Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy menszimmel egyidöben (4 db)

Nekem is fele ilyen fele olyan. Krémes vagy nincs...
Ugyan ilyen helyzetben vagyok mint te!Nekem azt mondták várjak míg megjön, de remélem nem fog!Valakinél ez a beágyazódás jelei, de valakinél sajnos csak a menstruációt jelzi!SOK SIKERT!:)
A kérdező hozzászólása: Milyen a nyákotok? az enyém inkább néha krémes, de van nap, hogy egyáltalán nincs. de nem vizes az tutti
Nekem húzódnak a melleim és a derekam néha kicsit fáj!Hõhullámaim voltak 1-2 napja, de mára már azok elmúltak!Még néha érzek szúrásokat a bal oldalon lent, de van 1 hetem még a mensimig!Gyakori vizelésem és ingereim vannak, de ebbõl még bármi lehet sajnos!Reménykedem, hogy babám lesz!:) És abban is , hogy neked is!:D
Én is nagyon fáradt vagyok mostanság. Illetve simán elalszom pár perc alatt.
Remélem az lesz! Mostanában fog kiderülni! Neked tünet?
A kérdező hozzászólása: Annyi tünetem van még, hogy a cicim feszül, de ez a menzesz elõtt is szokott! Inkább ez a görcsölés 1 héttel elõtte a furcsa, mert mindig a menzesz napján éreztem a görcsöket! Meg fáradt is vagyok! De ezen kívül mást nem igazán érzek..
Neked baba lett belõle?El kell fogadnunk, hogy a szervezeteink nem egyformák és 100%-os választ nem adhatunk, pedig sokszor nagyon jó lenne!
Nekem is pont a megjövetel elõtt 1 héttel volt görcsölgetésem. Még ilyet nem éreztem korábban. Olyan mintha szurkálnának vmivel a hüvelyembe. Felfelé nyillaló érzés. Igen kellemetlen volt, de nem túl intezív és úgy másfél-2 napig tartott. Neke milyen konkrét tüneted volt?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, neked is sok sikert!:)
Nekem is krémes vagy nincs!sokan azt mondják az lenne a jó, ha nyúlna kicsit!Hát nagyon remélem, hogy babásak leszünk vagy már azok vagyunk!:)

Lehetséges hogy terhes vagyok? Szeretkeztünk a pärommal(egymäsnak estünk, éS nem gondolkoztunk->soha nem volt ilyen), és a menszim normäisan is rä pär napra kellett megjönnie(szeretkezés utän 2-3 nappal)..

Meg is jött rendesen,mondjuk kicsit erösebb volt mint szokott lenni,de nem vészesen.aztän most hogy elmult a menszim,nem kivänom a cigit,és van hogy evés utän nem sokkal szintén éhes vagyok.ez lehet baba?remélem nem,mär van egy kisfiam,és nem szeretnénk mégegyet:(..

Legjobb válasz: Szia! Nem mondom hogy elõbb kellett volna gondolkodni, ilyen elõfordul:) Ha rendesen megjött, pláne erõsebben, semmiképp nem lehet baba a dologban. De a legbiztosabb, ha csinálsz egy tesztet. HA az negatív, akkor valószínûleg csak valami kisebb gyulladásról van szó a szervezetedben, az éhség attól is lehet. Ha meg voltál/vagy fázva, az pedig a cigire:) Nyugi, csinálj tesztet:)

Szia! Nem mondom hogy elõbb kellett volna gondolkodni, ilyen elõfordul:) Ha rendesen megjött, pláne erõsebben, semmiképp nem lehet baba a dologban. De a legbiztosabb, ha csinálsz egy tesztet. HA az negatív, akkor valószínûleg csak valami kisebb gyulladásról van szó a szervezetedben, az éhség attól is lehet. Ha meg voltál/vagy fázva, az pedig a cigire:) Nyugi, csinálj tesztet:)
Ha csak ez az egy alkalom volt ilyen "meggondolatlan", akkor szerintem nem sok esély van a babára..nem kell aggódnod szerintem
A kérdező hozzászólása: köszönöm a välaszokat!azért aggodom, mert amikor terveztük a kisfiamat, ö egyböl összejött..elvileg nagyon termékeny a pärom:S.és eddig mindig védekeztünk miota mgeszületett a kisfiam, de most valahogy..én nem is értem..:S.igen ezen gondolkoztam énis, hogy akkor lehet hogy nincs baba ha megjött pär napra rä.köszönöm!
Szerintem csak bekepzeled, hogy nem kivanod a cigit, a mensid erosebb volt...stb. mert annyira felsz, hogy terhes vagy! Ha megjott a mensid is, akkor nem vagy terhes. Persze tudom, hogy valaki akkor is menstrual amikor terhes, de nem az a normalis. Csinalj tesztet, es akkor megnyugszol!!!
1jó dolog leszoksz a cigiröl!:D

Lehetséges, hogy a menszimmel egyidöben van a pé-em? Mert a honap többi napján nem láttam átlátszó nyálkát! Most viszont van.

Volt már igy valaki??Vagy ennek ilyennek kell lennie??Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: A menstruációt megelõzõ napokban is olyasmi a nyák mint peteéréskor.

A menstruációt megelõzõ napokban is olyasmi a nyák mint peteéréskor.
Huh, elviekben lehetséges! Érdemes lenne kipróbálnod ovutesztet...
A kérdező hozzászólása: Szia!Nem volt menszi elött ilyen a nyákom, hanem fehér volt!!Nagyon szeretnénk babát!Lehet, hogy ilyenkor van pé-em és azért nem jött össze???(7hónapja)!
A tüszõrepedés a mestruáció elõtt 14 nappal van kb. Ez lehet +/- 2 nap, de hogy mindig pont akkor legyen, az szinte lehetetlen. Hány napos ciklusaid vannak?
Nagyon ritkán, de elõfordulhat.
Nekem is volt problémám , azt mondta a doki, hogy a félidõs -normális peteérést kell erõsíteni gyógyszerrel, mert van havonta valakinek több peteérése is , de azokból általában nem lesz baba. A kolleganöm egyébként a mensi után két nappal lett terhes, de sajnos emelgetett a zöldségosztályon és hát nem maradt meg. szóval elméletileg lehetne így is. ovutesz???
menzi elpõjele is lehet ilyen nyálkás . de ez nemlehetett peteérés.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Elöször is köszi a válaszokat!A ciklusom 27-28napos.Elözö honapban 14-én volt mensim 2napig.Akkor elvileg 27-28-án volt pé-em!?Együtt voltunk:25, 27, 28, 31-én.Az ovu teszt is itt mutatott páfrányt!Jokor voltunk együtt???
Igen, akkor jókor voltatok együtt!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!