Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy hetesen még csak (11 db)

Lehetséges, hogy 5 hetesen még csak a petezsák látható?

Legjobb válasz: Persze,nekem is csak a petezsák látszodott,de az is pici volt,majd csak 7 hetesen látszik a baba.

Persze, nekem is csak a petezsák látszodott, de az is pici volt, majd csak 7 hetesen látszik a baba.
A kérdező hozzászólása: Mert ma voltam uh-on, kb. 5 hetes lehetek, és nagyon megijedtem, mert 1, 5 éve már volt ilyen, hogy a petezsáknál nem fejlõdött tovább. Köszönöm megnyugtató válaszod!
Nem az lehetséges, hanem az lehetetlen, hogy más is látszon az 5. héten!Várj még 2-3 hetet!
Pontosan! Nem is látszódhat több mint a petezsák, de viszont 7 hetesen van akinél hallani már a szívhangot is! 25 hetes kismama
A barátnõmnél is 5 hetesen még csak a petezsákot látták. Nálam 7-8 hetesen már rendesen vert a szíve a kis drágámnak! :) No meg persze a barátnõm babájának is ver a szíve azóta! :) 34 hetes kismama

Lehetséges, hogy az 5 hetes kislányomnak még csak most induljon igazából a hasfájása?

A Gripe watert?l lehet, hogy jobban görcsöl a hasa? Van valakinek ilyen tapasztalata?

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy most kezdõdik! Elsõ lányomnál 6 hetesen kezdõdött. Azt hittük, hogy mi szerencsésen megúsztuk, de aztán egyik napról a másikra 6 hétig tartó kólika jött elõ... Nálunk a Gripe Water sem segített, sem a teák. Én tornáztattam, de szerintem semmi nem volt jó igazából, türelmesen ki kellett várnunk a 6 hetet. Utána mintha elvágták volna, megszûnt, de gyötrelmes hetek voltak, sajnos...

Lehetséges, hogy most kezdõdik! Elsõ lányomnál 6 hetesen kezdõdött. Azt hittük, hogy mi szerencsésen megúsztuk, de aztán egyik napról a másikra 6 hétig tartó kólika jött elõ... Nálunk a Gripe Water sem segített, sem a teák. Én tornáztattam, de szerintem semmi nem volt jó igazából, türelmesen ki kellett várnunk a 6 hetet. Utána mintha elvágták volna, megszûnt, de gyötrelmes hetek voltak, sajnos...
Nekünk rengeteget segített az Espumisam csepp!!! Minden szopi elõtt, ha jól emlékszem, és annyit, amennyit írnak! Talán 20csepp!? Régen volt...hál istennek! Nem olcsó, de jó és gyógynövény! És sok-sok torna! Melegítsd, simogasd! Én rengeteget hordoztam ilyenkor itthon is! Nem kendõben hanem hordozózsákban! Ettõl megnyugodott mindig és szépen elaludt! :-)
Nálunk is 6 hetesen kezdõdött(állítólag a legtöbb babánál4-6 hetesen jön elõ). Semmi nem segített, se az infakol, se az espumisan, aztán a gripe water-tõl mintha elfújták volna!Soha többet nem szenvedtünk!
nekünk azt mondta a védönö hogy igen . mi tápszert cseréltünk és egy hét mulva jó is lettt.

Lehetséges, hogy már csak helyezkedik a babám? Nem érzek rugásokat csak h itt ott kinyomja megaát meg fészkelődik.29 hetes vagyok

Legjobb válasz: Szegénynek egyre kisebb a helye,meg aztán néha front miatt belustulnak.Én 28 hetes vagyok és én is inkább nyújtózkodást érzek,olykor meg mintha megrettenne valamitõl.Na meg az elmaradhatatlan állandó csuklása!Nincs semmi baj.Csak most már egyre fájdalmasabb lesz!Kitartást!Boldog babavárást!

Szegénynek egyre kisebb a helye, meg aztán néha front miatt belustulnak.Én 28 hetes vagyok és én is inkább nyújtózkodást érzek, olykor meg mintha megrettenne valamitõl.Na meg az elmaradhatatlan állandó csuklása!Nincs semmi baj.Csak most már egyre fájdalmasabb lesz!Kitartást!Boldog babavárást!
Fog ez változni, most csak a fenekét nyomogja gondolom a gyomrod környékén, de pár hét múlva majd elkezdi rugdosni az oldalad, utánna pedig a fejét kezét fogja mozgatni lent. Nálam legalábbis így volt.

1, 5 hét múlva megyek a 19 hetes uh-ra. Már lehetséges, hogy kiderüljön a baba neme? Mikor fogom érezni a babát? Még csak pukkanásokat érzek meg csikit. Köszi!

Legjobb válasz: Hát ha már érzed a csikit, akkor már érzed a babád! :) És bizony ez szépen egyre erõsebb és biztosabb lesz! Én 17 hetesen éreztem elõször, a 18. héttõl pedig folyamatosan és egyre erõsebben! És persze, meg tudják mondani már ilyenkor, hogy mi lesz, de a babádnak is akarni kell! Ha szégyenlõs, akkor pech! Nekünk a 28. hétig takarta magát. Bár a 19. héten azt mondta a doki, mintha fiút látna, de nem biztos. Így nem éltük magunk bele. De aztán már a 28. héten tuti lett. Láttuk a kis kukiját! :) Minden jót! 32 hetes kismami

Hát ha már érzed a csikit, akkor már érzed a babád! :) És bizony ez szépen egyre erõsebb és biztosabb lesz! Én 17 hetesen éreztem elõször, a 18. héttõl pedig folyamatosan és egyre erõsebben! És persze, meg tudják mondani már ilyenkor, hogy mi lesz, de a babádnak is akarni kell! Ha szégyenlõs, akkor pech! Nekünk a 28. hétig takarta magát. Bár a 19. héten azt mondta a doki, mintha fiút látna, de nem biztos. Így nem éltük magunk bele. De aztán már a 28. héten tuti lett. Láttuk a kis kukiját! :) Minden jót! 32 hetes kismami
Igen, ilyenkor már látható. Különösen a fiú:) Nekem 17 hetes ultrahangon mutatta a doki, én is jól láttam!
Nálunk a 18. héten látszott a neme. 1-2 hét mulva már tutira erösen fogod érezni, legalábbis nálam igy volt, 19 hetesen már kaptam a rugásokat :)
Én most 18 hetes vagyok holnap megyek uh-ra. Remélem kiderül, hogy mi lesz az én kis drágám. Már érzem a mozgását nagyon jó érzés. :)
Szia! A babát érzed bizony, ugye fantasztikus érzés? Sajnos nálunk csak a 31. héten derült ki a neme, mert elõtte farfekvéses volt, üldögélt, és még a köldökzsinórt is odapakolta, nehogy meglássuk. Ilyenek a kiscsajok... Remélem, Nálad jól látszik majd! Boldog babavárást!
Szia! Nekem a 13 hetesen mondta a doki, hogy valószínû fiú, a 18 hetesen pedig meg is mutata a bizonyítékokat! :) A babát pedig már most is érzed, nekem is olyían mintha kis buborékok pukkannának el, nagyon jó érzés! :) 19 hetes km
Szia! Én 17+4 naposan voltam és már látszott a kukaca :) És gratulálok, hogy már érzed a babád ;) Sok boldogságot 18+3 hetes kismami
Szia!Igen nagy esély van arra, hogy megmondják a babád nemét ha Õ is úgy akarja :-) Igyál elõtte colát vagy egyél csokit UH elõtt kb 30 perccel, és hátha fog mozgolódni.Nekem bevált.A kis pukkanások már a babád, rúgásokat és 21 hetes korom körül tapasztaltam, de kicsit duci vagyok.Hamarosan Te is érezheted.Minden jót kívánok nektek.Boldog babavárását. 22 hetes
Szia! Nekem pont a 19 hetes uh-n mondtak meg h lany a pocaklako:) Jo babavarast!udv:28 heteske

Lehetséges hogy megbetegedés előtt kb egy héttel estem teherbe? Az uh is azt bizonyítja, mivel csak a petezsák látszott még (9x4mm). így tehát kb 4 hetes terhes lehetek.

Legjobb válasz: Szia, én is múlthéten voltam uh-n, azt hittem, legalábbis az utolsó mensimtõl számolva, hogy 8-9 hetes vagyok, aztán a doki mondta, hogy vagy nagyon elvan számolva vagy kezd felszívódni, azaz elhalni. Petezsákot, és egy 14 mm-es szikhólyagot látott, tehát 6 hetes voltam kb uh szerint. nem megijeszteni akarlak...?)

Szia, én is múlthéten voltam uh-n, azt hittem, legalábbis az utolsó mensimtõl számolva, hogy 8-9 hetes vagyok, aztán a doki mondta, hogy vagy nagyon elvan számolva vagy kezd felszívódni, azaz elhalni. Petezsákot, és egy 14 mm-es szikhólyagot látott, tehát 6 hetes voltam kb uh szerint. nem megijeszteni akarlak...?)
A kérdező hozzászólása: de mi elõtte nem voltunk együtt.tehát más lehetõség nem áll fenn.
Ha csak akkor voltatok együtt akkor ez teljesen normális! Így nincs is min aggódni:)

Lehetséges az, hogy két különbőző orvosnál az egyik két babát lát 7-8 hetes terhesen a másik meg azt mondja, hogy nem fejlődik a magzat és csak lehetséges, hogy egy van. és az ikrejet hamarabb látták egy héttel?

Legjobb válasz: Szia! Nem akarlak elkeseriteni de van ilyen. Nálam is az egyik héten minden rendben volt, két hét múlva meg nem fejlõdött a baba. Próbálj megnyugodni, gondolom visszarendeltek egy késõbbi idõpontban, hogy újra megnézzenek.

Szia! Nem akarlak elkeseriteni de van ilyen. Nálam is az egyik héten minden rendben volt, két hét múlva meg nem fejlõdött a baba. Próbálj megnyugodni, gondolom visszarendeltek egy késõbbi idõpontban, hogy újra megnézzenek.
Manapság sajna bármi lehet. Én is egyre több ismerõstõl azt hallom, hogy azzal "cseszegetik" 9 hónapig, hogy nem fejlõdik a baba, kicsi a baba, és megszüli a közel 4 kg-os babát. Nem tudom miért jó ez. Ne izgulj, ezekkel próbálj meg nem foglalkozni, majd meglátod, szép erõs babád lesz:-)
Szia!Sajnos lehet, mert nekem az elõzõ terhességem során azt mondta az orvos, hogy 7 hetes terhes vagyok.Két hét múlva vissza mentem, és közölte, hogy elszámolta magát, és csak most vagyok 7 hetes terhes.

5 hetes terhesen lehetséges, hogy nem lát még semmit a doki, csak 10mm-es nyálkahártyát? !

Május 7-én kellett volna megjönnie, és 14-én voltam a dokinál, aki csak 10mm-es nyálkahártyát állapított meg, és egyértelmű terhességre utaló jelet nem látott. Van 6db nagyon nagyon halvány pozi tesztem. És menstruáció szerint akkor 5 hetes terhes voltam,amikor a doki megnézett uh-n.Mert szerintem azért már kellett volna valamit látnia...

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Ne aggódj! :-) Amikor én elõször voltam dokinál 4+2 napos voltam. Semmit nem látott, csak megvastagodott nyálkahártyát... 2 hét múlva kellett visszamennem, (6+2) és akkor is csak 10mm-es petezsákot látott.... Múlt héten voltam ismét orvosnál, 18mm a kisbabám és van szívhangja! Ne aggódj, minden rendben, ilyenkor még nem nagyon szoktak látni a dokik semmit, fõleg ha nem valami korszerû a gépe! 2-3 nap múlva tesztelj újra, addigra tuti jó erõs 2 csíkos lesz, tök fogsz neki örülni és meg is nyugszol! (Legalábbis én így voltam) Gratulálok! 9hkm :)

Kedves Kérdezõ! Ne aggódj! :-) Amikor én elõször voltam dokinál 4+2 napos voltam. Semmit nem látott, csak megvastagodott nyálkahártyát... 2 hét múlva kellett visszamennem, (6+2) és akkor is csak 10mm-es petezsákot látott.... Múlt héten voltam ismét orvosnál, 18mm a kisbabám és van szívhangja! Ne aggódj, minden rendben, ilyenkor még nem nagyon szoktak látni a dokik semmit, fõleg ha nem valami korszerû a gépe! 2-3 nap múlva tesztelj újra, addigra tuti jó erõs 2 csíkos lesz, tök fogsz neki örülni és meg is nyugszol! (Legalábbis én így voltam) Gratulálok! 9hkm :)
Teljesen normális még ilyenkor. nem váletlenül mondják hogy a 6. hét után ajánlott menni. Egyébként a netrõl lehet nagyon olcsón venni sokkal jobb, erõsebb teszteket mint a patikában vagy drogériában. 1 db kb 70 Ft-ra jön ki. De ez most már neked úgysem aktuális:) )))
A kérdező hozzászólása: Akkor remélem, hogy nekünk is sikerült..:) Csak annyira nehéz elhinni, eddig annyi negatív tesztet láttam, és most meg...:) mondjuk csak azt mondta a doki, hogy EGYÉRTELMÛ terhességre utaló jel nem látható. Tehát lehet, hogy van valami, és mondta, hogy addig is szedjek mindenképpen terhes vitamint.:) Szedem is mint a katona tiszt..:)
Szerintem nem. Nekem ilyenkor a dokim nem is mérte meg, csak annyit mondott, hogy meg van vastagodva, és ez ilyenkor így normális! Ha nem mondta h baj, vagy hasonló, akkor ne idegesítsd magad! Örüljetek a pároddal! :-) Amúgy mi is 3 évet várunk a babára. Elsõ voltam! :-)
Figyelj! Elhiszem, hogy most nagyon parázol, hiszen sokat vártál a babára:) De attól, hogy halálra idegesíted magad, nem lesz jobb. Próbálj meg egy kicsit ellazulni. Pár nap-pár hét, és kiderül, hogy mi a helyzet. Addig meg próbálj meg pozitívan hozzáállni, hidd el, az rengeteget segít!
A kérdező hozzászólása: Remélem akkor nekem is szerencsét hoz ez a gyógyszer. Sok jót hallottam róla. De nem kevés a 10mm-es nyálkahártya 5 hetes terhességnél?
Elsõ vagyok... és nekem is az elsõ clostys hónapban jött össze! :-) Nekem a 15. napom volt pé, ovu teszttel néztem + doki uh-val! ;-)
A kérdező hozzászólása: Nem lehetett késõbb, mert clostilbegytet szedtem múlt hónapban, és megállapította a doki, hogy április 22. körül volt tüszõrepedésem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.:) Igazából már nem szeretnék tesztelni mert van 6db nagyon nagyon halvány pozitív tesztem.. szóval már beleõrültem..:D és ennyi pénzbõl már egy szép kis apróságot is vehettem volna a babának..:) kedden megyek vissza az orvoshoz, csak addig még megõrülök, mert 3 éve várunk erre a babára!!
Valószínûleg késõbb volt ovulációd, így még nem vagy 5 hetes terhes.
A kérdező hozzászólása: Nagyon reménykedem, csak az a baj, hogy a tesztemen egyáltalán nem erõsödik a csík...mind a 6 tesztem ugyanolyan, sõt van kettõ ami halványabb is mint a többi pedig nem az elsõ tesztek között volt... és ez megrémít.. Úgy tudom, hogy ilyenkor az szokott lenni, hogy megáll a baba a fejlõdésben vagy valami hasonló..:S

32. hetes vagyok. A pici eddig sohasem fordult fejjel a medencém felé. Állandóan csak csücsül vagy éppen keresztben fekszik. Lehetséges, hogy még "befordul"?

Legjobb válasz: Szia!Nekem a 28.hét elött befordult, az egyik ismerõsömnek viszont csak a 36.héten....szóval még bármi lehet:D Boldog babavárást!34hetes kismama

Szia!Nekem a 28.hét elött befordult, az egyik ismerõsömnek viszont csak a 36.héten....szóval még bármi lehet:D Boldog babavárást!34hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Bár próbáltam a 'fenékkitolós' módszet, de annak sem volt eredménye.
Szia!Én is 32héttõl vártam, hogy befordujon nem tette meg.Császároztak 4 hete, de nagyon szép babám lett így nem bánom már.Kicsit féltem tõle, de túl lehet élni.
Nekem is keresztben volt sokáig, féltem is, hogy császár lesz. De a 35. hétre befordult. Ne félj, van ott még hely, majd befordul, ha eljön az ideje.
Még simán befordulhat. Nekem a 36. hét végén fordult be.

39 (+3 nap) hetes terhesen még nem volt jóslóm. Lehetséges hogy már nem is lesz, csak az "igazi" fájások? Vagy lehet hogy még ezután lesz jósló?

Már elég türelmetlen vagyok, és most mintha kicsit fájdogálna a hasam, de csak nagyon gyenge mensi-szer?. Ez most mi lehet?

Legjobb válasz: Szia! Ez is lehet most jósló, de olyan is elõfordul hogy nincs jóslófájás és egyszercsak szépen megindul rendes rendszeres fájásokkal a szülés. Van aki hetekig elvan jóslófájásokkal a szülésig, valaki egybõl a rendes fájások közé "csöppen".

Szia! Ez is lehet most jósló, de olyan is elõfordul hogy nincs jóslófájás és egyszercsak szépen megindul rendes rendszeres fájásokkal a szülés. Van aki hetekig elvan jóslófájásokkal a szülésig, valaki egybõl a rendes fájások közé "csöppen".
19-13as vagyok, könnyû szülést kívánok!
Szia! Nekem egyáltalán nem voltak jósló fájásaim.A fájások csak a magzatvíz elfolyása után 10 percel kezdõdtek, de akkor rögtön 5 percesek lettek! Gyors szülést kívánok! 4, 5 hós kislány anyukája
Szia!Nekem se volt fájásom.Elfolyott a magzatvízem és rá kb.10 órára kezdtek csak lenni! Szerintem õrülj, hogy ilyen szerencsés vagy te is, hogy nem fáj semmi! 5hetes kislány anyukája
Nekem 6hét 1 naposan már volt szívpulzálás
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mi is reménykedünk benne!
nagyon sajnálom ami veled történt.remélem hamarosan újra összejön nektek a baba és akkor már minden rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Voltam a tegnap vizsgálaton, sajnos az embrió nem nõtt és szívhangja sincs vagyis elhalt! Jövõ héten hétfõn megyek és akkor beszéljük meg a továbbiakat! Köszönöm azoknak akik gondoltak rám, aranyosak vagytok!
szia.minden nap gondolok rád.voltál azóta dokinál?
Miért nem kérdeztél rá a dokitól, hogy ez normális-e? Nekem a 7. héten volt szívhang, de a babák nem a tankönyvek szerint fejlõdnek.
Ha 5 hetesen volt 2, 5 mm akkor 7 hetesen minimum 16 mm-nek kell lennie. Naponta 1mm - t nõ
Én tegnap voltam uh-on, 3, 3 mm a baba, és már lehetett hallani a szívhangját. Látható volt a pulzálás.
3 mm-es embriónál már van szívhang. Elvileg már kéne lennie, de szorítok neked, hogy minden oké legyen. Amúgy nõhetett akár, és közben halt el. ne így legyen, de elõfordulhat sajnos.
nem, hohy késõi peteérésed volt és ezáltal késõbb is fogant..mert ugye a dokik úgy nézik, hogy az utsó mensid elsõ napjától, de ha késõi pé.bõl fogant akkor lehet még nem ott jársz idõbe
Hát ez nem jó hír, ilyenkor már javában van szívhang.
A kérdező hozzászólása: De amúgy meg nõtt a két heti vizsgálathoz képest! Hát ha nem élne akkor hogyan nõ akár a petezsák és hát vele együtt az embrió is! A petezsák 5 hetesen 11, 5mm volt benne az embrio meg 2, 5mm körül! Ha nem él akkor hogyan nõ?
A kérdező hozzászólása: Jövõ hét hétfõn kell mennem! Mid lett missed mid az mit jelent?
szerintem már hallani kellett volna :S 3mm -es embrióknál is lehet hallani már... lehet rossz volt a gépe ?? nekem is volt ilyen....sajna missed ab lett...remélem neked nem az lesz !!!
Hàt az én pocaklakóm 2, 4 cm volt 7-7, 5 hetesen.
a pici szíve 6 hetesen kezd el verni.mikor kell visszamenned legközelebb?
Pont ezen estem át tavaly év vége felé (nekem 12 hetesen ment el), de most már újra összejött és a 14. hétben vagyok :) Ne aggódj, legközelebb nem lesz semmi gond. Dolgozd fel ezt az egészet, már amennyire fel lehet dolgozni... Ha már a következõ baba a pocakodban lesz, akkor õ már mindenért kárpótolni fog! :) Sok sikert és sok boldogságot kívánok :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!