Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy okoz a (12 db)

Lehetséges, hogy férfiaknál a koleszterincsökkentő gyógyszer ( Lipidil ) meddőséget okoz?

Már jó ideje próbálkozunk a babával. Párom koleszterincsökkent?t szed. Úgy tudom, ez okozhat spermaszám csökkenést. Van valami tapasztalatotok, infótok err?l?

Legjobb válasz: Mióta próbálkoztok, és hány évesek vagytok? Egyébként szerintem errõl mindenképpen beszélj inkább az orvosotokkal!

Mióta próbálkoztok, és hány évesek vagytok? Egyébként szerintem errõl mindenképpen beszélj inkább az orvosotokkal!
elviekben potenciazavart okozhat...

Lehetséges-e, hogy a hibás DVD író fizikai sérüléseket okoz a lemezen?

Természetesen tudom, hogy normál esetben nincs surlódás, mert a lemez lebeg a lézer dióda felett. De ez az író már új korában rossz volt. Mire megtaláltam a garanciális szervízt, mégis csak magára talált, és nem vittem vissza, hanem használom 3 éve. Viszont láttam, hogy egyes - sokat játszott - DVD filmeken karcolás nyomok vannak, és nem is tudom végigjátszani azokat akármelyik software-rel. Ezek a karcolások egyébként károkat okoznak a tartalomnak is, vagy egy jó DVD lejátszó vagy egy asztali már meg sem érzi?

Legjobb válasz: Sajnos elõfordulhaz hogy fizikai sérülést okoz az író bár elég ritkán! És nemtom miért de író és író között is van külömbség mig az egyik olvassa a másik nem! Javaslom a plextor dvd írót!

Sajnos elõfordulhaz hogy fizikai sérülést okoz az író bár elég ritkán! És nemtom miért de író és író között is van külömbség mig az egyik olvassa a másik nem! Javaslom a plextor dvd írót!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Több esetben javítottam hasonló probléma miatt dvd lejátszókat. Általában a középsõ, lemezpörgetõ motor tengelyén lévõ kónusz nozdúlt el lefelé egy durvább beavatkozás miatt /rosszul betett, vagy két lemezt egymásra tapadva/. Legtöbb esetben sikeres volt a javítás. De ezt a beavatkozást házilag csak akkor ajánlom, ha ismered a dvd olvasók lelkivilágát.
A kérdező hozzászólása: Ezt a választ is köszönöm.
Akkor az okozónak a kötelezõbiztosítása téríti meg a károd.
Ha csak nem egyértelmû a te hibád annak ellenére, hogy mit nyilatkoztok!
Biztos, hogy nem téríti meg. Én a nyáron jártam úgy, hogy egy részeg nõ a szabályosan parkoló autómat totálkárosra törte. A károkozó szerint õ fizeti a kötelezõ biztosítást, így forduljak a biztosítóhoz. A biztosító károm mintegy 60 %-át térítette meg. Hiába írtam levelet, még csak nem is válaszoltak. Biztosításra szakosodott ügyvéddel is beszéltem, aki azt mondta, ha további költségeket akarok magamnak, perelhetünk, de nem javasolja, mert a bírói precedens szerint nincs esélyem a per megnyerésére. Hiába van kártérítési felelõssége a károkozónak/biztosítójának, legfeljebb kárenyhítést kaphatunk. Sajnos így jártunk.
Utolsó, itt valami bûzlik. Ha magyar volt a károkozó, akkor téríteniük kell a károdat. Mi történt pontosan? Melyik biztosító?
Biztos, hogy valami bûzlik, de nagyon. Mégpedig a joggyakorlatban. Az történt, amit leírtam. A rendõrség kijött, elvitték az alkoholtól bûzlõ nõt vérvételre. Késõbb a rendõrségi meghallgatáson kérdezték, hogy van-e egyéb kárigényünk, mondtuk, van. Aztán elfelejtettek arról is értesíteni, hogy lezárult a nyomozás. A biztosítóval úgy jártam, ahogy fentebb leírtam. Akkor léptem fel erre az oldalra, és kértem tanácsot. A tanács pedig az volt, hogy ne hagyjam magamat. Még ötlettel sem tudott senki segíteni. Az viszont tök mindegy, melyik biztosító, mert ez a gyakorlat. Azt engedélyezték, hogy béreljek autót, csak az a bibi, hogy a bérleti költség kb. 70-80 %-át fizették volna ki, a többi az én költségem. Hát ezt így, ebben a formában köszöntem, de nem kértem. Állítólag egyedüli megoldás lett volna, ha van szerzõdésem a D.A.S.-sal, de az nem volt. Õk állítólag ki tudják hajtani a biztosítókból a kártérítést, de ezt csak hallomásból tudom, tapasztalatom nincs. Ennyi.
Szia. Biztosítónál dolgozom Szívesen segítek bárkinek. És javaslom, hogy pont az ilyen esetek miatt legyetek mindig kapcsolatba egy tanácsadóval, aki mindent elintéz helyettetek és tudja mi hol hogy mûködik. Tudtok tanácsot kérni segítséget és tudtok valaki nevére hivatkozni nem csak hogy telefonon beszéltem egy ügyintézõvel vagy ügyfélszolgálatra bemenni és utána mindig máshoz kerülni.

Lehetséges, hogy a baba olyan erőteljesen rúg 19 hetesen, hogy az erős fájdalmat okoz? A fájdalmat csak az egyik oldalon érzem és néha olyan erős, hogy nem tudok felkelni és kb. fél óráig tart.

Legjobb válasz: 19 hetesen még kicsi ahhoz hogy ilyen erõset rúgjon. Szerintem mindenképpen menj el az orvosodhoz és kérdezd meg tõle mi okozhatja.

19 hetesen még kicsi ahhoz hogy ilyen erõset rúgjon. Szerintem mindenképpen menj el az orvosodhoz és kérdezd meg tõle mi okozhatja.

Gyerekorvos ajánlotta babám szorulására a laevolac szirupot, hatásos is, de azt vettem észre hogy erős görcsöket okoz szegénykémnek. Lehetséges hogy attól?

Legjobb válasz: A betegtájékoztatón rajta van, h okozhat hasfájást! Hívd a gyerekorvost, hogy mit javasol.

A betegtájékoztatón rajta van, h okozhat hasfájást! Hívd a gyerekorvost, hogy mit javasol.
Igen a laevolac szirup tényleg nagyon hatásos, de az én kislányomnak is nagyon erõs görcsöket okozott 2-3 órán át ordított, azóta mi nem használjuk. A mecsek baby tea nekünk jó!
csinálj neki kamillateát cukrosan, de kicsit több legyen benne a cukor mint amennyit szoktál .nekem ezt mondta a védõnõm.
mennyi idõs?
Nekünk is szorlása van a kisfiunknak, azért nem vettem meg ezt a szirupot, mert tejcukor van benne, ha már H.A.-s tápszert adok neki, akkor nem adok neki ilyen szirupot, ami tejcukorból van. Nem ezért fájt a babád hasa? Mennyi idõs? Én is Mecsek Baby teával próbálkozom cukrosan, hát nem sokat használ szerintem.

Lehetséges, hogy a K- vitamin okoz valamit ami miatt nem alszik el a baba?

Ma kapta meg az els?t. Eddig semmi de semmi gond nem volt az alvással, most egy órája bömböl, kézben is nyöszörög, sÍr. Pelusa tiszta, nem éhes. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Igen, talán az olajos állaga nem fekszik a gyomrának, én is csak erre tudok gondolni. Ezek szerint nem valószÍnû, hogy ekkora véletlen lenne az egybeesés.

A kérdező hozzászólása: Igen, talán az olajos állaga nem fekszik a gyomrának, én is csak erre tudok gondolni. Ezek szerint nem valószÍnû, hogy ekkora véletlen lenne az egybeesés.
Emléxem kislányom is ilyen volt, ha megkapta a kvitamint akkor rosszul aludt. Mi azt gyanítottuk nem a hasa fájdult-e meg tõle. Eleinte nem is akartam elhinni, de mindig bejött. Elképzelhetõ, hogy van benne valami ami ilyen tüneteket okoz.

2 hónapja kezdtem el szedni újra a Lyndinette 20 tablettát. Olvastam a papírján hogy súlyingadozást okoz, lehetséges hogy ezért nemtudok hízni?

Legjobb válasz: Mindegyikre oda van irva h növelheti a testsulyt. nem hinném h emiatt. ha nem vagy rá hajlamos, akkor nem nagyon fogsz hizni. sztem ennek inkabb örülj :):)

Mindegyikre oda van irva h növelheti a testsulyt. nem hinném h emiatt. ha nem vagy rá hajlamos, akkor nem nagyon fogsz hizni. sztem ennek inkabb örülj :) :)
Van 2 bnõm, aki ezt szedte és a mellük megnõtt, de nem híztak máshová. (a mázlisták...:D)

Lehetséges, hogy a szex okoz fájásokat, de abbamaradnak?

A 37. hétt?l már csak heti 1-2 x szexeltünk a férjemmel, és nem élvezett belém, mert féltünk, hogy a spermában lév? anyagtól megindul a szülés. A 40. hét közepén és végén viszont már szexeltünk úgy, hogy belém élvezett és rendszertelen kb. 8-20 perces fájásaim voltak kb. 8 órán át utána, de nem indult meg a szülés. A baba lejjebb ment, de az orvos szerint még mindig nem illeszkedett be teljesen. Olvastam, hogy prosztaglandinos hüvelytablettával indítható a szülés, ezért próbálkoztunk.A spermában ugyanis az van. Elég sokat szenvedtem, de a vége mindig az volt, hogy abbamaradt. Lehet, hogy még 1-2 ilyen akció kell, hogy teljesen beilleszkedjen, majd elinduljon maga a szülés is?

Legjobb válasz: Igen okozhat,megindíthatja a szülést,de abba is maradhatnak a fájások.Nyugodtan akciózzatok ha ki akar jönni jelezni fog!

Igen okozhat, megindíthatja a szülést, de abba is maradhatnak a fájások.Nyugodtan akciózzatok ha ki akar jönni jelezni fog!
Amikor kiakar jönni majd kijön a babád!Ne sürgesd!Ha készen áll a kinti életre kibújik.Ne próbálkozz mindenféle butasággal.Amúgy tényleg beindíthatja a szülést a szex:De ha nem esik jól akkor ne csináld kimondottan e célból.Nekem a beilleszkedéstõl a szülésig 15óra telt el, úgyhogy ne aggódj.Fõleg 40hetesen.tudom ilyenkor már türelmetlen az ember, de hidd el amikor kell kint lesz.Üdv babi
A kérdező hozzászólása: A "szenvedés" alatt nem a szexet értettem, az jó volt, csak az utána jövõ fájások nem. Egyébként a kórházban is azzal az anyaggal indítják meg, csak egy idegen környezetben teljesen mûvi úton. A dokim így is azt mondta, hogy legkésõbb hétfõn jelentkezzek a klinikán, akkor is, ha nincsenek fájásaim. (3 nap van addig) Akkor már inkább így induljon be a szülés, nem? Egyébként én teljesen jól elvagyok, mindent megcsinálok itthon, és türelmetlen sem vagyok. Persze jó volna már babázni, de egész terhességem alatt semmi tünetem nem volt, azon kívül, hogy nõtt a hasam, és sorban ugráltak rám a kilók. Én el lennék így egyben még hetekig is!:) )

Lehetséges hogy a haveromnak 20 cm a farka? És ha igen akkor az tényleg nagyobb élményt okoz a nőknek?

Legjobb válasz: Elõbb volt itt egy kérdés. Egy lány pont arról panaszkodott, hogy nem élvezi a szexet, mert a párja farka 19 cm, és nagyon fáj neki az aktus. Egyébként szerintem a 14-16 centis a legjobb. Az már elég hosszú, de durvulni is lehet vele ha kell.

Elõbb volt itt egy kérdés. Egy lány pont arról panaszkodott, hogy nem élvezi a szexet, mert a párja farka 19 cm, és nagyon fáj neki az aktus. Egyébként szerintem a 14-16 centis a legjobb. Az már elég hosszú, de durvulni is lehet vele ha kell.
érik már a búzavirág?
nem a méret a lényeg
azt nem tudom ha nem tudja használni normálisan meg õ is béna akkor nem
Minden lehetséges.
Miért annyira meglepõ? Nem a méret? Hanem, a szemszín? liberális duma, a kicsi is számít, napersze...
Nézd meg neki és majd kiderül.
Nem feltétlen. Szinte minden srác arról álmodik, hogy, a farkuk 2x legyen min. De ez szerintem hülyeség. Egy 17-8 cm bõven elég. Általában a kis szûzfaszú kissrácok vágynak 22-3 cm-ere.... Szóval NEM!
hát ha mész a teszkóban és lefosod a bokád akkor lehet baj van...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!