Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy fogantatást (6 db)

Lehetséges hogy fogantatás után nagyon meleged legyen? Ez a cikk azt írja de ez mikorra érthető?

Egy megbízható támpont: a hőmérőzés A fogantatás után a megemelkedett progeszteronszint következtében a testhőmérséklet is magasabb lesz két-három tized fokkal - ez egyébként sokszor érezhető is. Viszonylag biztos támpontot adhat, ha a fogantatás feltételezett időpontja után néhány napon keresztül közvetlenül az ébredést követően, de még felkelés előtt hőmérőzöl. Ezt írja a cikk. Az lehetséges hogy ha nekem utána rá pár órával melegem volt akkor ez miatt ? vagy olyan korán nem lehet ? már nagyon parázok.

Legjobb válasz: vagy csak az idegesség? meg azt érzem mintha mind2 petefészkembe szúrkálna. egyszer egyikbe aztán másikba. vagy az sem jelentkezhet ennyire korán csak beképzelem ?

A kérdező hozzászólása: vagy csak az idegesség? meg azt érzem mintha mind2 petefészkembe szúrkálna. egyszer egyikbe aztán másikba. vagy az sem jelentkezhet ennyire korán csak beképzelem ?
te se figyeltél oda a biológiaórán... pár óra alatt szinte biztos nincs megtermékenyített petesejt amirõla szervezet tud is. A hõmérõzésnek akkor van értelme ha minden nap csinálod, és az elõzõekhez képest van emelkedett hõmérsékleted.
egyébként hogy védekeztél?
A kérdező hozzászólása: és a petefészek szúrkálás? az sem lehetséges ennyire korán? gumival védekeztünk de kiszakadt. lehet hogy gyógyszert kellene szednem nem tudom de amikor kiszakadt rögtön észre vettük és így alig csináltuk úgy.
akkor irány a doki és kérj 72 órás tablettát.
A kérdező hozzászólása: de mekkora így az esélye, ha rögtön észre vettük és nem ment el? :( nem is régen múlt el a mensim.
és ha csak 5% az esély, de nálad bejön akkor mi van? Ne játsz ezzel.Menj tablettáért
Elmondom. A terhességi teszteket azért az aktus után 2 héttel kell bevetni, mert elõbb nem tud eredményt adni. Hogy miért? Mert ha megtermékenyül egy petesejt akkor a zigótának kb. 10-14 nap kell ahhoz, hogy a méhedbe beágyazódjon. Ettõl a pillanattól fogva vagy terhes. És észlelhetõ is a hormonszint változásodban. Ebben a 14 napban sok minden történhet. Pl kilöki a szervezet a zigótát. Nem sikerül a beágyazódás. A 72 órás akkor mennyiségû hormont tartalmaz, hogy "sürgõsen" elhitesse a szervezettel terhes vagy, nem kell még egy zigóta. Szóval ha most kihagyod a tabit, akkor a jószerencsére bízod a dolgot. És 14 nap múlva tesztelhetsz.

Lehetséges hogy a fogantatás pillanatától kezdve érezi az anyuka, hogy várandós?

Legjobb válasz: Jó lenne ha megírnád hogy sikerült-e majd :) Sokszor találok régi kérdést és olyan rossz ha nem írják meg, hogy összejött-e vagy sem. Pedig én vissza szoktam nézni azokat a kérdéseket amelyekre már válaszoltam. Szóval írd meg majd a jó hírt mindenképpen! ;-)

Jó lenne ha megírnád hogy sikerült-e majd :) Sokszor találok régi kérdést és olyan rossz ha nem írják meg, hogy összejött-e vagy sem. Pedig én vissza szoktam nézni azokat a kérdéseket amelyekre már válaszoltam. Szóval írd meg majd a jó hírt mindenképpen! ;-)
Van aki megérzi. Miért te érzel valamit?
Szia!Én is hallottam már olyat, hogy a beágyazódást is érezte az anyuka.Én a kisfiamnál nem éreztem semmit, csak vettem titokban egy tesztet pont Dec.6 elött, és gondoltam, ha aznap reggel pozi akkor ráragasztom a férjemnek a mikulás csomagjára, ha negatív akkor meg nem kell tudnia hogy teszteltem.Hát alig bírtam magammal amikor pozitív lett a teszt.Ez volt élete legjobb mikulás ajndéka.Most kistesóval próbálkozunk, és hát ebben a hónapban én is kicsit lemondtam róla, mert ha most nem jött össze akkor ki kell magunkat vizsgáltatni.De most mintha én is kicsit másképp érezném magam.két napja este nagyon megfájdult a pocim, meg a derekam ami akkor szokott ha megfog jönni, és ilyenkor általában amíg meg nem jön fájdogál a derekam, kissebb megszakításokkal, de most nem.Talán tegnap éreztem még egyszer valamit, de az elhanyagolható, szóval én is reménykedem, de próbálom nem bele élni magam. Remélem nektek összejött, nagyon szorítok!!!, és légyszives majd írd meg hogy mi lett! És bocsi hogy ilyen terjengõsen válaszoltam.
én voltam egyszer babás... szinte az elsõ pillanattól tudtam. de nem tünetektõl persze, hanem a szívemmel éreztem. Nagyon fiatal voltam, és az akció után gondoltam, kéne vennem 72 órás tabit. a fura, h még voltam is gyógyszertárban aznap, mikor még belefért volna. de nem vettem. Sõt, aznap, mikor meg kellett vna jönnie, tudtam, h úgysem fog.. és tényleg nem... addig semmi tünet, de egy hétre rá már ajjajj szorítok, h jók legyenek a megérzéseid! :)
Szia, ez a nagy kérdés nekem is. Pár napja érzem, hogy fáj a hasam, mintha meg akarna jönni - így sosem szokott, ennyi ideig. De a teszt még korai, így izgulhatok én is :) De remélem az..
szia! Én is csak utolag tudom mi méert volt! A második babámnaál pedig minden terv szerint alakult! Nagyon szurkolok!!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!
Szia én megéreztem tudtam ebbõl baba lesz és 2 hétre rá plusszat teszteltem...És bent a melohelyen épp rendeztük át az irodát és én mondtam hogy most nincs kedvem fáj a fejem nem csináltam nem emelgettem a számitógépet stb, , , Tudtam hogy nem szabad csak nem mondtam a kolléganõimnek miért nem csinálom ez együttlétünk utánn kb 5 nappal volt.tehát meg lehet érezni és drukkolok nektek hogy szép karácsonyotok legyen és a továbbiakban szép életetek!Üdv 24 heteske.
A kérdező hozzászólása: Lassan két éve próbálkozunk sikertelenül. Most valahogy ez a hónap más. Férjem is és én is az utolsó együttlétünkkor úgy éreztük, most sikerült. Azóta valami furcsát érzek a hasamban, nem tudom megmondani mi lehet ez, nem fáj, nem is kellemetlen, csak olyan más mint szokott lenni. Nem hõmérõzök, nem néztem a pém sem, ovutesztet sem csináltam ebben a hónapban, mert a sok csalódás után úgy döntöttem, nem érdekel a dolog. Ha akar majd jön a baba. Már nem idegesítettem magam rajta, mondjuk úgy feladtam. Lehet, hogy karácsonyra a legfantasztikusabb ajándékot adhatjuk egymásnak és a családnak?!
Én kb 3.nap után éreztem azt, hogy elönti a testem a meleg, aztán hirtelen a hideg rázott!(nem voltam beteg)Ilyet elõtte még soha nem tapasztaltam, tudtam...!:) 12 hetes
Elsore semmit nem ereztem csak mar akkor tudtam meg amikor nem jott meg.A masodiknal viszont meg a beagyazodast is ereztem mert pont azokon a napokon amikor kiszamoltam hogy most kell hogy legyen a beagyazodas akkor elegge fajt a mehem ami elotte sohasem meg mikor megjott akor sem. Ezen az oldalon eleg sokszor irtak mar hogy megereztek a babat meg hat azt is hogy nem ereztek semmit ugyhogy ez mindenkinel teljessen kulombozo meg egy ugyanaz a szemelynel sem feltetlenul egyforma ket babavaras mint nalam sem. 18 heteske
Én például éreztem. December 11-én estem teherbe(2008), szilveszterkor már nem is pezsgõztem. Párom kérdezte is, hogy miért.Én meg közöltem vele, hogy babát várok. Hát nem igazán hitte el. :) Aztán két hét múlva nagyon örült. Pozi teszt.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, 4 nap késéssel megérkezett a nemvárt! De még nem adom fel, mert csak pöttyök vannak, halvány barna pici pöttyök. Holnap tesztelek! Köszönöm a válaszokat!
kizárt
Azt nem tudom hogy nalad mi a helyzet, nekem a fogantatas utan 3 nappal jelentkeztek, sajnos.Azt hittem beteg vagyok, nagyon rosszul voltam.
szerintem az még nagyon korai lenne, de hát ki tudja!Az is lehet, hogy ilyenkor még csak "pszichésen" érzi az anyuka, mert annyira szeretne és keresi a terhességi tüneteket...Egy ismerõsöm állítja, hogy a fogantatás utáni héten már annyira puffadt, s nem szokott, hogy abból tudta baba van a dologban...És igaza lett!Csodaszép kicsi lány Anyukája lett :-)Szóval nem lehet tudni...
Nem
Szerintem a természet még nem produkál jeleket, viszont aki nagyon vágyik babára, és minden hónapban bebeszéli, az már akkor is érez minden hóban tünetet, ha nincs is baba! INkább pszichés jelek lehetnek ezek!
16:45 vagyok.Nalam nem azert voltak tunetek mert annyira akartam, nem tervezett baba volt a kisfiamat meg javaban szoptattam kb napi 500 ml tejcsi ment el.Szerintem ezert jelzett a szervezetem hamarabb mert sok kaloria kellett.Mindig ugy ereztem mint akinek lement a vercukra, ez ment hetekig + kesobb jelentkezett a hanyinger .


Lehetséges, hogy a fogantatást követő második, harmadik napon érez az ember alhasi fájdalmakat, vagy csak beképzelgés?

Legjobb válasz: Akkor még semmit nem érezhetsz, mert ilyen rövid idõ után még nem alakul ki semmilyen összeköttetés az anya és a (az akkor még tulajdonképpen megtermékenyített petesejt) baba között.

Akkor még semmit nem érezhetsz, mert ilyen rövid idõ után még nem alakul ki semmilyen összeköttetés az anya és a (az akkor még tulajdonképpen megtermékenyített petesejt) baba között.
Szia! Én csak azt tudom, hogy már jó pár héttel ezelõtt (pár hetes kismami vagyok), fájt a bal petefészkem és a petevezetékem, pedig nem szokott... Tényleges fájásaid szerintem még nem lehetnek, mert kb. 7 nap amíg egyáltalán beágyazódik a megtermékenyített petesejt!
képzelgés!!!!!!
Képzelgés szerintem is, de már szerintem meg van a baba

Éreztétek a lehetséges fogantatás után két-három héttel, hogy terhesek vagytok?

Én nem sokára fogok tesztelni. Egyik barátn?mmel beszéltem (még soha nem volt terhes), és mondta, ha terhes lenne, ? biztosan érezné. De mégis hogyan? Ilyen korán lehetséges ez fizikailag, vagy csak egyszer?en megérzés szintjén?

Legjobb válasz: Én elõtte éreztem már, hogy valami más, megvettem a tesztet, és aznap teszteltem, mikor meg kellett - volna- jönnie.De már elõtte 1 héttel 100 %-ra biztos voltam bent, hogy babát várok. Nem tudom, hogy mit éreztem, olyan furán más volz minden, rosszul voltam, de nem úgy, ahogy szoktam, nem féjt a fejem középidõben sem, szóval sok apró jel volt. Viszont csak a fiaimmal voltam így, mindkétszer megéreztem, a lányomat viszont nem- bár akkor elég stressz volt körülottem, az elsõ még csak 7 hónapos volt-- 3 gyerekes

Én elõtte éreztem már, hogy valami más, megvettem a tesztet, és aznap teszteltem, mikor meg kellett - volna- jönnie.De már elõtte 1 héttel 100 %-ra biztos voltam bent, hogy babát várok. Nem tudom, hogy mit éreztem, olyan furán más volz minden, rosszul voltam, de nem úgy, ahogy szoktam, nem féjt a fejem középidõben sem, szóval sok apró jel volt. Viszont csak a fiaimmal voltam így, mindkétszer megéreztem, a lányomat viszont nem- bár akkor elég stressz volt körülottem, az elsõ még csak 7 hónapos volt-- 3 gyerekes
Kedves 65%-os! Jó, hogy van így más is!!! :) )))
Én sex után pár órával már éreztem. Mindkétszer. Ezért már többen néztek bolondnak is. De, aztán kiderült mindkétszer, hogy igazam volt.
Igen éreztem. Bár akkor már 3 napja késett, de az nálam nem jelentett sokat, mert elõzõ hónapban meg 5 nap késés után jött meg, és akkor fel sem merült bennem a terhesség lehetõsége. Nem tudom megmondani, konkrét tünetem nem volt, de furán éreztem magam, éreztem, hogy valami megváltozott, és biztos voltam benne, hogy baba miatt. Amúgy fogantatás után 2-3 héttel általában már tudni szokták, mert akkor már késik a mensi, és a tesztek is legtöbb esetben kimutatják.
szia En nem erzetem semmit csak nagyon boldog voltam, amikor meg nem is tudtam hogy terhes vagyok. Nyugodt voltam es mosolygtam egesznap es nem tudtam meg mondani, miert. Mar egy hete keset a menszim, de meg mindig nem izgultam hogy most baba lesz. Teljes nyugalom volt rajtam. Pedig addig egy napos keses utan is azt hittem terhes vagyok. 1 het utan nagyon sokat jartam pisilni es akkor fordult meg a fejemben van valami. Csinaltam egy tesztet es pozitiv lett. Mindennel boldogab voltam, mert mar nem is szamitotam ra. 2 evig probalkoztunk. 1 eves kisfiu anyukaja.
igen én is megéreztem. közel egy évtizedes sikertelen próbálkozás után 100 %-ig tudtam, hogy abban a hónapban Kismami leszek...az esedékes menzi elõtt egy héttel már pozitív volt a tesztem.:-)))abban a hónapban úgy szerelmeskedtünk a párommal, hogy tudtam, hogy az x.vagy az y. napon fogok teherbe esni..., és így is lett:-)))))) Üdv.5 hónapos Kisfiú Anyukája.
szia! mindkétszer éreztem. Görcsölgetett a hasam, és olyan furán éreztem magam. És kezdtem nagyon álmos lenni. 2 gyerekes anyuka
Szia, Nekem mjáus 20-án kellett volna megjönnie, 2-án voltunk együtt. Megvártam a mensimet, de elõtte jó pár héttel volt prá tûnetem. Kérdezgettük a rokonság körében, akiknek már van gyerekekük, miért van az, hogy feszüll a mellem, s megjön érzésem van egy pár hete s még semmi? Annyit mondtak rá ez nem terhesség. Hiába mondtuk, hogy próbálkoztunk, meg soha nem volt ilyen. Nekem mindig 25 napra jött meg, kiéve áprilisban, mert akkor pontosan 28 napra jött meg s csak két napig tartott, ami szintén ríka, mert mindig 25 napos a ciklusom s 4-5 napig tart. Megvártam a 28. napot, s mivel nem jött meg, így vettem tesztet, ami poz.. lett. Orvoshoz 5 hetesen jutottam.
Én másnap reggel már éreztem. Akkor voltunk elõször együtt védekezés nélkül és reggel mikor mentem szurkodott a hasam. És rá pár hétre teszteltem és emlékszem, a barátnõmék voltak ott és azt mondtuk megyünk vásárolni mi hárman lányok meg a Botond. És fiú lett és Botond.
Én tudtam már a teszt elõtt. Már a havim elõtt pár nappal voltak napközben fura émelygéseim, ami nem igazán volt hányinger, sem igazi szédülés, olyan fura vegyes rosszullét volt. De kibírtam és kivártam a havi napját, akkor teszteltem, mikor hazaértünk a munkából a párommal. Aztán rohantam Hozzá a hírrel :)
Én nem éreztem még 6-8 héttel utána se:S Sõt akkor sem éreztem magam terhesnek mikor egyértelmûen megmondta az orvosom hogy terhes vagyok. Akkor kezdtem el valamit érezni mikor már én is láttam UH-n azt a kis valamit:) De az is szerintem csak azért volt mert tudtam, hogy terhes vagyok és jó volt látni. De igazából akkor tudatosult bennem, hogy terhes vagyok mikor elõször megmozdult a 16 héten. :) Érdekes dolog mert nekem a terhességem alatt semmilyen tünetem nem volt ami másoknak szokott lenni pl: mellfeszülés, émelygés, hányás ilyesmi. Tök jó terhességem volt, a vége volt csak durva mikor már fájt a derekam, vizesedett a kezem, a lábam, jöttek a jóslók, nem tudtam aludni, stb.
Én minden hónapban amikor próbálkoztunk, azt hittem h terhes vagyok, a tünetekbõl(hasszurka, mellfeszülés stb).Aztán egyik hónapban semmiféle tünetem nem volt, a méhem olyan volt mint a kõ, meg sem mozdult.Én ebbõl tudtam, h most vagyok valóban terhes.Együttlét utáni 9. napon esti vizeletbõl pozitív lett a teszt.
Éreztem is és tudtam is, mert akkor már pozi volt a teszt. Nemvárt elött 4 nappal eltünt a folyásom, száraz lettem, a hõm az egekben volt, zsibbadtak a melleim, nem fájtak, szó szerint izomlázuk volt, és szédelegtem.Ezekbõl éreztem, a tesztbõl pedig már tudtam:) )
Fogantatás után másfél héttel már nagyon feszült a mellem és folyamatosan úgy érezte, meg fog jönni..de nem jött.. a 15. napon már az uh-n is látszott felritkulás.
Na teszteltél? Mi lett az eredmény? üdv:36 hetes km.

Lehetséges fogantatás után mikor lehet a legkorábban tesztet csinálni, hogy az eredmény biztos legyen?

Legjobb válasz: a kimaradt mensi napján már lehet tesztelni, de érdemes inkább pár nappal utána. ha kibírod, kimaradt mensi után 1 héttel már általában biztos eredményt mutat.

a kimaradt mensi napján már lehet tesztelni, de érdemes inkább pár nappal utána. ha kibírod, kimaradt mensi után 1 héttel már általában biztos eredményt mutat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!