Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy hónapos babának (32 db)

Hány hónapos koráig változhat a baba szeme szine? Ez azért érdekelne mert a babám szemének szine kék, de a családomban és a férjem családjában mindenkinek zöld avagy barna a szeme . Lehetséges hogy kék marad vagy váltoZni fog? (3 hónapos a kicsi)

Legjobb válasz: Kb. 1 éves korig, de maga az árnyalat. Tehát ha pl. kék lehet sötétebb, kicsit világosabb, esetleg zöldbe hajló. Majdnem minden babának sötétkék vagy kék a szeme születéskor, ha pár hét, hónap múlva bebarnul, akkor az már nem fog "kikékülni", a kék még változhat.

Kb. 1 éves korig, de maga az árnyalat. Tehát ha pl. kék lehet sötétebb, kicsit világosabb, esetleg zöldbe hajló. Majdnem minden babának sötétkék vagy kék a szeme születéskor, ha pár hét, hónap múlva bebarnul, akkor az már nem fog "kikékülni", a kék még változhat.
Félsz hogy lebuksz? És a felmenõk között kék szemû?
kb. 2 évesen lett ténylegesen barna a gyerek szeme, addig valami szürkés színe volt. Ha újszülöttkék, azaz kicsit szürkéskék, akkor valószínû változni fog, de ha igazi kék, akkor már nem biztos.
6 hónapos korában más meg lehet állapítani az alapszínt, aztán az árnyalat még változhat kisgyermekkorban. Mellékesen megemlítem, hogy a szemszínért felelõs gén öröklõdése több generációt is átugorhat.
A párom szeme is zöld, az enyém is.Szüleimnek zöld_barna, anyósom-apósom zöld.A 4 éveslányom szeme gyönyörû kék, a pici 2 hós fiamé szintén kék.
nekem elsõ fiamnak 10naposan már gyönyörû sötétbarna szeme volt, második gyereknek a sötétszürke szemszíne kifakult és kb 15hós koráig világosszürke szeme volt- utána kezdett sötétedni vissza, majd zöldes barnás lett két éves korára. Most 27hós és egyre barnább... szóval neki még mindig változik. 3.babámnak pedig 2hós kora óta szép kék szeme van. Nem szürkül-zöldül-barnul- igazi kék. féléves most. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!az elsõ kommentelõnek pedig üzenem, hogy nekem nincs mitõl félnem hiszen a férjem volt az egyetlen párom és az utolsó is egyben!
barátnõm hugának 2 évesen barnult be addig tök kék volt.

Melyik foga jön ki először a babának? Lehetséges, hogy a két felső vámpír foga jön? Nagyon ki van dudorodva és fehérlik. De csak 3 hónapos! Lehetséges?

Legjobb válasz: Nem ez a "szokásos sorrend", de simán lehet! :o) (Alsó kettõ középsõ metsz szokott elõször)

Nem ez a "szokásos sorrend", de simán lehet! :o) (Alsó kettõ középsõ metsz szokott elõször)
Nem tudom, hogy fog e vagy nem, de nálunk is ez van:)

Miért van az hogy két hónapos babám annyira nyáladzik mintha jönne a foga. Ez lehetséges?

Legjobb válasz: Szia! Lehetséges, nekem is azt mondták annak idején, mert az én lányam is ilyen volt. Aztán 6 hónaps elmúlt, amikor tényleg kijött az elsõ, addig meg folyamatosan dõlt a nyála. Most 1 éves múlt, van neki 7 foga, de a nyáladzás nem szûnt meg, mindig kell neki egy elõke, mert teljesen átázik a ruhája. Remélem egyszer túlleszünk rajta.

Szia! Lehetséges, nekem is azt mondták annak idején, mert az én lányam is ilyen volt. Aztán 6 hónaps elmúlt, amikor tényleg kijött az elsõ, addig meg folyamatosan dõlt a nyála. Most 1 éves múlt, van neki 7 foga, de a nyáladzás nem szûnt meg, mindig kell neki egy elõke, mert teljesen átázik a ruhája. Remélem egyszer túlleszünk rajta.
A fiam is elkezdte folyatni a nyálát 2 hónaposan. Most 4 hónapos, de még nem látok fogacskát. Lehet, hogy elkezdett nõni a fogacska a fogíny alatt, de talán csak jóval késõbb bukkan elõ. Amúgy sok baba elkezdi folyatni a nyálát ennyi idõsen, még akkor is, ha nem jön semmiféle fog.

Lehetséges, hogy 3 hónapos babának jöjjön a foga?

Nagyon sokat nyáladzik, és a keze is sokat van a szájában?

Legjobb válasz: Persze hogy lehetséges!Ebben a korban már elindul a fogzás,de még jónéhány hét mire valóban elõbújik.Utána szinte azonnal megjelenik a másik is mellette,majd rövid idõ múlva kibújik a felsõ kettõ.Egy darabig ilyen "egérke" lesz, de aztán folyamatosan egyre több lesz.Remélhetõleg fájdalom nélkül.

Persze hogy lehetséges!Ebben a korban már elindul a fogzás, de még jónéhány hét mire valóban elõbújik.Utána szinte azonnal megjelenik a másik is mellette, majd rövid idõ múlva kibújik a felsõ kettõ.Egy darabig ilyen "egérke" lesz, de aztán folyamatosan egyre több lesz.Remélhetõleg fájdalom nélkül.
Általában 6 hónapos kor körül jelennek meg az elsõ fogak, persze a folyamat már hetekkel, hónapokkal elõtte beindul. Kivételek mindig vannak, ritkán, de elõfordul, hogy már 3 hónaposan bújik ki az elsõ fogacska, sõt extrém esetben már születéskor is van. De ha 1 éves kora után kezdi a fogzást a baba, az se baj.
igen! a férjem foggal született.

Lehetseges hogy 2 es fel honapos babanak bujnak a fogai?

Kicsit-kicsit es folyik a nyala,meg tomkodi a kezeit a szajaba!

Legjobb válasz: A mi babánk is akkor kezdte ugyanezt! És ezután most 4,5 hónaposan bújt ki az elsõ alul.

A mi babánk is akkor kezdte ugyanezt! És ezután most 4, 5 hónaposan bújt ki az elsõ alul.

11 hónapos babáim mostanában olyan fáradtak és aluszékonyak, de mitől? Lehetséges hogy a totyogás ennyire leszívja az energiájukat, mindig csak pihennének, mennek egy kicsit majd lefekszenek majd megint mennek megint lefekszenek

...másnál is így csinálja járni most kezd? kicsikéje???

Legjobb válasz: 10 hónaposan tanult meg a lánykám járni, nála nem így volt, de tény, hogy még 1 évesen is 2x aludt a sok járkálás miatt. Eleinte nagyon lefárasztja még õket. Késõbb már egyre kevésbé.

10 hónaposan tanult meg a lánykám járni, nála nem így volt, de tény, hogy még 1 évesen is 2x aludt a sok járkálás miatt. Eleinte nagyon lefárasztja még õket. Késõbb már egyre kevésbé.
Enyém is 11 hós és egész nap jár kel, mégsem bírom elaltatni. Délután alszik egy órát és annyi. Vagy a lefekvésnél nem az alvásra gondoltál? Mert persze, az normális hogy pihennek közben, bár az enyém olyankor ücsörög.
lányom 15 hónapos. kicsit már magától jár. (korababa). nos õt nem fárasztotta le a menés. õ napközben 1-1, 5 órát alszik max. nem lehet hogy vérszegények? bõrük nem fehérebb a megszokottnál? annak idején a lányomnál ez volt a fõ tünet és hogy csak enni kelt fel. igaz 7 hetes volt csak.
A kérdező hozzászólása: nem a lefekvésnél arra gondoltam hogy kicsit megpihennek ott ahol épp gondolják vagy ráteszik a párnára a fejüket vagy a matracra, alvás az nálunk is kétszer van 1-1, 5 órásak szoktak lenni...csak ezek a le-ledõlések mostanság nekem olyan furák...

11 hónapos kislányom pelenkázáskor folyton elforog, felülne, felállna, evés közben pedig szintén fel akar állni, extra szórakoztatással lehet csak etetni, lehetséges, hogy figyelemzavaros lesz mint a bátyusa, vagy más babák is ilyenek ennyi idősen?

Legjobb válasz: 11 hónapos kisfiamat is mûvészet bepelenkázni, etetés után pedig szeme-szája-haja vastagon ételmaradékos, katasztrófa sújtotta övezet utána a konyhánk:) Ebben a korban szerintem egy mozgékony gyereknél ez teljesen rendjén van így:))

11 hónapos kisfiamat is mûvészet bepelenkázni, etetés után pedig szeme-szája-haja vastagon ételmaradékos, katasztrófa sújtotta övezet utána a konyhánk:) Ebben a korban szerintem egy mozgékony gyereknél ez teljesen rendjén van így:) )
Az enyém is ilyen sajna, de remélem nem lesz gondunk belõle késõbb.
Csatlakozom (: Konkrétan egy pelenkázásnál leizzaszt.
Ikerfiaim dettó, 1 évesek múltak.
Persze hogy normális. Ilyenkorra már rájönnek hogy tudnak ezt meg azt, amit ki is akarnak próbálni, nagy a mozgás igényük. Nálunk is ez van már egy ideje. 14 hós. :)

2. napja, hogy egy picit véres a papír. Hasam egyáltalán nem fáj. Lehetséges, hogy beágyazodás? Vagy meg fog jönni? 11 hónapos babámat szoptatom, még nem jött meg eddig. Ilyen lehet az első menstruáció?

Már rajta vagyunk a 2.babaprojekten.Kétszer szopizik még a babám.

Legjobb válasz: Szia! Elég nehéz így megmondani. Én is szoptattam még, amikor elõször megjött a menzeszem, és csak nagyon kicsit véezgettem. Kb. negyedszerre állt be, addig össze-vissza jött meg. Azért a helyedben mindenképp tesztelnék, mert simán lehetsz terhes is, akkor pedig nem biztos, hogy jó, ha vérzel. Minden jót, drukkolok Nektek! Üdv, 17 hónapos kisfiú anyukája.

Szia! Elég nehéz így megmondani. Én is szoptattam még, amikor elõször megjött a menzeszem, és csak nagyon kicsit véezgettem. Kb. negyedszerre állt be, addig össze-vissza jött meg. Azért a helyedben mindenképp tesztelnék, mert simán lehetsz terhes is, akkor pedig nem biztos, hogy jó, ha vérzel. Minden jót, drukkolok Nektek! Üdv, 17 hónapos kisfiú anyukája.
A kérdező hozzászólása: Szia!Hát azóta megjött..És hát olyan erõsen véreztem kb.mint szülés után.De nem baj örülök neki így 11 hónap után.És ezek szerint jól éreztem, hogy peteérésem is volt:) )Most már jöhet a teso:) ) Köszönöm a válaszod!
Szia! Nagyon drukkolok Neked, hogy mihamarabb újabb baba érkezzen a családodba:-))) Még egyszer minden jót! Üdv, azóta már 18 hónapos kisfiú anyukája:-)

Kinek hány hónaposan bújt ki a babájának az első foga? Lehetséges hogy az én babámnak hamar kibújik a foga?

Mert az én babám most múlt 4 hós és nem nagyon akar enni van hogy ordít, de nem kell neki a kaja.

Legjobb válasz: Kicsit korai még a fogacska. Az én lányomnak 7 hónaposan bújt ki az elsõ. Nem lehet, hogy az ennivalóval van gond?

Kicsit korai még a fogacska. Az én lányomnak 7 hónaposan bújt ki az elsõ. Nem lehet, hogy az ennivalóval van gond?
Szia!Igenis létezik a korai fogzás-a lányom 4 hós volt, mikor kijött neki a 2 alsó foga(én például 2 foggal születtem)aztán 3 hónapot vártunk, és sorban jöttek neki a többiek.Most 10 hós, és jön a 9.foga.Ha fehér az ínye, az már a fog is lehet!
Az én kisfiamnak 5.5 hósan bújt ki a két alsó foga. (két hétig semmit nem aludtunk)
Az én kisfiamnak 4, 5 hónpos korában jött ki az elsõ, majd 8 nap múlva a második fogacskája. Most 8 hónapos és már 7 foga van. Biztosan a te babádnak is a foga jön, az enyémnek sem volt beduzzadva az ínye, csak a kis fehér csík látszott.
A kérdező hozzászólása: Néztem az ínyét, de nem látom hogy meg lenne neki duzzadva! Inkább olyan fehérkés az ínye alul!
A kérdező hozzászólása: Eddig nagyon szerette a tápit!
Az én kislányomnak 8 hónaposan bújt ki az elsõ foga, de utána 1 hét alatt kibújt a következõ 3 fogacska is :-) Lehet, hogy a fülledt, meleg idõ miatt nem eszik a babád. A Dentinox géllel vigyázz (ha azt használtad) mert az lidokaint tartalmaz, amit nem biztos, hogy lehet adni 4 hós babának.
Igen, lehet fog. barátnõm fiának alul kijött 2 foga 2 hónaposan. Komoly, nem?

Lehetséges, hogy egy 19 hónapos babának már a 17. foga jön?

Erre gondoltam, amikor éjszaka ny?gösen aludt, h?emelkedése is volt, de pl. nem folyt az orra, és most reggel is olyan, mint máskor, nem ny?gösebb.

Legjobb válasz: Nem tudom én csak annyit mondanék hogy az enyém 11 hónapos és már a 9. jön úgyhogy biztos nincs semmi baj. Viszont ha befogod az orrát kinyitja a száját és így gyorsan bele tudsz nézni.

Nem tudom én csak annyit mondanék hogy az enyém 11 hónapos és már a 9. jön úgyhogy biztos nincs semmi baj. Viszont ha befogod az orrát kinyitja a száját és így gyorsan bele tudsz nézni.
Lehetséges. Az én lányom most volt 1 éves és 12 foga van. Van olyan baba akinek ilyen életkorban még csak kettõ. Ez is más és más ütemben történik, mint a mozgásfejlõdés. addig amíg nem szólnak, hogy nem jó addig ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Én is azt hittem, hogy ha befogom az orrát, kinyitja a száját, de nem teszi, tovább meg nem vártam. Érdekes egy gyerekem van. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!