Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy nő alig (5 db)

Lehetséges, hogy két ember között, valóban olyan erős a vonzalom, hogy mások is érzik a "vibrálást", hogy alig bírnak, kartávolságnyira állni, vagy, hogy egy férfi, aki egyébként azért magabiztos, hirtelen össze-vissza beszél az imádott nő előtt?

Naivnak t?nik a kérdés, valójában keser? élettapasztalat iratja. Szóval

Legjobb válasz: Van. Az elso randijainkon pont igy viselkedett az egyebkent nagyon laza es magabiztos fium.

Van. Az elso randijainkon pont igy viselkedett az egyebkent nagyon laza es magabiztos fium.
Hát a kartávolságnyira állást meg az össze-vissza beszélést nem tudom, de a vibrálás az tuti. Elõször láttam az exemet, és fél óra múlva az anyja már tudta, hogy összejövünk. Pedig nem is beszéltünk akkor még, csak találkozott párszor a tekintetünk.
Van... Velem is megtörtént, én játszottam a férfi szerepét, mivel én vagyok a férfi:D De nagyon szar, ha a lány nem ismeri be a dolgokat:(

Lehetséges, hogy egy nő alig 3-4 perc alatt hüvelyi orgazmust érjen el?

Legjobb válasz: Persze! Amennyiben az elõjáték közben megfelelõ izgalmi állapotba került, vagy egyszerûen nagyon kívánja a partnerét, akkor minden további nélkül. Viszont ha ezek a feltételek hiányoznak, lehet hogy egy óra alatt sem fog sikerülni.

Persze! Amennyiben az elõjáték közben megfelelõ izgalmi állapotba került, vagy egyszerûen nagyon kívánja a partnerét, akkor minden további nélkül. Viszont ha ezek a feltételek hiányoznak, lehet hogy egy óra alatt sem fog sikerülni.
Simán. Van aki akár egy perc alatt is, van aki soha az életben.
Természetesen! És nagyon irigyellek ám:P
Lehet, persze, örülj neki és becsüld meg, kevesek képesek erre:-)
A barátnõm rekordja olyan másfél perc eddig... Nagyot néztem nem kell mondanom. Néhány nõ képes rá...
Igen, és nagyon irigylem!!
Hogyne, meg azzal is, hogy nem is volt hiteles a mérõmûszer :D
Nem, te meg ha ennyire gyökér vagy hogy 140-el mész akkor fizetsz drága barátom.
Lehet hogy zoomolt a fényképezõjük.
Miiii? o.O
Psychiatriai kezelésre kellene menned, az olcsóbb, és hatásosabb, de fontos mielõbb jelentkezz.
Lehetséges, bár nem szokás, mert ritka rusnya és viszataszító látványt nyújtana.
Elefántfület, zsiráfnyakat és malacfarkat nem akarsz mellé? Telhetetlen vagy.
A kérdező hozzászólása: anyááááádd!!!:)
Sok South Parkot nézel :)

Ha nem eszem elég rendes ételt, ez által vitamin hiány alakul ki, akkor lehetséges az, hogy nem nő meg akkorára például az ember válla, mint rendes étkezés következtében?

tehát konkrétan a kérdésem az lenne, hogyha nem eszem elég rendesen kicsit " visszamaradott" leszek? tehát nagyobb vállam lehetne, nagyobb csípőm, magasabb lehetnék stb. és ha igen 17 éves korom után van kilátás ennek megfordítására? Tehát van e még időm " kiteljesedni" ?

Legjobb válasz: A magasságot a genetika határozza meg, és igen, befolyásolHATja a táplálkozás is. 17 éves korod után már nem fogsz nõni, bármit eszel. Max. hízol.

A magasságot a genetika határozza meg, és igen, befolyásolHATja a táplálkozás is. 17 éves korod után már nem fogsz nõni, bármit eszel. Max. hízol.
A magasság a növekedési zónák bezáródásáig nõhet. A te korodban már alig van rá esély.
Jóból keveset adnak! – legyen ez a mottód. No meg az emberi nagyságot nem testmagasságban mérik. Legyél szeretni való ember, ez a legfontosabb.
Nehogy azt hidd, hogy a fõtt étel a minden! Rizs, tészta helyett tökéletes a kenyér. Semmi plusz nincs az elõbbi kettõben, ami miatt jobb lenne, mint a kenyér. Max. az élvezeti értéke. Tejet gondolom ittál eleget, zöldséget, gyümölcsöt is. Az egyetlen dolog, amit nem tudom, ettél-e eleget, az a hús, tojás. Ezeket nyilván meg kell fõzni vagy sütni. De ha ettél pl. sok halkonzervet, az is tökéletes. Az sem baj, ha nem ettél sok húst, de ettél tojást. Tehát nem is biztos, hogy olyan nagyon számított, hogy nem volt fõtt kaja. Még a rendszertelen étkezés se számít annyira, ha átlagban megvan a kajamennyiség. A fogyókúrás idõszakaidat illetõen, ha nem tartott 1 hétnél tovább és mondjuk évente 2-3x, nem hiszem, hogy bármit befolyásolt.
Amúgy én rendesen ettem, mégsem nõttem meg az anyukám magasságát! Én is 167 centisre nõttem, igaz, csak 1 centivel magasabb az anyukám, de mégis alacsonyabb lettem. Apukám 177.
Atyaég...
Vagy pl. ha ettél sok kolbászt, az is pótolta a húst. Meg gondolom a suliban a menzán is ettél fõtt kajákat.
A kérdező hozzászólása: igen igen hús szerintem legfõképp kimaradt ami pedig mondjuk a csirkehús az nagyban hozzájárul a fejlõdésemhez. Na mind1 a lényeg hogy mostmár megszívtam, ez van. De laglább majd az én gyerekemmel úgy foglalkozhatok ahogy tudok és akarok :) én nem fogom elkövetni ezt a hibát :) nagyon köszönöm szépen az eddigiek válaszát !
A kérdező hozzászólása: ÉS amúgy ez esetben mennyivel marad kisebb az illetõ? Tehát hány cm-ert "vesztett" el ? körübelül.
Szerintem max. 2-3-at. De látod, hogy én sem nõttem túl az anyukámat, pedig nem volt gond a kajázásommal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. én amúgy 167 centi vagyok anyukám 171 volt! és apukám is 180 volt! gondolom túl kellet volna már nõnöm anyukámat. tavaly nyáron vagyis 2010 nyarán elmentem antropológushoz és azt mondták hogy elérhetem akár a 173 centiméteres magasságot is. Igen az a probléma hogy rendszertelenül étkeztem, sõt többszzör fogyókúrában is részt vettem. De amúgy kis koromban nem fogtam fel milyen nagy jelentõséggel bírnak a rendes ételek és ebben hozámjártult anyám hanyagsága is. Alig volt itthon valami fõtt étel, így mindíg rákényszerültem a saját pénzembõl élelmet venni magamnak. Többször is mondtuk neki, hogy fõzzön, elsõ 3 napban mint egy konyhatündér utána folytatódott.. ez x alkalommal meg volt ismételve nem tudtam mit tenni. De csak most jöttem rá az ételek fontosságára és már nagyon bánom, hogy nem lehetek legalább 170 centi. Viszont köszönöm a válaszokat mindenkinek ment a zöld kéz !
17 éves kor után még van esély a növekedésre. Az éhezés késlelteti a nemi érést is, így a növekedési idõszak is késõbb zárul le. A teljes lemaradást azonban nem fogod már behozni, tehát mindig is kisebb és betegesebb leszel, mint lehettél volna.
Utolsó: a kérdezõ nem keveset eszik, hanem nem megfelelõ az összetétele szerinte a táplálkozásának.
Szerintem inkább csak a magasságot befolyásolja, a váll, mellkas, csípõ szélességét nem. Ahhoz, hogy befolyásolja, nagyon durván kell éhezni, kb., mint Afrikában, Ázsia egyes részein. De a magasságra kihat egy kevésbé durva, ámde hosszútávú éhezés is szerintem.
Igen, de sokkal súlyosabb gondjaid is lesznek. Nem csak kisebb leszel, de egy csomó szerved gyengébb felépítésû és rosszabbul mûködik majd. Egy bizonyos kor fölött pedig lezárulnak a csöves csontok végei, és onnan kezdve max. pár cm-t tudsz hosszában növekedni. A puha részeid (orrod, füled) még nõhetnek tovább, és persze tetszés szerint hízhatsz.
A kérdező hozzászólása: mivel a szervezet a továbbfejlõdéshez nem tud mibõl építkezni..
A kérdező hozzászólása: félre értés ne essék. én nem azt mondom hogy ilyen gnóm leszek, hanem azt, hogy mondjuk egy lány nem lesz 170 centi hanem csak 168 a helytelen étkezés következtében
Hát ez az! Viccnek nem jó, ha komolyan kérdezed, akkor kétségbe ejtõen üres lehet ott belül. Igen, ha nem táplálkozol rendesen, akkor akár meg is halhatsz. Ha rendesen eszel, akkor is, csak késõbb.
A kérdező hozzászólása: komolyan kérdeztem...
a 14-es hozzászólónak nem sok fogalma van az egészséges ételekrõl, és az egészséges táplálkozásról. Ha egy témában ennyire sötét vagy, akkor miért adsz tanácsot?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!