Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy nincs peteérése, (15 db)

Lehetséges, hogy nincs peteérésem akkor sem, ha a ciklusaim normálisak? 25 naposak.

Legjobb válasz: Sajnos igen! Bár nekem azt mondta a dokim,hogy nagyon ritka, de volt már ilyen páciense!

Sajnos igen! Bár nekem azt mondta a dokim, hogy nagyon ritka, de volt már ilyen páciense!
A kérdező hozzászólása: És ezen lehet valahogyan segiteni?
Persze! De elõször is menj dokihoz! Kövessétek uh-al, hogy tuti nincs-e! Ha nincs, akkor tud adni olyan gyógyszert, ami meghozza. De mibõl gondolod, hogy nincs!
A kérdező hozzászólása: Már voltam dokinál, és Õ mondta, h valoszinü nincs, mert a 25 napos ciklus rövid.Voltam a 12-ik napon uh-on, és akkor még nem volt, és a tüszöm is csak 7 mm volt :-((
A 25 túl rövid? Valahol azt olvastam, hogy 21 körül számít rövidnek! De ne keseredj el, erre már rengeteg gyógyszer van, ami elég hatásos! Mit javasolt a doki?

Lehetséges hogy nincs peteérésem?

Az ovulációs teszt szerint ma kellene ovulációmnak lenni megcsináltam a tesztet de negatív lett az eredmény.

Legjobb válasz: Hány napos a ciklusod?

Hány napos a ciklusod?
Ja, és azt biztos olvastad a használati utasításban, hogy délután-estefelé kell használni. A legjobb az este 6-8 közötti idõszak.
A kérdező hozzászólása: Most 30 napos volt. Én úgy tudtam hogy 10-20-közt érdemes csinálni. Köszi a gyors választ.
30 napos ciklusnál az ovu a 14-18. napok közül bármelyiken lehet. Elõtte lévõ nap vált a teszt pozitívra, innen tudhatod, hogy másnap lesz a nagy nap (feltéve, ha másnap visszavált negatívra). Olvasd el még egyszer, alaposan a használati utasítást, és nagyon fontos, hogy ne reggel, ne kora délután, hanem KORAESTE, ESTE tesztelj.
és egy teszteléssel nem fogsz sokra menni, ezt hidd el. nagyon-nagy szerencse kell, hogy pont azt az egy napot kapd el, és ha pozitív is lesz (ugye teljesen egyforma erõsségû mind a két csík, nem jó ha a t halványabb a c-nál) akkor is még érdemes a kövi napon is tesztelni, hogy az ismét negatív-e. és ahogy mondták a kora este a legjobb. bár én próbáltam 6 órakor, a legjobb nekem a 8 óra volt. akkor mutatta a legpontosabbat és min 3-4 napig tesztelek, mert nincs két teljesen egyforma ciklusom.

Lehetséges az, hogy nincs peteérésem?

Egy hónapon keresztül néztem mikor van peteérésem egy kis m?szerrel,ami másnak tutira bejött.Nekem miért nem.

Legjobb válasz: Lehetséges, de én a helyedben még egy hónapot megnéznék.Ha akkor sincs, sürgõsen doki. Ha van, akkor a következõ hónapokat is végigfigyelgetni vagy 3-4 hónapig.

Lehetséges, de én a helyedben még egy hónapot megnéznék.Ha akkor sincs, sürgõsen doki. Ha van, akkor a következõ hónapokat is végigfigyelgetni vagy 3-4 hónapig.
Ha a pg 53-ról van szó, arra ne adj. Nem lehet benne megbízni. Nekem volt peteérésem, hõ és ovuteszt szerint, és éreztem is, tehát a legnagyobb valószínûséggel volt, páfrány meg semmi.
A PG53 mikroszkóp nekem sem vált be, nem mutatta a peteérést, viszont az ovu tesztek és a hõ azt igazolta hogy mégis volt.
A kérdező hozzászólása: És sikerült valamelyikõtöknek már teherbe esni? Az ovutesztet már én kipróbáltam és ott tényleg volt peteéresem.

Az lehetséges, hogy a peteéréssel nincs gond csak a beágyazódással?

tehát ha nekem van peteérésem el?fordulhat h azért nem sikerül mert nem tud beágyazódni???

Legjobb válasz: Igen elõfordulhat! Ha nem elég vastag a méhnyálkahártyád! Olyan gyógynövényt keress ami ezt támogatja kifejezetten! A palástfû tea is nagyon hasznos!

Igen elõfordulhat! Ha nem elég vastag a méhnyálkahártyád! Olyan gyógynövényt keress ami ezt támogatja kifejezetten! A palástfû tea is nagyon hasznos!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a gyors választ

Gyereket szeretnénk és gondoltam segítünk magunknak annyit, hogy vettem LH tesztet. A megadott időben elvégaztem, de sajna egyetlen napon sem jelzett. Lehetséges úgy menstruálni, hogy nincs peteérésem?

Eddig kisebb-nagyobb eltéréssel de normális ciklusom volt (26-30 nap, de ha nem idegeskedtem pont 28).

Legjobb válasz: Igen menstruálsz, mivel a méhnyálkahártyának le kell lökõdni valahogy.

Igen menstruálsz, mivel a méhnyálkahártyának le kell lökõdni valahogy.

Jovo honapban lesz petevezeték átfújatásom és egyúttal ciszta mutétem is. PCOs vagyok, nincs peteérésem (closty se segített. ) a menzeszem rendszertelen. Lehetséges, hogy a mutét után majd lesz peteérésem? Koszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Lehetséges. (Valahol azt olvastam, hogy kb 20% az esély, hogy a mûtét után lesz peteérésed.) Elõfordulhat, hogy a ciszták eltávolításával egy ideig lesz peteérésed, de azt tudnod kell, hogy a ciszták ugyanúgy vissza fognak térni, mivel oka van annak, hogy termelõdnek. Többnyire anyagcsere zavar, amit cukrogyógyszerrel (nem injekció és nem hormon!), mozgással és diétával helyre lehet hozni. A ciszták pedig maguktól felszívódnak, nincs szükség mûtétre. Mielõbbi babásodást kívánok!

Lehetséges. (Valahol azt olvastam, hogy kb 20% az esély, hogy a mûtét után lesz peteérésed.) Elõfordulhat, hogy a ciszták eltávolításával egy ideig lesz peteérésed, de azt tudnod kell, hogy a ciszták ugyanúgy vissza fognak térni, mivel oka van annak, hogy termelõdnek. Többnyire anyagcsere zavar, amit cukrogyógyszerrel (nem injekció és nem hormon!), mozgással és diétával helyre lehet hozni. A ciszták pedig maguktól felszívódnak, nincs szükség mûtétre. Mielõbbi babásodást kívánok!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen koszonom!!!

Milyen folyással jár a peteérés? Törvényszerű, hogy minden hónapba van? Ha valaki már volt egyszer terhes, attól lehetséges, hogy most nincs pé?

Legjobb válasz: Nyúlós átlátszó folyás jelzi a pé közeledtét. Nem minden hónapban van, de ha méred a hõmérsékletedet akkor nagy valószínûséggel tudható, hogy az adott hónapban bekövetkezett-e. Nem hiszem, hogy a terhesség megakadályozza a peteérést, hacsak más gond nincsen. Figyeld a hõdet 2-3 hónapig, ha abból nem tûnik ki, hogy van peteérésed, fordulj orvoshoz. Ultrahanggal megvizsgálnak, és meglátják, hogy mi a helyzet.

Nyúlós átlátszó folyás jelzi a pé közeledtét. Nem minden hónapban van, de ha méred a hõmérsékletedet akkor nagy valószínûséggel tudható, hogy az adott hónapban bekövetkezett-e. Nem hiszem, hogy a terhesség megakadályozza a peteérést, hacsak más gond nincsen. Figyeld a hõdet 2-3 hónapig, ha abból nem tûnik ki, hogy van peteérésed, fordulj orvoshoz. Ultrahanggal megvizsgálnak, és meglátják, hogy mi a helyzet.

Lehetséges, hogy akinek nincs peteérése, az kezelés hatására teherbe eshessen?

Nekem most ez a problémám! Nagyon rossz, mert legalább egy hete vérezgetek. Aki volt hasonló helyzetbe írja meg, hogy neki hogyan sikerült teherbe esni és mennyi id? után!!! Nagyon szeretnénk babát!!! El?re is köszi!

Legjobb válasz: Nekem sincs peteérésem, legalábbis ezt mondják a dokik 7 éve. PCOm van, nem jön meg a mensim, ha nem szedem a gyógyszert. Párommal együtt élve, gyógyszer abbahagyása után 3 hónappal mégis teherbe estem. Szerintem a tikta, hogy nem is gondoltam rá, hogy terhes lehetek. Mivel 7 éve azt hallgattam,hogy úgysem lehet gyerekem. Így teljes nyugalommal éltük életünket, és siekrült a baba. Szerintem a lényeg, hogy ne akard annyira-tudom, hogy ez a legnehezebb, de a leghatásosabb is ez lenne:-) Sok sikert.-)

Nekem sincs peteérésem, legalábbis ezt mondják a dokik 7 éve. PCOm van, nem jön meg a mensim, ha nem szedem a gyógyszert. Párommal együtt élve, gyógyszer abbahagyása után 3 hónappal mégis teherbe estem. Szerintem a tikta, hogy nem is gondoltam rá, hogy terhes lehetek. Mivel 7 éve azt hallgattam, hogy úgysem lehet gyerekem. Így teljes nyugalommal éltük életünket, és siekrült a baba. Szerintem a lényeg, hogy ne akard annyira-tudom, hogy ez a legnehezebb, de a leghatásosabb is ez lenne:-) Sok sikert.-)
szia! nekem sincs peteérésem és pco szindrómám van. és van 2 gyönyörû kislányom 2éves és 6 hónapos.sajnos volt 3 vetélésem is. azt mondták nem lehet gyerekem.aztán mégis lett.épp megbeszéltük hogy majd kapok valami kezelést ha nem sikerül még 3 hónapig aztán mikor mentem a dokihoz már terhes voltam. minden kezelés nélkül.elevitet kezdtem el szedni meg fosavat. tudom nem könnyû de kicsit el kell terelni a babáról a figyelemt.mi 5 évet vártunk rá aztán elkezdtem tanúlni és szinte rögtön terhes is lettem. sok sikert nektek és hidd el sikerülni fog!!! :) g.a
pco es hiperprlokatinemiam volt 4 ev mensi es peteeres nelkul aztan amikor eloszor jott meg akkor sem hittem h lesz ebbol valami, 8 honapos ikrek mellett ujra babat varok.ja nekem a gyogyszer szedese mellett se jott meg es raadasul szuletesem ota csak egy petefeszkem van.

Lehetséges az, hogy nincs menstruáció, de peteérés az van? Ha igen, akkor mikor fordulhat ez elő?

Legjobb válasz: Hát elvileg van, gyakorlatilag ilyen nem nagyon fordul elõ. Maximum ha kiveszik az ember méhét. Inkább olyan van, hogy vérzés van, de ovuláció nincsen.

Hát elvileg van, gyakorlatilag ilyen nem nagyon fordul elõ. Maximum ha kiveszik az ember méhét. Inkább olyan van, hogy vérzés van, de ovuláció nincsen.

Lehetséges hogy a cickafark teától nincs peteérésem?

Mult hónapban kezdtem el inni babaprojekt véget. És szerintem nem volt pé-m.És a mensimnek is 2 napja meg kellett volna jönnie de semmi el?jele.

Legjobb válasz: Feltettem egy hasonló kérdést korábban, és sokaknak eltolta a pé-jét, ami miatt késhet is. DE! Attól, hogy nincs tüneted, még lehetsz terhes, és ez fordítva is így van. Én ezt se zárnám ki.

Feltettem egy hasonló kérdést korábban, és sokaknak eltolta a pé-jét, ami miatt késhet is. DE! Attól, hogy nincs tüneted, még lehetsz terhes, és ez fordítva is így van. Én ezt se zárnám ki.
A teától biztos nem mert az pont hogy segít, valami más volt a gond.
Nem vagy babás véletlenül:-)??
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem vagyok terhes semmi tünet nincs egyszerûen biztos csak késik.
tuti nem a teától van... néha elõfordul egy-egy hónap pé nélkül, vagy késõi pé-vel, ha a köv. ciklus rendben van, akkor semmi gond. nekem májusban ugyanígy volt, két hetet késett a pé-m (mensis tünetek és mensi sehol én meg örömködtem ezerrel) és két hétre rá a vérzés is megjött, sajna, tünetekkel együtt...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!