Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy ne a (142 db)

Lehetséges hogy ne érjen át a nyelvem? Kicsit vicces

csókoloztam már de nem úgy hogy én vezettem..:D most hogy kipróbáltam.. egyszerűen nem ér át a nyelvem.. ilyen van?:D vagy csak tényleg béna vagyok?:D

Legjobb válasz: próbáld akkor az ujjaddal , az tuti hosszabb.

próbáld akkor az ujjaddal , az tuti hosszabb.
Lehet lekopott a sok használattól?
hát... :D ki tudod dugni alapállapotban a szádból a nyelved? :D ha igen, akkor béna vagy :D szerintem nem létezik ilyen, szóval sikerülnie kéne. egyébként meg nem kell a másik mandulájáig ledugni a nyelved, ennyi :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :DDDDddd amugy lányvagyok.:D
ne, megoldódott a nyelvi akadály? :d
A kérdező hozzászólása: hát.. nemigazán:D ráhagyom a barátomra:D

Skype nem jelzi ki a winampal lejátszót zenéket. Lehetséges, hogy ne így legyen?

Régen,régebbi verziókkal meglehetett oldani.Mostanival nem lehetséges már sehogy?


Tegyük fel felvesznek egy főiskolára, de én nem akarok oda menni, lehetséges, hogy ne legyek annak az iskolának a tanulója?

Ugyanis nem sikerült jól az érettségim és újra akarom próbálni ?sszel. Mehetek keresztfélévesre tovább tanulni, államilag támogatotton?

Legjobb válasz: Akkor meg minek jelölted meg? Így elveszed olyanoktól az esélyt, akik esetleg oda szerettek volna járni és mondjuk csak egy ponttal lett kevesebbjük, mint neked....

Akkor meg minek jelölted meg? Így elveszed olyanoktól az esélyt, akik esetleg oda szerettek volna járni és mondjuk csak egy ponttal lett kevesebbjük, mint neked....
Persze, hogy lehetséges, hogy ne járj oda, csak annyit kell tenned, hogy nem iratkozol be, ugyanis a jogviszony a beiratkozással jön létre, egyébként bocsáss meg, de nem értelek, miért akarnál újraérettségizni, ha tegyük fel, így is felvesznek???
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, hogy bejelöltem pl a BME, ELTE, BMFet ebben a sorrendben. A BMFre vettek fel, de én jobban szeretnék menni a BMEre. Ezért akarok újraérettségizni.
keresztféléveset alig indítanak és általában nem állami támogatottak :S én is ebben a helyzetben voltam tavaly...
A kérdező hozzászólása: És te is 1 évet vártál, hogy újraírd az érettségid?
igen, de én egy új érettségit tettem le, de sajnos várni kellett vele egy évet

Lehetséges, hogy ne bilire üljön a gyerek hanem rögtön a vécére?

Még nem szobatiszta, s?t! Messze van még, de én már ezen agyalok, hogy mi van ha nem szeretném, hogy bilizzen. Lehet rögtön vécére szoktatni egy gyereket? Vagy butaság?

Legjobb válasz: Persze, szûkítõvel vagy fellépõvel, vagy mindkettõvel. Vagy vannak "lépcsõs szûkítõk" is.

Persze, szûkítõvel vagy fellépõvel, vagy mindkettõvel. Vagy vannak "lépcsõs szûkítõk" is.
Én elsõ gyerekem is egybõl vécézett. Egy darabig szûkítõzött, aztán az sem kellett már, nem szerette.
Szia, Az én kislányom egyáltalán nem volt hajlandó bilit használni. Õ is úgy akart pisilni mint én. Elõször 1-2 alkalom szûkítõvel használta, de azután azt sem engedte. Inkább kapaszkodik erõsen :) , én meg izgulok, hogy ne essen bele. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Megnyugodtam :-)
A lányom kb 1 hónapig bilizett aztán wc-re ült, ugyanolyan fellépõs szûkítõnk van, mint a linkben. Nagyon érdekesnek találta és tetszett neki hogy egyedül fel tud ülni a wc-re, és úgy pisil, mint a nagyok. 2, 5 éves kora óta gyakorlatilag nem kellek pisilésnél, mert azóta ezt egyedül intézi. :) ) A fiam most kezd szobatiszta lenni, megint elõvettem a fellépõt és ugyanaz a helyzet iszonyúan tetszik neki, és állandóan veszi le a pelusát és mászik a fellépõre. :) ) Így vele már elraktam a bilit, hogy ne is lássa, a bölcsijében amúgy sincs bili, csak wc szûkítõvel, nem baj, ha ezt szokja meg.
Szûkítõvel lehet :)
Persze. Próbáld meg a VirtualDubot, vagy ha kevésbé értesz ehhez, mondjuk a Freemake Video Convertert.
Ezt a jó öreg format factoryval is simán meglehet csinálni.
Ehh... bocs de nem fogom neked részletezni a videókódolás fortélyait itt a GYIK-en, olvasgass a neten videókódolásról, mivel elég összetett téma és egy kezdõnek bonyolult is. Csak arra akartam kilyukadni, hogy nem olyan egyszerû amit akartál. Inkább próbálkozz a Freemake Video Converterrel, az felhasználóbarátabb megoldás, jó kezdõknek és megadhatod a kívánt videóméretet is, Crop is van benne. A telepítéshez elõfeltétel a .NET Framework 4 megléte.
A kérdező hozzászólása: De most akkor hogyan mentsem le a 2 GB-os eredeti méretû videót, kb. ugyanilyen méretben. Hogyan kell ezt kódolni????
Mert nem tudod mit csinálsz? :) Ha egy videón bármilyen átalakítást végzel, akkor azt teljesen újra kell kódolni, nincs olyan, hogy na most ezt levágom és kész. Ha pedig újra kódolod, a hanghoz és a videóhoz is valamilyen kodeket használ. (vagy legalább jobb esetben ha a hanghoz nem nyúltál, csak átmásolja, az nem romlik) Vagy, esetedben talán pont tömörítetlenül küldte ki és azért lett hatalmas. Ezt is ki kell választani. Ez azzal is jár, hogy minden újrakódolással romlik a videó minõsége. Ráadásul sokáig tart a kódolás. Tehát ezért is mondtam, hogy ha gépen nézed a filmet, ne kódold újra, inkább a programban oldd meg.
A kérdező hozzászólása: És az miért van, ha virtual dub-ban mentek, akkor a mentett fájl 4-5x-öse lesz az eredetinek?!
De amúgy ha gépen nézed a filmet, akkor a Media Player Classic: Home Cinema kódolgatás nélkül is simán tud ilyet: a P billentyûvel váltasz a képernyõ módok közt.
Video -> Filters... -> Add -> Resize -> Crop to Aspect ratio 16 és 9. OK. Aztán mehet a kódolás valamilyen kodekkel.
Resize filterrel?
A kérdező hozzászólása: Virtual DubMod-ban hogyan??????
Persze. Pl a VirtualDub-al is...
A Freemake-ben hol van cropp?

Lehet úgy levelet feladni, hogy csak a címzett vehesse át? Arra gondolok, hogy ha jön egy levél, de nem nekem, akkor lakcímkártyával én is átvehetem. Lehetséges, hogy ne vehesse át senki rajtam kívül (lakcímkártyával sem)?

Legjobb válasz: Lehet, tértivevénnyel saját kezébe. A saját kezébe szóló hivatalos iratot a címzetten kívül nem veheti fel senki. A sima tértivevényest a meghatalmazott felveheti, akkor a meghatalmazó ezt a meghatalmazáson megengedte.

Lehet, tértivevénnyel saját kezébe. A saját kezébe szóló hivatalos iratot a címzetten kívül nem veheti fel senki. A sima tértivevényest a meghatalmazott felveheti, akkor a meghatalmazó ezt a meghatalmazáson megengedte.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors választ ;)

Nyugdíjas vagyok. Egyéni vállalkozóként, hogy tudom megoldani hogy ne essek el a nyugdíjamtól, az nem lehetséges, hogy csak a minimálbért valljam be? Lehet e alkalmazottam egy családtagom akinek a nevére utalom a nyereségem és ő ebből adózik tb stb?

Legjobb válasz: A kérdésed így kezdõdik: "Nyugdíjas vagyok. Egyéni vállalkozóként..." Az új rendszerben vagy dolgozol, vagy nyugdíjat kapsz. Nincs alternatív lehetõség. El kell dönteni. Fenntartod a vállalkozásod, és fizeted a nyugdíjjárulékodat, vagy nyugdíjas vagy és nem vállalkozol. Esetleg átíratod a vállalkozásod valakire, és dolgozol benne tovább, nem épp "legálisan".

A kérdésed így kezdõdik: "Nyugdíjas vagyok. Egyéni vállalkozóként..." Az új rendszerben vagy dolgozol, vagy nyugdíjat kapsz. Nincs alternatív lehetõség. El kell dönteni. Fenntartod a vállalkozásod, és fizeted a nyugdíjjárulékodat, vagy nyugdíjas vagy és nem vállalkozol. Esetleg átíratod a vállalkozásod valakire, és dolgozol benne tovább, nem épp "legálisan".
a Robert Kiyosaki könyveket ajánlom, segít megérteni a nyugdíj körüli hercehurcát

Lehetséges, hogy valaki ne a kiskönyvébe írt napon menjen Uh-ra hanem 1-2 nappal elöbb, mert épp nem ér rá akkor?

Legjobb válasz: Szia! Persze hogy lehetséges. Legalábbis én is voltam már így. Bár inkább egy - két nappal elõbb mint késõbb, de nem fognak rajta problémázni ne aggódj! :) Boldog babavárást! 30 hetes kismama

Szia! Persze hogy lehetséges. Legalábbis én is voltam már így. Bár inkább egy - két nappal elõbb mint késõbb, de nem fognak rajta problémázni ne aggódj! :) Boldog babavárást! 30 hetes kismama
Azon az egy-két napon nem múlik semmi, hidd el.
Olyan helyen, ahol minden nap van uh, ez nem gond. Nekem is csak annyit mondott most az új helyen a védõnõ, hogy 6-án menjek hozzá, és elõtt uhra. Nem iskaptam idõt... TEhát mindegy:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!