Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy pé (32 db)

Volt-e már valakinek ugy, hogy a ciklus.hu behuzta a pé napját, de az ovuteszt csak3-5 nap mulva lett pozitiv, ez mitöl van, lehetséges 2 pé egy honapban?

Legjobb válasz: Mert a ciklus.hu nem vesz figyelembe semmiféle pé-s jelet, vagy teszt eredményt, egyszrûen csak számol egy átlagot és kész. Nekem vagy két hónapja eltolódott a pé-m 14-15 napról 18-19-re. A teszt is akkor mutatott a nyálka is stimmelt a hõ is akkor emelkedett a program meg bejelölte nekem ugyanúgy a 15. napra mint addig. Nem túl jó, a fertility sokkal jobb, csak az angol.

Mert a ciklus.hu nem vesz figyelembe semmiféle pé-s jelet, vagy teszt eredményt, egyszrûen csak számol egy átlagot és kész. Nekem vagy két hónapja eltolódott a pé-m 14-15 napról 18-19-re. A teszt is akkor mutatott a nyálka is stimmelt a hõ is akkor emelkedett a program meg bejelölte nekem ugyanúgy a 15. napra mint addig. Nem túl jó, a fertility sokkal jobb, csak az angol.
Persze, nekem is késõbb volt a pé-m, mint ahova behúzta. Ovuteszt szerint számolj, ne törõdj a vonallal! Sõtt, mikor meg kellett volna jönnie és pozitívat teszteltem arra a napra már a következõ pé-t rakta. :)
Nekem mindig van egy-két nap eltérés ahhoz képest, ahova behúzza. A fertility-n szinte mindig jól jelöli. Az ovutesztre hagyatkozz, és figyeld a folyásodat.Amíg tojásfehérje szerû, érdemes próbálkozni.

Most múlik el a menszim, ma még észlelek kevés barna folyást, de nyúlós is. Lehetséges, hogy már pé?

Tegnap már nem volt semmilyen folyásom, ma újra ez a halványbarna, de ahogy írtam tojásfehérje szer?. Minden hónapban kb 14-16. napon van pé-m, ett?l még lehet most is?

Legjobb válasz: szerintem nem amiatt nyúlós, hogy most pé-d van...

szerintem nem amiatt nyúlós, hogy most pé-d van...

Pé elött lehetséges hogy többet kell pisilni járnom? Clostilt szedtem a hónapban és holnap vagy holnap után lesz pé

Legjobb válasz: elfelejtettem irni hogy nem vagyok felfázva, és nem iszom többet se

A kérdező hozzászólása: elfelejtettem irni hogy nem vagyok felfázva, és nem iszom többet se
Szia! azt nem tudom, hogy PÉ elõtt lehet e ilyen. de azt igen, hogy a Closti egyik mellékhatása lehet a gyakori vizeletkiválasztás. Én három hónapig szedtem napi 1 szemet, és én is gyakrabban jártam a szedése alatt, még éjszaka is volt, hogy kétszer is felkeltem. Most van az elsõ hónap Closti nélkül, és megszûntek ezek. szió
Szia! Én meg Clostit nem szedtem, viszont középidõ tájt és mensi elõtt minden wc gyakori vendége vagyok. :-) Pedig nem iszok sok folyadékot és mégis.

Mitől van, hogy az LH teszt mindig negatív? Lehetséges, hogy ha volt már pé, és esetleg baba van, akkor negatívot mutat? (bár azt nem érzem még, hogy az lenne).12. napon vagyok és picit se akar látszódni, ja és kétnaponta tesztelek az jó?

Legjobb válasz: szia, úgy tudom, hogy az LH tesztet szokták jóstesztnek is hívni, de ez is csak 1-2 nappal elõbb mutatja a babát, mint a rendes terhességi teszt (és akkor pozitív ez is) a másik, hogy volt-e pé-d, azt úgy tudhatod meg,hogy a ciklus közepén, akkor amikor a legvalószínübb a peteérésed, akkor naponta kétszer (reggel és este is) tesztelsz sok sikert!

szia, úgy tudom, hogy az LH tesztet szokták jóstesztnek is hívni, de ez is csak 1-2 nappal elõbb mutatja a babát, mint a rendes terhességi teszt (és akkor pozitív ez is) a másik, hogy volt-e pé-d, azt úgy tudhatod meg, hogy a ciklus közepén, akkor amikor a legvalószínübb a peteérésed, akkor naponta kétszer (reggel és este is) tesztelsz sok sikert!
Valamit nem értek. Ha a 12. napon vagy akkor valószínûleg azért neg. a teszt mert még nem volt pé. Akkor még baba sem lehet. Szerintem még most lesz pé-d, bár nem tudom hány napos a ciklusod.
Szia!Lh tesztet 28 napos ciklusnál a 13. naptól csinálunk. Ha ennél hosszabb a ciklusod, kezdheted a 14., vagy 15. naptól is. Elõbb nem érdemes. Minden nap délután végezzük el, elõtte 2-3 órán keresztül nem iszunk, nem pisilünk. Az LH hormon délután, kora este a legmagasabb a szervezetünkben peteérés idején, ezért délután tesztelünk. Addig tesztelünk napi egyet, amíg pozitív nem lesz. Én még pozitív utáni napon is szoktam nézni, hátha 2 napon is poziív, mert ez elõfordulhat. A pozitív, és az utána következõ elsõ negatív napon érdemes együtt lenni, mert ekkor a legnagyobb az esély a babára. Sok sikert, remélem segítettem!
nézd ha az lh teszt nega akkor az nem babát jelent mert egyértelmüen rávan irva hogy peteérést nézi nem a terhességet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Bocs, ha értetlenkedtem, de az tesztre az volt írva, hogy a 9.napom el lehet kezdeni. meg van akinek hamarabb van a pé. mint a 14.nap.
A kérdező hozzászólása: ja, és a ma délutáni teszten picit halvány volt.:) 13.napon vagyok.

Milyen folyással jár a peteérés? Törvényszerű, hogy minden hónapba van? Ha valaki már volt egyszer terhes, attól lehetséges, hogy most nincs pé?

Legjobb válasz: Nyúlós átlátszó folyás jelzi a pé közeledtét. Nem minden hónapban van, de ha méred a hõmérsékletedet akkor nagy valószínûséggel tudható, hogy az adott hónapban bekövetkezett-e. Nem hiszem, hogy a terhesség megakadályozza a peteérést, hacsak más gond nincsen. Figyeld a hõdet 2-3 hónapig, ha abból nem tûnik ki, hogy van peteérésed, fordulj orvoshoz. Ultrahanggal megvizsgálnak, és meglátják, hogy mi a helyzet.

Nyúlós átlátszó folyás jelzi a pé közeledtét. Nem minden hónapban van, de ha méred a hõmérsékletedet akkor nagy valószínûséggel tudható, hogy az adott hónapban bekövetkezett-e. Nem hiszem, hogy a terhesség megakadályozza a peteérést, hacsak más gond nincsen. Figyeld a hõdet 2-3 hónapig, ha abból nem tûnik ki, hogy van peteérésed, fordulj orvoshoz. Ultrahanggal megvizsgálnak, és meglátják, hogy mi a helyzet.

Lehetséges, hogy a málnalevél tea ennyire előre hozza a PÉ-t? Tapasztalatok a málnalevéllel kapcsolatban?

Itt a görbém:

Legjobb válasz: lehet kivételesn a 9. napon van pé-d, bár ha nem régota iszod a teát, sztem nem az hozta elöre...

lehet kivételesn a 9. napon van pé-d, bár ha nem régota iszod a teát, sztem nem az hozta elöre...
Nekem az elsõ málnaleveles hónapban 26 napra jött meg.Nagyon meglepõdtem mert mindig 30-31 naposak voltak a ciklusaim. Úgyhogy nem is ittam azóta, csak a cickafarkot pé után pedig palástfüvet és azóta beállt 28 napra a ciklusom.
Szia! Nekem úgyan 28 naposak voltak a ciklusaim, de a PÉ a 17. napon volt, ezért ittam a málnalevél teát. A PÉ -t elörébb hozta a 15. napra, de a ciklus hossza továbbra is 28 nap volt. A leesett hö az jó, jelzi, hogy közeleg a PÉ. De nem kell rögtön arra gondolni, hogy esetleg holnap lesz. Még eltelhet pár nap ilyen alacsony hövel.
Szia!Nekem 2 nappal hozta elõre a pé.-t, de ugyanúgy 26 napra jött meg!

Lehetséges, hogy ilyen korán volt a pé-m?

május 26.-án jött meg,és juni 4.-én volt tojásfehérje folyásom.nem korai ez egy kicsit a pé-nek?`26 naposak a ciklusaim

Legjobb válasz: Ha jól számolom,akkor a 8. ciklusnapod volt 4-e. Nem,nem korai 26 napos ciklusoknál. Tévhit,hogy pont ciklus közepén van peteérés! Legalább is nem mindenkinél!! Van,akinek a menstruációja alatt,van akinek a menstruációja elõtt 1-2 nappal,és van akinek a menstruációja után 1-2 nappal van peteérése. A tojás fehérjés folyás önmagában nem elég a peteérés megállapításához! -Saját példámat tudom felhozni: tojásfehérjés folyásom 4-5 napig szokott volt lenni,és tudjuk,hogy csupán 1 nap van,amíg a kiszabadult pete fogantatásra képes! Üdv: 3 lányos

Ha jól számolom, akkor a 8. ciklusnapod volt 4-e. Nem, nem korai 26 napos ciklusoknál. Tévhit, hogy pont ciklus közepén van peteérés! Legalább is nem mindenkinél!! Van, akinek a menstruációja alatt, van akinek a menstruációja elõtt 1-2 nappal, és van akinek a menstruációja után 1-2 nappal van peteérése. A tojás fehérjés folyás önmagában nem elég a peteérés megállapításához! -Saját példámat tudom felhozni: tojásfehérjés folyásom 4-5 napig szokott volt lenni, és tudjuk, hogy csupán 1 nap van, amíg a kiszabadult pete fogantatásra képes! Üdv: 3 lányos
A kérdező hozzászólása: de nekem csak 1 napig volt ez a folyás, azért gondoltam. köszi a választ!!
Neked a 26 napos ciklusnál a 12. nap környékén kell lennie az ovudnak! + - 1-2 nap Lehet most a mensid is elõbb jön majd picivel, mert ovu után álltalában 14 napra megjön!

Lehetséges, hogy most van pé-em? Reggelre rendesen leesett a hőm rendesen.

34-35 napos szokott lenni a ciklusom, de eléggé leesett a hőm ma reggel! :))

Legjobb válasz: nekem is ilyen volt azt mondta adoki hogy ez így jo.Mindent bele:)

nekem is ilyen volt azt mondta adoki hogy ez így jo.Mindent bele:)
Lehetséges. Ma legyetek együtt, és ha holnap felmegy, akkor már biztos lesz.
A peteérést nem a hõ leesése, hanem a megemelkedése jelzi. Megemelkedésnek az számít, ha egy olyan értéket mérsz, ami magasabb az õt megelõzõ egymás utáni 6 értéknél (akár egy fél tized fokkal is). Van, akinél elõfordul leesés, de nem törvényszerû. Ha 36, 8-nál magasabbat mérsz holnap, akkor lehetséges. Csak zárójelben jelzem, hogy nekem magasnak tûnik alaphõnek, és még csak a 10. napon vagy, szóval saccra még csak most csökken le a hõd a vérzés után, de lehet hogy nincs igazam...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, minden esetre elkapom a páromat estére, abból baj nem lehet.. ;) Kedves harmadik, lehet, hogy igazad van, én is soknak találtam az eddigi hõmet. Majd meglátjuk, hogy alakul a következõ napokban!! :) Köszönöm még egyszer! :)
A kérdező hozzászólása: Egyébként itt van az elõzõ görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/68bb882371e7764387eb9d..
A kérdező hozzászólása: Hát, tényleg nem most volt.. Nem emelkedett jelentõsen a hõm.. Majd egy pár nap múlva!! :) A mai görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/68bb882371e7764387eb9d..

Lehetséges hogy előbb van pé. M? persze még korai gondolom hogy bár mit is ki vegyek belőle, csak érdeklődök.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/043204256cd618fe6391b5... Png ez a mostanim. a mult hónapban eléggé kitolódott, igy lehet hogy most korrábban van?vagy az nincs ehhez kötve?

Legjobb válasz: még annyi hogy iszom a cickafarkfû teát, csak most nem tudom hogy igyam e még ma is vagy inkább haggyam abba.

A kérdező hozzászólása: még annyi hogy iszom a cickafarkfû teát, csak most nem tudom hogy igyam e még ma is vagy inkább haggyam abba.
A kérdező hozzászólása: ez a mostani bocsi nem nyitja meg a kérdésnél http://www.ciklus.hu/images/diagramok/043204256cd618fe6391b5..
szerintem még odébb van a peteérésed

Lehetséges, hogy HSG miatt elcsúszik a peteérés néhány nappal, illetve a ciklus is megnyúlik? A 11. napon volt a HSG, ma a 18. napom van. Úgy érzem, hogy még csak most lesz. A ciklusaim 28-29 naposak és a 14-15. napon szokott lenni pé.

Legjobb válasz: Jó kérdés, én is agyaltam már rajta, de nem hiszem. Nekem két hónapja volt, a következõ ciklusban két nappal korábban jött meg. Most (azóta a második ciklus) meg a 14. napon vagyok, de semmi jele a peteérésnek... Bár nagyon-nagyon nem hiszem, hogy egy ilyen vizsgálat be tud zavarni a hormonok mûködésébe, én inkább arra tippelek, hogy a palástfû-cickafark tea kicsit megzavarta a szervezetem. Neked nem lehet más a háttérben?

Jó kérdés, én is agyaltam már rajta, de nem hiszem. Nekem két hónapja volt, a következõ ciklusban két nappal korábban jött meg. Most (azóta a második ciklus) meg a 14. napon vagyok, de semmi jele a peteérésnek... Bár nagyon-nagyon nem hiszem, hogy egy ilyen vizsgálat be tud zavarni a hormonok mûködésébe, én inkább arra tippelek, hogy a palástfû-cickafark tea kicsit megzavarta a szervezetem. Neked nem lehet más a háttérben?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Én csak erre gyanakszok.
Ha megkérdezhetem, nagyon kellemetlen volt a vizsgálat?
ha megengeded én is válaszolok a kérdésedre: nem volt életem legjobb élménye, az eleje kellemetlen, amikor a kontrasztanyagot fecskendezik be, az nagyon rossz, feszítõ érzés, de nem tart sokáig, és utána nekem már semmi bajom nem volt.
A kérdező hozzászólása: Nekem eléggé fájdalmas volt, de én nem is bírom az ilyesmit. Feszít rettentõen, pedig átjárható vagyok. Adnak valami fájdalomcsillapítót elõtte, ami szerintem nem nagyon ér semmit. Na, de azért ne izgulj, ki lehet bírni. :-))
A kérdező hozzászólása: Ja, és másfél napig véreztem utána.
A kérdező hozzászólása: Az már biztos, hogy 4 nappal késõbb volt ovum.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!