Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy nő (123 db)

Lehetséges, hogy nő létemre a nőkhöz is vonzódjak szexuálisan?

A férfiakhoz és a n?khöz is vonzódom egyszerre. Szeretném lánnyal kipróbálni a szexet, mert férfiakkal nem volt eddig nagyon jó élményem. De félek is t?le, a lelkiismeret furdalás miatt! Felejtsem el az egészet?

Legjobb válasz: a nõ nõvel szex az homo-szexualitás. azonos nemû lények. lehetségesnek lehetséges hogy vonzodj nõhõz, mondják a leszbikusak. az mindkét nem érdkel akkor meg biszexuális vagy. "lelkiismeret furdalás miatt!" ha ez van akkor hagyd a fenébe.

a nõ nõvel szex az homo-szexualitás. azonos nemû lények. lehetségesnek lehetséges hogy vonzodj nõhõz, mondják a leszbikusak. az mindkét nem érdkel akkor meg biszexuális vagy. "lelkiismeret furdalás miatt!" ha ez van akkor hagyd a fenébe.
szerintem ne erõltesd. ha ugyhozza a sors hogy egy nõ csapja neked a szelet akkor te is csapd neki(, ha van kedved). és aztán majd eldöntöd hogy milyen érzéseid is vannak, folytatod-e.
Te hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 22 vagyok
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget!
szerintem igen. miért is ne?
Csak ha komolyan így érzel. Mert mostanában szinte "divat" a homoszexualitás, sokan nem kívánják az azonos nemût, csak azért próbálják ki, hogy le ne maradjanak valamirõl. De ha tényleg vonzódsz a lányokhoz, akkor ne legyen lelkiismeret-furdalásod. A nõk sokkal gyengédebbek, puhábbak, finomabbak, mint a férfiak, lehet, hogy te erre vágysz.
Nyugi én is a fiukat szeretem, de kipróbáltam csajjal is, mert nagyon kíváncsi voltam, meg akkor abba a hangulatban kívántam, utána iszonyatosan lelkiismeretfurdalásom volt, te érzed, hogy hogy lesz jó neked
Én is ugyanígy voltam, mint az utolsó válaszadó. Kipróbáltam nõvel, de ez cska abban erõsített meg, hogy a férfiakhoz vonzódom inkább!

Lehetséges, hogy nő létemre férfias a gondolkodásom?

Mivel az oldal anonim és a nevemet sem tüntetem fel, amiből következtetni lehetne, kb. 90%-ban azt hiszik, hogy férfi vagyok :-) Hogy miért gondolom ezt? A megszólításokból, meg úgy általában a megfogalmazásból ki lehet szűrni. Én úgy gondolom, hogy beszéd és testbeszéd hiányában az ember a fogalmazása alapján próbál képet kialakítani egy illetőről. Többnyire ki is lehet szűrni, ez olyan, mint amikor a világtalan ember a hallására és a tapintására hagyatkozik. Tévesen ítélünk meg embereket itt a gyk-n, vagy a fogalmazási mód utal a belső énünkre?

Legjobb válasz: Sosem értettem, hogy lehet ilyen lényegtelen, apró szösszeneteken filozofálni. Biztosan olyan dolgot fogalmaztál olyan módon, ami a férfiakat jellemzi nagy átlagban, nincs ebben semmi különös, velem is történt már ilyen. Az eredeti kérdésre válaszolva; nagyon is lehetséges.

Sosem értettem, hogy lehet ilyen lényegtelen, apró szösszeneteken filozofálni. Biztosan olyan dolgot fogalmaztál olyan módon, ami a férfiakat jellemzi nagy átlagban, nincs ebben semmi különös, velem is történt már ilyen. Az eredeti kérdésre válaszolva; nagyon is lehetséges.
Szerintem nincs külön férfias meg nõies gondolkodásmód. Van logikus és illogikus. Ugyanakkor félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy az elõbbire csak a férfiak képesek.
Sokszor váltogatom a stílusomat, hogy nõnek vagy férfinak gondoljanak a válaszom alapján. És a legtöbbször kitalálom, hogy a kérdezõ, vagy egy bõvebben válaszoló férfi vagy nõ. A stílusából, a gondolkodásából, a fogalmazásából. Úgyhogy szerintem igen, férfias a gondolkodásod.
mit tom én. én ahogy olvasom a sajátomat olyan flegma kamaszkori bunkó paraszt lánynak gondolom, ahogy fogalmazok sokszor, ritkábban egy érett felnõttként olvasom leginkább, mintha egy férfi írta volna. igazándiból nem tudom, hogy rólam mit gondolnak, hogy én fiú vagy lány vagyok-e, hogy van-e olyan, aki már összetévesztett volna, de én úgy vélem, hogy én nem vagyok az a tipikus lány, nem vagyok az a tipikus kamasz, mintha több lennék mint lány, több mint gyerek, több mint kamasz de kevesebb, mint felnõtt. de én volt, h már azt hittem egy fiúra (netrõl), hogy lány és fordítva :D
A kérdező hozzászólása: Na, tegnap pont így voltam. Az egyik tegnapi népszerû témánál egy válaszadóra azt hittem lány, a nevébõl is arra asszociáltam, erre írt nekem privátban és kiderült, hogy férfi. Érdekes ez az egész, pszichológiailag lehetne elemezni az embereket a gyk-n keresztül :-D A reakcióikat, érzelmeiket, ki mit hisz, miért stb...

Lehetséges, hogy nő a bölcsességfogam?

Érzem, hogy nő és szerintem az is. A szüleimet meg kérdeztem de szerintük csak 18-20 évesen kedz el nőni. Én 14 éves vagyok. Megpiszkáltam a körmömmel és nem étel maradék. Szerintetek?

Legjobb válasz: Nem aranyszabály, hogy 18-20 évesen kezdjen el nõni a bölcsességfogad. Az én elsõ 8-som 16 évesen kezdett el nõni, az utolsó pedig 20 évesen. Könnyen lehet, hogy nõ a bölcsességfogad.

Nem aranyszabály, hogy 18-20 évesen kezdjen el nõni a bölcsességfogad. Az én elsõ 8-som 16 évesen kezdett el nõni, az utolsó pedig 20 évesen. Könnyen lehet, hogy nõ a bölcsességfogad.

Lehetséges hogy nő a bölcsességfogam? /bővebben lent/

Szóval, kb. egy hete meg van duzzadva az ínyem és fájt a fogsorom is. Valamint észrevettem hogy a bal oldalon a nyirokcsomó is megvan duzzadva, és jó pár napja a fülem is fáj. Lehetséges hogy n? a bölcsességfogam és a fájdalom kisugárzik a fülemre is?

Legjobb válasz: Igen :) Legalábbis a tüneteid hasonlóak az enyémmel. Én voltam fogorvosnál is és õ is igazolta. Nekem azt tanácsolta, hogy ha fáj akkor rágógumit próbáljak meg ott hátul rágcsálni. elõször hülyének néztem hog ott hogy lehet, meg csak jobban fog fájni, de tényleg bevált. :D segít megtörni az ínyedet és könnyebb a fognak kibújni :) 19/L

Igen :) Legalábbis a tüneteid hasonlóak az enyémmel. Én voltam fogorvosnál is és õ is igazolta. Nekem azt tanácsolta, hogy ha fáj akkor rágógumit próbáljak meg ott hátul rágcsálni. elõször hülyének néztem hog ott hogy lehet, meg csak jobban fog fájni, de tényleg bevált. :D segít megtörni az ínyedet és könnyebb a fognak kibújni :) 19/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.! :) én is kipróbálom.. nem szeretnék sokat szenvedni.:)

A karomat ahogy borotválom, egyre nagyobbak lesznek az anyajegyek rajta. úgy veszem észre. Mi lehet az oka? Mitől lehetséges, hogy nőnek? El is rákosodhat emiatt?

Legjobb válasz: ne borotváld!!! menjél el dokihoz hogy nézze meg ! vagy szedesd le, ha annyirta szõrteleníteni akarsz borotvánál sokkal finomabb módszerek is vannak.

ne borotváld!!! menjél el dokihoz hogy nézze meg ! vagy szedesd le, ha annyirta szõrteleníteni akarsz borotvánál sokkal finomabb módszerek is vannak.
Anyajegyek nagyon könnyen végzetessé váló (áttétes) rákot okozhatnak. Egy ismerõs levetette a hátáról, fél évvel késõbb temettük. Menj orvoshoz, kérj kivizsgálást, ez nem játék.
A kérdező hozzászólása: Hát látta már és nem volt vele semmi gond.. .de mindig nõ úgy veszem észre. nem olyan nagy.meg hát a bõrömben van benne nem , , dudorodik ki".xd értitek.. de hát..mindegy.. sztem lehet h a penge nem tesz neki jót. nem?!

Lehetseges hogy nonek a melleim?

Eleg koran elkezdtem melltartot hordani , holott nem is volt mit rakjak bele. Igazandibol most sincs nagy mellem , sot tenyerni melleim vannak. Hallotam valakitol hogy ha nem hordok melltartot nohetnek a melleim. Gondoltam egy probat meger , igyhat majdnem 3 hete nem hordok melltartot , utobbi par napban feszulest erzek a melleimben es mintha nottek is volna legalabbis tapintasra igy erzem , de lehet csak bekepzelem. Mi a velemenyetek?

Legjobb válasz: Hány éves vagy?

Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 18 eves :)
Akkor lehetséges. De nem a melltartó miatt. Hanem mert a nõknek elõször az elsõ havi vérzés körül kezd el nõni, majd 17-18 éves korban, és amikor teherbe esnek.
A kérdező hozzászólása: En mindig eleg keson ero voltam , 13 eves korom utan kezdett valami latszani , ugymondd ket pattanas aztan 18 eves koromra lett tenyernyi meretu , azert meg mindig zavar hogy kicsik de tobbnyire elfogadtam , azert jolenne ha meg none egy kicsit terhesseg elott ... viszont volt egy osztalytarsam akinek tenyleg nott a melle legalabb 2 meretet hogy azert mert nem hordott tobbet melltartot vagy sem azt nem tudom
De miért is kínozzátok magatokat a melltartóval. Van akinek szüksége van rá, / 75D/ Van aki meg csak azért hordja mert a másikon is van.

Miért fáj a bal mellem? Lehetséges hogy nő?

16/L

Legjobb válasz: Igen, ne aggódj, még nõ a melled azért fáj! :) Nem mostanában kell menstruálnod? Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked egész életedre!!! :)

Igen, ne aggódj, még nõ a melled azért fáj! :) Nem mostanában kell menstruálnod? Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked egész életedre!!! :)
A kérdező hozzászólása: hát eddig nem volt pontos csak most két honapja jött meg ugyan akkor.ha most is ugyan akkor fog megjönni akkor 1.-én kell megjöjjön:) .köszönöm szépen aranyos vagy.:)
"Lehetséges hogy nõ?" Akkor mindened fájna. :D De amúgy igen, a menszesztõl fájhat kicsit, ill. lehet érzékeny.
Attól fáj. És csak a bal fog nõni a jobb kicsi marad. Vagy ami rosszabb, el is múlhat.
A kérdező hozzászólása: úúúr isten:o.hát most úgy megijedtem.:-<xd
Nekem mindkettõ fáj mát egy ideje. Nem most fog megjönni, nem tudom mitõl lehet:/ mindig fáj a melltartó miatt, meg ha hason fekszem, mindig ha nyomva vannak. 20 éves vagyok, nõhet még? Mi lehet a baj?

Tegnap voltam uh-on, és mondta az orvos, hogy már kéne lennie embriónak 7hetesen, a szikhólyag nő a petezsák is, és 4nap múlva kell menni, hogy legyen benne embrió. Lehetséges hogy addig ott lesz? At is mondta hogy a vártnál kisebb.

Legjobb válasz: Lehetséges,hogy ott lesz.Az utolsó mensi elsõ napjától számolják a 7 hetet.Ha késõbb volt peteérésed,mint középidõ,akkor lehet kisebb.Én is így voltam,mindig 1 héttel kisebb volt a babám,és késõbb is született 1 héttel a kiírt idõponttól.:)

Lehetséges, hogy ott lesz.Az utolsó mensi elsõ napjától számolják a 7 hetet.Ha késõbb volt peteérésed, mint középidõ, akkor lehet kisebb.Én is így voltam, mindig 1 héttel kisebb volt a babám, és késõbb is született 1 héttel a kiírt idõponttól.:)
Lehet, hogy késõbb fogant! Szerintem ne izgulj!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm, kicsit megnyugodtam, de igazából majd holnap tudok csak, mert akkor kell mennem uh-ra. szorítsatok:)

Lehetséges, hogy egy férfi és egy nő egy év ismerettség jön össze, pedig már elötte is ismerték egymást, és elötte is éreztette a férfi, hogy tetszik neki a csaj?

Legjobb válasz: Lehetséges! Nálam pont ez a folyamat zajlik jelenleg...... csak itt már több mint 1,5 év.....27/f

Lehetséges! Nálam pont ez a folyamat zajlik jelenleg...... csak itt már több mint 1, 5 év.....27/f
ha nagyon kell annak a férfinek az a csaj... de annál édesebb lesz, ha majd összejönnek. szóval, lehet, de egy pasi és egy csaj mindenképp kell hozzá, a többi meg sima ügy.

17 éves vagyok és az lehetséges hogy azért fáj már hetek óta a mellem mert nő?

Az tény hogy nagyobb lett pedig mostanában alig eszek és akkor mindig ugymond össze szokott menni de most nem hanem egyre nagyobb...

Legjobb válasz: Persze, hogy lehetséges. Biztos is.

Persze, hogy lehetséges. Biztos is.
Szerintem is menj nõgyógyászhoz, ott azt is meg tudod kérdezni miért fáj a melled, ha mégsem vagy terhes.
Mivel létezik álnegatív teszt és az is lehet, hogy mikor teszteltél még nem volt elég HCG a szervezetben....szerintem lehet, hgy terhes vagy! Az elõváladéktól születtek már babák....szerintem menj el minél hamarabb dokihoz! A két napos mensi is lehet terhességre utaló jel...
Ööööööö. :) ))) Nagyon bátor húzás volt. Nagyon könnyen teherbe eshetett, mivel hiába veszi ki a partnere, mielõtt elélvez!! Az aktus során a férfinak kéjcseppjei segítségével himivarsejt is átkerülhetett. "A szexuális izgalom hatására a pénisz hegyén megjelenõ cseppek. A folyadékot az úgynevezett Cowper - mirigyek termelik. A cseppek sikamlóssá teszik a péniszt, így mintegy könnyebbé teszik a behatolást." Dr.Bóday László
Mivel nem szed fogamzásgátlót, Akár 100% de ezt önnek kellene tudnia! Ön tudja létesít-e szexuális kapcsolatot, és hogy védekezik-e vagy sem?! stb... Viszont ha ezt a lehetõséget kizárja, akkor csak az elsõ szitu dukál. :) ) Ha eltetszik menni kivizsgálásra, minden kiderül. Üdvözlettel: Dr.Bóday László
A kérdező hozzászólása: Gumit nem használtuk, kivette mielõtt elment...Csak ennyi...
A kérdező hozzászólása: Volt! És nem védekeztünk...De csináltam tesztet és negatív lett és az utolsó vérzésem csak 2 napig tartott és 3ra várom a következõt...
Amit DR. Bóday ír szerintem reális. De azt, hogy mennyi esély van rá, neked kell tudnod! Pl. volt szexuális kapcsolatod? Védekeztetek? stb.
A kérdező hozzászólása: Gondolja hogy az lennék??? mennyi esély van rá?
A kérdező hozzászólása: "Akkor amikor kicsi volta és még nem volt melem és amikor késõbb ugye lette akkor mér nem fájt amikor nõtt??" Válasz: A mell növekedése hosszú folyamat, kezdetben lassú, majd felgyorsul. Érzékenység, fájdalom az utóbbi szakaszban a legintenzívebb. kérdezõ kommentje: "Nem szedek fogamzásgátlót...Miért?" Válasz: A fogamzásgátló mindezt csak fokozza, mivel az egyik hatása (mellékhatása), hogy nagyobb és keményebb lesz. Na persze ez nem mindenkinél jellemzõ. kérdezõ kommentje: "És étvágyam sincsen pár hete és nem is eszek túl sokat és nem fogyok pedig ilyenkor szoktam.. Sõt nagyobb a hasam...Mondjuk ez nem tudom h áll összefüggésben...?!:) " Válasz: Lehet összefüggés Pl: Terhesség! Üdvözlettel: Dr.Bóday László
A kérdező hozzászólása: És étvágyam sincsen pár hete és nem is eszek túl sokat és nem fogyok pedig ilyenkor szoktam.. Sõt nagyobb a hasam...Mondjuk ez nem tudom h áll összefüggésben...?!:)
A kérdező hozzászólása: Nem szedek fogamzásgátlót...Miért?
Elõsször is csak egy kérdés: Szed ön fogamzásgátlót, ha igen mikortól? Dr.Bóday László
A kérdező hozzászólása: Akkor amikor kicsi volta és még nem volt melem és amikor késõbb ugye lette akkor mér nem fájt amikor nõtt??
Én is az elõváladéktól lettem terhes... Mi is ugyanígy "játszottunk" majd kiveszi elõtte... Hát erre nem szabad hagyatkozni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!