Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy még nem veszik (11 db)

Az lehetséges, hogy azért nem veszik fel a barátomat a polgármesteri hivatalba közmunkásnak, mert még nem telt le a 200 napja a munkanélkülinél?

Nem is halottam róla még, hogy ilyen lenne...szerintem a 2 nek nincs semmi köze egymáshoz...engem tavaly márciusba kezdtek el alkalmazni más cégnél és közel se volt meg a 200 napom a munkanélkülinél..de ez nem is érdekelt senkit...ezért nem világos számomra, hogy miért mondhatták ezt...ráadásul még segélyt se kapott,hogy erre foghatnák..ugyhogy nem értem...

Legjobb válasz: Lehet,hogy most nincs hely.

Lehet, hogy most nincs hely.
A kérdező hozzászólása: azt mondtk h ez törvény és menjen vissza ha lejár..ami 3 nap mulva lesz...
Én úgy tudom, hogy közmunkára olyanokat alkalmaznak, aki már nem kap munkanélküli ellátást. Tehát már letelt a munkanélküli támogatása.

Lehetséges, hogy azért nem vesznek már úgy a lányok, mint pár éve, mert sokat csalódtam és én már komolyan minden lánnyal bizalmatlan vagyok és csak a rosszat látom bennük meg az ártó szándékot?

Ez sajnos így alakult, sok lány csúfolt például még középsuliban. Ennek ellenére néha volt olyan, hogy tök szép lány hátrafordult az utcán és rám mosolygott, de ekkor valahogy nem a csúfolódást láttam a mosolyában fura mód, meg amikor folyosón is utánam fordult egyszer még, vagy a barátnõje folyton jelzett neki, ha meglátott. Aztán olyan is volt, hogy buszoztam és nagyon durván bámult egy formás szöszi tini csaj. Úgy, mint aki vetkõztet a szemeivel és épp valami szexuális kalandot képzel el velem. Tudom furán hangzik, de valahogy ennél sem éreztem, hogy azért csinálta volna, mert rondának tartana, pedig magam is rondának látom magam már jó ideje, fõleg mióta középsulitól kezdve csúfolni kezdtek valamiért. De aztán mikor már mertem végre kezdeményezni valahogy csak a rosszat tapasztaltam, igaz azoknál a lányoknál, akik adtak jelet sosem mertem még kezdeményezni vagy épp nem is tudtam, mert siettem épp valahová vagy szinte követnem kellett volna õket én meg nem merek ilyet csinálni, még azt hiszik valami szatír vagyok. De mára már úgy látom, hogy a lányok gonoszak, felszínesek és félek tõlük, mert nem hiányzik, hogy porig alázzon egy lány, mert megszólítom vagy ránézek. Igyekszem észre se venni õket, nehogy még amiatt szóljanak meg, hogy mit bámulom õket én a ronda srác. Valamiért akárhány lányt szólítottam le egyiknek sem voltam az esete. Már kezdem elhinni, hogy tényleg felesleges is kezdeményezni, úgyse kellek senkinek sem. Bár lehet, ha azoknál a lányoknál is hiába próbálkoztam volna, akik legalább adtak valami jelet, lehet csak félreértettem és valójában õk is rondának láttak. De akkor kérdem én mi értelme van kezdeményezni, ha minden lány csúnyán bánna velem, ha leszólítanám, ha egy lánynak sem vagyok az esete?

Legjobb válasz: Muszáj magadra erõltetned egy kis önbizalmat és határozottságot, különben nem is érdemes csajozni. A nõk megérzik ha valami miatt be vagy tojva és ezért fognak téged sarokba szorítani.

Muszáj magadra erõltetned egy kis önbizalmat és határozottságot, különben nem is érdemes csajozni. A nõk megérzik ha valami miatt be vagy tojva és ezért fognak téged sarokba szorítani.
A korod nem derül ki... A leírtak alapján megértem a félelmedet, de ha "bezárkózol" akkor sosem lesz senkid.. Nem minden lány egyforma.. :) Az önbizalom tényleg nem ártana neked, nem kell elcsüggedni, nem lehet mindenki macsó, meg helyes...Szerintem fogadd el magad úgy ahogy vagy, és ne legyél ennyire negatív, meglátod máshogy állnak majd hozzád a csajok is.. :) Sok sikert!

Hogy lehetséges, hogy még vannak, akik hisznek a baloldal ígérgetéseinek, választási halandzsáinak? Nem veszik észre, hogy csak süket dumát nyomják újból?

Miközben ugyanaz a felállás, mint 4 éve: Gyurcsány, Bajnai, Mesterházy, csak most más szerepekben. Semmi nem változott a baloldaln, ugyanaz a kommunista utód kapzsi neoliberális bankárkormány akar visszatérni, mint ami volt, ugyanazokkal az arcokkal!

Legjobb válasz: "Talán azért, mert 2010-ben olyan rossz állapotban volt az ország pénzügyi helyzete és gazdasága, hogy nem engedhette meg magának a rezsicsökkentést a Fidesz?" Orbán maga nyilatkozta 2010-ben hatalomrakerüléskor, hogy a gazdaság stabil állapotban van.

"Talán azért, mert 2010-ben olyan rossz állapotban volt az ország pénzügyi helyzete és gazdasága, hogy nem engedhette meg magának a rezsicsökkentést a Fidesz?" Orbán maga nyilatkozta 2010-ben hatalomrakerüléskor, hogy a gazdaság stabil állapotban van.
Hogy lehetséges, hogy még vannak, akik hisznek a jobboldal ígérgetéseinek, választási halandzsáinak? Nem veszik észre, hogy csak süket dumát nyomják újból?
Vannak. Tudod az MSZP 12 pontja amit direkt a nyugdíjasoknak ígért, bizony sokat számít. Bajnai meg majd úgyis vissza kapja, méghozzá háromszor...
2-es Erre mi szükség volt ? "bolsevik"
Ezek az agymosottak azt se veszik észre, hogy a rezsicsökkentéssel milyen jól járnak és mennyivel több pénzük marad otthon... Még szerencse, hogy esélyük sincs a Fidesz hatalmas szavazótábora ellen, különben megint kezdõdnének a megszorítások, a dráguló gáz, villany, üzemanyag, stb. Aztán megint jönnének a tüntetések, kordon a Parlament körül, és a bankok seggének a nyalása. Persze a nagy MSZP fanatikusok mindezek ellenére büszkék lennének a gyõzelmükre. Szánalmas.
Marha sok eszetek van...
Köszönöm, nagyon várom a cáfolatokat, vagy az MSZP-hez köthetõ pozitívumok felsorolását. Kedves Orbán utálók én mint agymosott szeretném, ha visszamostátok az agyamat, hogy lássam az elmúlt ballib kormányzás tiszta haszon volt ennek az országnak
Macungo, aki ilyen részletes és példaértékû válaszba képes bele kötni, mint a tied, az magára vessen! Büszkén olvastam a soraidat, mert tudtam, hogy az igazat írod le és minden általad felsorolt pozitívum a Fideszhez köthetõ. Ahhoz a párthoz, amit érthetetlen okokból képesek ezen az oldalon egyes fanatikus balliberálisok a sárga földig lehordani.
A kérdező hozzászólása: Macungonál az igazság! Minden egyes szavaddal egyet értek!
Soroljatok már fel a Megyesi, Gyurcsány, Bajnai kormányok 8 éve alatt lévõ olyan intézkedéseket amitõl jobb lett az életünk itthon.... Légyszi... Valamit... Nekem valahogy nem jut eszembe.. Fidesz kormány: Segélyt legalább munkához kötötte, családi adókedvezmény nem csak a gazdagoknak volt jó én nem ismerek gazdagokat, de a családban és nekem is járt a gyerek után és bérbõl fizetésbõl élek és nem vagyok túl fizetve egyáltalán. Gárda betíltása. Dohányozni nem lehet a szórakozóhelyeken és így tudtam leszokni 1, 5 éve nem dohányzom.. Három csapás törvény kiiktatja az erõszakos embereket. Lehet Budapesten is csirkét tartani, ha van kerted. Az EU soros elnöksége példaértékû volt EU is elismerte, persze errõl mélyen halgat az ellenzék.. Közmû, Telekom, Biztosítók, Bankok és Multik adóztatása, akármennyire is dumálják, hogy áthárítják a biztosítások olcsóbbak lettek a verseny miatt, a bankok tranzakciós adóját pl. az Unicredit Bank nem hárítja át tehát csak átkell menni ahhoz aki nem. A közmûvek multik minek rohangáltak az EU-hoz panaszkodni, ha úgy is olyan egyszerû áthárítani az egészet ránk?! Több természeti katasztrófa is volt a Fidesz alatt plusz egy ipari.. Mind rendben megoldották az MSZP-n kifogott egy vihar amirõl tudtak augusztus 20-án... A börtönben kötelezõ dolgozni.. IMF visszafizetése, deviza árfolyam rögzítés hiába dumálnak, hogy nem ér semmit, de nincs olyan ismerõsöm akinek deviza hitele van és ne vette volna igénybe vagy a árfolyam rögzítést, vagy a visszafizetést.... Fizetés emelések: Orvosok, védõnõk, egyéb egészségügyi dolgozók, tanárok ja és én kaptam a vállalkozóknak kötelezõ fizetésemelésbõl amit a Fidesz kényszerített ki. Egyedül mi tudunk megbírkóni a válsággal európában... Építik a magyarságtudatot ami nekem tetszik, végre van egy olyan vezetõnk aki nem csicskul be külföldnek akár a környezõ országoknak. Egyetértek a stratégiai cégek visszavásárlásával, ha úgy tetszik államosításával. És egyetértek a nagymúltú több száz vagy ezer embert foglalkoztató csõdbe vitt gyárak és cégek állami megmentésével. Tetszik, hogy kikerültünk a túlzott deficit eljárás alól és azóta is tartjuk a 3 % alatti hiányt. Szigorú a földtörvény a küldöldiek nehezebben vehetnek magyar földet. Csökkentik az alapkamatot ami a forinthiteleseknek is jó. És ha még kell, tudok sorolni dolgokat 3, 5 év alatt amit szerintem jól csináltak, ha valakinek kevés.. Remélem meghálálják a magyarok a nem tökéletes, de sokkal jobb kormányzást 2014-ben, mint amit az MSZP valaha csinált az SZDSZ-el...
"Ezek az agymosottak azt se veszik észre, hogy a rezsicsökkentéssel milyen jól járnak és mennyivel több pénzük marad otthon..." Hát ez az agymosottság magasiskolája... Sokba fog még kerülni ez a "rezsicsökkentés", helyette lehetett volna inkább rezsimcsökkentés. Meg lesz még a böjtje, a baj hogy nem csak ti fizetitek, meg a Fideszes pártkatonák! Egyik hónapba fölmegy a benzin 10 forinttal, aztán megint 10-zel, aztán újra 10-zel, majd még kétszer tízzel, ami 50 forint, végül a hatodik hónapban a kormány leviszi "kegyesen" 15-tel, a sok birka meg tapsikol, hogy fél év alatt 35 forinttal fizet többet. Így van most mindenben, az adókról már nem is beszélve.
Hát körülbelül úgy lehetséges, ahogy és aminek a hatására ez a kérdés született. A süket dumát sokan nem veszik észre. A süket dumában az a lényeg, nem számít ki és mit mond, csak a hallgató számít.
"Miért csak a választások elõtt csökkenti a Fidesz, mért nem 2010-ben? " Talán azért, mert 2010-ben olyan rossz állapotban volt az ország pénzügyi helyzete és gazdasága, hogy nem engedhette meg magának a rezsicsökkentést a Fidesz? Ráadásul az IMF hitel is a nyakunkon volt, a 8 év MSZP-s kormányzás alatt felvettek egy csomót és a törlesztést ráhagyták a következõ kormányra! Csoda, hogy egyáltalán képesek voltunk visszafizetni az IMF hitelt megszorítások nélkül.
"Semmi nem változott a baloldaln, ugyanaz a kommunista utód kapzsi neoliberális bankárkormány akar visszatérni, mint ami volt, ugyanazokkal az arcokkal!" Miért? A jobboldalon mi változott? 2010-ben gyakorlatilag ugyanaz a garnitúra gyõzött, mint 1998-ban: Orbán, Kövér, Áder, Rogán stb. Ígérgetések? Na ezt inkább hagyjuk. Majd akkor szólj, ha meglesz az 1 millió új munkahely, meg a 300 Ft-os benzin, a 2 hét alatt rend, az azonnal drasztikus adócsökkentés, a munkára épülõ adók csökkentése...!
18%-os bérkommentelõ: ha ennyire biztos vagy a vezér-királyurad pártjának a gyõzelmében, akkor mit ajvékolsz itt ennyire? ;D
4/5. A rezsi csökkentés csak egy parasztvakítás. Eddig minden évben 2012-ben is nõtt a rezsi. Miért csak a választások elõtt csökkenti a Fidesz, mért nem 2010-ben? Abban pedig tévedsz, hogy a Fidesznek hatalmas támogatottsága van. Legfeljebb azok között, akik jól jártak az egykulcsos adóval.
Leginkább a nyugdíjasok fognak rájuk szavazni, mint ahogy az szokott lenni. Azoknak meg mondhatsz akármit.
Joe Makepeace kedves tõled, de talán mondjál valami konkrétabbat..

Lehetséges, hogy 28hetesen még nem veszik észre, hogy ikerterhességem van?

Legjobb válasz: Szerintem kizárt, h ne vennék észre, már a terhesség korai szakaszában is, nemhogy a 28. hétben!

Szerintem kizárt, h ne vennék észre, már a terhesség korai szakaszában is, nemhogy a 28. hétben!
A kérdező hozzászólása: köszi!!Csak azért kérdezem, mert 2hónapja közölték, hogy kislányunk lesz, aztán most a 4D-s uh-on azt mondta a doki, hogy kisfiú. Elküldtem a képet, amirõl a doki azt mondta, hogy itt látszik, hogy fiú, egy szülésznõnek e-mailben, és ez a válasz jött: GRATULÁLOK HOZZÁJUK:D Akkor ez most mi?
Hát azért szerintem elég egyértelmûen meg lehet különböztetni egy kisfiút és egy kislányt, fõleg 4D-s UH-n. Meg ha ikerterhességed van, akkor az AFP eredményednek magasnak kellett lennie, ami miatt elküldtek volna további vizsgálatra és akkor kiderül az ikerterhesség. Csak UH vizsgálaton tudják megnézni, hogy hány babád is van, úgyhogy nem nagyon tudsz mást csinálni, mint kérne egy alapos vizsgálatot, mert valaki valamit eléggé félrenéz nálad.
A kérdező hozzászólása: hát én már semmit sem értek...nem tudom, most mi van, egyszer ez, másszor az...majd kiderül...azért köszi mindenkinek
A ciklus.hu fórumon egy tag azt írta, hogy az ismerõsének a 35.hétben, az elsõ NST vizsgálaton vették csak észre! Hihetetlen, de igaz, a 21. században!!!!!!
Nem!!Én mút héten voltam a kötelezõ 12 hetes UH-án és akkor derült ki hogy két babánk lesz.Nagyon szépen látszik mindkét baba és két petéjûek!!
"hülyeség"12 hetesen már jól látszik.Két szívhang 8 végtag!!!!!!

Lehetséges hogy egy Sony Ericsson Mix with walkman 24000ft be kerüljön a gsm-onlinnál? Úgy hogy csak magát a kértyát veszem meg és nem veszek hozzá kártyát?

http://gsm-online.hu/sony-ericsson/mix-with-walkman mert e szerint annyiba kerül O.o köszi

Legjobb válasz: Ha magadtól nem látod a különbséget, ne vegyél ilyen drága telefont, bõven elég neked egy gombos Nokia is.

Ha magadtól nem látod a különbséget, ne vegyél ilyen drága telefont, bõven elég neked egy gombos Nokia is.
Rosszabb. De Galaxy Minit se szabad venni semmi szín alatt, szemét egy telefon.
A kérdező hozzászólása: samsung galaxy mininél jobb vagy rosszabb ?
A kérdező hozzászólása: De mi a különbség a kettõ között?
Ezt biztos, hogy senki nem dicséri, nagyon rossz telefon. A Live-ot dicsérik, az viszont most már nem éri meg, majdnem kétszer ennyibe kerül.
Semmi extrát nem kapsz ezért a pénzért, nem értem mi ezen olyan különleges.
A kérdező hozzászólása: Hát csak azért volt furcsa mert nagyon dícsérik ezt a telefont nem ilyen árra számítottam :DD De köszönöm :)
annyiba kerül , de a kérdésed másik fele kissé zavaros :) sim kártyát nem kell venned hozzá, a tied rakd bele
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tipeket:) hát sajnos másra most nem szeretnék költeni pénzt és veszek egy ilyen kicsi szar telócskát :)
Meg nem is maszturbalt? olyan nincs hogy azt valaki ne vegye eszre:) )))))
Általában mindenki felismeri, már az elsõ alkalommal mi is az az orgazmus... És nyilván Te is fel fogod ismerni... ;)
Ha átél egy igazi orgazmust, biztos észre fogja venni.
Ha nem tudod eldönteni, h orgazmusod van-e, akkor az azt jelenti, h nincs, ugyanis az orgazmus olyannyira egyértelmû, h akinek elõször van (és tényleg az) az is tuti biztos benne, h az az volt.összetéveszthetetlenül fantasztikusérzés.
gyakorolj és dugjál már..mert lehet hogy csak hüvelyi orgazmusod létezik...

Két napot késik a mensim. Mostanában úgy érzem mintha a hasam felpuffadna. De ez ritkábban fordul elő. Lehetséges hogy terhes vagyok? Vagy ez a kis idő még elfogadható (2nap) más jelet nem nagyon veszek észre.

Legjobb válasz: védekeztetek? szedsz gyógyszert? amit leírtál abbol következtetve lehet de ha rendesen védekeztek nem hiszem. Melegtõl is késhet,Hasad meg attól is felpuffadhat ha olyan ételt eszel ami jó tápláló,tömény zsiros...

védekeztetek? szedsz gyógyszert? amit leírtál abbol következtetve lehet de ha rendesen védekeztek nem hiszem. Melegtõl is késhet, Hasad meg attól is felpuffadhat ha olyan ételt eszel ami jó tápláló, tömény zsiros...
Mi lett végül is?
A kérdező hozzászólása: immar 5.napja nem jon meg.... szerintetek ? baba van a dologba? de semmi arra utalo jel nincs.csak picit szur neha a hasam ennyi.hotfon tesztelek
A kérdező hozzászólása: rendben. köszi a válaszokat :)
lehetséges ha a teszt pozitiv akkor már mindenféle kép menj dokihoz
A kérdező hozzászólása: nem nagyon szeretnék még dokihoz menni. max egy hetet várok. ha akkor sem jön meg tesztelek. de mit mondotok? lehetséges? :S
Ha nem védekeztetek akkor lehetséges:/ nem jön meg akkor menj el dokihoz :/
A kérdező hozzászólása: nem diétázok és nem is fogyózok. hála isten nekem nem kell :) de viszont sokat eszek, többet a megszokottnál...
A kérdező hozzászólása: épp ez az hogy sajna nem védekeztünk. a párommal már két éve együtt vagyunk. de nem szeretnénk babát. és nem szedek gyógyszert sem. máskor is elõfordult már hogy késett. volt mikor 1hetet. és akkor majdnem... de aztán megjött. most pedig picit tartok tõle hogy becsúszik. ja és picit szúr a hasam. lehetséges szerinted? vagy te kizárod h az lenne a dologban?
Diéta, fogyókúra miatt is késhet. Mivel védekeztetek?
mi lett??

Lehetséges, hogy azért könnyűvérű szinte az összes szép lány, mert a hatalomtól megőrülnek, nem bírják kezelni a sok fiú rajongót, a csúnyácska lányok meg azért rendesek és alkalmasak a normális kapcsolatra, mert őket alig veszik észre a fiúk?

Már figyelem jó ideje, hogy a szép lányokkal vigyázni kell, mert sajnos nem alkalmasak normális kapcsolatra. Nem egy jóképű-magas haverom mondta, hogy őt már folyton megcsalják az ilyen lányok és hiába kaphata meg bármilyen szép lányt, egyre inkább a csúnyább lányokra hajt, mert rájött, hogy a szép lányok dugáson kívül másra sem jók, hiszen nem bírnak hűségesek lenni, de mivel csak a jó pasikkal járnak vagy jó pasikkel fekszenek le, ezért a rendes, de csúnya fiúknak sosem lesz velük dolga, így voltaképpen a csúnya fiúk még szerencsések is, mert őket alapból elkerülik a szép, de könnyűvérű beképzelt nőcskék.

Legjobb válasz: Vannak kivételek azért.. Nem tartom magamat csúnyának, de nem dugásra megyek... :) van pár ismerõsöm is aki gyönyörû még sincs barátja, pedig nem csak a szexre hajt..sõt...

Ha ez igy lenne ahogy a 7-es írja senki nem élne kapcsolatban. Sajnálom szegnyét, fõleg hogy 27 évesen már nagyon nem itt kéne tartani. Ez egy 18-20 éves srácnál még kinõhetõ, de ennyi idõsen sajnos már nem nagyon. Szomoú magányos élete lesz. 29/N
Találhatnék ilyet mint a 7-es de én abból köszönöm nem kérek inkább vénlányként halok meg.. A szex az nálam komoly tartós kapcsolat velejárója nem valami alkalmi dolog egy majdnem ismeretlen valakivel mint ahogy manapság csinálják! Ááá hányom kell ettõl a világtól!!
Vannak kivételek azért.. Nem tartom magamat csúnyának, de nem dugásra megyek... :) van pár ismerõsöm is aki gyönyörû még sincs barátja, pedig nem csak a szexre hajt..sõt...
Ház ez így egy õrült nagy általánosítás.
Van benne igazság bõven, a szép lányok tudják, h megtehetik, a csúnyáknak meg valamivel kompenzálni kell. Persze vannak kivételek.
Sok ilyen van, ez tény, de azért mindig akadnak kivételek. Az a szomorú igazából, hogy a mai társadalomban már szinte elvárt a "nem normális" viselkedés. Értem ezalatt a hûtlenséget, r*banckodást, stb. Kinézik a "barátai" (max haveroknak nevezném én ezeket), ha nem így viselkedik. Ezért is kell megpróbálni megtalálni az értelmesebb réteget, mert vannak azért, csak elbújtak :)
Nem a szépségen múlik. A csúnyább lányok nagy része is csak dugásra alkalmas.
Nagy hû szerelmet nem kell várni 2013-ban senkitõl :D Tök mindegy milyen lány. Alánézni, "van lyuk rajtad?" :DD Ennyi. Nem érdemes túlspilázni ezt, mert a végén még te leszel szopatva :D Az meg milyen már? :) ) Szerelem, kapcsolat, egymáséivagyunk? pff, bullshit man. Eleve minden lány ezzel fog jönni, hát nem gyanús akkor? Akkor fogom ezt majd beszopni, ha majd látok olyan csajokat is, akik azt is állatják, csak kizárólag dugni akarnak velem. Na akkor majd eltûnõdöm, de addig csak sügérnek vagyok nézve, olcsó megoldásokkal, a golyóm sem vágyik ebben kapcsolatra. 27/f
Nem kell gúnyolódni! Ebben hinni éppoly balgaság, mint általánosítani az ellenkezõjére. Mindig vannak és lesznek kivételek. Akár elfogadod akár nem..Mondjuk ilyen felfogással nem is csodálom, hogy csak hûtlen ribancokkal találkoztál eddig! Ki mit vonz magához.. Én és még nagyon sokan kikérjük magunknak, hogy megcsalnánk vagy elhagynánk a párunkat egy jobb miatt. Sajnos a mai világban tényleg tartósabb a bolti tej mint a párkapcsolatok fele és sokan úgy váltogatják a párjukat mint más a zokniját. De ettõl még nem ez a normális. Ez egy örök vitatéma látom nõk és férfiak közt. Mondhatnám én is, hogy minden pasi érzéketlen bunkó de ez ugyanúgy nem igaz, akkor sem ha én több ilyet kifogtam egymás után. Lesznek még házasságok vajon vagy odáig eljutni már képtelenség??
Tele van az országunk rendíthetetlen jellemekkel, kár is tagadni. Nincs mese, itt bizony szent emberek élnek, örök hûséggel. :)
A barátnõmet kidobta a pasija egy részeg csók miatt, utána kiderült a pasiról hogy az exével csalta a barátnõmet. Most akkor??? Az eymásra mutogatás, az megy..:(
Miért nem személyiség alapján választasz társat? Talán sikeresebb lennél a derékbõség és az arcforma méregetése helyett....
Hinni? Én használom a szemem, az agyam, a fülem. A hitet azt meghagyom a többieknek. Egyértelmû, hogy nem vagyok cool. :( fenébe.
Hát nem tudem ágában sem lenne elhagyni a párom egyetlen macsóért sem. Teperhet értem akárhogy, ha én szeretek valakit akkor másnak esélye sincs lehet az felõlem Brad Pitt is :)
Könnyûvérûek a szép lányok? Csak addig könnyûvérûek, amíg jóképû pasikról van szó. A csúnyákra rá se néznek. A csúnyább lányok meg egyszerûen azért hûségesebbek, mert rájuk nem hajtanak állandóan jó pasik. A te haverodat megbecsülik, mert általában rosszabbak jutnak nekik. Könnyû mondani, hogy jó a csúnya fiúknak, de ha összejönnek egy csúnya lánnyal, és megjelenik a színen egy jó pasi mint a te haverod, besz*pták.
akkor megint általánosításnál tartunk kezdjük ott kinek mi a szép, ez relatív, hiszen a szép az szimmetrikus arcot jelentem, a szép amire Te gondolsz abban van valami ami megfog és tetszik, na ezért nem tetszik az mindenkinek ha a szórakozó helybõl ítélsz ott biztos akadnak ilyenek, de sok van aki el sem megy, ilyen helyre, hanem máshova azok nem egy alkalmasak, én is ismerek egy párat, egy sem ilyen N
A 7-es valamit leleplezett, ejnye 7-es nem szabad ilyet, ülj le, egyes. :)
Én szép lánynak tartom magam mégsem csaltam meg soha senkit. Az elsõ komoly barátommal 6 évig együtt voltunk, mostani kapcsolatom 1 hónapja tart és 23 éves vagyok. És nem egy ilyen lányt ismerek még.
Én meg igenis pont sirig tartó szerelemre vágyom. Van ilyen, csak kevés sajnos. Nagy nehezen sikerült kifognom egy hasonlóan érzelmes mélyérzésû hûséges rendes srácot aki pont erre vágyik amilyen még nagyszüleim idejében volt de természetesen elb*sztam az esélyeimet :(
ÉN alapjáraton csak olyan emberek közé járok akiket ismerek már egy jó ideje és mivel engem használnak lelki szzemetesnek ezért nagyonsok infromáció birtokában vagyok és alkalomszerüen meg tudom állítani a barátaimat mielöt nagy butaságot csinálnának. Ezért is vagyunk jóba és ezért is nem kerül ak özelembe, és az õ közelükbe olyan fiu illetve lány aki elrontaná a másikat :)
Kedves kérdezõ! Én úgy gondolom, hogy nem szabad általánosítani. Én szép lánynak tartom magam, de még soha nem csaltam meg egyik barátomat sem. Igen, a szép lányokat körülrajongják a pasik, de meg lehet tanulni kezelni ezt a helyzetet, és felülemelkedni rajta, a valódi értékeket meglátni egy emberben. Természetesen szükségeltetik némi intelligencia is a helyes értékrend felállításához, sajnos ez az ami hiányzik az általad "könnyûvérûnek" tartott lányokból. A többségükkel tényleg elszalad a ló, és sajnos rájöttek arra, hogy a külsõvel rengeteg mindent el lehet érni, ha már ész nincsen. De nem szabad beskatulyázni az összes jó nõt néhány csitri miatt, hidd el, léteznek normális csajok, csak valahol ott bújkálnak, ahol a normális férfiak is. :D 17/L

Lehetseges az hogy már most kevés a tejem? Mégcsak 3 hetes a babam es mar most azt veszem eszre hogy alíg van tejem. Egy hete még 15 perc alatt lefejtem 80ml most nagy kuzkodessel 10perc alatt nem jon ossze 10ml.

Lelkiismeret furdalasom van amiatt hogy esetleg tapszereznem kell cici mellett.Sajnos enni sem eszek rendesen,de egyszeruen nem kívanom idom sincs,allando nyugoskodo kiscsillagom mellett.Ugyveszem eszre hogy sok esetben éhes marad a kisfiam mert sir es fel orajara megint szopizna...

Legjobb válasz: Én is így jártam.Sajnos 4 hetesen totál tápszeres lett.Pedig fejtem, ettem, megvettem a drága bogyókat, de 3 nap alatt eltünt a tej. A gyerek meg sírt.Azt hittem hasfájós.Érdekes módon mióta tápszeres nem fáj a hasa...Éhes volt. Nekem pedig rá pár napra megjött... Próbálkozz és próbálkozz, fogadj meg minden használható tanácsot,de lelkiismeret furdalásod ne legyen.Nekem már azért van, mert szó szerint éheztettem és tömtem a hasfájás elleni csodaszerekkel!

Én is így jártam.Sajnos 4 hetesen totál tápszeres lett.Pedig fejtem, ettem, megvettem a drága bogyókat, de 3 nap alatt eltünt a tej. A gyerek meg sírt.Azt hittem hasfájós.Érdekes módon mióta tápszeres nem fáj a hasa...Éhes volt. Nekem pedig rá pár napra megjött... Próbálkozz és próbálkozz, fogadj meg minden használható tanácsot, de lelkiismeret furdalásod ne legyen.Nekem már azért van, mert szó szerint éheztettem és tömtem a hasfájás elleni csodaszerekkel!
A kérdező hozzászólása: En is arra gondolok h hasfajos es en is adom neki a csodaszereket segiteni nem segit es ugyan olyan nyugos marad...lehet nalunk is ugyan ez a problema :-(
1: a lefejt mennyiség nagyon sokszor köszönõviszonyban sincs a szopizottal:) , e miatt szerinetm ne aggódj! 2: ne leyen lelkiismeret furdalkásod, ne görcsölj rá, a stressz a lehetõ legnagyobb ellensége a szoptatásnak 3: hogyan szoptatsz? milyen "rendszerben"? :) Az, hogy egy három hetes baba félóránként szopizna, teljesen normális. Ne felejtsd el, hog neki a szopi nem csak evés, hanem ivás is, és mitöbb, testközelség, anya= biztonság. Szoptasd, amikor csak kér, hiszem a tej akkos termelõdik ha inger éri a mellet. Tehát: több szopi= több tej. Hajrá:)
A kérdező hozzászólása: en olyan szívésen rateszem cicire barmikor, de tenyleg.az ejjelt ma is vegig sírta, hasa is fajt de allandoan cicit akart ami azt jelenti 20 percenkent, evett, elaludt rajta es felsírt cicit keresve.ratettem megint de allandoan vissza csurgott a szajabol a tejecske.amit megevett szinte vissza is jott.mar telelehetett´?nem tudom de akkor miert ker meg allandoan...es csak sí erte...
Ne legyen lelkifurdalásod. Ugyanezen mentem keresztül én is. Elkezdtük a tápszert. Kb. a 8. hétre elapadt a tejem, pedig fejtem rendületlenül, szedtem az urtica urenst (elõtte a Laktoherbet is próbáltam, végül, mikor 1 egész nap alatt 15 ml jött össze, abbahagytam. Azóta csak tápszert eszik, egyáltalán nem hasfájós, szépen gyarapszik, kiegyensúlyozott. Sokan nem hiszik el, de igenis van olyan nõ, akinek nincs elég teje. Ez nem mai keletû, régen is voltak szép számmal, csak akkor nem fújták fel így a dolgot, itatták a gyerekkel a tehéntejet. Nem azért írom, mert ezt tartom helyesnek, de nem "világcsodája" az esetünk.
A kérdező hozzászólása: koszonom a bíztato szavakat kedves utolso...En tenyleg nagyon igyekszem azota is csak cicit kap es erdekes neha 3, 5 orat is alszik utana neha 20 percenkent ker pedig utana vissza bôcizi es eleg sokat.Parom csaladja csak azt szajkozza h igy egyel ugy egyel h legyen sok tejed...elitelnenek ha tapoznam a kisfiamat amitol nagyon rossz nekem.inkabb ehezzen ha ne adj isten tenyleg keves lenne idovel a tejem??!
Megoldódott a probléma?
A kérdező hozzászólása: hat idaig ugy nezett ki h eleg a tejem mert volt h 3-4 orat is tudott cici utan aludni...na de ma 4 oratol 7ig 4szer volt mellen, allandoan sírt es olyan anya ehes vagyok sírasa volt...kicsit felek h eleg e neki a tejem...szerdan merik le ot remelem hizott
Bízni kell benne angyalom. Adott már rá okot, hogy féltékenykedj?
A kérdező hozzászólása: igen egyszer komolyabban is..sok ideje próbálok maximális bizalmat kialakitani de nem megy ezért gondoltam arra hogy nem venném komolyan a dolgokat..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!