játszott, megjegyezte az online chatbe( amit megsúgok, 5 vagy maximum 10 ember lát, mivel annyian játszanak egy meccsben.), hogy valami nem stimmel a fejével(nyilván vicc), amire ő azzal válaszolt, hogy "Igen, biztos baj van a fejemmel, megyek is és szétlövök egy gyerekekkel teli iskolát és megeszem a még dobogó szivüket." A következő üzenete pedig: "lol,jk"(""nevetés", csak vicceltem"). Szóval csak egy szarkasztikus kommentet rakott.
Ez a meccs kikerült a Facebookra, ahol egy Kanadai nő észrevételt tett, és felhívta az FBI-t(???), hogy azonnal intézkedjenek.
A poén az, hogy intézkedtek, TERRORIZMUS(???) vádjával pedig elitélték!

Ez nektek a nagy szólásszabadság? Egy online, anoním játékban, nem lehet kimondani dolgokat, még ha vicc akkor is?
Oké, nem vicces ezzel viccelődni, ezt elismerem.
De ezek után nekem SENKI,DE SENKI se merjen itt a GYK-n, még egyszer olyat mondani, hogy szólásszabadság van az amerikai kontinensen.

Forrás: Írjátok be googleba, "league of legends, 18 years old, jail"
Vagy lustábaknak egy cikk a sok közül:
Vagy videó:

8

Kínában engedélyezett az azonos neműek házassága?

és az örökbefogadás?

4

Törökországnak mennyi adóssága van?

Úgy hallottam hogy Törökország megszabadult az adósságától! Igaz ez?
Hol lehet neten megnézni az országok adósságát?

4

Az igaz, hogy leginkább az osztrákok törődnek a Magyarországtól a trianoni, illetve a Saint German-i béke által elcsatolt területekkel?

Mivel saját parlamentjük,talán még kormányuk is van. Ezutóbbi igaz vagy nem?

5

Mely Nyugat-Európai ország a legellenségesebb az afrikai és közel-keleti bevándorlással szemben?

Ebbe az országba szeretnék ugyanis emigrálni, mert ez az ország lesz az, amelyik a legtovább emlékeztetni fog még az európai kultúrára a 21. század derekán. :D

16

Mitől lenne 3. világrháború a szíriaiak miatt?

Elnézést, de abszolút nem követem a politikát és nem értem az előzményeket... meg az okokat...

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!