Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy ne (210 db)

Lehetséges, hogy ne hízzak vissza?

Körűlbelűl 1 hónapja koplalok,napi egyszer kétszer étkeztem,szénhidrát,kenyér,cukor,nasik nem voltak.Igazából mindent ettem (csak amik fent vannak nem) csak sosem jól lakásig és keveset. Az lenne a jó ha tudnátok monndani olyan étrendet ami megakadályozza,hogy vissz a jöjjenek a fölös kilók + egy edzésterv pl.: Futás,fekvőtámasz,felülés használna? 80 kg voltam 74 lettem 167 cm 14/F És legalább 68-69 szeretnék lenni normális fogyással.

Legjobb válasz: Az elmúlt két napban rendesem ettem (hal,zöltségek) de nem hízram eddig egy dkgot sem. Esetleg lehetséges nincs annyira összeszûkûlve a gyomrom,hogy ezt bírja? Vagy késõbb jönnek vissza a kilók,és mellesleg mióta fogytam jóval több fekvõtámasz megy,lehet,hogy nagyon ki volt már tágúlva a gyomrom és nagyon vizes volt a szervezetem?

A kérdező hozzászólása: Az elmúlt két napban rendesem ettem (hal, zöltségek) de nem hízram eddig egy dkgot sem. Esetleg lehetséges nincs annyira összeszûkûlve a gyomrom, hogy ezt bírja? Vagy késõbb jönnek vissza a kilók, és mellesleg mióta fogytam jóval több fekvõtámasz megy, lehet, hogy nagyon ki volt már tágúlva a gyomrom és nagyon vizes volt a szervezetem?
Zöldségeket, halat, húst, tojást kell enni. Hogy koplalás után hízni fogsz-e, azt csak te fogod tudni. Futás értelmetlen, fekvõtámasz jó, felülés mellett kéne hátizom erõsítést is csinálni, lábat guggolásokkal, kitörésekkel erõsíteni. Csináld a fegyencedzés programot, vagy menj el küzdõsportolni, ott megmozgatnak.
A kérdező hozzászólása: A fegyenc edzéssel a fogyás, sírégetés vagy csak erõnlét fejlesztés?
Erõnlét fejlesztés. A fogyás, zsírégetés nem edzés jellemzõk, hanem természetes biokémiai folyamatai a szervezetednek. Azaz edzéstõl függetlenek - persze hogy könnyebb fogyni ha edz az ember, hormonálisan is jó hatással van, aktiválja a szervezetet.. de nem az edzés zsírégetõ.
A kérdező hozzászólása: És ha zsír égetést szeretnék akkor a futás, biciklizés este, délután meg a fegyenc edzésbõl azok a gyakorlatok amiket meg tudok csinálni + egészséges étkezés?
Nem, csak egészséges étkezés. Mindegy mit edzel. (errõl vannak dogmák, sokan nem így gondolják de hát szívük joga). Ha futsz, akkor leizzadsz és próbára teszed a térdedet, bokádat. Ha fegyencedzel, akkor legalább erõsödsz! De én azért szeretem a Taichit, Qigongot és a Jógát, mert ezekkel a mozgáson túl fejlõdni is lehet (és persze erõsíteni ezek mellett is ajánlott).

Lehet úgy levelet feladni, hogy csak a címzett vehesse át? Arra gondolok, hogy ha jön egy levél, de nem nekem, akkor lakcímkártyával én is átvehetem. Lehetséges, hogy ne vehesse át senki rajtam kívül (lakcímkártyával sem)?

Legjobb válasz: Lehet, tértivevénnyel saját kezébe. A saját kezébe szóló hivatalos iratot a címzetten kívül nem veheti fel senki. A sima tértivevényest a meghatalmazott felveheti, akkor a meghatalmazó ezt a meghatalmazáson megengedte.

Lehet, tértivevénnyel saját kezébe. A saját kezébe szóló hivatalos iratot a címzetten kívül nem veheti fel senki. A sima tértivevényest a meghatalmazott felveheti, akkor a meghatalmazó ezt a meghatalmazáson megengedte.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors választ ;)


Lehetséges hogy ne érjen át a nyelvem? Kicsit vicces

csókoloztam már de nem úgy hogy én vezettem..:D most hogy kipróbáltam.. egyszerűen nem ér át a nyelvem.. ilyen van?:D vagy csak tényleg béna vagyok?:D

Legjobb válasz: próbáld akkor az ujjaddal , az tuti hosszabb.

próbáld akkor az ujjaddal , az tuti hosszabb.
Lehet lekopott a sok használattól?
hát... :D ki tudod dugni alapállapotban a szádból a nyelved? :D ha igen, akkor béna vagy :D szerintem nem létezik ilyen, szóval sikerülnie kéne. egyébként meg nem kell a másik mandulájáig ledugni a nyelved, ennyi :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :DDDDddd amugy lányvagyok.:D
ne, megoldódott a nyelvi akadály? :d
A kérdező hozzászólása: hát.. nemigazán:D ráhagyom a barátomra:D

Skype nem jelzi ki a winampal lejátszót zenéket. Lehetséges, hogy ne így legyen?

Régen,régebbi verziókkal meglehetett oldani.Mostanival nem lehetséges már sehogy?

Lehetséges, hogy ne bilire üljön a gyerek hanem rögtön a vécére?

Még nem szobatiszta, s?t! Messze van még, de én már ezen agyalok, hogy mi van ha nem szeretném, hogy bilizzen. Lehet rögtön vécére szoktatni egy gyereket? Vagy butaság?

Legjobb válasz: Persze, szûkítõvel vagy fellépõvel, vagy mindkettõvel. Vagy vannak "lépcsõs szûkítõk" is.

Persze, szûkítõvel vagy fellépõvel, vagy mindkettõvel. Vagy vannak "lépcsõs szûkítõk" is.
Én elsõ gyerekem is egybõl vécézett. Egy darabig szûkítõzött, aztán az sem kellett már, nem szerette.
Szia, Az én kislányom egyáltalán nem volt hajlandó bilit használni. Õ is úgy akart pisilni mint én. Elõször 1-2 alkalom szûkítõvel használta, de azután azt sem engedte. Inkább kapaszkodik erõsen :) , én meg izgulok, hogy ne essen bele. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Megnyugodtam :-)
A lányom kb 1 hónapig bilizett aztán wc-re ült, ugyanolyan fellépõs szûkítõnk van, mint a linkben. Nagyon érdekesnek találta és tetszett neki hogy egyedül fel tud ülni a wc-re, és úgy pisil, mint a nagyok. 2, 5 éves kora óta gyakorlatilag nem kellek pisilésnél, mert azóta ezt egyedül intézi. :) ) A fiam most kezd szobatiszta lenni, megint elõvettem a fellépõt és ugyanaz a helyzet iszonyúan tetszik neki, és állandóan veszi le a pelusát és mászik a fellépõre. :) ) Így vele már elraktam a bilit, hogy ne is lássa, a bölcsijében amúgy sincs bili, csak wc szûkítõvel, nem baj, ha ezt szokja meg.
Szûkítõvel lehet :)

Tegyük fel felvesznek egy főiskolára, de én nem akarok oda menni, lehetséges, hogy ne legyek annak az iskolának a tanulója?

Ugyanis nem sikerült jól az érettségim és újra akarom próbálni ?sszel. Mehetek keresztfélévesre tovább tanulni, államilag támogatotton?

Legjobb válasz: Akkor meg minek jelölted meg? Így elveszed olyanoktól az esélyt, akik esetleg oda szerettek volna járni és mondjuk csak egy ponttal lett kevesebbjük, mint neked....

Akkor meg minek jelölted meg? Így elveszed olyanoktól az esélyt, akik esetleg oda szerettek volna járni és mondjuk csak egy ponttal lett kevesebbjük, mint neked....
Persze, hogy lehetséges, hogy ne járj oda, csak annyit kell tenned, hogy nem iratkozol be, ugyanis a jogviszony a beiratkozással jön létre, egyébként bocsáss meg, de nem értelek, miért akarnál újraérettségizni, ha tegyük fel, így is felvesznek???
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, hogy bejelöltem pl a BME, ELTE, BMFet ebben a sorrendben. A BMFre vettek fel, de én jobban szeretnék menni a BMEre. Ezért akarok újraérettségizni.
keresztféléveset alig indítanak és általában nem állami támogatottak :S én is ebben a helyzetben voltam tavaly...
A kérdező hozzászólása: És te is 1 évet vártál, hogy újraírd az érettségid?
igen, de én egy új érettségit tettem le, de sajnos várni kellett vele egy évet

Lehetséges, hogy valaki ne a kiskönyvébe írt napon menjen Uh-ra hanem 1-2 nappal elöbb, mert épp nem ér rá akkor?

Legjobb válasz: Szia! Persze hogy lehetséges. Legalábbis én is voltam már így. Bár inkább egy - két nappal elõbb mint késõbb, de nem fognak rajta problémázni ne aggódj! :) Boldog babavárást! 30 hetes kismama

Szia! Persze hogy lehetséges. Legalábbis én is voltam már így. Bár inkább egy - két nappal elõbb mint késõbb, de nem fognak rajta problémázni ne aggódj! :) Boldog babavárást! 30 hetes kismama
Azon az egy-két napon nem múlik semmi, hidd el.
Olyan helyen, ahol minden nap van uh, ez nem gond. Nekem is csak annyit mondott most az új helyen a védõnõ, hogy 6-án menjek hozzá, és elõtt uhra. Nem iskaptam idõt... TEhát mindegy:-)
Ésszel és pénzzel bármi lehetséges.
Amíg be nem algásodik és büdösödik az egész oxigén hiján, igen.
Persze!!! Sok sikert, és légyszíves küldj képet róla ha kész! Nagyon szupi lehet, már én is gondolkodtam ilyenbe, de nincs medencénk. :S
ilyen medencéhez korszerû oxigén ellátó kell hogy ne legyen algás.Nem kevés pénzbe lenne egy mesterségesen kialakított medence természetes kis tóvá tétele.
Ha van is vízforgató rendszere, azt teljesen át kéne alakítani. A halakat tartalmazó víz tisztán tartásához biológiai szûrõanyag kell, nem is kis mennyiségben. Ha meg tudod oldani, hogy a szivattyú egy szûrõanyaggal töltött hordón keresztül nyomja vissza a vizet a medencébe, akkor megoldható a dolog.
Hát igen, azért önti bele a klórt állandóan, mert anélkül 1-2 hét alatt olyan szép zöld algás lesz, hogy öröm lesz nézni. Barátom apjának is van egy medencéje, õ is klórozza, én is gondoltam milyen faja lenne halakat rakni bele, de állítólag nem megoldható, pont az algásodás miatt. Viszont van mellette egy kis kerti tó, ami olyan algás, hogy nem is zöld a víz, inkább már barna. És nem igazán látszanak benne a halak, de van az alján egy lámpa középtájt, az poén, mert este ha felkapcsoljuk, akkor látni a halakat benne, de nem fürdenék benne. Pl szedtem ki belõle növényt, akartam hazahozni, de az is olyan büdös algás szaros volt, hogy hiába mostam le, inkább hagytam a fenébe. Mégis élnek benne halak, simán. Néha frissítik a vizét, öntenek bele azért újat.
Bocs, fáradt vagyok és már írni se tudok rendesen.
igen lehetséges, csak kérdés hogy apud engedi -e, meg nyáron akarják e használni
Anya férjének van egy hasonló megoldása a kertben: egy elég nagy tó, növényekkel és halakkal. Úszni is szoktunk benne. Úgy van kialakítva, hogy egy réteg vastag gumiszerû fólia, arra ment a kavics. Az algásodást úgy akadályozza meg, ahogy Platypus is írta: egy elég nagy vízszûrõ éjjel-nappal csorgatja át a vizet. Ilyenkor szép tiszta a víz, de most nyáron bedöglött a szûrõ, és ahogy írták, napok alatt bealgásodik! Nem olcsó mulatság, százezrekben kell gondolkodnod, de megoldható. http://www.pro-fish-ional.co.uk/largepondfilters.htm Valami hasonló koncepció van neki, kb. akkora, mint egy kisebb szekrény elfektetve, mert a nagyobb tavakhoz nem jók a kis teljesítményû szûrõk, mivel nem tudnak elég vizet átmozgatni :S
nem lehetséges, de rájöhetnél magadtól is ez komoly kérdés?
Nem lehet. Amúgy is, ha nem vagy világosszõke, a színes hajhoz le kell szívatni, mert csak úgy lesz szép élénk színe. (és tényleg nem értem... az összes csaj befesti feketére a haját, aztán két hónap múlva már szõke vagy vörös akar lenni, és kesereg, hogy milyen egazságtalan a sors. xD Ne vedd személyes támadásnak, de azért tényleg vicces már)
A kérdező hozzászólása: nem kamu a kérdés.. tudom h szívatással tudom de azért kérdeztem, hogy mégis más módszer nem e létezik.. második válaszolónak meg alapból majdnem fekete a hajam és mindig is fekete voltam és nem szõkét vagy világost akarok hanem sötét lilát.. amivel szerintem semmi gond nincs.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!