Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy már érzek a (44 db)

Lehetséges, hogy már érzem a babát?

16 hetes vagyok és az elmúlt három napban kora délutáni pihenéskor halvány mozgást érzek a pocim alsó részén.tegnap délután még láttam is bal oldalt egy pici kitüremkedést.mikor megérintettem,még azt is láttam,hogy odébb slisszolt.:)

Legjobb válasz: igen! :-) attól is függ, hányadik babóca, hol tapadt meg, milyen testalkatú vagy:-) én is 15 hetesen éreztem elõször, igaz második gyerkõc:-) boldog babavárást és Kellemes Karácsonyt!!!!! :-)

igen! :-) attól is függ, hányadik babóca, hol tapadt meg, milyen testalkatú vagy:-) én is 15 hetesen éreztem elõször, igaz második gyerkõc:-) boldog babavárást és Kellemes Karácsonyt!!!!! :-)
Biztos Õt érzed :)
A kérdező hozzászólása: Csak fura, elvileg félidõ körül kellene megmozdulnia, nem?
Mar kb 8 hetes kora korultol mozog!Csak meg akkor kicsi hogy erezd!De a 17.hetet szoktak mondani atlagosan, onnantol lehet erezni.:)
én is 16 hetesen éreztem elõször. egyébként tényleg már 8-9 hetesen kalimpálnak a végtagjaikkal :-) tök édes volt a lányom az uh-n, állanódan mozgott. a babádat érzed tuti
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek.kellemes karácsonyt és jó babavárást.
irigyellek, én 16+6hetes vagyok és annyira figyelem mindig hogy hátha érzem de eddig még semmi, lehet azért ismert a hasamon van egy kis plussz?!remélem még idén megérzem én is, boldog ünnepeket!
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy van összefüggés.rajtam még így sincs súlyfelesleg és összességében 3kg-t szedtem fel.bár én annak örülnék, ha több lenne.biztos nálad is hamarosan bejelentkezik, nekem is full mozdulatlannak kell lennem és még annál jobban is figyelnem.:)

Lehetséges, hogy már érzem a babát?

Csütörtökön leszek 10 hetes terhes és már sz?k majdnem minden nadrágom.Ma reggel is egy sz?k gatyóba ugrottam bele és most kb 5 perce úgy érzem,hogy "lüktet" a pocim.Nagyon fura érzés,nem tudom másképp leírni.Persze gyorsan kigomboltam a nadrágot és még mindíg érzem.Ez a kismanóm lehet?

Legjobb válasz: szia! Ha én nem is mozgást éreztem , de azt igen , mintha valami kaparászná belülrõl a hasam. Oké, oké, ilyenkor még nincs "izomerõ" :) ; de nem tudom , ez engem inkább megnyugtatott. Valószínûleg csak a méhem nõtt, a 10 hét még elég korai mozgások érzékeléséhez...valószínûleg te is a méh "mûködését" észleled. Majd jönnek az "igazi" mozgások is! :) 37 hetes pocakos :)

szia! Ha én nem is mozgást éreztem , de azt igen , mintha valami kaparászná belülrõl a hasam. Oké, oké, ilyenkor még nincs "izomerõ" :) ; de nem tudom , ez engem inkább megnyugtatott. Valószínûleg csak a méhem nõtt, a 10 hét még elég korai mozgások érzékeléséhez...valószínûleg te is a méh "mûködését" észleled. Majd jönnek az "igazi" mozgások is! :) 37 hetes pocakos :)
10 hetesen még szinte tuti, hogy nem érzed. Szerintem lassan kerüld a szûk gatyókat, mert valamit nyom még így kigombolva is! A babát nem nyomhatod össze, mert védi a magzatvíz, de nem jó ha nyomod a hasad. Tudom picit nehéz lemondani a régi alakodról és a régi csini rucikról. Én is szomorúan nézem a szuper gatyóimat, de mindent a célért, vagyis a kisbaba egészségéért! :) Boldog pocakosodást!
10 hetesen teljesen kizárt sajnos! :(
10 hetesen még nagyon kicsi ahhoz, hogy érezd.
Elõzõ vagyok... Látom azt írják sokan, hogy kizárt..Én 10 hetesen éreztem ilyet.Ismerek olyan kismamát aki 12 hetes kortól rendszeresen érezte.Bár lehet, hogy ezt már csak mi beszéljük magunkba?? Üdv.23 hetes Km.
Szia, Biztosan Õt érezted..:-D Elsõre én is ilyet éreztem.Néha még egy kis rezgéssel, mintha vibrálna odabent "valaki".Nagyon furcsa, de kellemes érzés volt.
A kérdező hozzászólása: ja és még annyit, hogy vékony testalkatú vagyok:)
Tudod mi az a lüktetés??A hasi fõér!Ha szûk gatyót húztál, bizony összeszorítotad!kerüld ezeketa szorításokat, mert rosszullétet is okozhat.Ha sokáig ülsz görnyedten, akkor is érezheted a lüktetést, de ha hanyatt fekszel akkor is kitapintható.Sokan erre hiszik azt, hogy érzik a baba szívverését. 20hetes pocis
Mivel a szakkönyvek szerint a 11-12. héten mozdul meg elõször, így nem valószínû. De mivel vékony vagy, hamarabb fogod érezni, mint a többiek.
Kizárt dolog!Én kb 19-héten éreztem 100% addig nem találgattam!10 hetesen kb 1-2 cm...ugy hogy NEM!!!!!!
Én 13 hetesen éreztem elõször a reggeli zuhanyozásnál. Nem voltam biztos benne, hogy Õt érzem, de aznap még 2x jelentkezett, és utána egyre többször, és egyre erõsebben. Pedig még vékony sem voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Mindenkinek boldog babavárást kívánok!:)
Mivel még csak a 9. hét közepén jársz, biztosan nem a baba mozgását érezted. Ekkor még olyan kicsi és a végtagjai olyan fejletlenek, hogy azzal nem tud "beléd rúgni".
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem beszéljük be magunknak, mert ilyet még soha nem éreztem..de ha mégsem õt érzem, akkor sem vagyok elkeseredve!Szerintem a vékony testalkatúak érezhetik ilyen korán.
A kérdező hozzászólása: Remélem is, hogy az érzéseim nem csalnak:) Ha mégis, akkor sem kell már sokat várnom, hogy az igazi "bokszot" beérezzem:)
A kérdező hozzászólása: értem:(...de akkor mi lehet?Úgy megijedtem:(
Hát ez érdekes mert én csak a betöltött 20. héten éreztem, és akkor még elég gyengén.

8 nap múlva kell megjönnie. Reggelente furcsán érzem magam. Fáj a fejem. Este ég a gyomrom.Sokat eszek, iszok. Lehetséges hogy már érzem? Beképzelem már magamnak?

Február 4-én kéne megjönnie. Az még nagyon messze van.

Legjobb válasz: Szia!Nekem az elsõ napoktól voltak tüneteim,csak eleinte nem tudtam miért!A menstruáció elött egy héttel már sejtettem,hogy azért vagyok így,mert terhes vagyok,tesztet is vettem pár nappal elötte és pozitív lett!Én egyik reggel úgy ébredtem,hogy nincs kedvem kimozdulni sem otthonról,senki ne szóljon hozzám.Nem akartam emberek közt lenni,csak pihenni!Elötte soha nem voltam ilyen,depire sem vagyok hajlamos!Ez tartott 2 hétig!Néhány barátnõmmel beszéltem telefonon,mert személyesen hozzájuk sem volt kedvem,elmondtam nekik,hogy nem tudom mi van velem,de most szabadságoljanak.A páromhoz sem volt kedvem szólni,ami szintén meglepett!Majd jött az émelygés és a hányinger!Ekkor más sejtettem!Szóval lehetséges,hogy az elején megérzed te is!Mindenkinél más tünetek jelentkeznek!Vegyél egy tesztet pár nap múlva!Addig próbáld meg nem nagyon beleélni magad,nehogy csalódás legyen a vége!Hisz ha valaki nagyon szeretne babát,az tud produkálni terhes tüneteket sajnos!

Szia!Nekem az elsõ napoktól voltak tüneteim, csak eleinte nem tudtam miért!A menstruáció elött egy héttel már sejtettem, hogy azért vagyok így, mert terhes vagyok, tesztet is vettem pár nappal elötte és pozitív lett!Én egyik reggel úgy ébredtem, hogy nincs kedvem kimozdulni sem otthonról, senki ne szóljon hozzám.Nem akartam emberek közt lenni, csak pihenni!Elötte soha nem voltam ilyen, depire sem vagyok hajlamos!Ez tartott 2 hétig!Néhány barátnõmmel beszéltem telefonon, mert személyesen hozzájuk sem volt kedvem, elmondtam nekik, hogy nem tudom mi van velem, de most szabadságoljanak.A páromhoz sem volt kedvem szólni, ami szintén meglepett!Majd jött az émelygés és a hányinger!Ekkor más sejtettem!Szóval lehetséges, hogy az elején megérzed te is!Mindenkinél más tünetek jelentkeznek!Vegyél egy tesztet pár nap múlva!Addig próbáld meg nem nagyon beleélni magad, nehogy csalódás legyen a vége!Hisz ha valaki nagyon szeretne babát, az tud produkálni terhes tüneteket sajnos!
Beképzeled! A tüneteket a hcg okozza, ami a beágyazódás után termelõdik. Az meg nem 4 nap alatt történik!
Nem érezheted! Mint ahogy az elõzõ is írja, ezeket a tüneteket a hcg idézi elõ ami kb aktus után 14 nappal kezd el termelõdni! Viszont a hányinger még akkor sem reális, csak az 5.-6. héttõl szokott kezdõdni! Ráadásul ha nem volt abban a 4 napban peteérésed akkor még jobban csökken az esély!
Mikor ment el "apuka"? Azt írta a kérdezõ hogy 4 nap próbálkoztak, azt nem hogy tegnap vagy két hete utazott el a párja)?
Azt írta, hoy 4 NAPJA próbálkoztak. Tehát 4 nappal ezelõtt!:)
A hcg nem 14 nappal kezd el termelõdni, hanem már a megtermékenyülés pillanatában elkezdõdik!! Nem véletlenül terhességi hormon a neve!! Nálam a HCG a terhességeim kezdetén apró viszketéseket okoztak. (megtermékenyülés után 3-4 napra kezdtem el érezni és 1 hét után már majd meg bolondultam, annyira zavart!! Ezt a doki azzal magyarázta, hogy a hormon a bõr alatti idegeket "izgatja", s ez okozza/okozhatja a viszketést. Mivel ez a 26.hét után jellemzõbb inkább, igy az én esetem ritka, de ahány ember, annyi szervezet... A kérdezõnek mondom, hogy szerintem sem biztos, hogy terhes vagy már, mert a hányinger az igenis késõbb jelentkezik, ilyen korán még nem! Persze drukkolok, hogy bejöjjön!! :)

Lehetséges, hogy 14hetesen már érzek a pocimban ilyen remegő, lebegő érzést? Mintha bugyborékok "mászkálnának" bennem?

Legjobb válasz: 14 hetesen lehet még picit korán van,de lehet hogy már a picidet érzed.Az elsõ pár mozgását úgy érzed,mintha korogna a hasad,vagy bugyborékok lennének benned.Én késõbb éreztem meg.Ha õ az,szerencsés vagy.Én csak a 16-17.héttõl érzem,de nagyon jó érzés.Mindig alig várom mikor mozdul meg. Grtulálok a babához. Egy 23 hetes kismama.

14 hetesen lehet még picit korán van, de lehet hogy már a picidet érzed.Az elsõ pár mozgását úgy érzed, mintha korogna a hasad, vagy bugyborékok lennének benned.Én késõbb éreztem meg.Ha õ az, szerencsés vagy.Én csak a 16-17.héttõl érzem, de nagyon jó érzés.Mindig alig várom mikor mozdul meg. Grtulálok a babához. Egy 23 hetes kismama.
Lehetseges mert en holnap leszek 15 hetes es 3 napja erzem!gratulalok a babahoz!
elméletileg, még nem érezheted a babót, de a gyakorlatban sok minden elõfordúlhat.ez testalkattól is függ, ha vékony a hasfalad elõbb érezheted.nekem elõszõr olyan volt, mintha kisgolyók pördültek volna meg a hasfalamon:D 18hetes voltam mikor megbizonyosodtam, hogy õ az. 31hetes kismama, boldog babavárást
En is ereztem mar 15 hetesen, es mindenki azt mondta, h meg korai, de tudtam, h O az, mert semmivel sem lehet osszeteveszteni. Gratululalok a picihez. 26 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: hát igen, ilyen enyhe kis bugyogást még soha nem éreztem, azért gondoltam, hogy õ lehet:-) köszi a válaszokat!!

Lehetséges, hogy 14 hetesen már érzem a magzat mozgásait?

Általában fekv? helyzetben reggel vagy este vagy nap közben evés vagy ivás után leginkább, de elég rendszertelenül. Egyik nap sokszor, er?teljesebben, más nap alig. Csak fekvés közben,séta közben pl. soha. A lepény a mells? falon van (hallottam úgy is,hogy ez is számíthat)Lehet, hogy csak a csuklását érezhetem? Els? terhességem.

Legjobb válasz: Igen, lehetséges. Én is éreztem már ennyi idõsen. Vékony is vagyok. Érdekes bugyborékolást éreztem a köldökömnél.

Igen, lehetséges. Én is éreztem már ennyi idõsen. Vékony is vagyok. Érdekes bugyborékolást éreztem a köldökömnél.
én sajnos csak a 17. héttõl érzem a kislányomat, hátsó fali lepényem van. de ettõl függetlenül elõfordulhat hogy a babát érzed már :)
Lehetséges! Én 15 hetesen éreztem, persze nem voltam biztos benne, de késõbb kiderült hogy igen õt éreztem! :) Elsõ baba volt :)
Bár sokan állítják, hogy ennyi idõsen nem lehetséges, fõleg elsõ babánál, de én is 13+6 hetesen éreztem ilyen buborékolásszerû suhanásokat a pocimban, és szerintem tuti, hogy õ volt az, már akkor is:) . 17+2 hetesen éreztem az elsõ egyértelmû erõsebb megmozdulását, akkor már kétség nem fért hozzá, hogy õ az elkövetõ:) .

Lehetséges, hogy már csak helyezkedik a babám? Nem érzek rugásokat csak h itt ott kinyomja megaát meg fészkelődik.29 hetes vagyok

Legjobb válasz: Szegénynek egyre kisebb a helye,meg aztán néha front miatt belustulnak.Én 28 hetes vagyok és én is inkább nyújtózkodást érzek,olykor meg mintha megrettenne valamitõl.Na meg az elmaradhatatlan állandó csuklása!Nincs semmi baj.Csak most már egyre fájdalmasabb lesz!Kitartást!Boldog babavárást!

Szegénynek egyre kisebb a helye, meg aztán néha front miatt belustulnak.Én 28 hetes vagyok és én is inkább nyújtózkodást érzek, olykor meg mintha megrettenne valamitõl.Na meg az elmaradhatatlan állandó csuklása!Nincs semmi baj.Csak most már egyre fájdalmasabb lesz!Kitartást!Boldog babavárást!
Fog ez változni, most csak a fenekét nyomogja gondolom a gyomrod környékén, de pár hét múlva majd elkezdi rugdosni az oldalad, utánna pedig a fejét kezét fogja mozgatni lent. Nálam legalábbis így volt.

Tanácstalan vagyok! Barátommal 2 és fél hónapja vagyunk együtt, de valamiért úgy érzem nem az igazi már ez a kapcsolat. Most mihez kezdjek? Lehetséges, hogy már most kiábrándultam belőle? !

Szeretném úgy rendezni a dolgokat, hogy ne bántsam meg annyira, hiszen elég érzékeny természetű. Szeretem őt tényleg, de már nem tudom eldönteni, hogy szerelemmel vagy baráti szeretettel. Anyukám már nem tud nekem segíteni, mivel vele sose volt ilyen. Nem szívesen vagyok vele egy légtérben, néha idegesít, ahogy viselkedik, amikor ír nekem vagy csak hív nem szívesen veszem fel a telefont.

Legjobb válasz: Hány éves vagy??

Hány éves vagy??
Nem hiszem, általában 3 év a vízválsztó egy párkapcsolatban, én ennyi ideje leszek együtt a párommal, sajnos csalódtam benne, nem az akinek megismertem, kissé kiábrándultam belõle, de szerintem a 2, 5 hónap az még nagyon friss egy kapcsolatban, annyi minden történhet még, én is voltam így régebben, de ez csak egy ideig tartott, van ilyen, én azt mondom agy esélyt magatoknak és ha semmiképp nem jó, csak akkor szakítsál, vagy tedd fel a kérdést magadnak:boldog vagyok mellette, amikor átõlel mit érzel, amikor sétáltok jól érzed magad vele, én is feltettem már magamnak ezeket, ezt mindenki maga érzi.Én sem akarnám megbántani a párom, de ittt meg én vagyok az érzékenyebb, õ meggondolatlan és azt hiszi .1 puszival minden le van rendezve, persze.Azt tanácsolnám ne hozd szóba semmiképp a szakítást, inkább szervezzetek v.mi romantikusat, talán akkor kiderül megvan -e még az a bizonyos tûz.Remélem v.mennyire segítettem.
A kérdező hozzászólása: 15 éves vagyok és az a helyzet 'szenvedélyes', hogy már nem érzem egyáltalán azt, hogy jó amikor átölel, vagy ha megfogja a kezem. egyszerûen nem tudom mi ütött belém. Lehet, hogy talán sose voltam belé annyira szerelmes, csak fellángolás volt??

Clostit szedek. Ma veszem be az utolsó (5. ) szemet. Lehetséges, hogy már e miatt érzek balról fájdalmat a hasamban?

Még egy kérdés: a closti szedésével kinek hogyan változott a ciklushossza?????

Legjobb válasz: nekem hosszabb lett 4 nappal

nekem hosszabb lett 4 nappal
Lehet, hogy túl sok tüszõ kezdett érni. Mikor mész uh-ra?
A kérdező hozzászólása: Nem vészesen fáj, csak napközben néha úgy érezgettem. (uh.25.-én, az lesz a 13.napom) Olvastam már olyat, hogy valaki az 5napos kúra után ment uh-ra és már akkor látott a doki (aránylag) nagy tüszõket!
Nekem 35 napos lett a ciklusom.
A kérdező hozzászólása: És elõtte hány napos volt?

13 hetesen hol helyezkedik el a méh? Lehetséges hogy már azt érzem a szeméremdomb fölött? Az alhasam nagyon feszes, és viszket is néha.

Legjobb válasz: Lehet már érezni egy kis keményebb gömböcskét. Ha viszket a bõröd, már most kendd bõven testápolóval, hidratálóval.

Lehet már érezni egy kis keményebb gömböcskét. Ha viszket a bõröd, már most kendd bõven testápolóval, hidratálóval.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!