Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy méh (48 db)

A terhességi tesztem pozítív lett, de szoktam néha görcsölni, szerencsére nem vérzek. Lehetséges, hogy méhen kívüli terhességem van?

(6 hetes vagyok)

Legjobb válasz: Szia. Menj el az orvoshoz és mond meg neki, hogy görcsölsz. Biztos megnéznek hüvelyi ultrahanggal is. Nekem is volt ilyen már a kezdetektõl és azt mondta a doki, hogy ezek a görcsök (növési fájdalomnak hivják) normálisak. Általában a vékony nõknél fordul elõ sûrûbben. A baba növekedése miatt húzódnak-tágulnak a méh izmai és az inak, ezt lehet görcsnek érezni. Én most vagyok a 12.-ik hét végén és a mai napig szoktam "görcsölni"

Szia. Menj el az orvoshoz és mond meg neki, hogy görcsölsz. Biztos megnéznek hüvelyi ultrahanggal is. Nekem is volt ilyen már a kezdetektõl és azt mondta a doki, hogy ezek a görcsök (növési fájdalomnak hivják) normálisak. Általában a vékony nõknél fordul elõ sûrûbben. A baba növekedése miatt húzódnak-tágulnak a méh izmai és az inak, ezt lehet görcsnek érezni. Én most vagyok a 12.-ik hét végén és a mai napig szoktam "görcsölni"
Az elején elõfordul görcsölgetés, menstruáció-szerû, de nem erõs görcs.Én kaptam rá magnéziumot.Mindenképpen beszéld meg a dokiddal, fõleg hogy így az elején vagy, de nem kell aggódnod a méhen kívülin, nyugodj meg biztos nincs baj.De az orvos tud konkrétumot, meg te érzed a görcs erõsségét.
Ha méhen kívüli terhes vagy, akkor elviselhetetlen görcsöd kell legyen, és akkor azonnal menj orvoshz, mert sürgõsen kezelni kell!! Ha csak görcsöl, fájogat , "meg akar jönni" érzésed van, az normális, nekem is 11 hétig megvolt ez az érzés, utána átalakul mássá. A terhesség végéig nõ a méh, ez okozza a fájásokat, amik teljesen normálisak. Ne aggódj, minden rendben!
Én igazi méhen kívüli terhes voltam, de nem is tudtam hogy az vok, mert megjött a havim, aztán hónap közepén bevéreztem.Még akkor sem hittem el, amikor már a mûtõben feküdtem, és altattak el...A görcsölés rossz elõjel is lehet azért, mert a vetélés is így kezdõdik.De 6 hetesen már illene felkeresni a dokit nem?A hüvelyi UH majd igazat mondd.Ha méhen kívüli lennél(ami sztem nem vagy), akkor még laporoszkópiával vágás nélkül ki tudják venni, én nem voltam ilyen szerencsés, engem 28 cm-ben vágtak...

Lehetséges, hogy méhen kívüli terhességem lett, amit még a teszt sem mutat ki, és most éppen egy vetélésen megyek keresztül?

A párommal mindig figyelünk a megfelelő védekezésre, valahogy mégis motoszkál bennem valami fura megérzés.2 héttel az aktus után vettem tesztet: negatív lett. Azóta 3x megjött a menstruációm pontosan, bár sokkal több vérrel, és az állaga is más, irtózatos görcseim vannak amiket még a gyógyszer sem enyhít.Eddig szinte minden terhességi tünetem jelentkezett.Vagy csak nagyon pánikolok?

Legjobb válasz: orvos?ha annyira pánikolsz.

orvos?ha annyira pánikolsz.
A teszt a méhen kívüli terhességet is kimutatja. Bocs, de ennek így nem sok értelme van.
A kérdező hozzászólása: de ez lehet vetélés jele, ha elmulaszthatatlan és kibírhatatlan görcseim vannak, és erõs vérzés? sose volt ilyen.
Vagy bármi más is lehet. Holnap menj el az sztkba és kérdezd meg egy orvostól.
Menj orvoshoz. De a méhen kivüli terhességet is kimutatná a teszt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat:)
a méhen kívüli terhesség, az fáj, az nem jut el a méhbe, szóval bele is lehet halni amúgy a teszt negatív volt, így nem voltál terhes, csak bebeszéled magadnak, N
A kérdező hozzászólása: igazad lehet, tényleg bebeszélhetem magamnak, csak mint minden ember, elkezdtem félni. de köszönöm a nyugtatást, jól esik:)

Nőstény macskánkat tavaly megműttettük, hogy ne legyen több kiscicája, gyakorlatilag kivették a méhét. Ezek után lehetséges, hogy a kandúr ugyanúgy "megugorja", mint eddig?

Legjobb válasz: Lehetséges de kiscicája nem lesz. Bár ha kivették a méhét akkor nem termel hormont, tehát nem hiszem hogy megállna a kandúrnak.

Lehetséges de kiscicája nem lesz. Bár ha kivették a méhét akkor nem termel hormont, tehát nem hiszem hogy megállna a kandúrnak.
4 macskás család vagyunk, jól ismerem a problémát.A 4. macska kandúr és van egy ivartalanított kandúrunk, meg két ivartalanított nõstényünk.A 4. ugrik rá a két ivartalanított nõstényre, de visszapofozzák.Természetesen lehetséges, hogy "megugorja", mert nekünk is azt csinálja.
A kandúrok, ha nagyon kanosak, mindent megpróbálnak megdugni, ami mozog. Az én idõsebbik macskám már három napja a kisebbet gyömöszölné szerencsétlent, az sem zavarja, hogy az is kandúr. Mindezt úgy, hogy tele van a környék nõsténymacskákkal, csak azok mind ügyesebbek, és elfutnak elõle.
Muti már milyen az egyedi mintázat:) Nagyon kiváncsi vagyok:)
Egyébként ha csak a méhét vették ki, és a petefészkeit nem, akkor a hormontermelés sem állt le.
A petefészkét veszik ki ivartalanításkor. A nõstény illata valamennyire megmarad, a felajzott kandúrnak ennyi elég.
A kérdező hozzászólása: Szerintem se lehtséges, pont azért, mert nem termel hormont... A szomszéd néni pedig esküszik, hogy a kandúrjuk "gyúrta" az én macskámat, és a hátára ugrott, ugyanúgy, mint amikor... na szóval amikor párosodnak. Elég egyedi mintázatú a macskám bundája, összetéveszteni másikkal nem nagyon lehet, szóval nem értem a dolgot... Köszi a választ! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :) Akkor az én macskám egy ribi, és pusztán az élvezetért csinálja, nem utódnemzés céljából... :D
Elsõ vagyok, één hülye... xD Most jövök rá hogy amikor kicsi voltam, akkor volt egy ivartalanított lánymacskánk és az én kandúrom mindig rá akart mászni. Hát az meg egy olyan áldott nyugis és félõs lélek volt hogy hagyta egy ideig. Persze sosem pároztak. Azt nem hiszem hogy élvezetbõl csinálná ugyanis neki inkább fáj a dolog...
A kérdező hozzászólása: Küldenék képet a macsekrõl, de szerintem ide nem lehet feltölteni... Ha adsz emilcímet, oda szívesen elküldöm.

Lehetséges hogy most kezdett el nőni a méhem? 6-7 hetes lehetek, (4 + teszt alapján) és most fel hogy rengeteget járok wc-re. Éjjel is 3szor voltam kint meg reggel, és azóta is sokat.

Legjobb válasz: szia! igen, valószínûleg a méhed nyomja a hugyhólyagod. ilyenkor még lent van a méh, és kezd a megszokottnál nagyobb lenni, és nagyobb súllyal nehezedni a környezõ szervekre. (a terhesség végefelé, amikor már a babó is nagy lesz, ez csak erõsödhet)

szia! igen, valószínûleg a méhed nyomja a hugyhólyagod. ilyenkor még lent van a méh, és kezd a megszokottnál nagyobb lenni, és nagyobb súllyal nehezedni a környezõ szervekre. (a terhesség végefelé, amikor már a babó is nagy lesz, ez csak erõsödhet)
Nekem mindkét terhességem azzal telt, hogy állandóan pisilni jártam. Azt mondják, inkább a vége felé van ez, de nekem is az elejétõl volt. Éjszaka nagyon kellemetlen állandóan arra ébredni hogy már megint menni kell, most a második babámnál volt amikor már azt mondtam inkább bepisilek annyira nem volt kedvem felkelni. De persze aztán csak ki mentem. Kitartás!

Lehetséges, hogy hátrahajló méh esetén nehezebben veszi észre a terhességet az orvos?

Sokáig nézel?dött, azt mondta, nem könny?.....és nem látott semmit. Bár azt mondta, vannak arra utaló jelek.

Legjobb válasz: Elõfordulhat. Az én kisfiamat alig találták meg egy myoma annyira eltorzítja a méhemet. Már méhen kívüli terhességre gyanakodtak. Jött egy második orvos és az találta meg nagy nehezen. :))

Elõfordulhat. Az én kisfiamat alig találták meg egy myoma annyira eltorzítja a méhemet. Már méhen kívüli terhességre gyanakodtak. Jött egy második orvos és az találta meg nagy nehezen. :) )
Igen, nekem is hátrahajló és a dokim elsõ UH-n alig találta meg. Azt mondta annyira hátrahajlik a méhem. Ha kibírod, legközelebb menj tele hólyaggal, állítólag az segít. Azt hozzáteszem, hogy szerintem a 8. hétig inkább csak hüvelyi UH-n látszik a baba.
nekem is hátrahajló, de 5 hetesen ki is tudta tapintani, és UH-n már látszódott a petezsák is.
Szuleszno ismerosomnek, aki aztan tenyleg annyit jart a dokik nyakara, amennyit csak tudott :) a 8. heten "talaltak" meg a babat az uh-on. Addig csak a vervetel emelkedo HCG szintje jelezte a terhesseget.
Én múlt héten voltam nõgyógyásznál két pozitív teszt után. Hányingerem van, elmaradt a menstruációm. Szóval tuti a terhesség. Kb. 6-7 hetese lehettem a múlt héten. A doki azt mondta, hogy nem tudja megállapítani kitapogatással, mert hátrahajló méhem van. Azt javasolta, hogy két hét múlva menjek csak uh-ra, hogy tutira látszódjon majd a baba. Az elsõ babát egyébként a korábbi nõgyógyászom a hetedik héten hüvelyi uh-al simán megtalálta, és már hallhattam a szívdobogását is.

Ha a méhemmel van baj lehetséges hogy más hordja ki a babámat?

Ha kiderül, hogy mindketten fogamzóképesek vagyunk, de méhem nem alkalmas, hogy befogadja a babát, akkor béranya kihordhatja? Vagy valamelyik családtagom?

Legjobb válasz: Magyarországon nincs legálisan béranyaság, sõt szerintem a környezõ országokban sem. De egyébként mibõl gondolod, hogy a méhed esetleg nem képes befogadni egy megtermékenyült petesejtet? Ezt már vizsgálták nálad, vagy csak hipotézis?

Magyarországon nincs legálisan béranyaság, sõt szerintem a környezõ országokban sem. De egyébként mibõl gondolod, hogy a méhed esetleg nem képes befogadni egy megtermékenyült petesejtet? Ezt már vizsgálták nálad, vagy csak hipotézis?
A kérdező hozzászólása: Nem, szerencsére nem találtak nálam ilyesmit, de már mindenre gondolok. Jó pár éve várjuk a babát, volt egy méhenkívüli terhességem. Ebbõl kiderült, hogy fogamzóképesek vagyunk, de mégsem esem azóta teherbe. Arra gondolok már, hogy lehet hogy a méhemmel van valami baj. Nem sokára mennem kellene lombikra.
Én olyanról hallottam, hogy a béranyának be kell töltenie a 26. életévét, valamint rendelkeznie kell 2 saját gyermekkel és akkor lehet béranya. De lehet, hogy ez nem M.o-n van.

Lehetséges hogy a baba nyomkodja néha a hugyhólyagomat? Van hogy pisilnem kell, de mikor kimegyek akkor alig jön valami. Néha ha egy icipicit megnyomom a hasam akkor olyan mintha majd bepisilnék. Vagy csak a méhem? 16 hetes vagyok

Legjobb válasz: Szia, Mind a kettõ. Picurka kiságynak nézi, a méhed meg alapból nõ és nyomja. Kitartást, lesz még rosszabb is:D Boldog babavárást 31hetes

Szia, Mind a kettõ. Picurka kiságynak nézi, a méhed meg alapból nõ és nyomja. Kitartást, lesz még rosszabb is:D Boldog babavárást 31hetes
Jaja pont ma volt nekem is így...még mondtam is anyukámnak hogy "júúúj szétrugja a hugyhólyagomat a kicsi":) Ugyhogy sztem igen!!
A kérdező hozzászólása: :) Köszike a választ :) Hát gondolom hogy késõbb rosszabb lesz... :) Nagyon sok-sok boldogságot Nektek!
Szia! Igen, az a hólyagod:) ) :És tényleg lesz még rosszabb is. Tudod mi a "legjobb"? Amikor pisilned kell, WC nincs közeledben és akkor kezdi el püfölni vagy épp rugdsni:) )) Isteni:) De ennyit megér:) További boldog pocakosodást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Igazából már nagyon várom hogy 100%-osan érezzem hogy Õ mozog odabent! És ennyit megér :) :)

Vasárnap leszek 9 hetes. Lehetseges, hogy már a babuci miatt erzem, hogy nyomja a mehemet a gatyám?

meg nem hiztam semmit,csak sokszor ki kell mär gombolnom a nacit,mert nyom.

Legjobb válasz: Növekszik a méhed! Ilyenkor már én is elég sokszor ültem kigombolt gatyával :)

Növekszik a méhed! Ilyenkor már én is elég sokszor ültem kigombolt gatyával :)
lehet, hogy csak az allandó puffadás miatt, de lehet, hogy már a méhed nõ. nekem is ezidõ körül lett szûk a nadrág, bár nem látszott semmi.
A kérdező hozzászólása: :)

Méhen kívüli terhességem volt tavaj június végén. Lehetséges, hogy mégegyszer méhenkíüli babám van?

Pénteken, azaz22-én a teszt pozitívat mutatott. terhesség el?jelei és a mensi 3 napos késése miatt végeztem el. Párommal együtt voltunk másnap de-tt, s du-ra rózsaszínes folyásom lett, kisebb görcsökkel. Aztán a barnás folyás és mai napig tart. Az orvosom holnapra tudott csak id?pontot adni. Már tiszta ideg vagyok!!

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen folyásom, de nem volt méhen kívüli a baba. Azért gyógyszert írtak fel, hogy megmaradjon a terhesség. Én viszont egybõl szaladtam a kórházba az ambulanciára! Ne várd meg szerintem a holnapot, minden óra számíthat. Az orvosod is meg fogja érteni, hogy ügyeletre mentél ilyen panaszokkal. Az enyém is megértette és azt mondta, jól tettem.

Nekem is volt ilyen folyásom, de nem volt méhen kívüli a baba. Azért gyógyszert írtak fel, hogy megmaradjon a terhesség. Én viszont egybõl szaladtam a kórházba az ambulanciára! Ne várd meg szerintem a holnapot, minden óra számíthat. Az orvosod is meg fogja érteni, hogy ügyeletre mentél ilyen panaszokkal. Az enyém is megértette és azt mondta, jól tettem.
Megint én vagyok. Ne érdekeljen, mit gondolnak, Te és a Babád vagytok a legfontosabbak! Nekem sem ok nélkül írtak fel gyógyszert. (UTROGESTAN a neve)
Nagyon sajnálom :( Minden nap vártam a jelentkezésed.
A kérdező hozzászólása: Szasztok! Ne haragudjatok a kései válaszért, de csak most jutottam nethez. Kiderült, hogy bevérzésem van a petezsák mellett, (haematoma) ami veszélyezteti a terhességet, így feküdnöm és sokat pihennem kell. Ekkor voltam 5 hetes. Egy hét múlva újra vizsgáltak ahol már a szívverés is látható volt! Csak vitamint kaptam, megnerótot, és rutascorbint. Késõbb e vitamint is. 10. héten kellett voolna mennem újabb vizsgálatra, de elõtte egy nappal vérezni kezdtem erõsen és még aznap éjjel részlegesen el is vetéltem, így mûvi kaparást végeztek el rajtam. Rettenetes! 3 hónap múlva újra probálkozunk! Köszi mindenkinek a bíztatást és ha netán vki olvassa ne ijedjen meg mert ez egyedi, illetve én is megemésztem és reménykedem a következõ már sikeres lesz!
Na, mit tudtál meg? Remélem minden oké!
A kérdező hozzászólása: A tüneteim azóta hasonlítanak a tavalyi terhességre, mióta szeriztünk a párommal. Rózsaszínes folyás, majd barnásba, volt egészen sötét is, és egyszer darabos is. Ezek intenzitása eltérõ. Van mikor egyáltalán nincs semmi , akár fél napig, s van hogy egy pecsétnyi összejön míg hazaérek sétában. a görcsök nem hasonlítanak arra az erõs görcsre ami erõs vérzéssel is járt a méhenkívülinél, de tavaly pont így kezdõdtek tüneteim. Sokat pihenek, rengeteget alszom, gyalog járok nem biciglivel ahogy egyébként. Nem nagyon bírnám elviselni ha megint kiderülne....délután bemegyek a korházba és megint megpróbálom komolyan elhitetni velük, hogy valami nincs rendben! Köszönöm mindenkinek a választ! Majd megírom mi az eredmény!
A kérdező hozzászólása: Tényleg így van, és valóban ezt kell tenni minden olyan helyzetben ami nem normális ugyi. Csak az a szomorú, hogy orvosék ezt sok esetben "hisztinek" veszik. S utána mikor kiderül, hogy mégis nekem volt igazam, sem kérnek bocsánatot, csak valamilyen kimagyarázó szöveget. No és persze egymást is nagyon védik. betegként sosem tudhatod mikor cselekszel helyesen!
Én is kaptam utrogestant, ez valószínû a beágyazódás miatt lehet , mármint a tüneteid, egyenlõre ne aggódj, csak pihenj sokat. A méhen kívülit nem tartom valószínûnek, bár te sajnos tudod mihez hasonlítani, de annak nem ilyenek a tünetei nem? Van rossz görcsös tünete, sokaknak van ilyen tünet , amikor a baba kapcsolodik a méhfalhoz egy két hajszálér sérül és ez okozhat ilyet, ha lassan ürül akkor barnára színezi a folyást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Az az igazság, hogy tavaj azonnal mentem, majd hazaküldtek, hogy csak mensim van, hiába mentem vissza 3szor. Aztán már életveszélyesen kerültem be egy hét múlva. Most szombaton nagyon fontolgattam, menjek-e de aztán a párommal úgy döntöttünk fekszem egész napokat aztán...de tökéletesen igazad van! Du bemegyek a kórházba, legfeljebb hülyének néznek megint. :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Nagyon Kedves! Talán 3 hónap múlva ismét találkozunk! Szia!

Már 8 hónapja próbálkozunk kistesóval, sajnos sikertelenül. A utolsó rákszűréskor az orvos azt mondta, hogy hátrahajló méhem van. Ezt eddig egyik orvos se mondta. Lehetséges, hogy emiatt nem jö össze a kistesó? A méh alakja szülés után megváltozhat?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy hátrahajló méhnél is ugyanúgy teherbe lehet esni,csak nehezebben megy egy kicsit.Sztem beszéld meg a dokival a félelmeidet.Nem jó szorongani, mert akkor meg azért nem sikerül.

Én úgy tudom, hogy hátrahajló méhnél is ugyanúgy teherbe lehet esni, csak nehezebben megy egy kicsit.Sztem beszéld meg a dokival a félelmeidet.Nem jó szorongani, mert akkor meg azért nem sikerül.
Azt mondják az orvosok, hogy nehezebben esik teherbe, akinek hátrafelé hajlik a méhe. De erre itt vagyok én a cáfolat, 2-3 alkalom és terhes is lettem, úgyhogy szerintem nem ettõl nem esel teherbe! Sok sikert!
Nekem is nagyon hátrahajló méhem van ill volt. 13 hónap próbálkozás után jött a baba. Szülés és terhesség alatt helyreáll, de szerintem aztán visszaáll eredeti helyre. Próbállj kispárnát tenni a derekad alá vagy gyertyához hasonló módon maradni együttlét után. Én tudom kb úgy maradtam vagy 15 percig persze nem tudom, hogy ez jelent e valamit de egy próbát megér! ;) 19 hetes kismama
Szia!Nekem is mindig azt mondták, hogy hátrahajlik, így nehezen fogok teherbe esni!Elõször gyógyszer mellett maradtam terhes, másodszor meg miután abbahagytam a szedését 2 és fél hónapra rá.Elméletben ez nem jelent nagy problémát!Sok sikert!
Együttlét után gyertyaállás. (Nagyanyáink receptje). Nálunk bevált, mi is hasonló cipõõben jártunk, azóta már két kis csibészünk is van...
Szia, nekem hátrahajló méhhel elsõre összejött a babszi. Gondolom, ha ez probléma lenne, akkor már az elsõ babódnál is gondot okozott volna, mert a méhed akkor is olyan volt. Szerintem ez nem lehet gond. Drukkolok, hogy minél hamarabb sikerüljön.
Szia!Nekem is hátrahajló méhem van, én 24 hónap és 2 vetélés után is remélek.Bár a gyertyát, meg a kispárnát még nem próbáltam, de az tény, hogy azt mondják, a kutyapóz nagyon jó még.A misszionáriusnál nem jut elég mélyre a sperma, már pedig nálunk mélyre kell.Azóta a kutyus a kedvenc pózom.:) Ja, és 2-3 naponta szexeljetek, ne görcsösen.Sok sikert.Egy öreg róka

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!