Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy legyen az ember, ha (2 db)

Lehetséges, hogy terhes legyen az ember, ha közben menstruál?

több ismer?sömt?l hallottam, hogy van ilyen, de ennyi er?b?l honnan tudja az ember, hogy tényleg terhes-e?mert nyilván ha megjön, akkor a n? minek vegyen tesztet? mer akkor eszébe se jut.

Legjobb válasz: amúgy nekem eszembe jutott,és vettem tesztet, negatívot jelzett. mennyi rá az esély, hogy tévedett a teszt?

A kérdező hozzászólása: amúgy nekem eszembe jutott, és vettem tesztet, negatívot jelzett. mennyi rá az esély, hogy tévedett a teszt?
A kérdező hozzászólása: fájt a torkom és bevettem egy augmentint, ki is jött. aztán többet nem vettem be, azóta semmi baj. ez is még a teszt elõtt volt.
Milyen gyógyszertõl?
A kérdező hozzászólása: meg egyszer hánytam kicsit, de az szerintem gyógyszertõl volt
A kérdező hozzászólása: nincsenek. csak mintha picit nagyobb léenne a hasam. vagy csak sokat eszem?
Szerintem nem vagy terhes! Egyébként vannak tûneteid vagy valami hasonló?
A kérdező hozzászólása: kb. a 3. mensi lehet. a tesztet 2 hete csináltam
Szerintem várd meg hogy ez most meddig fog tartani és ha vége utána pár nappal tesztelj még egyet!
ja értelek, ha ez már a 2. mensi azóta sztem nem kell félned.
Akkor van nagyobb esélyemha nem pont félidõben van ppeteérésed, és ugye te magad sem tudod mikor van pontosan.Sajnos ilyenkor ugyan kis százalékban, de elõfordulhat. A teszt is tévedhet, érdemes ismételni, ha félsz, vagy megvárni a köv. mensit, hogy egyértelmûbb legyen.
A kérdező hozzászólása: olyan öt napig tartott. most megint megvan, ma jött meg
Az én egyik barátnõm is úgy lett terhes hogy megvolt neki...Hát hogy mennyi az esélye hogy tévedett az attól függ ...Hogy meddig tartott az utolsó mensesed és ha terhes vagy mióta...?!
Szerintem nem vagy terhes. Most én is ebben a cipõben járok, volt egy kis bakim másfél hónapja a fogamzásgátlómmal, tovább szedtem ugyan, az elsõ vérzésem késett egy egy napot (sose szokott késni) a második úgy jött ahogy szokott, de max. 3 napig ha tartottak. Ráadásul rendszeresen feszül a mellem is. Nem hinném, hogy én az lehetek, de ma sztem veszek egy tesztet, mert biztos ami biztos.

Lehetséges, hogy két embernek ugyan az legyen a karmája? Vagy legalábbis kísértetiesen hasonló? Ha igen ez mit jelenthet?

Legjobb válasz: Nem. De ezt nem tudja senki mérni. :) Hasonló dolgok történnek emberekkel több ezer éve, mert unalmas, egyhangú a világ.

Nem. De ezt nem tudja senki mérni. :) Hasonló dolgok történnek emberekkel több ezer éve, mert unalmas, egyhangú a világ.
Mi is a karma? A lélek nevelõdése az egymás utáni életekben, tehát a reinkarnáció eleve feltételezett. A reinkarnáció elmélete szerint viszont a fizikai test halálakor feledés van. Nagyon kicsi a valószinüsége, hogy két (pláne több) ember elõzõ életében ugyanazokat a hibákat és jól cselekvéseket kövesse el, ezek szerint két ember karmája nem lehet azonos. A karmában az elõzõ élet(ek) gondolatainak következménye is benne van, így az azonos karma kizárható. . Ezért csalók a magukat "karma-látók"-nak nevezõk, hiszen ahhoz ismerniük kéne elõzõ életem tetteit, gondolatait is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!