Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy ne (201 db)

Lehetséges, hogy ne hízzak vissza?

Körűlbelűl 1 hónapja koplalok,napi egyszer kétszer étkeztem,szénhidrát,kenyér,cukor,nasik nem voltak.Igazából mindent ettem (csak amik fent vannak nem) csak sosem jól lakásig és keveset. Az lenne a jó ha tudnátok monndani olyan étrendet ami megakadályozza,hogy vissz a jöjjenek a fölös kilók + egy edzésterv pl.: Futás,fekvőtámasz,felülés használna? 80 kg voltam 74 lettem 167 cm 14/F És legalább 68-69 szeretnék lenni normális fogyással.

Legjobb válasz: Az elmúlt két napban rendesem ettem (hal,zöltségek) de nem hízram eddig egy dkgot sem. Esetleg lehetséges nincs annyira összeszûkûlve a gyomrom,hogy ezt bírja? Vagy késõbb jönnek vissza a kilók,és mellesleg mióta fogytam jóval több fekvõtámasz megy,lehet,hogy nagyon ki volt már tágúlva a gyomrom és nagyon vizes volt a szervezetem?

A kérdező hozzászólása: Az elmúlt két napban rendesem ettem (hal, zöltségek) de nem hízram eddig egy dkgot sem. Esetleg lehetséges nincs annyira összeszûkûlve a gyomrom, hogy ezt bírja? Vagy késõbb jönnek vissza a kilók, és mellesleg mióta fogytam jóval több fekvõtámasz megy, lehet, hogy nagyon ki volt már tágúlva a gyomrom és nagyon vizes volt a szervezetem?
Zöldségeket, halat, húst, tojást kell enni. Hogy koplalás után hízni fogsz-e, azt csak te fogod tudni. Futás értelmetlen, fekvõtámasz jó, felülés mellett kéne hátizom erõsítést is csinálni, lábat guggolásokkal, kitörésekkel erõsíteni. Csináld a fegyencedzés programot, vagy menj el küzdõsportolni, ott megmozgatnak.
A kérdező hozzászólása: A fegyenc edzéssel a fogyás, sírégetés vagy csak erõnlét fejlesztés?
Erõnlét fejlesztés. A fogyás, zsírégetés nem edzés jellemzõk, hanem természetes biokémiai folyamatai a szervezetednek. Azaz edzéstõl függetlenek - persze hogy könnyebb fogyni ha edz az ember, hormonálisan is jó hatással van, aktiválja a szervezetet.. de nem az edzés zsírégetõ.
A kérdező hozzászólása: És ha zsír égetést szeretnék akkor a futás, biciklizés este, délután meg a fegyenc edzésbõl azok a gyakorlatok amiket meg tudok csinálni + egészséges étkezés?
Nem, csak egészséges étkezés. Mindegy mit edzel. (errõl vannak dogmák, sokan nem így gondolják de hát szívük joga). Ha futsz, akkor leizzadsz és próbára teszed a térdedet, bokádat. Ha fegyencedzel, akkor legalább erõsödsz! De én azért szeretem a Taichit, Qigongot és a Jógát, mert ezekkel a mozgáson túl fejlõdni is lehet (és persze erõsíteni ezek mellett is ajánlott).

Lehet úgy levelet feladni, hogy csak a címzett vehesse át? Arra gondolok, hogy ha jön egy levél, de nem nekem, akkor lakcímkártyával én is átvehetem. Lehetséges, hogy ne vehesse át senki rajtam kívül (lakcímkártyával sem)?

Legjobb válasz: Lehet, tértivevénnyel saját kezébe. A saját kezébe szóló hivatalos iratot a címzetten kívül nem veheti fel senki. A sima tértivevényest a meghatalmazott felveheti, akkor a meghatalmazó ezt a meghatalmazáson megengedte.

Lehet, tértivevénnyel saját kezébe. A saját kezébe szóló hivatalos iratot a címzetten kívül nem veheti fel senki. A sima tértivevényest a meghatalmazott felveheti, akkor a meghatalmazó ezt a meghatalmazáson megengedte.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors választ ;)


Lehetséges hogy ne érjen át a nyelvem? Kicsit vicces

csókoloztam már de nem úgy hogy én vezettem..:D most hogy kipróbáltam.. egyszerűen nem ér át a nyelvem.. ilyen van?:D vagy csak tényleg béna vagyok?:D

Legjobb válasz: próbáld akkor az ujjaddal , az tuti hosszabb.

próbáld akkor az ujjaddal , az tuti hosszabb.
Lehet lekopott a sok használattól?
hát... :D ki tudod dugni alapállapotban a szádból a nyelved? :D ha igen, akkor béna vagy :D szerintem nem létezik ilyen, szóval sikerülnie kéne. egyébként meg nem kell a másik mandulájáig ledugni a nyelved, ennyi :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :DDDDddd amugy lányvagyok.:D
ne, megoldódott a nyelvi akadály? :d
A kérdező hozzászólása: hát.. nemigazán:D ráhagyom a barátomra:D

Skype nem jelzi ki a winampal lejátszót zenéket. Lehetséges, hogy ne így legyen?

Régen,régebbi verziókkal meglehetett oldani.Mostanival nem lehetséges már sehogy?

Lehetséges, hogy ne bilire üljön a gyerek hanem rögtön a vécére?

Még nem szobatiszta, s?t! Messze van még, de én már ezen agyalok, hogy mi van ha nem szeretném, hogy bilizzen. Lehet rögtön vécére szoktatni egy gyereket? Vagy butaság?

Legjobb válasz: Persze, szûkítõvel vagy fellépõvel, vagy mindkettõvel. Vagy vannak "lépcsõs szûkítõk" is.

Persze, szûkítõvel vagy fellépõvel, vagy mindkettõvel. Vagy vannak "lépcsõs szûkítõk" is.
Én elsõ gyerekem is egybõl vécézett. Egy darabig szûkítõzött, aztán az sem kellett már, nem szerette.
Szia, Az én kislányom egyáltalán nem volt hajlandó bilit használni. Õ is úgy akart pisilni mint én. Elõször 1-2 alkalom szûkítõvel használta, de azután azt sem engedte. Inkább kapaszkodik erõsen :) , én meg izgulok, hogy ne essen bele. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Megnyugodtam :-)
A lányom kb 1 hónapig bilizett aztán wc-re ült, ugyanolyan fellépõs szûkítõnk van, mint a linkben. Nagyon érdekesnek találta és tetszett neki hogy egyedül fel tud ülni a wc-re, és úgy pisil, mint a nagyok. 2, 5 éves kora óta gyakorlatilag nem kellek pisilésnél, mert azóta ezt egyedül intézi. :) ) A fiam most kezd szobatiszta lenni, megint elõvettem a fellépõt és ugyanaz a helyzet iszonyúan tetszik neki, és állandóan veszi le a pelusát és mászik a fellépõre. :) ) Így vele már elraktam a bilit, hogy ne is lássa, a bölcsijében amúgy sincs bili, csak wc szûkítõvel, nem baj, ha ezt szokja meg.
Szûkítõvel lehet :)

Tegyük fel felvesznek egy főiskolára, de én nem akarok oda menni, lehetséges, hogy ne legyek annak az iskolának a tanulója?

Ugyanis nem sikerült jól az érettségim és újra akarom próbálni ?sszel. Mehetek keresztfélévesre tovább tanulni, államilag támogatotton?

Legjobb válasz: Akkor meg minek jelölted meg? Így elveszed olyanoktól az esélyt, akik esetleg oda szerettek volna járni és mondjuk csak egy ponttal lett kevesebbjük, mint neked....

Akkor meg minek jelölted meg? Így elveszed olyanoktól az esélyt, akik esetleg oda szerettek volna járni és mondjuk csak egy ponttal lett kevesebbjük, mint neked....
Persze, hogy lehetséges, hogy ne járj oda, csak annyit kell tenned, hogy nem iratkozol be, ugyanis a jogviszony a beiratkozással jön létre, egyébként bocsáss meg, de nem értelek, miért akarnál újraérettségizni, ha tegyük fel, így is felvesznek???
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, hogy bejelöltem pl a BME, ELTE, BMFet ebben a sorrendben. A BMFre vettek fel, de én jobban szeretnék menni a BMEre. Ezért akarok újraérettségizni.
keresztféléveset alig indítanak és általában nem állami támogatottak :S én is ebben a helyzetben voltam tavaly...
A kérdező hozzászólása: És te is 1 évet vártál, hogy újraírd az érettségid?
igen, de én egy új érettségit tettem le, de sajnos várni kellett vele egy évet

Lehetséges, hogy valaki ne a kiskönyvébe írt napon menjen Uh-ra hanem 1-2 nappal elöbb, mert épp nem ér rá akkor?

Legjobb válasz: Szia! Persze hogy lehetséges. Legalábbis én is voltam már így. Bár inkább egy - két nappal elõbb mint késõbb, de nem fognak rajta problémázni ne aggódj! :) Boldog babavárást! 30 hetes kismama

Szia! Persze hogy lehetséges. Legalábbis én is voltam már így. Bár inkább egy - két nappal elõbb mint késõbb, de nem fognak rajta problémázni ne aggódj! :) Boldog babavárást! 30 hetes kismama
Azon az egy-két napon nem múlik semmi, hidd el.
Olyan helyen, ahol minden nap van uh, ez nem gond. Nekem is csak annyit mondott most az új helyen a védõnõ, hogy 6-án menjek hozzá, és elõtt uhra. Nem iskaptam idõt... TEhát mindegy:-)
nem lehetséges, de rájöhetnél magadtól is ez komoly kérdés?
Nem lehet. Amúgy is, ha nem vagy világosszõke, a színes hajhoz le kell szívatni, mert csak úgy lesz szép élénk színe. (és tényleg nem értem... az összes csaj befesti feketére a haját, aztán két hónap múlva már szõke vagy vörös akar lenni, és kesereg, hogy milyen egazságtalan a sors. xD Ne vedd személyes támadásnak, de azért tényleg vicces már)
A kérdező hozzászólása: nem kamu a kérdés.. tudom h szívatással tudom de azért kérdeztem, hogy mégis más módszer nem e létezik.. második válaszolónak meg alapból majdnem fekete a hajam és mindig is fekete voltam és nem szõkét vagy világost akarok hanem sötét lilát.. amivel szerintem semmi gond nincs.

Nőstény macskánkat tavaly megműttettük, hogy ne legyen több kiscicája, gyakorlatilag kivették a méhét. Ezek után lehetséges, hogy a kandúr ugyanúgy "megugorja", mint eddig?

Legjobb válasz: Lehetséges de kiscicája nem lesz. Bár ha kivették a méhét akkor nem termel hormont, tehát nem hiszem hogy megállna a kandúrnak.

Lehetséges de kiscicája nem lesz. Bár ha kivették a méhét akkor nem termel hormont, tehát nem hiszem hogy megállna a kandúrnak.
4 macskás család vagyunk, jól ismerem a problémát.A 4. macska kandúr és van egy ivartalanított kandúrunk, meg két ivartalanított nõstényünk.A 4. ugrik rá a két ivartalanított nõstényre, de visszapofozzák.Természetesen lehetséges, hogy "megugorja", mert nekünk is azt csinálja.
A kandúrok, ha nagyon kanosak, mindent megpróbálnak megdugni, ami mozog. Az én idõsebbik macskám már három napja a kisebbet gyömöszölné szerencsétlent, az sem zavarja, hogy az is kandúr. Mindezt úgy, hogy tele van a környék nõsténymacskákkal, csak azok mind ügyesebbek, és elfutnak elõle.
Muti már milyen az egyedi mintázat:) Nagyon kiváncsi vagyok:)
Egyébként ha csak a méhét vették ki, és a petefészkeit nem, akkor a hormontermelés sem állt le.
A petefészkét veszik ki ivartalanításkor. A nõstény illata valamennyire megmarad, a felajzott kandúrnak ennyi elég.
A kérdező hozzászólása: Szerintem se lehtséges, pont azért, mert nem termel hormont... A szomszéd néni pedig esküszik, hogy a kandúrjuk "gyúrta" az én macskámat, és a hátára ugrott, ugyanúgy, mint amikor... na szóval amikor párosodnak. Elég egyedi mintázatú a macskám bundája, összetéveszteni másikkal nem nagyon lehet, szóval nem értem a dolgot... Köszi a választ! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :) Akkor az én macskám egy ribi, és pusztán az élvezetért csinálja, nem utódnemzés céljából... :D
Elsõ vagyok, één hülye... xD Most jövök rá hogy amikor kicsi voltam, akkor volt egy ivartalanított lánymacskánk és az én kandúrom mindig rá akart mászni. Hát az meg egy olyan áldott nyugis és félõs lélek volt hogy hagyta egy ideig. Persze sosem pároztak. Azt nem hiszem hogy élvezetbõl csinálná ugyanis neki inkább fáj a dolog...
A kérdező hozzászólása: Küldenék képet a macsekrõl, de szerintem ide nem lehet feltölteni... Ha adsz emilcímet, oda szívesen elküldöm.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!