Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy hasi (180 db)

Nem! Ez még puffadás!:)
Anyukám -7 kilóval ment szülni, pedig nem volt rosszul és rendesen evett a terhessége alat. Én pedig egészségesen születtem :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) eszem rendesen, napi 5-6 alkalommal, de mégis fogyok, a doki is csak nézett amikor a mérlegre álltam, hogy az nem létezik. nem vagyok magas így ez nem is gond hogy nem nagy a súlyom, remélem a végére se lesz sokkal több, csak amennyivel kell :) Boldog babavárást akinek esedékes :)
Igen lehetséges, fõleg ha vékonyabb vagy! Az, hogy 40 kiló semmiben nem befolyásolja a te vagy baba egészségét! Ilyen az alkatod, és kész :) Nekem kb 10 hetes korom óta simán látszik, mindenki más!!!!és én is vékonyka vagyok és kicsike :) ) Sok boldogságot és örömet!
attól még megírhattam amit gondolok nem? semmi rosszindulat nem volt benne.
Utolsó: miért kéne ennie? Gondolom, nem éhezteti magát, nem fogyózik babásan, akkor meg felesleges nyaggatni. Eszik, amennyi jólesik, kész. Vitamin már más téma, azt muszáj szedni. Én is ilyen alkat vagyok, elsõ babámmal 40 kgról felmentem 50re, két hét múlva még a férjem sem mondta volna meg hogy szültem valaha is. Ez genetika, nem mérleg kérdése.
40 kiló vagy?????? jézus mária..még jó hogy nem fúj el a szél. nagyon sovány vagy, tessék enni !!!
A kérdező hozzászólása: vagyis hogy most vagyok 40 kiló :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat :) elsõ babám és nagyon vékony vagyok és ez alatt a 10 hét alatt még fogytam egy pár kilót, most járok 40-nél, és minden rendben van :) elsõnek páromnak tûnt fel, mert reggel amikor felkeltem akkor eddig nem volt hasam, meg este fele is ha elmentem nagy wc-re (bocs a részletekért) akkor megint nem volt semmi hasam, de egy pár napja meg mondja, hogy már gömbölyödik a hasam szerinte, azért érdekelt volna hogy jól látja-e :) várom még a további válaszokat :)
Bocsi, nagyszájú lányt akartam írni, nem nagyobb szájút. A szája nem volt nagyobb a normál méretnél :)
Van akinek már kicsit látszik. Ugyan az még nem babahas, de nem is puffadás. Volt egy tanárunk, aki nagyon vékony volt. Láttuk rajta, h babát vár és következõ héten az egyik nagyobb szájú lány rá is kérdezett, h mikor szül. A tanárnõ totál elcsodálkozott, h már látszana, hiszen csak 11 hetes volt. De tényleg volt egy kis gömbölyödõ pocakja, pedig az elsõ babát várta. Családomban is volt egy kismama, akinek az elsõ terhessége már 12 hetesen látszott. Viszont az ellenkezõje volt a munkatársammal, akinek 4 héttel nagyobb volt a terhessége rokonomnál és még mindig lapos volt.
Ha nem elsõ baba, akkor lehetséges, ha olyan alkat vagy, bár én is inkább a puffadást mondanám, reggel is lehetünk puffadtak. Nekem harmadikkal a 11 hetes terhességet kiszúrták a szemfüles kollégák... Igaz, este, és feszülõs felsõben... :o)
A kérdező hozzászólása: az nem semmi :) én sokat vagyok rosszul sajnos :(

Lehetséges hogy 6 hetesen már látszódik a has? Általában mennyi idősen látszódik?

Legjobb válasz: Az csak a puffadás miatt látszik.Nekem is az látszott. Most vagyok 12 hetes és kicsit már dudorodik ki lent a hasam.Már pár hete látszik de ruhában szinte semmi.Híztam kicsit hasra emiatt mondják, hogy látszik már.Majd neked is fog.Pár hét és lent már látszani fog!:)

Az csak a puffadás miatt látszik.Nekem is az látszott. Most vagyok 12 hetes és kicsit már dudorodik ki lent a hasam.Már pár hete látszik de ruhában szinte semmi.Híztam kicsit hasra emiatt mondják, hogy látszik már.Majd neked is fog.Pár hét és lent már látszani fog!:)
Most meg nagyon pici a baba, ugyhogy biztosan a puffadastol van. En 13 hetes vagyok es most kezd latszani valami domborodas. Turelem, par het es keked is fog latszani!!! Boldog babavarst!!
6 hetes terhességnél még nincs poci, de ilyenkor tényleg jellemzõ a haspuffadás. Nekem 14 hetesen sem látszott semmi (akkor volt az esküvõnk). Most, 31 hetesen már akkora, mint egy hatalmasra nõtt görögdinnye :) . Jó babavárást!

Heves alhasi fájdalmam lett. A ciklusom 19. napjában vagyok még csak. Miért fáj nagyon a hasam? Lehetséges hogy a napokban megfog jönni? Még sosem jött meg előbb.16/L

Segítsetek,kérlek.

Legjobb válasz: Sok minden lehet, lehetséges, hogy elöbb fog megjönni, lehet esetleg felfázás, petefészekgyulladás, bélgörcs és még rengetet egyéb dolog (pl ha van barátod és szexeltek is, akár méhe kivüli terhesség is, hogy csak a legveszélyesebbet emlitsem). Azt nem irod, hogy mióta van meg a menzeszed, rendszeres szokott-e lenni, történt-e valami nagyobb változás az életedben - ezeket is kellene tudni, hogy valahonnan el tudjunk indulni. Mindenesetre ha estig nem javul, akkor legkésöbb holnap menj el orvoshoz, elöször a háziorvos is elég, ha fontosnak találja, akkor majd továbbküld. Mindenesetre jobbulást kivánok.

Sok minden lehet, lehetséges, hogy elöbb fog megjönni, lehet esetleg felfázás, petefészekgyulladás, bélgörcs és még rengetet egyéb dolog (pl ha van barátod és szexeltek is, akár méhe kivüli terhesség is, hogy csak a legveszélyesebbet emlitsem). Azt nem irod, hogy mióta van meg a menzeszed, rendszeres szokott-e lenni, történt-e valami nagyobb változás az életedben - ezeket is kellene tudni, hogy valahonnan el tudjunk indulni. Mindenesetre ha estig nem javul, akkor legkésöbb holnap menj el orvoshoz, elöször a háziorvos is elég, ha fontosnak találja, akkor majd továbbküld. Mindenesetre jobbulást kivánok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszzt, 4 éve menstruálok, rendsszeres szokott lenni. a múlthónapban késett 2 hetet. Hát megfázásra gyanakodom én is.Már jobb lett hogy vettem be gyógyszert meg meleg teát ittam. Hát a pisilés is fájt úgymond. Remélem csak megfázás. Hogyha az milyen kezelést tudtok mondani????
A legjobb lenne, ha elmennél legalább a háziorvoshoz, mert ebböl komolyabb bajod is lehet, töle kapsz hatásos gyóygszereket, amitöl meggyógyulsz.

2 napja késik, és 1 hete fájdogál a hasam, ami soha nem szokott lenni és a testhőm 36.9, lehetséges hogy bébim lesz? A tesztel még várni akarok, hátha csalódás lenne! Szerintetek van rá esély, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: A teszttõl félsz, hogy csalódást okoz, de az nem lenne csalódás, hogy itt most bíztatunk, hogy tuti baba, aztán holnap megjön? Esély van rá, mert nekem is szúrkált a hasam már 1 héttel az esedékes mensi elõtt, meg a hõd is arra utal, de ne mi mondjuk ezt meg neked. Nagy lány vagy már, csinálj tesztet.

A teszttõl félsz, hogy csalódást okoz, de az nem lenne csalódás, hogy itt most bíztatunk, hogy tuti baba, aztán holnap megjön? Esély van rá, mert nekem is szúrkált a hasam már 1 héttel az esedékes mensi elõtt, meg a hõd is arra utal, de ne mi mondjuk ezt meg neked. Nagy lány vagy már, csinálj tesztet.
Nem értem, miért kisebb csalódás MOST egy negatív teszt, mint azok után, hogy mi jól belelovalltunk téged a terhesség gondolatába. Na AZ tényleg csalódás lenne, és egy csomó nõ elköveti, aki idejár magának terhességet hazudtatni a fórumozókkal (ki a kimaradt vérzés elõtt, ki utána), akik egészen addig ámítják, amíg a végén tényleg csalódik, mégpedig hatalmasat Hát én nem foglak ámítani. Tessék tesztelni, és megtudod. Nagylány vagy már, szembe tudsz nézni vele. Mellesleg az még nem jutott eszedbe, hogy az a teszt netalántándehamégis POZITÍV is lehet?
Szia! Mi újság? Sikerült a baba?

Lehetséges, hogy 5 hetesen a hasam lajánál látni, hogy az egyik oldalon jobban kidudorodik a hasam? Esetleg méhen kívüliségre utal? Még nem voltam dokinál.

Legjobb válasz: Olyankor még olyan pici, hogy semmi dudort nem látnál. Egyébként miért stresszeled magad és a babát ilyen gondolatokkal? Reméld, hogy minden OK ott bent!

Olyankor még olyan pici, hogy semmi dudort nem látnál. Egyébként miért stresszeled magad és a babát ilyen gondolatokkal? Reméld, hogy minden OK ott bent!
Szia!Tutira nem látszik semmi, még olyan kicsi, ugyhogy nem lehet méhen kivüli!

Lehetséges, hogy majdnem 3 hét után hízást okozzon a Lindynette 20 vagy a vízmegtartó hatása puffasztotta fel a hasamat?

Lassan 3 hete szedek Lindynette 20-at és azóta folyamatosan vérzek, de csak pecsétel? vérzésem van. Ez normális reakció? Valamint azt tapasztaltam, hogy a hasam nagyobb lett, talán a csíp?mre is felment egy kicsi, emiatt néhány nadrágomat már nem tudom begombolni. Egyébként egyáltalán nem vagyok hízásra hajlamos és az evésben is eléggé visszafogtam magam, mivel tudom, hogy hízást is okozhat a fogg.gátló. A mellem is, mintha n?tt volna egy picit. Ez lehetséges ilyen rövid id? után, illetve, ha abbahagyom, akkor visszamehet az eredeti méretre, vagy megmaradhat ennél a méretnél?

Legjobb válasz: Mind a kettõ lehetséges, habár a mai új szereknél nem túl gyakori.Lehet, hogy másik gyógyszerrel kellene próbálkoznod.Minden gyógyszer más,és mindenki másképp reagál. de 3 hét után még nem szokott hozzá a szervezeted.Szerintem a 3 hetes pecsételõ vérzés nem normális, ezért mindenképpen kérdezd meg a nõgyógyászod.Elõfordulhat, hogy egy másik gyógyszerrel nem lesznek lyen problémáid.

Mind a kettõ lehetséges, habár a mai új szereknél nem túl gyakori.Lehet, hogy másik gyógyszerrel kellene próbálkoznod.Minden gyógyszer más, és mindenki másképp reagál. de 3 hét után még nem szokott hozzá a szervezeted.Szerintem a 3 hetes pecsételõ vérzés nem normális, ezért mindenképpen kérdezd meg a nõgyógyászod.Elõfordulhat, hogy egy másik gyógyszerrel nem lesznek lyen problémáid.

Elvileg jövőhéten kéne megjönnie, de picit fáj a hasam+ a derekam, és baromi aluszékony vagyok. Lehetséges, hogy terhes vagyok? A teszt negatív lett!

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy terhes vagy, de mindenképp várnod kell, hogy kimarad-e a menzid, ha igen akkor csinálj egy tesztet. Nyugi tudom, hogy milyen rossz várni, most én is azt teszem.

Lehetséges, hogy terhes vagy, de mindenképp várnod kell, hogy kimarad-e a menzid, ha igen akkor csinálj egy tesztet. Nyugi tudom, hogy milyen rossz várni, most én is azt teszem.
Ha´ny ilyen ke´rdés lessz még???? Miért nem használjátok keresöt???
Elõzõnek, mindenki olyan kérdést tesz fel, ami saját magának fontos.Ha téged zavar ne olvasd el..Ennyi.. Ja, és te meg használd a helyesírási kéziszótárat!

Lehetséges, hogy három hónapig nem veszi észre valaki, hogy terhes, mert pl. a hasa nem olyan nagy?

Volt két tesztem pár hete, amik azonnal erős pozitívak lettek, de utána csak egy nagyon-nagyon halvány csík maradt, majd másnap negatív... Közben amúgy állandóan rosszul vagyok, hányingerem van, ég a gyomrom, puffadok, és állandóan éhes vagyok! Plusz a folyamatos szédülés, ájulásérzés, álmosság...

Legjobb válasz: Ha elvetelt colna eros gorcsei lettek volna es eros verzessel is jar. Az h a hasad nem nott az nem jelent swmmit mert ilyenkor meg nem no szinte aemmit max puffadas van. En mindenkepp elmennek orvoshoz. Ne halaszd.

Ha elvetelt colna eros gorcsei lettek volna es eros verzessel is jar. Az h a hasad nem nott az nem jelent swmmit mert ilyenkor meg nem no szinte aemmit max puffadas van. En mindenkepp elmennek orvoshoz. Ne halaszd.
Talán el kellene menni egy nõgyógyászhoz. Megvizsgál, csinál hüvelyi uh-t. Ha terhes vagy, és valóban ilyen idõs a terhességed, akkor látnia kell valamit.
Szerintem elvetéltél. A tesztek erre utalnak. Ha már negatívak a tesztjeid, biztos nem vagy terhes, így a tüneteidet sem a terhesség okozza :-( Én hormonproblémára gyanakszom még, szóval menj el orvoshoz.
Mióta késik a menzeszed? Ha mar többször kimaradt, ideje lenne elmenni orvoshoz, mégpedig sürgõsen. Csináltál mostanában is tesztet? Ha nem, csak pár hete, jó lenne megint tesztelned. Amúgy nem mindig jár erõs vérzéssel a vetélés sajnos. Van úgy hogy hetekig nem ürül ki rendesen a méhüreg.

Lehetséges, hogy terhesen nem hányok, hanem megy a hasam, állandóan pisilek, gyenge vagyok, szédülök?

Legjobb válasz: ár lehetséges. ha nem vagy biztos benne csinálj tesztet és kiderül.

ár lehetséges. ha nem vagy biztos benne csinálj tesztet és kiderül.
lehetséges. Nekem is hasmenésem volt a legelején és mielõtt sikerültek a babák szorulásos voltam.
Inkább betegség jele.Mi lenne ha vennél egy tesztet drága?

Szeptemberben voltam 67 kg, kb 4 hónapja (súlyzózok, fekvőtámaszozok, hasra edzek) 2 naponta szerintetek lehetséges, hogy most is kb 67 kg legyen a súlyom?

Átlagosan eszek és mielőtt mondaná valaki nincs mérleg itthon :D tudom hülye kérdés csak unatkozok kicsit :) Ja és 192 cm vagyok 18F

Legjobb válasz: lehetséges

lehetséges
Ne dõlj be ennek a fehérjés ökörségnek! Egy nagy lufi leszel, aztán két hét kihagyás után leeresztesz a francba. A rendes házi koszt sokkal többet ér! Egyél rengeteg tojást, zsíros kajákat, szalonnát, kolbászt, húst hússal. Most minden kondihuszár vitatkozni fog velem, de az igazi izom nem ilyen kivont mindenféle vegyszerrel kevert fehérjékbõl van. Ha az vagy amit megeszel, azoktól mûanyag leszel. Ha tartós eredményt akarsz, nem csak látszatot, csináld amit eddig, folyamatosan keményíts rajta ahogy bírod és (bocsánat a kifejezésért) zabálj mint egy disznó. És attól, hogy esetleg még nincs eredmény, ne csüggedj, elõbb utóbb sikerülni fog :) (én 63-ról mentem fel fél év alatt hetvenre, és 170 cm vagyok)
Vegitaéssongoku nem, és még csak elméletileg sem tudom mit hogy kell adagolni mert annyira nem érdekeltek soha a koxok.
A kérdező hozzászólása: Nemsoká megyek olyan helyre ahol meg tudom mérni magam. Hát remélem 70+ leszek :s vagy semmit se ért amit eddig csináltam
Hát ha abban elég fehérje van és elég kaloriát fogyasztasz belõle akkor lehet nõni. De mivel nem eszel eleget így nem. Amit csinálhatsz veszel jo sok fehérjet, megiszol napi 3 adagot, ezzel nagyobb lesz a fehérjebeviteled és ha kb ugyanannyit Eszel mint most akkor havonta átlagosan 1 kg-ot fogsz nõni. Persze még hobb lenne ha beálltott étrended lenne.
A kérdező hozzászólása: Hát a házi kosztot, napi 4-5 étkezést értettem átlagosan :D azt eszek amit fõz anyum :D
mit jelent, hogy atlagosan eszel? ha nincs eleg tapanyag az izmoknak, mit gondolsz mitol fognak noni? a levegotol? :D
Teljesen OFF: Ne haragudj Dirtboy, tudom, hogy semmi közöm hozzá, Te használtál valaha szteroidokat?
A kérdező hozzászólása: :(
Ez jó vicc volt, de vigyázni kell, mert a kérdezõ lehet, hogy komolyan veszi. Szóval adjunk neki rendes tanácsokat, ne csak a hülyéskedés menjen. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!