Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy nincs (277 db)

Lehetséges, hogy nincsenek szemei a kiscicának?

Szóval már kb. 4-5 hetesek a kiscicák... 4-en vannak, 3-nak kinyíltak a szemei már 1-2 hete, de a negyediknek nem akar még most se kinyílni. Viszont kis rést látni a szeménél, de hiába cseppentettünk bele szemcseppet, meg próbáltunk rásegíteni, egyszerűen nem nyílnak ki a szemei. Ma elgondolkodtam rajta, hogy esetleg rendellenességel született és nincsenek szemei :S Ez hülyeség vagy lehetséges? Mert nagyon gyanúsan kicsik azok a rések a szeme helyén :( Egyébként jókedvű cica, meg aktív is, bár lustább mint a többi.

Legjobb válasz: Ez nem lehetséges. A szem az elsõk között van kifejlõdés szerint (kezdetlegesen ugyan, de már akkor is látható, tehát a kis rés ezzel nem magyarázható.) Go get him to hospital! Vidd állatkórhazba, vagy orvoshoz!

Ez nem lehetséges. A szem az elsõk között van kifejlõdés szerint (kezdetlegesen ugyan, de már akkor is látható, tehát a kis rés ezzel nem magyarázható.) Go get him to hospital! Vidd állatkórhazba, vagy orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Hát, valószínû az állatorvos át lesz hívva lassan, mert ez gyanús azért :/ És a kis résen nem nagyon látszik szem, azért furcsálltam.
elõfordulhat hogy begennyesedet a szeme és azért nem nyilik ki jo idõben ez elõfordulhat
Ha nem gyulladt, nem beteg, szerintem rendellenesen kifejlõdött szemmel is teljesen jól eléldegélhet, legalábbis mondjuk szobacicaként.
A kérdező hozzászólása: Hát nem gennyes a szeme, se nem csipás, semmi nincs ott már, amitõl össze lenne ragadva. Eleinte csipás volt nagyon, de már letörölgettük, cseppentettünk is a szemébe, de úgy tûnik, mintha az a rés lenne nagyon kicsi... mintha a szeme nem is férne rendesen ki rajta :S Én is attól félek, hogy rendellenesség lesz ez... De legalább akkor megtarthatom :) Pont õt akartam megtartani, de már van 5 cicánk és nem engednék... viszont ha szegény ilyen, akkor nehezebb lenne gazdit találni neki és megtarthatnám :) Olyan aranyos kis maci fejû :)
A kérdező hozzászólása: Megnézte az állatorvos és azt mondta, hogy valami "harmadik szemhéjnak" nevezett hályogszerûség van a szeme elõtt, azért nem látszik egyelõre. De azt mondta, hogy magától vissza kell majd húzódnia és akkor rendben lesz. Viszont ez már 1 hete volt és még mindig nem történt semmi változás :/ Nem tudom meddig tarthat...
ha a 3. szemhéj látható ott betegség van amit kezelni kellene ezt az orvos is tudhatná.
A kérdező hozzászólása: Hát pedig ilyen a nagyobb macskáknak is van, ezt már én is láttam többször. Van, hogy ha becsukják a szemüket, akkor ráhúzódik, de amikor kinyitják, akkor vissza. Mondjuk azt én nem tudom mennyire normális ez ilyen kiscicánál, de az állatorvos nem mondott semmit róla, hogy kéne bármit is tenni vele, csak azt, hogy majd magától visszahúzódik. De másik állatorvos nincs is a közelben...
Valószínûleg csak hangdriver nincs fent vagy rossz lett feltéve...
Persze, nézz körül az eszközkezelõben...ha sárga kérdõjel van, hiányozhat a drivere...
A kérdező hozzászólása: a multimédiás audióvezérlõnél van kérdõjel, és egy felkiáltó jel is.
Hát vannak a az oldalán jack-dugó aljak? Rózsaszín, zöld stb? Akkor van benne. Annak a driverét kéne feltenni. Vagy Aida, vagy magán a kártyán fel van tüntetve a típusa.... http://szoftverbazis.hu/szoftver/aida32_v3.94.2__magyar_.html
A kérdező hozzászólása: van, egy rózsaszín, egy zöld és egy fehér.
Akkor megnézed a gyártóját. A honlapon letölthetõ a drivere. Aida ptogram(Everest), vagy kiveszed, megnézed...
A kérdező hozzászólása: oké, nagyon szépen köszönöm!:)

Lehetséges, hogy nincs pé-m, akkor is, ha a hőm felugrott 36.5-ről 37.1-re?

A mostani mensim rövid volt, és nagyon kevés, semmi darabka benne. Elmentem a dokihoz, aki azt modta, valószínüleg nincs pé-m, azért ilyen. Meg kell nézetnem a prolaktin szintemet, mert a mellemb?l nyomásra sárgás folyadék jön. Az el?z? mensim viszont er?s volt, kifejezetten nagy szövetdarabokkal! Azt mondta hormonzavarom van, de az nem gyógyszer abbahagyása után jelentkezik? Én 5 hónapja hagytam abba, teljesen rendszeres a mensim, 31 napos ciklusokkal. És a h?m minden hónapban felmegy, van nyákom, és szurkál a petefészkem is. Ráadásul a doki pár hónapja nézte is, milyen szép érett petéim vannak! Akkor hogy van ez? Mégsem érnek meg? Vagy attól, hogy magas a prolaktinom, még lehet petém? Mert mindenütt azt olvasom, hogy akkor nincs! Teljesen kétségbe estem! És nekem szép, egészséges ciklusaim vannak! Segitsetek, nektek milyen tapasztalatotok van ezzel kapcsolatban? Az én családomban csak úgy potyognak a gyerekek, nem igaz, hogy én ilyen szerencsétlen legyek. :(

Legjobb válasz: Ne keseredj el!!! Szerintem van peteérésed, csak annyira rágörcsölsz a babára, hogy emiatt zavarodik meg a szervezeted. Én is pont így voltam, amikor annyira nagyon akartam a babát abban a pillanatban összezavarodott a ciklusom. Addig óramû potosan 28 napra megjött, de attól a pillanattól kezdve hogy babát akartunk 34-40 napos lett a ciklusom. Én is elkeseredtem, hogy nincs peteérésem de kiderült hogy van!!! Ne koncentrálj rá ennyire, és meglátod sikerülni fog!!

Ne keseredj el!!! Szerintem van peteérésed, csak annyira rágörcsölsz a babára, hogy emiatt zavarodik meg a szervezeted. Én is pont így voltam, amikor annyira nagyon akartam a babát abban a pillanatban összezavarodott a ciklusom. Addig óramû potosan 28 napra megjött, de attól a pillanattól kezdve hogy babát akartunk 34-40 napos lett a ciklusom. Én is elkeseredtem, hogy nincs peteérésem de kiderült hogy van!!! Ne koncentrálj rá ennyire, és meglátod sikerülni fog!!
A kérdező hozzászólása: :) Nagyon köszönöm a biztató választ! Én is így gondolom, úgyhogy megfogadtam magamnak, hogy arra koncentrálok, hogy vidám legyek, élvezzem a mindennapokat, és azt, hogy van egy fantasztikus párom, akivel boldog vagyok!


Lehetséges hogy nincs mit tenni a lábújammal?

z lenne a kérdésem, hogy küzdõ sportba 4 éve ráütöttek a lábújamra olyan szerencsétlenül, hogy a mai napig fáj ha mondjuk futok vagy rugok . A mi nap (1 hónapja) elmentem dokihoz és megse röntgenezte meg semmi megnyomogatta és azt mondja így utólag már fogalma sincs máskor ha frissen van baj egybõl jöjjek és haza küldött . Lehetséges ez tényleg nincs mit tenni a lábammal vagy csak lerázott?

Legjobb válasz: már valószínûleg tényleg nincs mit tenni, ha annak idején eltört, és most rosszul forrt össze, akkor annyit tudnak tenni hogy eltörik újra és megpróbálják összerakni megint, de ezt egy lábujj miatt nem biztos hogy megteszik, de amúgy az is lehet hogy nem gyógyult meg teljesen és csak érzékeny maradt, a töréseknél szokott ilyen lenni, de ezt látatlanban megállapítani nem igazán lehet

már valószínûleg tényleg nincs mit tenni, ha annak idején eltört, és most rosszul forrt össze, akkor annyit tudnak tenni hogy eltörik újra és megpróbálják összerakni megint, de ezt egy lábujj miatt nem biztos hogy megteszik, de amúgy az is lehet hogy nem gyógyult meg teljesen és csak érzékeny maradt, a töréseknél szokott ilyen lenni, de ezt látatlanban megállapítani nem igazán lehet
A kérdező hozzászólása: és az érzékenységgel nem lehet mitkezdeni ? illetve miért nem röntgenezte meg attól még ?
lábujjat nem nagyon szoktak, azt gipszelni se lehet csak odaragasztják a másik lábujjadhoz ha eltörött, érzékenység ellen, háát próbáld masszírozgatni, kenegetni kenõcsökkel (pl.: feketenadálytõ ilyesmi) hátha segít
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm a válaszod .

Nincs hang a gépemen, lehetséges hogy nincs telepítve a hangkártya. Nem tudom a nevét sem. Ilyenkor mi a teendő?

A laptopomra most teleptették újra az xp-t. Nincs hang ezért arra gyanakszok hogy a hangkártya nincs telepítve. De nem tudom hangkártya nevét és a telepít? cd-m sincs meg. És Ilyenkor mi a teend?? Kérlek segítsen valaki!

Legjobb válasz: 1.lépés: menj a start menübe, ott a futtatásra, és írd be, hogy : msinfo32 ( ha 32 bites ), majd enter 2. lépés: klikk az összetevõkön belül a hangeszközre, és ott majd kiírja, hogy milyen a hangkártyád, és a gyártóját. 3. lépés: felmész a gyártó weboldalára, és letöltöd a hozzá való driver-t remélem tudtam segíteni!

1.lépés: menj a start menübe, ott a futtatásra, és írd be, hogy : msinfo32 ( ha 32 bites ), majd enter 2. lépés: klikk az összetevõkön belül a hangeszközre, és ott majd kiírja, hogy milyen a hangkártyád, és a gyártóját. 3. lépés: felmész a gyártó weboldalára, és letöltöd a hozzá való driver-t remélem tudtam segíteni!
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget
És ha a hangeszköznél nem ír ki semmit, akkor mi van? Bocsi az offért, de nekem is ez a problémám és nem találok rá választ.

Lehetséges hogy nincs a gépemen Windows Movie Maker?

Most Windows 7-em van, és nem találom :S

Legjobb válasz: ha Home Premiumod van akkor nincs is! ha ultimate akkor kelle hogy legyen

ha Home Premiumod van akkor nincs is! ha ultimate akkor kelle hogy legyen
A kérdező hozzászólása: köszii :)

Korai terhességnél (5 hetes) Lehetséges, hogy nincs szinte semmilyen folyás, inkább szárazság?

Jöv? héten akarok menni a dokihoz, hogy biztos-e a terhesség eddig még csak 1 teszt jelezte.

Legjobb válasz: Szia! Én 6 hetes vagyok, és nekem változó. Hol normális mennyiségû folyásom van, hol sokkal több. A színe egy picit sárgásabbra váltott, de tutti nincs fertõzésem, hisz ennek semmi jele és olvastam itt, hogy az állapotosoknál normális a sárgásabb folyás. De szerintem a folyás, mint mindig egyénenként eltérõ és nem nagyon lehet átlagosítani.

Szia! Én 6 hetes vagyok, és nekem változó. Hol normális mennyiségû folyásom van, hol sokkal több. A színe egy picit sárgásabbra váltott, de tutti nincs fertõzésem, hisz ennek semmi jele és olvastam itt, hogy az állapotosoknál normális a sárgásabb folyás. De szerintem a folyás, mint mindig egyénenként eltérõ és nem nagyon lehet átlagosítani.
Szia! 5-6. héten én is teljesen száraz voltam, csak utána "tért vissza" a normál mennyiség. Szerintem ez nem gond, én azóta 11 hetes vagyok és minden rendben van.
Ne aggódj emiatt, ez egyénenként változó. Én már a 31. hétben járok, és még mindig nagyon ritka, hogy folyásom lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Lehetséges, hogy nincs VGA slot az alaplapomon?

i845GV-ITE8711 (Socket 478) Alaplap-om van, egy Intel 82845G/GL/GE/PE/GV 64 Mb videókártyávál. Szeretnék belerakni egy AGP videókártyát, de nem találtam helyet. Kép:

Legjobb válasz: hát azon nincs

hát azon nincs

Wii-n lehetséges hogy nincs gamecube controllernak hely?

Ez egy ilyen wii,fehete és valami nem tudom valami nagyon érzékeny irányítója van.

Legjobb válasz: Az új "wii family edition"on nincs gamecube kompatibilitás.

Az új "wii family edition"on nincs gamecube kompatibilitás.
A kérdező hozzászólása: köszi

Honnet tudom, hogy megfelelo mennyisegu tejem van? 8 hetes a kisfiam es napkozben szinte egesz nap szopni akar. Az utobbi napjaink sirassal es szopassal telnek. Lehetseges, hogy nincs eleg tejem es ezert akar ennyit szopni?

Van hogy 1 oraig is szopik es rovid ido utan megint szopni akar.

Legjobb válasz: Ne valószínû, hogy kevés lenne a tejed. Ha hetente minimum 125 grammot hízik akkor elég a tejed! Nem biztos, hogy éhes amikor szopizni akar, csak rád van szüksége. A babák ""cumizással" nyugtatják magukat! Itt olvashatsz többet: http://www.lll.hu/fuzetek/sir_a_baba

Ne valószínû, hogy kevés lenne a tejed. Ha hetente minimum 125 grammot hízik akkor elég a tejed! Nem biztos, hogy éhes amikor szopizni akar, csak rád van szüksége. A babák ""cumizással" nyugtatják magukat! Itt olvashatsz többet: http://www.lll.hu/fuzetek/sir_a_baba
ezt hivják növekedési ugrásnak, a baba állandó szopással szaporítja fel a tejet bizonyos idõközönként, amikor a mozgásfejlõdése épp változásban van és öbb tápanyagra, élelemre van szüksége. Ez 6-8, 12, 30-32 hetes kor között fordul elõ általában, sokan azt hiszik ilyenkor, hogy kevés a tejük és tápszerhez nyúlnak, ezért van az, hogy a szoptatás sokaknál másfél, 3 és 6 hónapos korban akad meg. Amit tehetsz: folyamatos szoptatás, egy hét múlva megint minden vissza fog állni a rendes kerékvágásba, hidd el! (Egyébként ilyen apró korban még teljesen természetes, ha a frontok, idõjárásváltozások, kisebb megfázások idején a babák állandóan szopni akarnak)
Az egy óra elég soknak tûnik. Nem alszik el közben? Nem lehet, hogy csak az elejét szívja ki és utána bealszik? Így sosem kap a zsírosabb laktatóbb hátsó tejbõl. Mindkettõbõl eszik? Nem próbáltál egy kicsit fejni mindig szopi után, szaporítás céljából? Büfizik utána? Nem levegõvel telik meg a pocija?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!