Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy sárgabarack (3 db)

Lehetséges, hogy a sárgabarack ízű orbitrágótól zsibbadt a nyelvem? 26 hetes terhes vagyok. egyszerre kettőt rágtam és nagyon intenzíven, gyorsan :S

Legjobb válasz: Hát eléggé fura, de ha kfejezetten akkor kezdett el zyibbadni, lehet, hogy valamelyik szintetikus összetevõjére vagy allergiás vagy érzékeny. A közeljövõben hanyagold és ha nem jelentkezik, akkor valószínûleg ettõl volt.

Hát eléggé fura, de ha kfejezetten akkor kezdett el zyibbadni, lehet, hogy valamelyik szintetikus összetevõjére vagy allergiás vagy érzékeny. A közeljövõben hanyagold és ha nem jelentkezik, akkor valószínûleg ettõl volt.
Dugj bele egy csövet oszt szopkodd ki
jobb azt nyersen megenni, mint a mandulát.
A kérdező hozzászólása: Ezt tudom, de isten igazából számomra nagyon tömör íz és szeretném gyengíteni, illetve eltenni késõbbre.
Hát szerintem sárgabarack magjának a belsejébõl nem ajánlatos úgy hallottam, hogy ciánt tartalmaz kis mennyiségben!

Ki tud gyors, egyszerű sárgabarack lekvár receptet? Ha lehetséges olyat, hogy ne kelljen lehúzni a héját.

Legjobb válasz: Anyu mindig így csinálta: Felezed a jól megmosott barackot /lehet õszibarackból is, de azt negyedelni kell/, belerakod egy megfelelõ méretû lábosba, 10 kg barackhoz 2-3 kg kristálycukrot adsz. Hagyod állni 2 órát, míg levet ereszt. Sûrûn kevergetve felfõzöd. Üvegekbe szeded forrón, 2-3 napig dunsztolod. Ez lekvár recept, nem jam, azért lesz folyós, és nem zselé állagú.

Anyu mindig így csinálta: Felezed a jól megmosott barackot /lehet õszibarackból is, de azt negyedelni kell/, belerakod egy megfelelõ méretû lábosba, 10 kg barackhoz 2-3 kg kristálycukrot adsz. Hagyod állni 2 órát, míg levet ereszt. Sûrûn kevergetve felfõzöd. Üvegekbe szeded forrón, 2-3 napig dunsztolod. Ez lekvár recept, nem jam, azért lesz folyós, és nem zselé állagú.
Sosem húzom le a héját, mert abban van a legtöbb zselésítõ anyag. De hogy ne legyenek a lekvárban nagy héjdarabok, én ledarálom elõtte a barackot. Kb. ugyan úgy csinálom, mint ahogy az elsõ leírta (csak nem szoktam méricskélni, már megy rutinból).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!