Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy szept.11 (1 db)

Lehetséges, hogy a szept.11. -ei terrortámadást az USA rendezte meg?

Találtam egy videót ezzel kapcsolatban:

Legjobb válasz: A kerozin egett es ettol lagyult meg a szerkezet. Minden haboru szornyu. Sajnalom az afganokat, ikakiakat, gruzokat, szomaliaiakat ...mindenkit aki eroszak aldozatava esik. De jelenleg 9/11-rol beszeltunk. Nem kavartam bele a kesobbi esemenyeket. Tok mindegy ki vagy kik csinaltak a haboru az oldokles es terror csak emberek ezreinek nyomorat okozzak amig a fegyvergyartok jol jarnak. Olyan nagyon okos ebben a dologban sokmindenki. Eszt osztani konnyen megy. Benne lenni, tuleni es tovabbelni annal nehezebb. Honapokig voltak kinn hozzatartozok kepei az aluljarokban. elkeseredetten kerestek egymast az emberek...azokrol a mexikoi konyhassegedekrol nem is beszelve akik regisztralva sem voltak...ki tudja mennyien haltak meg meg... Akarki vagy akarkik agyrem szulemenye is volt ez, az soha nem fog nyugalmat talalni.

A kerozin egett es ettol lagyult meg a szerkezet. Minden haboru szornyu. Sajnalom az afganokat, ikakiakat, gruzokat, szomaliaiakat ...mindenkit aki eroszak aldozatava esik. De jelenleg 9/11-rol beszeltunk. Nem kavartam bele a kesobbi esemenyeket. Tok mindegy ki vagy kik csinaltak a haboru az oldokles es terror csak emberek ezreinek nyomorat okozzak amig a fegyvergyartok jol jarnak. Olyan nagyon okos ebben a dologban sokmindenki. Eszt osztani konnyen megy. Benne lenni, tuleni es tovabbelni annal nehezebb. Honapokig voltak kinn hozzatartozok kepei az aluljarokban. elkeseredetten kerestek egymast az emberek...azokrol a mexikoi konyhassegedekrol nem is beszelve akik regisztralva sem voltak...ki tudja mennyien haltak meg meg... Akarki vagy akarkik agyrem szulemenye is volt ez, az soha nem fog nyugalmat talalni.
Nemhogy lehetséges, hanem sokkal inkább valószínû, hogy õk rendezték meg. A Leleplezõ magazinban Drábik János értekezett errõl hosszasan, de az internet tele van ilyenekkel. Pl. rákeresel, hogy "inside job" (belsõ munka) akkor rengeteg találatot kapsz, ami a 9/11-el foglalkozik. Pl. gondolj bele, hogy arab terroristák, akik aligha tudtak volna elvezetni egy gépet, pontosan beletalálnak az épületekbe... Aztán ugye a harmadik épület mitõl omlott össze? Egy kis tûztõl? Acélépületek nem omlanak össze tûztõl! Azt is felrobbantották, hogy eltüntessék a bizonyítékokat, hogy onnan irányították a mûveletet. Itt egy videó róla http://www.youtube.com/watch?v=LD06SAf0p9A&eurl . Ja és egyébként NY térsége a világ legjobban védett légtere, és igen kétséges, hogy a NORAD nem lõtte volna ki a gépeket, ha letérnek a pályáról. Egyébként aznap a NORAD parancsnoka Dick Cheney volt..
Az interneten számtalan cikket találsz amik rávilágítanak az összefüggésekre. Én nem állítanék semmit, de néhány dolg tbb, mint gyanus. A Pentagonnál hol volt a repülõ? Nem volt! Elõször autóbombát jelentettek be. A youtube -on van a videó a Pentagon térfigyelõ kameráiról. Nincs rajta repülõ. A tornyok meg szinte üresek voltak. Szinte csak kisembnerek, tûzoltók, személyzet halt meg. Ha valódi támadás történik, min. 20.000 halott lett volna. (az elsõ becslések ennyirõl szóltak) Talán sose derül ki, de az amcsiktól minden kitellik....
Acélszerkezet megolvad a kerozintól? Mióta? És egy ilyen jól megépített épület nem omlik össze kártyavárként még egy repülõgép-becsapódástól se. Ezt az építõi mondták! Valamint sokan hallottak több kisebb robbanást az összedõlést közvetlen megelõzve, ez pedig a belül elhelyezett robbanóanyagok hangja volt. Szerinted valaKI csinálta az egészet? Nem valakik? És mi az, hogy ártatlan emberek? A több százezer iraki nem ártatlan? Vagy az afgán lakosok?
még 1 ok, hogy szabadrablással nyúlják az olajat a közel-keletrõl. maximálisan biztos vagyok benne... ennél nagyobb hazugságot is lenyomott már az amerikai kormány a világnak. az uccsó válaszolónak meg igencsak messze elgurulhatott a gyógyszere... ahelyett, h fasságokat írogat, inkább keresse meg.
na, megjelentek az összeesküvés hívõk... persze... és kennedy meg menekülés közben hátbalõtte saját magát ( a cia sugalmazására, az ufók aktív közremûködésével, miközben gyurcsók doktor sugarazta a tudatalattiját) tényleg alacsony az a kerítés... (az interneten meg arról is van anyag, hogy a hold tényleg sajtból van)
ja, meg középkor sem volt... mondjátok, gyerekek - tényleg be kell dõlni minden marhaságnak?
meg a holdra sem szálltak le az amik! ez tuti biztos, hogy így van, elvégre van róla anyag az interneten...
nevetni fogsz - láttam fasság :)
Egyébként tök jó. Senki nem hisz senkinek, csak egymást fikázzuk.
http://www.youtube.com/watch?v=8T2_nedORjw&NR=1 amugy meg 1 erdekes kerdes. honnan volt 1 halom fegyvere a terroristaknak (kesek, stb) mikor meg 1 reszelot vagy fogkremes tubust sem engednek fel a kezipoggyaszba?? /:)
:D jezusom. tudom, hogy az amerikaiak satanistak meg nemtudom buta kover emberek, de azert ez tulzas. nem hiszem hogy kinyirnanak ennyi embert unalmukban.
Drábik János Világzsákutca címû könyve elég kézzelfogható érvekkel támasztja alá azt, hogy valóban az USA mûve volt az egész.
Nem unalmukban! Végig nézted? okuk volt rá 1. Kiváltó ok a háborúzásra--> olajért 2. Hogy elfogadtassanak törvényeket 3. ha nem vettétek még észre, ebben a világban minden a pénzrõl szól!
Nem valószínû hogy õk rendezték meg. Mert gondolj bele hogy hány embernek kellett ehez. Valaki biztos hogy elszolta volna magát.
utolsó vagyok hány , , embernek kellett errõl tudnia'' ezt akartam írni
Csak megemlíteném hogy ahoz képest hogy több ezer fokon égett bent a kerozni amitõl megolvadt az acél(ami magában kész röhely...) a repcsi ütötte jukon emberek kukocskáltak kiXD Tehát biztos naon meleg lehetett ott...
***széttárja a kezét, feladja***
Attól hogy pár szemellenzõs, gondolkodásra képtelen ember nem tudja elfogadni a tényeket, attól még igaz. A tények: -Még SOHA nem omlott össze acélépület tûztõl.Egyszerûen azért mert az acélnak nagy az olvadáspontja, a kerozin meg NEM ég olyan forrón h megolvadjon az acél. -A WTC úgy dõlt össze, mint amikor épületeket rombolnak le ipari robbantással (asszem így hívják).Felülrõl lefelé. mért nem oldalra dõlt mondjuk?Miért felülrõl lefelé? -Az épületbõl FEKETE füst jött, szóval nem volt az égésnek vmi nagy hatásfoka, vagyis oxigénhiányos volt az égés, úgyhogy NEM olvaszthatta meg az acélt. -A becsapódott repülõkön alig voltak utasok, ugy tudom hogy a járatok tömve vannak, 70% minimum, ha folyton csak 70-80an utaznának egy repülõn, a légitársaág bezárhatna. Aki térdekel a téma: Fájdalmas megtévesztés c. film ÉBRESZTÕ !!!!
na, akkor most az amikok, vagy a zsidókok rombolták le azokat a tornyokat? szalajtottjaim- el kellene döntenetek, hogy melyik (kényszer)képzetet tartjátok hitelesnek, mert így azok csak egymást gyengítik... :)
hehe - ezek jók :) meg kukoricát is lehet pattogtatni mobillal - errõl isvan anyag az interneten :)
az interneten mindenrõl - és mindennek az ellenkezõjérõl van anyag. de én a saját szememmel láttam a cirkuszban, hogy feldarabolták a nõt és utána meg semmi baja sem volt! és ez biztos, hogy igaz, hiszen a saját szememmel láttam. na, ezt magyarázza meg valaki! ...... "a világ össz iq- ja állandó - a népesség meg egyre nõ..."
Jó, akkor ne higgyétek el. Én sem hiszem el, amit ti irtok. Azért az tényleg elég necces, hogy az égõ kerozintól megolvadjon az acélszerkezet, ráadásul látványos módon úgy, mintha vágták volna. De biztos nektek van igazatok :)
na, ez a "megolvadt acélszerkezet" az egyik leggyakrabbi urban legend. senki, soha nem állította, hogy az acélszerkezet megolvadt! a hõtõl MEGLÁGYULT a szerkezet, emiatt csökkent a szilárdsága, ezért omlott össze az épület. mondták már itt, hogy nem kell minden mendemondának bedõlni!
"Jó, akkor ne higgyétek el" sajnos a tények nem "hit" kérdése... persze a "hit" mindig egyszerûbb, hiszen nem kell gondolkodni :)
Kedves uccsó válaszadó! Mennyit fizet neked a Moszad? :D
???? hogy jön ide a moszad?
Szerinted hogy jön ide a moszad? Boeinggel :D
most komolyan azt hiszed hogy 2986 emberélet akadálynak számít??úgy értem hogy ahhoz képest ez nem olyan nagy szám...és az emberek meg kapzsik.3000 ember halála nem nagy áldozat a kormánynak hogy elindíthasson egy olyan háborút ami dollármilliókat hozhat.... egyébként biztos volt olyan aki megpróbálta kikotyogni, de kinyírták mielõtt akármit is tehetett volna...sajnos ez van!! egyébként azt megmondaná nekem valaki hogy az miért van hogy amcsinak olyan komoly mûholdas felszereléseik vannak hogy akármelyik utcán sétáló ember arcára rá tudnak közelíteni, akárhol, de oszama binladent nem találják sehol...??!?

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miçrt nem jó nekünk az, hogy benne vagyunk az Európai Unióban?

10

Honnan tudhatom valakiről, hogy zsidó?

Illetve még az a kérdésem lenne, hogy hogyan tudnám idegesíteni a zsidókat(hogy öltözködjek, vagy hogy beszeljek, vagy hasonló?)

23

Miért nem említik meg a hivatalos hírek 9/11-el kapcsolatban, hogy vannak, akik kételkednek a hivatalos jelentés valóságtartalmában?

Miért nem írja a wikipedia 9/11 cikkje, hogy létezik egy 9/11 truth movement nevű mozgalom, akik követelik, hogy újravizsgálják az esetet?
Miért nem mutatja be egyetlen TV sem azokat a filmeket, amiket a kételkedők készítettek?
Eric Hufschmid Fájdalmas Kérdések című könyve, és Fájdalmas Megtévesztések (Painful Deception) című filmje miért nem kap helyet a TV-kben?
Vagy a később készült 9/11 avagy a nagy átverés című film?
Miért szűkült le a híráradat olyan szintre, hogy ezek létezését is próbálják eltitkolni?
Mi ez a nagy titkolózás, ha nincs szennyesük?

Olyan érzésem van, hogy mint 1956 Magyarországon. És utána. Hogy adjunk be egy mesét, de a körülmények változtak. Már van internet, kicsit szabadabb az út afelé, hogy lássuk mások véleményét is.

Miért nem mondták be a hírekben, hogy 1996-tól 2000-ig a WTC biztonságáért felelős igazgató nem más mint Bush öccse volt?
Miért nem meséltek a WTC-ben hetekkel a rombolás előtt történt teljes hétvégés áramszünetről, amikor overálos munkások kábelkötegekkel járkálták be az épületet nem működő kamerák között.
Miért nem mondták a hírekben, hogy larry Silverstein 2 hónappal előtte kötött rá biztosítást terrorcselekményekre is kiterjesztve azt, s hogy reggelente az egyik torony felső emeletén szokott reggelizni 9 óra körül, de aznap pont nem sikerült ott lennie.
Miért nem mondták be ezeket a hírekben? és nem mondják azóta sem.

7

Ma (szept.11) megismétlődik a terror és valami robbanni fog Ameikában és talán ettől kitör a 3. világháború?

Szerintem a terroristák mára készülnek valamivel.Itt a szír helyzet meg minden! Nagy ok, hogy robbantsanak Amerikában.

12

Hogy lehet azt megtenni retorzió nélkül egy idegen országban vendégként, hogy lázadnak amiért a helyiek nem engedik a primitív szokásaikat?

Legutóbb Angliában azért volt egy tüntetés hogy ne legyen Saria ott, erre odamentek az arabok az neki mentek volna a tüntetőknek.
Ezen az angolok miért nem pöccenek be és mondják azt hogy akkor mindenki húzzon haza a sivatagba primitíveskedni mert ez itt Anglia és nem valami buckaország?
Nekem eszembe sem jutna odamenni és ki erőszakolni Aug.20-t mert az nem Magyarország, ott az angolok vannak otthon, és mint jó vendég alkalmazkodom a házigazdához és nem mondom meg neki a saját házában ahova befogadott hogy mit csináljon.
Más ilyen araboknak miért hiányzik ez a tisztelet?
Örüljenek hogy ott lehetnek erre még nekik áll feljebb?
Jó hogy nem kitúrják a helyieket.
Nem értem őket mert tekintve a hódító történelmüket arra gondolnék hogy egy erős nacionalista nemzet, aki nem tűri meg a gyarmatokról jötteket, erre pont fordítva történik most minden. Anglián most csattan a sors ostora?
Miért lett Európa ilyen naív, vattacsomó?

18

Románia Ceaușescu idejében szegényedett el?

Vagy előtte is szegény ország volt?

5

Miért tartják a szlovákok Csák Mátét nemzeti hősnek? Hiszen a szlovákok csak a török hódoltság után települtek be. Miért hívják Szlovák Máténak?

22

A magyarokat miért szokták mongolnak nevezni?

Elsősorban a románok és a szlovákok, újabban azt skandálják,hogy Lia,Lia,Mongólia (mármint a románok) de nem értem...gondolom arra utalnak,hogy keletről jöttünk, de akkor ez azt is jelenti,hogy ennyire tisztában vannak a történelmünkkel?Mert mondjuk nem úgy néz ki, de én nem tartom sértőnek ha azt mondják rám,hogy mongol.Mi ebben a sértő?Inkább lennék mongol mint román vagy cigány, tehát...de ez egy olyan szintű sértésnek tartom mintha azt mondanák rám hogy te francia, szóval értitek...vagy Romániában ennyire lenézik a mongolokat,hogy hozzájuk hasonlítanak?

9

Szíria át fogja adni a vegyi fegyvereit?

6

Ha Asszad maga a Sátán, akkor miért támogatja őt a szír nép és a hadsereg?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!