Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy nem működik (23 db)

Még nem jött meg, ugyanazt a terhességi tesztet használtam, lehetséges hogy még működik?

A párommal védekeztünk de az el?báladék is megtermékenyíthet. Ezért félek hogy erhes vagyok és eztér nem jött még meg. Mivel egy kis faluban élek, most nincs gyógyszertár nem tudok tesztet venni. Ezért egy olya használtam amit már 3 hónappal ezel?ttis és megint azt mutatta hogy nem vagyok terhes. Lehetséges hogy még jól m?ködik?

Legjobb válasz: 1 tesztet csak 1* szabad használni. Utána már nem mûködik!!!!!!

1 tesztet csak 1* szabad használni. Utána már nem mûködik!!!!!!
Dehogy mûködik! Rá is van írva, hogy egyszer lehet használni!!!
ezt remélem nem komolyan kérdezted...hogy mûködne mikor rá van irva hogy egyszer használatos!?!?
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy csak egyszer használatos. Csak abban reménykedtem hogy talán ha edig azt mutatta hogy nem, vagyok terhes talán új vizelettel kimutatná ha terhes lennék.
sajnos nem jó már másodjára, mert annyi festék van benne hogy csak egy alkalomra elég!jó lenne, ha mûködne több alkalommal is....

Lehetséges, hogy gyermekünknek 2 vezetékneve legyen (apáé-anyáé), ha nem vagyunk összeházasodva? Hogy működik ez?

Legjobb válasz: Lehetséges.Egyik közeli ismerösömék is igy adtak nevet a gyermeküknek,és õk sem voltak összeházasodva.Akkor kell intézni amikor az apasági nyilatkozatot irjátok.Nálunk a polgármesteri hivatalba.

Lehetséges.Egyik közeli ismerösömék is igy adtak nevet a gyermeküknek, és õk sem voltak összeházasodva.Akkor kell intézni amikor az apasági nyilatkozatot irjátok.Nálunk a polgármesteri hivatalba.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszodat! És azt meg tudod mondani, hogy van-e ennek valami költsége?
Ha nem vagytok össze házasodva akkor mindenképpen kell apasági nyilatkozatot tenni külömben a te nevedet kapja a gyerek csak. Apasági nyilatkozatnál kell dönteni a családi névröl is. Itt gondolom ugy lehet ahogy a házasság során. Ugy tudom hogy ott is csak kötöjellel lehetséges ez. Mint pl Kovács-Takács
Igazán nincs mit.Költségröl nem tudok, úgy gondolom nincs költsége.És a kötöjeles témához nem tudok hozzá szólni, de ha gondolod meg tudom kérdezni. 1. voltam
Nincs költsége. Lányunkkal ugyanez volt a helyzet. a többit már leírták elõttem.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!:)

Ipod Touch 2G-men nem működik a wifi. Jailbreakelt. Ha az itunes-on restore-olom, akkor lehetséges, hogy működni fog?

És ha restore-olom, akkor a jailbreak elvész rajta?

Legjobb válasz: nekem az ipadommal volt ugyanez,(rá tudsz menni a wifi mezõre, tehát nem szürke?) általában 500-ból eggyel elõfordul ez, ha beviszed egy tore-ba akkor kicserélik, DE csak ha elõtte restore-olod, mert akkor elmegy a jailbreak és ezzel a második kérdésedre is válaszoltam. ha nem restoreolod akkor nem fogja kicserélni az apple mert elszáll a garancia, így viszont 75% hogy kicserélik, mert csak nehezen tudnák visszanézni azt hogy jailbreakelve volt-e.

nekem az ipadommal volt ugyanez, (rá tudsz menni a wifi mezõre, tehát nem szürke?) általában 500-ból eggyel elõfordul ez, ha beviszed egy tore-ba akkor kicserélik, DE csak ha elõtte restore-olod, mert akkor elmegy a jailbreak és ezzel a második kérdésedre is válaszoltam. ha nem restoreolod akkor nem fogja kicserélni az apple mert elszáll a garancia, így viszont 75% hogy kicserélik, mert csak nehezen tudnák visszanézni azt hogy jailbreakelve volt-e.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem tudok rámenni a wifire, egy szürke mezõbe van és mellé van írva hogy "No Wifi".:( akkor vigyem el szervízbe?
Vidd el egy apple- t képviselõ üzletbe (tehát ne media markt ba vagy euronicsba vagy hasonlóba) pl egy istyle-ba vagy mcshakrba attól függ hogy hol laksz akár hivatalos apple bolt is lehet a környéleden(debrecen, budapest jellemzõ) DE MIELÕTT beviszed mindenképpen itunse-ra dugd rá és nyomj egy restore- t (sajnos le fog törlõdni minden, de majd vissza tudod tenni mert az itunes elmenti automatikusan) igy sem garantált hogy kicserélik mert speciális programmal vissza tudják nézni hogy jailbreakelve volt- e de ez ritka! Egy próbát mindenképpen megér!

Mit csináljunk ha a barátomnak mostanság nehezen áll fel? A vizsgaidőszak miatt nagy nyomás volt a barátomon, lehetséges, hogy emiatt nem működik úgy a pénisze mint régen?

Legjobb válasz: Persze, a stressz nagyon befolyásolja a pasiknál is a szexet, légy vele türelmes, nem arról van szó, hogy nem kíván téged! Aki azt állítja, hogy egy pasi bármikor képes a szexre az hazudik! Õk is érzõ emberi lények, rájuk is nagy hatással vannak az élet dolgai! Kitartás, addig kényeztesd másképpen, talán egy jó masszázsnak örülne!

Persze, a stressz nagyon befolyásolja a pasiknál is a szexet, légy vele türelmes, nem arról van szó, hogy nem kíván téged! Aki azt állítja, hogy egy pasi bármikor képes a szexre az hazudik! Õk is érzõ emberi lények, rájuk is nagy hatással vannak az élet dolgai! Kitartás, addig kényeztesd másképpen, talán egy jó masszázsnak örülne!

Lehetséges, hogy valakinél nem működik a 90 napos?

Lassan egy hónapja csinálom, és semmi.

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogyha valóban van rajtad felesleg, akkor nem megy le semmi. Biztos vagy benne, hogy van rajtad felesleg? Ha kevés van (írtad 10 kilót szedtél fel, de ebbõl még nem tudjuk, hogy ebbõl mind feleslegnek számít-e), tehát ha kevés van, akkor még többet kell mozogni! Én az elsõ hónapban 5 kilót adtam le, amit akkor a ruháimon nem is igen vettem észre, csak amikor ráálltam mérlegre, akkor tûnt szembe a változás.. s amúgy azelsõ kiló az víz, ami kimegy a szervezetbõl, lehet ezért nem érzed annyira a fogyást.. ha letelik 1 hónapod állj mérlegre, s kiderül, mi is történt!

Nem hiszem, hogyha valóban van rajtad felesleg, akkor nem megy le semmi. Biztos vagy benne, hogy van rajtad felesleg? Ha kevés van (írtad 10 kilót szedtél fel, de ebbõl még nem tudjuk, hogy ebbõl mind feleslegnek számít-e), tehát ha kevés van, akkor még többet kell mozogni! Én az elsõ hónapban 5 kilót adtam le, amit akkor a ruháimon nem is igen vettem észre, csak amikor ráálltam mérlegre, akkor tûnt szembe a változás.. s amúgy azelsõ kiló az víz, ami kimegy a szervezetbõl, lehet ezért nem érzed annyira a fogyást.. ha letelik 1 hónapod állj mérlegre, s kiderül, mi is történt!
10 kg felesleg valóban nem számít olyan nagyon soknak, illetve azt mondják, hogy ez a diéta annak hat gyorsan akinek igazán nagy súlyfeleslege van. Szerintem Nálad is fog hatni, csak valószínûleg lassabban indul be. Lehet hogy mondjuk viszonylag lassabb az anyagcseréd is. Szerintem tarts ki még! Mozogj sokat, és igyál minden nap elegendõ (legalább 1, 5 2 l) folyadékot (érdekes, de nekem egyszer ez vált be, már hosszú ideje fogyóztam és nem indult be a fogyás, és akkor valaki azt mondta, hogy lehet hogy nem iszom elegendõ folyadékot, és a szervezetem mindent "megköt" emiatt, és nem is méregtelenít megfelelõen... és igaza lett! :) ) Szóval szerintem elõbb utóbb lesz eredménye, ne add fel. Ha pedig nem sikerül annyit fogynod vele amennyit szeretnél, akkor próbálkozz más típusú diétával, hiszen mindannyian mások vagyunk, nem hathat mindenkinek ugyanúgy a 90 napos... Sok sikert kívánok! :)
A környezetemben eddig mindenkinek bevált és én is jó úton haladok. Erre nehéz választ adni, de szerintem nézd át mégegyszer a diétát, hátha valamit elnéztél és nem azt eszed amit lehetne. Sokaknál okoz gondot, hogy akkor melyik kaja hova is tartozik. Nem tudok másra gondolni, csak hogy valamit mégse jól csinálsz. Olvass utána mégegyszer!
Az is lehet, hogy nem iszod meg a húslevest, vagy nem eszed meg az étcsokit... Ezek mind lényegesek.
Utóbbiba belekötnék :) Nem szoktam inni levest, mivel nem vagyok leveses típus... az étcsokit pedig legtöbbször elfeljtem, mégis lement 1 hónap alatt 5 kg =) én 14 kg felesleggel kezdtem
Hát tudod én is a dohányzás abbahagyása után szedtem fel 13 kg-ot, amitõl évek óta nem tudtam megszabadulni. Hoszú lenne leírni, hogy mi mindennel próbálkoztam, ami 2-3 kg erejéig mûködött is, aztán gyorsan vissza is szedtem. (Megjegyzem és a Norbi diétát is csináltam 3 hétig, de semmi, egy deka sem). Elképzelhetõ, hogy az anyagcserémmel van némi gondom, mert ez a 90 napos viszont levitte ezeket a kilókat. Arra nagyon figyelj, hogy sok folyadékot igyál és ha mindent úgy csinálsz, ahogy kell, akkor meglesz az eredmény, ne add fel.

Vettem egy uj gépet, de a régi vinyomat raktam bele, amin már volt 1 jogtiszta windows és az inditasnal elakad, helyreallitani nem tudja. Lehetséges, hogy az uj alaplap miatt? A régi gépem természetesen mukodik vele.

Legjobb válasz: azért mert teljesen új az összes alkatrész.. ez olyan mintha kiszállnál egy trabantból és beülnél egy porsche-ba amirõl azt se tudod hogyan kell beindítani.. Mindenképpen újra kell telepítened a gépet.

azért mert teljesen új az összes alkatrész.. ez olyan mintha kiszállnál egy trabantból és beülnél egy porsche-ba amirõl azt se tudod hogyan kell beindítani.. Mindenképpen újra kell telepítened a gépet.
Ha nagyon profi szinten kezeled a rendszert, akkor a win telepítõlemezérõl te is kicsomagolhatod a szükséges fájlokat. (Ehez kûlsõ rendszer kellene.) De ha a kérdésedet elolvasom... Én is a teljes újratelepítést ajánlom!
Ha újratelepítted nem lesz jogtiszta, ha beaktíváltad csak a régi alaplappal és procival megy, nem cserélheted egyiket sem, csak akkor engedi ujraaktíválni, feltéve, hogy OEM.... Ha retial akkor azt próbáld meg, hogy csökentett módban elindíttod és eszközkezelõbõl fontosséggi sorrendben kitötölsz mindent... egér maradhat... ujraindításkor megkeresi az uj hardvereket... (Egeret ne töröld... ) olyan 60-70% ált sikerül megoldani így a problémát és akkor marad a win...

Van egy tv-m és laptoppal szeretném összekötni. Nincs hdmi a laptopon, ezért dvi-vel oldottam meg, így nincs hang csak kép.3.5mm jack kábellel próbálkoztam, de nem működik. Létezik, hogy nem lehetséges azzal megoldani? (linkek a leírásban)

tv

Legjobb válasz: Kérdésem: hová csatlakoztattad a laptopból kijövõ audio jelet? Két lehetõség kínálkozik ennél a TV-nél a hátoldali csatik közül. 1. A 21 tûs SCART csatit használod 2. A komponens+hang csatit használod Ezeknek megfelelõen kell a menüben a bemenetet kiválasztani.

Kérdésem: hová csatlakoztattad a laptopból kijövõ audio jelet? Két lehetõség kínálkozik ennél a TV-nél a hátoldali csatik közül. 1. A 21 tûs SCART csatit használod 2. A komponens+hang csatit használod Ezeknek megfelelõen kell a menüben a bemenetet kiválasztani.

Hogyan lehetséges a MS Outlook 2010-ben az automatikus értesítésekbe képet beilleszteni? CTRL+C CTRL+V nem működik, a közelében nem találtam kép beillesztési funkciót.

Legjobb válasz: Nem tudom, most az automatikus válaszra gondolsz, vagy a naptár esemény értesítésre. Az elõzõhöz sablont lehet csinálni, abba szerintem be lehet illeszteni képet. http://office.microsoft.com/hu-hu/outlook-help/automatikus-v.. A naptári értesítéseknél is van beszúrás/kép lehetõség.

Nem tudom, most az automatikus válaszra gondolsz, vagy a naptár esemény értesítésre. Az elõzõhöz sablont lehet csinálni, abba szerintem be lehet illeszteni képet. http://office.microsoft.com/hu-hu/outlook-help/automatikus-v.. A naptári értesítéseknél is van beszúrás/kép lehetõség.
A kérdező hozzászólása: Nem teljesen erre gondoltam, a házon kivüli üzenetbe szeretnék képet beilleszteni, de nem találtam rá eddig semmit. Lehetséges egyáltalán?
A "házon kivüli üzenet" szerintem az automatikus válasz. :)
A kérdező hozzászólása: teljesen igazad van, csak még a képbeillesztés nem megy bizton bennem van a hiba
Nem próbáltam ki, de szerintem a fenti linken, mikor azt írja, hogy "Kattintson a Beállítások lap Formátum csoportjában az Egyszerû szöveg gombra", ott a html formátumot válaszd inkább, és abba elvileg mehet kép is.
A kérdező hozzászólása: igen itt betudok illeszteni képet, de a házon kívüli üzenetnél nem megy... ennyire béna nem lehetek
A kérdező hozzászólása: Gödöllõn. Ez lemaradt.
Nem.30 asszem a magán.A sima lepukkant kb. 15k, ha jól tudom...
A kérdező hozzászólása: per hó ugye? És hogy mûködik a jelentkezés?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!