Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy már érzek (54 db)

8 nap múlva kell megjönnie. Reggelente furcsán érzem magam. Fáj a fejem. Este ég a gyomrom.Sokat eszek, iszok. Lehetséges hogy már érzem? Beképzelem már magamnak?

Február 4-én kéne megjönnie. Az még nagyon messze van.

Legjobb válasz: Szia!Nekem az elsõ napoktól voltak tüneteim,csak eleinte nem tudtam miért!A menstruáció elött egy héttel már sejtettem,hogy azért vagyok így,mert terhes vagyok,tesztet is vettem pár nappal elötte és pozitív lett!Én egyik reggel úgy ébredtem,hogy nincs kedvem kimozdulni sem otthonról,senki ne szóljon hozzám.Nem akartam emberek közt lenni,csak pihenni!Elötte soha nem voltam ilyen,depire sem vagyok hajlamos!Ez tartott 2 hétig!Néhány barátnõmmel beszéltem telefonon,mert személyesen hozzájuk sem volt kedvem,elmondtam nekik,hogy nem tudom mi van velem,de most szabadságoljanak.A páromhoz sem volt kedvem szólni,ami szintén meglepett!Majd jött az émelygés és a hányinger!Ekkor más sejtettem!Szóval lehetséges,hogy az elején megérzed te is!Mindenkinél más tünetek jelentkeznek!Vegyél egy tesztet pár nap múlva!Addig próbáld meg nem nagyon beleélni magad,nehogy csalódás legyen a vége!Hisz ha valaki nagyon szeretne babát,az tud produkálni terhes tüneteket sajnos!

Szia!Nekem az elsõ napoktól voltak tüneteim, csak eleinte nem tudtam miért!A menstruáció elött egy héttel már sejtettem, hogy azért vagyok így, mert terhes vagyok, tesztet is vettem pár nappal elötte és pozitív lett!Én egyik reggel úgy ébredtem, hogy nincs kedvem kimozdulni sem otthonról, senki ne szóljon hozzám.Nem akartam emberek közt lenni, csak pihenni!Elötte soha nem voltam ilyen, depire sem vagyok hajlamos!Ez tartott 2 hétig!Néhány barátnõmmel beszéltem telefonon, mert személyesen hozzájuk sem volt kedvem, elmondtam nekik, hogy nem tudom mi van velem, de most szabadságoljanak.A páromhoz sem volt kedvem szólni, ami szintén meglepett!Majd jött az émelygés és a hányinger!Ekkor más sejtettem!Szóval lehetséges, hogy az elején megérzed te is!Mindenkinél más tünetek jelentkeznek!Vegyél egy tesztet pár nap múlva!Addig próbáld meg nem nagyon beleélni magad, nehogy csalódás legyen a vége!Hisz ha valaki nagyon szeretne babát, az tud produkálni terhes tüneteket sajnos!

Lehetséges, hogy már érzem a babát?

16 hetes vagyok és az elmúlt három napban kora délutáni pihenéskor halvány mozgást érzek a pocim alsó részén.tegnap délután még láttam is bal oldalt egy pici kitüremkedést.mikor megérintettem,még azt is láttam,hogy odébb slisszolt.:)

Legjobb válasz: igen! :-) attól is függ, hányadik babóca, hol tapadt meg, milyen testalkatú vagy:-) én is 15 hetesen éreztem elõször, igaz második gyerkõc:-) boldog babavárást és Kellemes Karácsonyt!!!!! :-)

igen! :-) attól is függ, hányadik babóca, hol tapadt meg, milyen testalkatú vagy:-) én is 15 hetesen éreztem elõször, igaz második gyerkõc:-) boldog babavárást és Kellemes Karácsonyt!!!!! :-)
Biztos Õt érzed :)
A kérdező hozzászólása: Csak fura, elvileg félidõ körül kellene megmozdulnia, nem?
Mar kb 8 hetes kora korultol mozog!Csak meg akkor kicsi hogy erezd!De a 17.hetet szoktak mondani atlagosan, onnantol lehet erezni.:)
én is 16 hetesen éreztem elõször. egyébként tényleg már 8-9 hetesen kalimpálnak a végtagjaikkal :-) tök édes volt a lányom az uh-n, állanódan mozgott. a babádat érzed tuti
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek.kellemes karácsonyt és jó babavárást.
irigyellek, én 16+6hetes vagyok és annyira figyelem mindig hogy hátha érzem de eddig még semmi, lehet azért ismert a hasamon van egy kis plussz?!remélem még idén megérzem én is, boldog ünnepeket!
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy van összefüggés.rajtam még így sincs súlyfelesleg és összességében 3kg-t szedtem fel.bár én annak örülnék, ha több lenne.biztos nálad is hamarosan bejelentkezik, nekem is full mozdulatlannak kell lennem és még annál jobban is figyelnem.:)
Beképzeled! A tüneteket a hcg okozza, ami a beágyazódás után termelõdik. Az meg nem 4 nap alatt történik!
Nem érezheted! Mint ahogy az elõzõ is írja, ezeket a tüneteket a hcg idézi elõ ami kb aktus után 14 nappal kezd el termelõdni! Viszont a hányinger még akkor sem reális, csak az 5.-6. héttõl szokott kezdõdni! Ráadásul ha nem volt abban a 4 napban peteérésed akkor még jobban csökken az esély!
Mikor ment el "apuka"? Azt írta a kérdezõ hogy 4 nap próbálkoztak, azt nem hogy tegnap vagy két hete utazott el a párja)?
Azt írta, hoy 4 NAPJA próbálkoztak. Tehát 4 nappal ezelõtt!:)
A hcg nem 14 nappal kezd el termelõdni, hanem már a megtermékenyülés pillanatában elkezdõdik!! Nem véletlenül terhességi hormon a neve!! Nálam a HCG a terhességeim kezdetén apró viszketéseket okoztak. (megtermékenyülés után 3-4 napra kezdtem el érezni és 1 hét után már majd meg bolondultam, annyira zavart!! Ezt a doki azzal magyarázta, hogy a hormon a bõr alatti idegeket "izgatja", s ez okozza/okozhatja a viszketést. Mivel ez a 26.hét után jellemzõbb inkább, igy az én esetem ritka, de ahány ember, annyi szervezet... A kérdezõnek mondom, hogy szerintem sem biztos, hogy terhes vagy már, mert a hányinger az igenis késõbb jelentkezik, ilyen korán még nem! Persze drukkolok, hogy bejöjjön!! :)

Lehetséges, hogy már érzem a babát?

Csütörtökön leszek 10 hetes terhes és már sz?k majdnem minden nadrágom.Ma reggel is egy sz?k gatyóba ugrottam bele és most kb 5 perce úgy érzem,hogy "lüktet" a pocim.Nagyon fura érzés,nem tudom másképp leírni.Persze gyorsan kigomboltam a nadrágot és még mindíg érzem.Ez a kismanóm lehet?

Legjobb válasz: szia! Ha én nem is mozgást éreztem , de azt igen , mintha valami kaparászná belülrõl a hasam. Oké, oké, ilyenkor még nincs "izomerõ" :) ; de nem tudom , ez engem inkább megnyugtatott. Valószínûleg csak a méhem nõtt, a 10 hét még elég korai mozgások érzékeléséhez...valószínûleg te is a méh "mûködését" észleled. Majd jönnek az "igazi" mozgások is! :) 37 hetes pocakos :)

szia! Ha én nem is mozgást éreztem , de azt igen , mintha valami kaparászná belülrõl a hasam. Oké, oké, ilyenkor még nincs "izomerõ" :) ; de nem tudom , ez engem inkább megnyugtatott. Valószínûleg csak a méhem nõtt, a 10 hét még elég korai mozgások érzékeléséhez...valószínûleg te is a méh "mûködését" észleled. Majd jönnek az "igazi" mozgások is! :) 37 hetes pocakos :)
10 hetesen még szinte tuti, hogy nem érzed. Szerintem lassan kerüld a szûk gatyókat, mert valamit nyom még így kigombolva is! A babát nem nyomhatod össze, mert védi a magzatvíz, de nem jó ha nyomod a hasad. Tudom picit nehéz lemondani a régi alakodról és a régi csini rucikról. Én is szomorúan nézem a szuper gatyóimat, de mindent a célért, vagyis a kisbaba egészségéért! :) Boldog pocakosodást!
10 hetesen teljesen kizárt sajnos! :(
10 hetesen még nagyon kicsi ahhoz, hogy érezd.
Elõzõ vagyok... Látom azt írják sokan, hogy kizárt..Én 10 hetesen éreztem ilyet.Ismerek olyan kismamát aki 12 hetes kortól rendszeresen érezte.Bár lehet, hogy ezt már csak mi beszéljük magunkba?? Üdv.23 hetes Km.
Szia, Biztosan Õt érezted..:-D Elsõre én is ilyet éreztem.Néha még egy kis rezgéssel, mintha vibrálna odabent "valaki".Nagyon furcsa, de kellemes érzés volt.
A kérdező hozzászólása: ja és még annyit, hogy vékony testalkatú vagyok:)
Tudod mi az a lüktetés??A hasi fõér!Ha szûk gatyót húztál, bizony összeszorítotad!kerüld ezeketa szorításokat, mert rosszullétet is okozhat.Ha sokáig ülsz görnyedten, akkor is érezheted a lüktetést, de ha hanyatt fekszel akkor is kitapintható.Sokan erre hiszik azt, hogy érzik a baba szívverését. 20hetes pocis
Mivel a szakkönyvek szerint a 11-12. héten mozdul meg elõször, így nem valószínû. De mivel vékony vagy, hamarabb fogod érezni, mint a többiek.
Kizárt dolog!Én kb 19-héten éreztem 100% addig nem találgattam!10 hetesen kb 1-2 cm...ugy hogy NEM!!!!!!
Én 13 hetesen éreztem elõször a reggeli zuhanyozásnál. Nem voltam biztos benne, hogy Õt érzem, de aznap még 2x jelentkezett, és utána egyre többször, és egyre erõsebben. Pedig még vékony sem voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Mindenkinek boldog babavárást kívánok!:)
Mivel még csak a 9. hét közepén jársz, biztosan nem a baba mozgását érezted. Ekkor még olyan kicsi és a végtagjai olyan fejletlenek, hogy azzal nem tud "beléd rúgni".
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem beszéljük be magunknak, mert ilyet még soha nem éreztem..de ha mégsem õt érzem, akkor sem vagyok elkeseredve!Szerintem a vékony testalkatúak érezhetik ilyen korán.
A kérdező hozzászólása: Remélem is, hogy az érzéseim nem csalnak:) Ha mégis, akkor sem kell már sokat várnom, hogy az igazi "bokszot" beérezzem:)
A kérdező hozzászólása: értem:(...de akkor mi lehet?Úgy megijedtem:(
Hát ez érdekes mert én csak a betöltött 20. héten éreztem, és akkor még elég gyengén.

Ha Én szeretek valakit, de viszonzatlan. és ez miatt kb.3 hónapig nem beszélünk és nem is látjuk egymást elmúlhat amit érzek? Lehetséges hogy már nem szeretem?

Legjobb válasz: Enyhülhet az érzés igen, viszont azt nem mondanám hogy el is múlik. De ezt csak te érezheted. Úgy érzed hogy már nem szereted?

Enyhülhet az érzés igen, viszont azt nem mondanám hogy el is múlik. De ezt csak te érezheted. Úgy érzed hogy már nem szereted?
A kérdező hozzászólása: nem, sosem akarom elfelejteni
várjunk csak. szóval te azt akarodj, hogy ne múljon el az érzés? nem akarod elfelejteni?
Én is 9 hónapig szenvedtem ettõl az érzéstõl, ezalatt voltak idõszakok mikor jobban fellángolt bennem az érzés, de volt, hogy nem is éreztem semmit. És igen, ez az alapján változott, hogy mennyit beszéltünk vagy találkoztunk. Mostanra jutottam el arra a pontra, hogy már valaki más tetszik és nagyon szeretném ha vele összejönne a dolog, ez segít nekem abban is, hogy õt elfelejtsem véglegesen. De persze ez egy döntés is egyben, hogy akarsz-e ettõl szenvedni egy életen keresztül vagy szeretnél helyette egy teljesértékû kapcsolatot valaki mással, aki viszonozza is az érzéseidet. A döntés a tiéd.
bocsi a szenvedés fázisban vagyok, elírtam
1-es vagyok, hát én is a szenvedés fázisban van, de az tényleg igaz ha látom akkor megint elõjön az érzés és erõsebb lesz, aztán ha nem látom valamennyire enyhül, aztán megint megerõsödik, szóval ez ilyen hülye dolog sajnos
A kérdező hozzászólása: Én inkább szenvednék mint hogy elfelejtsem..
nem biztos, hogy nem múlik, nekem kb 3/4 év alatt sem sikerült elfelejteni..az elején igen, azért megint elõjött talán még jobban mint egyébkén !..aztán párszor láttam - hol nem érdekelt- hol megint érdekelt- aztán már megint pár hónapja semmi és mostanában kezd megint elõjönni :DD szóval ezt a fene se tudja! :D olyan dolog ez.. mindenkinél máshogy van, reménykedj, hogy te hamar túl leszel rajta..illetve másik szerelem ugye szokásos jótanács :)
hát nálam több, mint 3 hónapig sem múlt el...és újratalálkozni hihetetlen jó volt!
A kérdező hozzászólása: Én szeretem.. De.. Már nem látom õt mindig mint régen.. Ha látnám akkor megint megerõsödne az érzés?
aranyos :)

Lehetséges, hogy már csak helyezkedik a babám? Nem érzek rugásokat csak h itt ott kinyomja megaát meg fészkelődik.29 hetes vagyok

Legjobb válasz: Szegénynek egyre kisebb a helye,meg aztán néha front miatt belustulnak.Én 28 hetes vagyok és én is inkább nyújtózkodást érzek,olykor meg mintha megrettenne valamitõl.Na meg az elmaradhatatlan állandó csuklása!Nincs semmi baj.Csak most már egyre fájdalmasabb lesz!Kitartást!Boldog babavárást!

Szegénynek egyre kisebb a helye, meg aztán néha front miatt belustulnak.Én 28 hetes vagyok és én is inkább nyújtózkodást érzek, olykor meg mintha megrettenne valamitõl.Na meg az elmaradhatatlan állandó csuklása!Nincs semmi baj.Csak most már egyre fájdalmasabb lesz!Kitartást!Boldog babavárást!
Fog ez változni, most csak a fenekét nyomogja gondolom a gyomrod környékén, de pár hét múlva majd elkezdi rugdosni az oldalad, utánna pedig a fejét kezét fogja mozgatni lent. Nálam legalábbis így volt.

13 hetesen hol helyezkedik el a méh? Lehetséges hogy már azt érzem a szeméremdomb fölött? Az alhasam nagyon feszes, és viszket is néha.

Legjobb válasz: Lehet már érezni egy kis keményebb gömböcskét. Ha viszket a bõröd, már most kendd bõven testápolóval, hidratálóval.

Lehet már érezni egy kis keményebb gömböcskét. Ha viszket a bõröd, már most kendd bõven testápolóval, hidratálóval.

Vasárnap leszek 9 hetes. Lehetseges, hogy már a babuci miatt erzem, hogy nyomja a mehemet a gatyám?

meg nem hiztam semmit,csak sokszor ki kell mär gombolnom a nacit,mert nyom.

Legjobb válasz: Növekszik a méhed! Ilyenkor már én is elég sokszor ültem kigombolt gatyával :)

Növekszik a méhed! Ilyenkor már én is elég sokszor ültem kigombolt gatyával :)
lehet, hogy csak az allandó puffadás miatt, de lehet, hogy már a méhed nõ. nekem is ezidõ körül lett szûk a nadrág, bár nem látszott semmi.
A kérdező hozzászólása: :)

Tanácstalan vagyok! Barátommal 2 és fél hónapja vagyunk együtt, de valamiért úgy érzem nem az igazi már ez a kapcsolat. Most mihez kezdjek? Lehetséges, hogy már most kiábrándultam belőle? !

Szeretném úgy rendezni a dolgokat, hogy ne bántsam meg annyira, hiszen elég érzékeny természetű. Szeretem őt tényleg, de már nem tudom eldönteni, hogy szerelemmel vagy baráti szeretettel. Anyukám már nem tud nekem segíteni, mivel vele sose volt ilyen. Nem szívesen vagyok vele egy légtérben, néha idegesít, ahogy viselkedik, amikor ír nekem vagy csak hív nem szívesen veszem fel a telefont.

Legjobb válasz: Hány éves vagy??

Hány éves vagy??
Nem hiszem, általában 3 év a vízválsztó egy párkapcsolatban, én ennyi ideje leszek együtt a párommal, sajnos csalódtam benne, nem az akinek megismertem, kissé kiábrándultam belõle, de szerintem a 2, 5 hónap az még nagyon friss egy kapcsolatban, annyi minden történhet még, én is voltam így régebben, de ez csak egy ideig tartott, van ilyen, én azt mondom agy esélyt magatoknak és ha semmiképp nem jó, csak akkor szakítsál, vagy tedd fel a kérdést magadnak:boldog vagyok mellette, amikor átõlel mit érzel, amikor sétáltok jól érzed magad vele, én is feltettem már magamnak ezeket, ezt mindenki maga érzi.Én sem akarnám megbántani a párom, de ittt meg én vagyok az érzékenyebb, õ meggondolatlan és azt hiszi .1 puszival minden le van rendezve, persze.Azt tanácsolnám ne hozd szóba semmiképp a szakítást, inkább szervezzetek v.mi romantikusat, talán akkor kiderül megvan -e még az a bizonyos tûz.Remélem v.mennyire segítettem.
A kérdező hozzászólása: 15 éves vagyok és az a helyzet 'szenvedélyes', hogy már nem érzem egyáltalán azt, hogy jó amikor átölel, vagy ha megfogja a kezem. egyszerûen nem tudom mi ütött belém. Lehet, hogy talán sose voltam belé annyira szerelmes, csak fellángolás volt??

Anyukak lehetseges hogy 14hetesen erzem mar a babam mozgasat? Masodik baba. Ti mikor kezdtetek erezni?

tegnap kifejezetten biztos voltam benne h ot erzem.De csak 2x es nagyon kis szarnycsapasokat.Lehetseges?

Legjobb válasz: Persze, hogy lehet. Én az elsõt 13+2 hetesen a másodikat 20 hetesen éreztem meg. (pont fordítva mint szokott) :D

Persze, hogy lehet. Én az elsõt 13+2 hetesen a másodikat 20 hetesen éreztem meg. (pont fordítva mint szokott) :D
Szerintem igen, én 13 hetesen éreztem a másodikat, az elsõt 23 hetesen :)
Én az elsõt 16 hetesen, most a 2. már 13 hetesen éreztem néha...szóval igen..lehetséges:) Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: de joo, koszonom.Azert bennem volt h hatha belmozgas, de az azert mas szokott lenni.Imadom ot.Elso fiamat 18hetesen ereztem meg.
17 hetesen, elsõ baba, nem vagyok vékony.
Elsõt 14 hetesen, másodikat 16 hetesen, harmadiknál 10 hetesen éreztem, hogy mintha pezsegne vagy egy buborék szaladgálna a pocimban. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!