Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy legyen az (123 db)

Lehetséges, hogy valaki az miatt nem élvezi a szexet, mert nem hangolodik rá és még rá is görcsöl, hogy a párjának jo legyen?

Legjobb válasz: Persze, nagyon is lehet... Ha nem hangolódsz rá és nem izgulsz fel rendesen, szinte lehetetlen, hopgy élvezd... Kérd meg a párod, hogy legyen hosszabb az elõjáték, izgasson fel. Ingereljen sokáig azzal, hogy simogat, csókolgat a combodon, és a puncid környékén de oda nem nyúl. Utána már te fogsz rá vágyni, hogy érintse emg végre. Ettõl bizttosan egyszerûbb lesz rá hangolódni.

Persze, nagyon is lehet... Ha nem hangolódsz rá és nem izgulsz fel rendesen, szinte lehetetlen, hopgy élvezd... Kérd meg a párod, hogy legyen hosszabb az elõjáték, izgasson fel. Ingereljen sokáig azzal, hogy simogat, csókolgat a combodon, és a puncid környékén de oda nem nyúl. Utána már te fogsz rá vágyni, hogy érintse emg végre. Ettõl bizttosan egyszerûbb lesz rá hangolódni.
lehet hát, csak nem tudom hogy minek kell görcsölni!
Nagyon is. Várjatok az aktussal addig, amíg kellõképpen fel nem izgultok mindketten.
Perelhetsz nyugodtan. De szerintem ha nem vagy te is egy multicég feje sok értelme nem lesz.
Nem perelheted õket, mivel némi eltérések lehetnek és ez eddig is így volt.
Én nem vagyok ezzel tisztában teljesen, de az biztos, hogy ha be is pereled õket, elveszíted, és akkor fizetheted a perköltséget, amibõl sok-sok sajtburger kitellik! még a 380 ft-osból is. 380 HUF amúgy tényleg nagyon pofátlan ár azért a fonnyadt zsemléért. Sokkal jobban megéri Siófokon valami parti kajáldába beülni, hekket enni, vagy valami pörköltet, stb. Laktató, a gyorskajánál egészségesebb és kifizetõdõbb.
Az ajánlat az akcióban résztvevõ éttermekben érvényes. Ott van plakáton, honlapon istennyilán is. Nyilván a siófoki nem vesz részt az akcióban. Egyébként sem hiszem, hogy perelni kéne, inkább fogyasztóvédelemhez fordulni, de nincs miért, nem úgy hirdették meg, hogy minden mekiben, hanem az akcióban résztvevõ mekikben. Ennyi.
"A középkor néhány új étellel ajándékozta meg az emberiséget. Ekkor találják és tálalják fel a pörköltet, melyhez Drake Ferenc Amerikából behozza a krumplit, de késõn, mert idõközben a pörkölt odaég: ezért bepanaszolják, a pört és a pörköltet elveszti, és fizeti a pörköltséget." Az apró betûs részt is el kell olvasni. Mindig, mindenhol. Ha téged zavar, hogy 380 az a hamburgernek nemigen nevezhetõ kis szendó, akkor ne vedd meg (én személy szerint 250-ért sem veszem meg, mert 350-ért meg kétszer akkorát kapok egy másik büfében).
Az a vicces, hogy egyes bevásárlóközpontok árai is eltérnek területenként, és igen is kihasználják, hogy pl. a Balcsi közelében vannak. Elméletileg nem szabályos, de ugyanakkor mindig vannak jogszabályi kiskapuk, bármire foghatják. Perelni nem érdemes õket, olyan ügyvédi gárdájuk van, hogy 2 perc alatt "letepernek".
a siófoki meki mindig is az ország legdrgábbja volt csak azokat adja akciós áron amire országos akció van én siófoki vagyok és épp azon nevettünk valamelyik nap, hogy megveszünk 3an 3 teljes menüt, akkor olcsóbb elmenni a fehérvári mekikbe, mert annyival olcsobbak, hogy böven kijön a benzin én a tölcsöres mcfrizen voltam totál kiakadva, ami fehérváron 100 Ft, itt meg 350 ...
masnapossagra inkabb usznal egyet mint sajtburgert vadasznal...:DDDD
Úristen, ennyibe kerül a sajtburger és 10x duplán adja el?... ez ledöbbentett. Nos, mi voltun nyaralni, tavaly balaton mellett, és ott az étteremben -egyszerû, hangulatos, de finom kajákat ettünk- fõleg németek jöttek, de nem hiszem, hogy hasonlóság lenne egy mekis és egy "éttermi" hamburger között. Igaz 300-350 Ft volt, de nem 1-2 kósza saláta és egy fonnyadt uborka szelet. Hanem rendesen megpakolva, frissen, ropogósan jó nagy szendvicsbe adták.
A kérdező hozzászólása: Ja és azt olvastam anno egy könyben, hogy a Mekinek 24 Ft-jába kerül egy sajtburger mindennel együtt, ergo ha 250-ért adja adja az is gyenge 1000%-os haszonkulcs. Na ha 380, akkor 1500%.Valami komment ehhez?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a fent felsorolt érvek teljesen igazak. Csak az ember vasárnap hajnalban 4:53 perckor 6, 5 deci tiszta szesz után, be akar kajálni 4 sajtburgert meg egy colát hogy rendbe tegye a a leharcolt szervezetet és kiadnak egy 2000-es számlát.Azt hittem halucinálok a piától
Egy Nike póló sincs 1dollár, anyagköltséggel, a kínai munkás arányolt bérével együtt. Ahhoz képest, manapság 5000 forint alatt ritkán lehet megvenni...

Lehetséges, hogy Mo az EU-nak csak azért kell, hogy legyen aki felvegye a hitelt?

Mert az nyílvánvaló, hogy ha nem forog a pénz a bankokon keresztül, akkor megint jön a válság. Nameg az is, hogy így szegényítik az államokat is, ezáltal ?k gazdagodnak. Azonban ha csak az er?s gazdasággal rendelkez? államok vannak benne az únióban, nem lesz annyi hitel felvevés. Ezért lepukkantabb államokat is bevettek, mint Mo, Románia, Bulgária.

Legjobb válasz: Magyarország (Mo.) nem volt lepukkadt. Csehországgal karöltve az akkor (2004.) felvett országok eminensei voltunk.

Magyarország (Mo.) nem volt lepukkadt. Csehországgal karöltve az akkor (2004.) felvett országok eminensei voltunk.
Legközelebb ne hasonlíts minket ilyen szégyen-országokhoz, mint Románia és Bulgária. Hozzáteszem a románokat még a schengeni övezetbe sem engedték be. Egyébként lehetséges. Hitel + a senkinek nem kellõ áruiknak piacot találtak.
A kérdező hozzászólása: Régen tényleg felháborító volt a románokkal egy lapon emlegetni Mo-t, de ha így halad az ország lehet, hogy a románok fognak megharagudni ezért. Szerintetek van arra esély, hogy visszafizesse az ország az összes adóságot és ne vegyen fel több hitelt? Ha így folytatódik az egész ország tönkre megy.
ezzel az a gond h bár most meg lett hírdetve h csökkentjük az államadósságot de... ennek ellenére még most is több hitelt veszünk fel mint amennyit visszafizetünk. pl ez volt 2011-ben is. nem mer egy párt sem olyan költségvetést elfogadtatni amivel valóban pluszban lenne a vége és lenne mibõl visszafizetni a pénzeket. Tegyük hozzá én a pártok helyében alkotmányban rögzíteném hogy a GDP mekkora százalékát lehetne kamatköltségekre fizetni...
Szerintem 200-300 év alatt visszafizethetõ az összes tartozásunk.
Egyébként a rendszerváltásnál felajánlották, hogy elengedik az összes tartozásunkat, de mi a visszafizetés politikáját hirdettük meg. Jó buli volt... a mai napig tart a parti...
Utolsó! Nem ajánlottak fel semmit. Azt a környezõ államoknak ajánlották fel más államok, pl. Romániának. De mi nem más államoknak tartoztunk, hanem az IMF-nek már akkor is, mert Megyó papa tõlük kért pénzt a 80-as években, hogy ne legyen államcsõd, mint pl. ami a románoknál volt. Ja, hát államcsõd nem is volt, de az IMF nem enged el semmi tartozást.

Lehetséges az hogy valaha láthatatlan legyen az ember?

Vagyis hogy van e ilyen irányú kisérlet mint ahogy eggyik másik fantasztikus filmben látható?

Legjobb válasz: definicíó kérdése. Ha az mondod az a láthatatlanság, hogy a fény akadálymentesen, bármifajta behatás nélkül áthalad rajtad, akkor nem. (illetve elvileg igen, de akkor nem csak a fény, hanem minden más is, azaz megszünsz a világ számára létezni minden értelemben, ami nem túl praktikus) Ha azt mondod, hogy az a láthatatlanság, hogy a fény eltérül az egyik oldalon "megkerül" és folytatja az útját a túloldalon, akkor elvileg lehetséges, de nem túl praktikus, mert vagy kell egy ablak amin te kilátsz, de ott látnak tédeg is, vagy nem látsz semmit. Elvileg lehetõség az is, hogy kvantumterepotást használnak, ami azt jelenti, hogy egy adott részecske kvantumállapotát egy egy másik, térben máshol elhelyezkedõ részecskére másolják, ezzel mintegy létrehozzák az adott részecske másolatát. Ezzel elvileg lehetséges a bejövõ fényt lemásolni a túloldalra, azaz látszólag (pontosabban nem látszóan) átugrik az emberen. Aztán lehet láthatatlanság az is, ha látok valamit, de nem ismerem fel nem csak azt, hogy mi az, de azt sem, hogy egyáltalán van ott valami. Ez az álcázás tárgykörbe tartozik. Szóval elvileg lehetséges, gyakorlatilag jelenleg nem, vagy csak részben. (pl. a lopakodó technológia is részben láthatatlanság, de csak bizonyos sugárzási tartományokban)

definicíó kérdése. Ha az mondod az a láthatatlanság, hogy a fény akadálymentesen, bármifajta behatás nélkül áthalad rajtad, akkor nem. (illetve elvileg igen, de akkor nem csak a fény, hanem minden más is, azaz megszünsz a világ számára létezni minden értelemben, ami nem túl praktikus) Ha azt mondod, hogy az a láthatatlanság, hogy a fény eltérül az egyik oldalon "megkerül" és folytatja az útját a túloldalon, akkor elvileg lehetséges, de nem túl praktikus, mert vagy kell egy ablak amin te kilátsz, de ott látnak tédeg is, vagy nem látsz semmit. Elvileg lehetõség az is, hogy kvantumterepotást használnak, ami azt jelenti, hogy egy adott részecske kvantumállapotát egy egy másik, térben máshol elhelyezkedõ részecskére másolják, ezzel mintegy létrehozzák az adott részecske másolatát. Ezzel elvileg lehetséges a bejövõ fényt lemásolni a túloldalra, azaz látszólag (pontosabban nem látszóan) átugrik az emberen. Aztán lehet láthatatlanság az is, ha látok valamit, de nem ismerem fel nem csak azt, hogy mi az, de azt sem, hogy egyáltalán van ott valami. Ez az álcázás tárgykörbe tartozik. Szóval elvileg lehetséges, gyakorlatilag jelenleg nem, vagy csak részben. (pl. a lopakodó technológia is részben láthatatlanság, de csak bizonyos sugárzási tartományokban)
Hõkamerák és lézer sugár elöl lehetséges a láthatatlanság sõt még a mikrohullám elöl is.Csinálsz egy alufólia ruhát.Az nem visszaveri hanem eltéríti a lézert és így nem vesz észre.Havernál kipróbáltuk nem riasztott be a lézer riasztója.Sõt még a hõkamerája se észlelt egy ideig
Most ha olyanra gondolsz, mint egy sci-fiben lévõ történés, olyan "nincs". Viszont arra van elméleti (és talán gyakorlati) lehetõség, hogy ne látszódjék az ember, hiszen megfelelõ optikai eszközökkel (lencsék, tükrök) megvalósítható ez. Persze ez nem olyan egyszerû, mint a filmben, hogy megissza a gumibogyószörpöt és már ugrál is. Inkább úgy mondom, hogy azt a hatást lehet elérni, mintha láthatatlan lenn. Nem pedig azt, hogy láthatatlan.
Ha en lathatatlan lennek meglesnem a csajokat ahh de jo lenne.
Ha az ember fénytanilag láthatatlan lenne, vagyis a testének törésmutatója megegyezne a levegõével, akkor meg is vakulna, mert a szemlencse nem képezné le többé a világot, hiszen annak a mûködése azon alapul, hogy a különbözõ törésmutatójú anyagokba történõ belépéskor a fény megtörik.
Igen, lehetséges - de mindig meg kell mondani, hogy milyen anyagban? És milyen fénnyel? Vízben már sok, csaknem láthatatlan lény létezik (pl. néhány hal, fiatal korában). Az ember is eléggé nehezen lenne látható vízben, ha a bõre átlátszó lenne. Újszülötteknél, mielõtt lerakódna a zsír, elõfordul ilyen. Még a piros vér lehet zavaró... ...azt azért ne felejtsd, hogy akkor te sem látnál! Vagy legalábbis a szemed látszana, ami azért eléggé horrorisztikus (bár gyakorló Quake játékosok már megszokhatták). A msik lehetõség, amirõl már szó volt, az a fény lemásolása (kamera + vetítõ). Itt pedig az irány és a feldolgozási kapacitás számít... Van még egy lehetõség: a fény eltérítése (hogy megkerüljön téged). Ez még igencsak kísérleti stádiumban van - és mellékesen: itt sem látnál semmit.
Még nagyon régen olvastam az RTL teletexten hogy igen, mégpedig egy olyan anyag által amely nem veri vissza a fényt hanem elnyeli vagy valami ilyesmi! Pontosan nem emlékszem, de nem hiszem hogy összejött volna ez a dolog, azóta nem hallottam róla!
a kedves elöttem szóló keveri a szezont a fazonnal. A tesnélküli, vagy ha úgy tetszik lélekutazás, még ha megtámogatod telekinézissel is, hogy materiláis szinten is befolyásolni tudd a környezeted, az nem láthatatlanság. A fizikai testel nem rendelkezõ lények meg nem láthatatlanok, hanem egyszerûen nem rendelkeznek fizikai testtel. Ha már ledorongolsz valakit, akkor lagalább a fogalmak jelentésével legyél már tisztában.
lehetséges, aki a spiritualitásban jártas ismeri ezt a fogalmat, az elõzõ válaszolókat nem minõsiteném, mert a materialista gondolkodásmódjukat nézve azt hiszik amit látnak... és nem hogy lehetséges, hanem létezik! az ember láthatatlansága, a fizikai testét leszámitva utazó lény.. testkilépéssel, amit magasan képzett spirituális emberek használják egyéb célokra.. egyéb halandónak nem adatik meg ez a képesség, kivéve olyan esetek mikor halálközeli élmény stb... ha pedig kiváncsi vagy rá, rengeteg olyan lény vesz jelenleg is körül aminek nincs alakja azaz láthatatlan, ezeket úgymondják a 3.szemmel láthatóvá lehet tenni, de ezt is képzett embereknek ajánlák, de ezt is egy szemmel megtanulni, mert a végén nem tudják megkülönböztetni a valóságtól...
Nem lesnéd meg õket, mert a fizika törvényei szerint ha te magad láthatatlan vagy, nem látsz semmit.

Lehetséges hogy akik szakítottak, azok utána egyszer barátok legyenek vagy csak jó legyen a kapcsolatuk?

2 és fél év után szakítottunk a párommal, közösen megdumáltunk mindent, nem haragba váltunk el, stb. Megbeszéltük,h kapcsolatban maradunk, mármint tudni fogunk a másikról, dumálunk majd, stb.És ha lesz más akkor se lesz ebb?l balhé. a barátom direkt kijelentette hogy nyugodtan pasizzak, örülne neki ha nem lennék egyedül,vigyázna rám valaki. nemsokára erre össze is jöttem valakivel, neki külön elmondtam,úgy adta el?,hogy örül neki, stb. azóta egyszer ilyen, egyszer olyan. egyszer elküld a francba, mindennek elmond, hogy miattam szakítottunk, én voltam a hibás, stb, utána pedig odajön bocsánatot kér. nem értem. miért kérte hogy legyünk jóba? én jóba akarok vele lenni, érdekel hogy mi van vele, nem sikerült még elfelejtenem, és szerintem jobb ha dumálunk, de nem merek beszélni vele,mert egyszer ilyen, utána olyan.

Legjobb válasz: Persze hogy lehetséges, egy lány ismerõsöm 4 év után szakított a párjával és azóta is nagyon jól megvannak mint barátok néha még ott is alszik náluk :)

Persze hogy lehetséges, egy lány ismerõsöm 4 év után szakított a párjával és azóta is nagyon jól megvannak mint barátok néha még ott is alszik náluk :)
Én nem vagyok jóban vele néha sikerül pár szót normálisan váltanunk de nem (mondjuk nálunk õ volt az aki miatt összevesztünk, de mi is megbeszéltük a szakítást). Lehet valaki jóban az exével de ha neked már van valakid neki meg nincs az szúrja a szemét.
Az én elméletem: Szerelem után nincs barátság! Egyik exemnek se lennék haverja szakítás után.
Én sosem barátkoznék exbarátnõvel...minek? Mostani Exbarátnõm akar velem folyamatosan jópofizni a neten miután megbocsájtottam neki azt amit velem mûvelt...1-2 havonta jelentkezik, beszélünk pár szót, meghallgatom hogy mennyire boldog és ennyi...bár igazából teljesen hidegen hagy, hogy mi van vele, magamról sosem mesélek semmit neki, ha nem jelentkezne többé akkor sem vágnám fel az ereimet bánatomban.

Tegnap voltam uh-on, és mondta az orvos, hogy már kéne lennie embriónak 7hetesen, a szikhólyag nő a petezsák is, és 4nap múlva kell menni, hogy legyen benne embrió. Lehetséges hogy addig ott lesz? At is mondta hogy a vártnál kisebb.

Legjobb válasz: Lehetséges,hogy ott lesz.Az utolsó mensi elsõ napjától számolják a 7 hetet.Ha késõbb volt peteérésed,mint középidõ,akkor lehet kisebb.Én is így voltam,mindig 1 héttel kisebb volt a babám,és késõbb is született 1 héttel a kiírt idõponttól.:)

Lehetséges, hogy ott lesz.Az utolsó mensi elsõ napjától számolják a 7 hetet.Ha késõbb volt peteérésed, mint középidõ, akkor lehet kisebb.Én is így voltam, mindig 1 héttel kisebb volt a babám, és késõbb is született 1 héttel a kiírt idõponttól.:)
Lehet, hogy késõbb fogant! Szerintem ne izgulj!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm, kicsit megnyugodtam, de igazából majd holnap tudok csak, mert akkor kell mennem uh-ra. szorítsatok:)

Lehetséges az, hogy valakinek az anyja/apja legyen a tanára valamilyen órán?

Legjobb válasz: Persze, simán lehetséges, nekem általánosban és gimiben is volt ilyen osztálytársam. Kisebb falusi iskolákban nem is lehet kikerülni. Más kérdés, hogy nem feltétlenül egészséges, én tanár vagyok, de biztos nem tanítanám a saját gyerekemet, ha csak nem lennék valami miatt rákényszerítve.

Persze, simán lehetséges, nekem általánosban és gimiben is volt ilyen osztálytársam. Kisebb falusi iskolákban nem is lehet kikerülni. Más kérdés, hogy nem feltétlenül egészséges, én tanár vagyok, de biztos nem tanítanám a saját gyerekemet, ha csak nem lennék valami miatt rákényszerítve.
Az osztálytársam anyukája is és az apukája is tanár.Sok óránk van velük szinte folyton csak õk jönnek be órára.
Lehetséges.De szerintem többnyire kikerülik.Épeszû ember biztos.Én anyukám is tanár, de nem fog tanítani, én se akarom, õ se.Ez az értelmes felfogás.Egy másik tanár-ismerõsöm viszont másképp gondolja.
Minden akadály nélkül. Egyedül érettséginél jelenthet gondot mivel saját gyerekét nem igazán vizsgáztathatja. Ha ez középiskolában alakul így akkor: Egyszerûen õ nem a saját tanárjánál érettségizik közép szinten sem
21:19 Te életed ez miben befolyásolta?-.- Te a saját tudásod alapján kaptad a jegyet, akkor miért kell mással foglalkozni? Anno gimnáziumban osztályfõnököm tuti rühellt volna, a te életedre semmilyen hatással nincs, hogy az a diák milyen jegyet kapott.
általánosban elõfordult, érdekes mód a s.ggh.lye fiacskája mindig 5-t írt matekból...
Nálunk általános iskola felsõ tagozatában fordult elõ, hogy a magyar tanárunk nyugdíjba ment és 2 évre új tanárt kaptunk. Ilyenkor persze számtalan dolgot kell figyelembe venni, hogy melyik tanárnak fér bele leginkább az, hogy átvegyen. Az egyik osztálytársamnak az anyukája magyar tanár abban az iskolában, de a vezetõség direkt nem õt kérte fel, hogy vegye át a nyugdíjba vonulú tanár osztályait.
azért mert mindenki mást is pofára osztályzott...

Az lehetséges, hogy valaki egy erős, izmos alkatról lefogyjon és sovány legyen vagy egész életében erősebb alkata lesz?

err?l:

Legjobb válasz: Lehetséges, de hol van a képz az izmosról és a soványról?

Lehetséges, de hol van a képz az izmosról és a soványról?
erõs izmpos alkatról miért kéne soványra fogyni?
Szálkásodni tudsz, kõkemény munkával és önmegtartóztatással. "Bazisok" fehérje, minimál szénhidrát.
Igen, mivel én is ilyen vagyok, voltam.
A kérdező hozzászólása: milyen diétával sikerült?
nincs "milyen diéta" szálkásító étrend van fogyáshoz..

Lehetséges az, hogy valakinek az, hogy valakinek az első szerelme legyen a férje/felesége?

(vagy, hogy az els? szerelemnek vége lesz, de évek múlva megint találkoznak és újra összejönnek, vagy barátok maradnak szakítás után és évek múlva megint fellángol a szerelem, esetleg esküv? is lesz? )

Legjobb válasz: A mai világban minden lehetséges. Ritka az ilyen, de tudok róla, hogy van.

A mai világban minden lehetséges. Ritka az ilyen, de tudok róla, hogy van.
Persze, de régebben szerintem gyakoribb volt. Példának itt vannak a szüleim. :)
Ha már példálozunk, akkor itt vagyunk mi a párommal:) Szerelem volt elsõ látásra. 12 éve vagyunk együtt, most már jegyesek és babát tervezünk. Már nem biztos, hogy összeházasodunk, mert ennyi idõ után már nem érezzük, hogy kellene az a papír. De majd meglátjuk:) 25/N
Az én szüleim (apám 55, anyám 54) pont ilyen pár. Középiskola elsõ szerelem, elsõ barát, barátnõ és már van egy 32 éves fiúk (én) meg egy 26 éves lányuk.

Lehetséges, hogy az aktus után 16 nappal már fájjon a mellem, meg legyen duzzadva? Mintha már mirigyeket is lehetne érezni, és menstruációs görcshöz hasonló görcseim vannak. Az aktuskor volt pont a peteérésem! Lehetséges hogy ezek a terhesség jelei?

Terhességi tesztet ilyenkor már érdemes végezni? valaki azt mondja igen,valaki azt,hogy nem...

Legjobb válasz: szerintem igen!nekem ilyenkor már kimutatta de mondjuk ez mindenkinél más!szorítok neked!

szerintem igen!nekem ilyenkor már kimutatta de mondjuk ez mindenkinél más!szorítok neked!
Már bátran csinálhatsz tesztet. Az ún. 3 napos tesztek a beágyazódást követõ harmadik napon már kimutatják a vizeletben lévõ hcg-hormont, azaz az aktus után 10-12 nappal elvégezhetõk (mivel a beágyazódás általában egy hét). Nekem is fájdogált már a mellem ennyi idõsen. Drukkolok! :)
Szia. Én még várnék 1-2 napot, mert mint írtam máshova is, feleslegesen nem dobálnám az ezer forintjaimat tesztekre, inkább vennék rajta valamit a babának, vagy meglepném a leendõ KIspapát valami babás aprósággal.De a Te döntésed.Írd meg mi lett az eredmény.Szorítok.Lizy

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!