Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy már érzek a pocimban (2 db)

Lehetséges, hogy 14hetesen már érzek a pocimban ilyen remegő, lebegő érzést? Mintha bugyborékok "mászkálnának" bennem?

Legjobb válasz: 14 hetesen lehet még picit korán van,de lehet hogy már a picidet érzed.Az elsõ pár mozgását úgy érzed,mintha korogna a hasad,vagy bugyborékok lennének benned.Én késõbb éreztem meg.Ha õ az,szerencsés vagy.Én csak a 16-17.héttõl érzem,de nagyon jó érzés.Mindig alig várom mikor mozdul meg. Grtulálok a babához. Egy 23 hetes kismama.

14 hetesen lehet még picit korán van, de lehet hogy már a picidet érzed.Az elsõ pár mozgását úgy érzed, mintha korogna a hasad, vagy bugyborékok lennének benned.Én késõbb éreztem meg.Ha õ az, szerencsés vagy.Én csak a 16-17.héttõl érzem, de nagyon jó érzés.Mindig alig várom mikor mozdul meg. Grtulálok a babához. Egy 23 hetes kismama.
Lehetseges mert en holnap leszek 15 hetes es 3 napja erzem!gratulalok a babahoz!
elméletileg, még nem érezheted a babót, de a gyakorlatban sok minden elõfordúlhat.ez testalkattól is függ, ha vékony a hasfalad elõbb érezheted.nekem elõszõr olyan volt, mintha kisgolyók pördültek volna meg a hasfalamon:D 18hetes voltam mikor megbizonyosodtam, hogy õ az. 31hetes kismama, boldog babavárást
En is ereztem mar 15 hetesen, es mindenki azt mondta, h meg korai, de tudtam, h O az, mert semmivel sem lehet osszeteveszteni. Gratululalok a picihez. 26 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: hát igen, ilyen enyhe kis bugyogást még soha nem éreztem, azért gondoltam, hogy õ lehet:-) köszi a válaszokat!!

Lehetséges, hogy a picúrok már a pocakban érzik az ízeket, és jelzik hogy melyik tetszett és melyik nem?

A kisfiam a sport szeletnél mindig nagyon aktivan mocorog ill. a zöldborsó f?zeléknél is ez a helyzet. A csíp?s ízeket valószín?leg nem szereti, mert akkor órákon keresztül sztrájkol és meg sem mozdul:)

Legjobb válasz: Biztos lehet benne valami, mert nálam meg pont a csípõs ételeknél volt nagyon nagy mozgás, de "szerette" az édeset is, bár azt nem sokat ettem :)

Biztos lehet benne valami, mert nálam meg pont a csípõs ételeknél volt nagyon nagy mozgás, de "szerette" az édeset is, bár azt nem sokat ettem :)
Igen, a babák érzik az ízeket, mivel az elfogyasztott táplálék íze megjelenik a magzatvízben.A babák sokat kortyolgatnak a magzatvízbõl és érzik az anyuka milyen ételeket fogyaszt.Így tudatosan is meg lehet szerettetni bizonyos ízeket még születés elõtt(sok zöldség, gyümölcs, hal) amik majd késõbb elõsegítik az egészségesebb táplálkozást.De alapból minden picur az édes ízeket részesíti elõnyben:) )
Errõl tudományos adatok szerintem nem nagyon vannak. Az inkább olyan népi bölcsesség, hogy azért kívánósak az anyukák, mert a baba "ezt vagy azt szeretné enni". A csokoládétól azért lesz mozgékony, mert a Te szervezetedben endorfin termelõdik, és az átmegy az övébe is. Kb. 3/4-másfél órával azután, hogy megetted. Ezért kell NST elõtt csokit enni, hogy legyen magzatmozgás... A zöldborsó akár véletlen is lehet... Egyél, ami jól esik! :o)
Persze, hogy érzik! A magzatvíz átveszi a kaja ízét, abból meg ugyebár isznak. Az édeset szeretik jobban, a mustárnál pl fintorognak. :) Rengeteg 4D-s tanulmány van errõl, bizonyított tény.
Én egyfolytában savanyút és erõset kívántam :) Hát a babám nem is szereti az édesebb kajákat. :) Fintorog tõle. Viszont annak idején akármi volt a reggeli bögre kakaónak meg kellett lennie. Már alig várom, hogy 1 éves legyen és újra megízlelhesse :) Vajon emlékszik még rá?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!