Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy szülés után is (5 db)

Lehetséges hogy szülés után két héttel kezd elapadni a tej? Eddig csöpögős volt mind a két mellem, most meg alig termelődik benne valami. Puhának is érzem, nem feszül. Szopi után lefejtem és jó ha 2 cl kijött belőle. Iszom a tejserkentő teát is.

Legjobb válasz: Honnan veszed, hogy alig termelõdik valami? Az nem baj, ha puhának érzed, attól még bõven lehet elég! Ha jóllakik a babus, akkor elég az a tej, egy idõ után mindenkinek puha lesz a cicije, aztán mégis tele van! A tejserkentõkkel vigyázz, mert hasfájós lehet a baba! Egyél rántott levest, ha szereted.

Honnan veszed, hogy alig termelõdik valami? Az nem baj, ha puhának érzed, attól még bõven lehet elég! Ha jóllakik a babus, akkor elég az a tej, egy idõ után mindenkinek puha lesz a cicije, aztán mégis tele van! A tejserkentõkkel vigyázz, mert hasfájós lehet a baba! Egyél rántott levest, ha szereted.
Szia! Valahogy én is így voltam. Na szóval a legfontosabb: 1. nyugi!, 2. szoptass igény szerint, amikor a babád kéri, mert minél több inger éri a cicit, annál inkább termelõdik! N eta tényleg hasfájást okzhat, nekünk is így volt! Nekem a sok folyadék, az elsõ válaszóló is leírta rántott levesek, az alkoholmentes sör, és a tejbegríz (nem sok, mert puffaszt) vált be! Már 7 és fél hónapos a babám még mindig igény szerint szopik, persze eszik mást is, de a cici a legfontosabb! Sok sikert!
Két és fél hónappal utána már teljesen normális a menstruáció.
Nekem a verzes 4het utan mult el, majd ahhoz kepest 4 hettel volt 1 kis verzeske, meg utana 2hettel is. De nem menstrualtam, elmult magatol. MA sem tudom mitol lehetett.
Igen, lehet, hogy megjött. Nekem 7 héttel szülés után visszajött, pedig azóta is csak szoptatok. És nagyjából 28-30 napra rá újra volt. Igaz csak barnás folyásnak mondanám, mert nem volt túl intenzív, de menzesz volt, tuti.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Lehetséges, hogy a szülés után is megmarad az undor pár élelmiszernél?

Terhesség alatt sokat voltam rosszul (5hónapig), sokmindent nem tudtam megenni, húsundorom is sokáig volt, de minden visszatért lassacskán, (el?ször a disznóhús) f?leg a szülés után. De sajnos a szárnyasok iránti ellenszenvem megmaradt...Pedig régen nagyon szerettem minden formában. Most meg a töltött csirkéb?l is csak a tölteléket bírom megenni, és a kacsa, pulyka iránt is megmaradt az ellenszenvem. Miért van ez? nagyon kellemetlen, mert a családban is mindenki szereti, és azt állítják, hogy pszichés a problémám és bebeszéltem magamnak. Nade miért tenném? Régen szerettem...Bár a halat, tök f?zeléket pl. nem szerettem, most meg megeszem. Hogy van ez?

Legjobb válasz: A baratnom elso terhessege alatt rengeteg fagyit,jegkremet evett meg.Azota o sem tud meg csak rajuk sem nezni!

A baratnom elso terhessege alatt rengeteg fagyit, jegkremet evett meg.Azota o sem tud meg csak rajuk sem nezni!
dehogy van pszichés problémád!!! én is olyanokat ettem, amire addig rá sem tudtam nézni.lehet vmi ebben a tökfõzelékben...mondjuk az állitólag tejserkentõ.azelõtt rosszul voltam tõle-most meg akár minden nap enném.de pl a sárgaborsó-amit akkor kivántam, most megint nem kell.nekem mondjuk diétáznom kellett a cukor miatt-igy most eszem mindent, de sztem visszatér-ha meg nem, akkor nem gáz.az ember izlése8 évenként változik.nem emlékszel más kajára, amit pl pár éve nem ettél meg, most meg szereted??biztos van ilyen
fura, én a szérnyast bírom megenni, a disznóhústól undorodok. bár mostmár csak a sült hústól, más formában ritkán meg tudom enni. én is ezen gondolkodtam, és úgy érzem, sosem tudnék már enni pl. cigánypecsenyét. ja, és vicces, de én is kétnaponta a tökfõzeléket+halat kívánom...:D (meg a lecsót). hallottam már ezt is, azt is, majd idõvel meglátod. gratulálok a babához!
Az ember ízlése folyamatosan változik. A terhesség ideje alatt meg különösen, a terhes nõk mindenfélét össze-vissza képesek enni, amitõl másnak gyomorrontása lenne. Én világ életemben imádtam a kínai kaját. Amikor terhes lettem a második fiammal rá sem tudtam nézni, a látványától a szagától is rosszul voltam. Megszültem és 1 hónap múlva meghaltam volna ha nem ehetek egy jó nagy tányér kínai kaját annyira megkívántam.
Nekem a terhesség második felétõl szinte minden lecsúszott..most viszont a szülés után szinte semmi nem esik jól...szval nem vagyunk egyformák.ZStem töknormális, ne aggódja, majd a szervezeted eldönti neki mi a jó.
Én elsõ terhességem elõtt az érett, pöttyös banánt szerettem. Mikor kismama lettem, undorodtam tõle, nem tudtam megenni a banánt. Aztán fokozatosan tért vissza, pár hét utá n már megettem, de csak a szép sárga vagy a félig zölt gyümit. És ez azóta is megmaradtT A pöttyös érettnek még a szagát sem szeretem!
A te édesanyád is megnagyobbította a melleit, hogy szebb legyen...?
Én nem tudom a választ a többi kérdésedre, de egy normális mellmûtét egy millió környékérõl indul. Van olcsóbban is, de azért nem mindegy, mit csinálnak az emberrel.
az már nem fog megnõni sajnos, mint ahogyan nekem se nõtt meg. Max ha hízol akkor egy nagyon picit teltebbnek néznek ki, de nem nagyobbnak. A szilikon mérettõl és kórháztól függõen 500 ezer és egy millió közt van. Pl. sógornõm fél milliót fizetett érte. LEhetséges a részletfizetés, de elõtte elkell menned egy vizsgálatra, konzultáció, és megvizsgálják azt is hogy hogyan tudnád visszafizetni. Elég rövid idõ alatt kell sajnos, és egy bizonyos százalékát mûtétkor ki kell fizetned. Nem olyan régen írtam én is errõl egy sebésznek, és õ mondta.
És a gyerek egyébként jól van? Vagy csak a melledre figyelsz...?
Durva egy kérdés! Szóval aki szült, az már ne érezze magát nõnek? Nem fordíthat magára egy fillért se, hogy szebb legyen? Lehet hogy lelkileg nagyon is zavarja hogy kicsi a melle, és emiatt szenved. Hagy legyen a saját döntése, és persze a pénztárcájáé is, hogy mire költi azt el. Attól a gyerek nem szenved semmiben se hiányt!
16.30-as Te egy igazi bunkó paraszt vagy!!!!!! Mi köze van a gyerek állapotának ahhoz, hogy szépnek szeretné érezni magát??????

Szülés után 3 hónappal még egyszer sem menstruáltam és szoptatom a babámat. Igy is van esély rá, hogy teherbe essek, vagy amig nincs vérzés, nem lehetséges?

Legjobb válasz: Van esély, mert egy menstruáció peteéréssel indul, és lehet, pont elcsípitek az elsõt.

Van esély, mert egy menstruáció peteéréssel indul, és lehet, pont elcsípitek az elsõt.
AZ a baj, hogy nem tudhatod mikor fog megjönni elõször. És az elsõ menstruáció elõtt van az elsõ peteérés kb. két héttel. Ezért eshetsz teherbe, mert nem tudtad, hogy van már péd.
Szia!!Van esély rá.Én sem menstruáltam a szülés után, csak a 6.hónaptól, azóta viszont 30 naponta, pontosan megjön mindig.Az elsõ 6 hónapban csak szoptattam a lányom.Most 8 hónapos, szopik még.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!