Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy férjem (23 db)

2 éve elsőre sikerült a babánk. Azóta a férjem leszokott a dohányzásról és egyáltalán nem iszik alkoholt. Lehetséges, hogy romlott a megtermékenyítő képessége vagy inkább javulhatott?

Csak azért, mert egy ideje próbálkozunk a 3. babával, de nem sikerül. Ezért jutott eszembe, hogy mitől lehet, hogy esetleg romlik a minősége?

Legjobb válasz: A minõségromlás pontosan a dohányzástól és az alkoholtól következik be!!Ha leszokott a férjed mind a kettõrõl,akkor pontosan,hogy javulnia kellett volna ez idõ alatt!! Szedjen vitamint na meg persze te is,az nagyban segít a megtermékenyülésben és a spermium minõségén!!Elkezdhetsz szedni Gravidát te is meg a férjed is..igen õ is szedheti,mert az csak vitamin!!Nem is tudom,hogy hol hallottam régebben,hogy a baba gyártásához elengedhetetlen a vitamin a szervezetben,mert anélkül meg sem fogan.Mi szedtünk a párommal vitamint(supradint)amikor próbálkoztunk a babával,és 3.ra sikerült is.Persze nekünk még az elsõ volt csak.

A minõségromlás pontosan a dohányzástól és az alkoholtól következik be!!Ha leszokott a férjed mind a kettõrõl, akkor pontosan, hogy javulnia kellett volna ez idõ alatt!! Szedjen vitamint na meg persze te is, az nagyban segít a megtermékenyülésben és a spermium minõségén!!Elkezdhetsz szedni Gravidát te is meg a férjed is..igen õ is szedheti, mert az csak vitamin!!Nem is tudom, hogy hol hallottam régebben, hogy a baba gyártásához elengedhetetlen a vitamin a szervezetben, mert anélkül meg sem fogan.Mi szedtünk a párommal vitamint(supradint)amikor próbálkoztunk a babával, és 3.ra sikerült is.Persze nekünk még az elsõ volt csak.
Szia! Azzal, hogy leszokott a dohányzásról és nem iszik alkoholt a férjed mindenképpen javult a megtermékenyítõ képessége. Nagyon sok függ pl a táplálkozástól. Érdemes lenne mindkettõtöknek egy méregtelenítést végezni, majd vitaminokkal ásványi anyagokkal feltõlteni a szervezeteteket.A férjednél pl szelén fogyasztás növeli a spermaszámot, meg van pár gyógynövény, ami még ebben besegít neki.Neked többek között pl magnézium, halolaj, méhpempõ stb sokat segíthet.Persze érdemes természetes alapú, minõségi forrásból származókat fogyasztani.Sok reménytelen esetben segítettek már az ismeretségi körömben is. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket, próbálunk akkor vitamint, meg szelént. Remélem minél elõbb.... :)

Jelenleg dolgozom, férjem van otthon a lányunkkal GYED-en. Jön a második baba, lehetséges hogy amig én TGYÁS-on vagyok, közben a férjem is otthon van GYES-en a nagyobbik gyerekkel?

TGYÁS lejárta után szintén vissza kell mennem dolgozni, jogosult a férjem ismét GYED-re a második baba jogán? Köszönöm előre is a válaszokat.

Legjobb válasz: Ha te otthon maradsz Tgyás-on, akkor a féejed nem maradhat a másik gyerekkel gyes-en. Egy család, csak egyféle juttatást kaphat. Miután lejárt a kisebbik gyerekkel a Tgyás-od, a férjed maradhat otthon vele gyed-en. Miután megszületik a kicsi, a nagy után már csak családipótlék jár.

Ha te otthon maradsz Tgyás-on, akkor a féejed nem maradhat a másik gyerekkel gyes-en. Egy család, csak egyféle juttatást kaphat. Miután lejárt a kisebbik gyerekkel a Tgyás-od, a férjed maradhat otthon vele gyed-en. Miután megszületik a kicsi, a nagy után már csak családipótlék jár.
Úgy van, ahogy az elsõ írja. Ráadásul, ha több mint 6 hónapot lenne a párod gyesen, akkor nem lenne jogosult gyedre, csak ha legalább 180 napot dolgozik.
fifikás....grat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
A testvéred gyerekének a férjed az apja?
Talán igen, de várd meg inkább olyanok válaszát, akik jártasabbak a jogban!
Röviden a tesód gyereke a férjedé? Huu az kemény..De gondolom h tudtál róla, h voltak együtt. Nme tudom a választ, de gondolom h ugyanolyan joga van..
A tesód ffi vagy nõ?
Fiú testvéred van, vagy lány? Én sem értek hozzá, de tuti, hogy kötelezheti, és ha õ az apa, akkor még gyerektartást is fizethet.
Szerintem nem kötelezheti, csak nagyon macerás jogi úton, amibe valószínûleg nem akar majd belemenni, mert ha mégsem a férjed az apa, akkor elég sokba kerül neki. De titeket nem nyugtatna meg, ha megcsinálnák azt a tesztet?
A férjed 11 évvel ezelõtt lefeküdt a tesód feleségével? Jól értem? Hát ez jó "móka" lesz! Ti mióta vagytok házasok?
én s úgy értelmezem, hogy a a férjed feküdhetett le a fiútestvére párjával, ez így helyes? Elvileg bírósági úton lehet persekedni de ez nagy sszeg is lehet s szerintem csak van valami elévülési idõ ebben. Mert csak baakar ártani, nemhiszem, hogy most kapcsolt, "hoppá, eszembejutott én mással is lefeküdtem, hát hogy nem jutott eszembe!"
az anya se normális ha így felborítja egy 11 éves gyerek életét
Ha a gyerek jogállása rendezett (értsd: van apa az anyakönyvi kivonaton, tehát nem az anyja vezetéknevét viseli), akkor nem kötelezhetik rá. Kivétel bírósági úton de ahhoz baromira nagyon indokolt esetnek kell elõállnia. És ha majd a bíróság kötelezi, akkor lehet megcsináltatni, és utána lehet egy külön perben a gyerektartás megállapítását kérni. Magánvélemény: Szemét egy nõ lehet (bár nem ismerem a sztorit). Ha elvolt így 11 évig, miért kell megbolygatni a múltat? Nem is értem.....
Kiskorú esetében nincs elévülési idõ. Kötelezhetik a férjedet a dns-re, ha fizeti az, aki kéri. Ha azonban kiderül, hogy mégis a flrjed az apa, akkor nem csak a teszt kültségét kell fizetnie, hanem gyerektartást is.
A biróság kötelezheti, ha a gyerek az övé gyerek tartást is fizetni kell, visszamenõleg nem kérheti.
Egy 11 éves gyerekkel hogy lehet így kib.szni??????

Az lehetséges, hogy mindent megtesztek a gyerekemért de nem szeret vagy a férjemet jobban szereti?

Még fiatal vagyok (21 éves) és 5 éven belül tuti nem aktuális a kérdés azonban sokszor elgondolkozok azon, hogy mi van, ha nem fog szeretni a saját gyerekem? Lehetséges ez? Mi olyat kell tenni, hogy ne szeresse a gyerek az anyukáját? Lehetséges majd, hogy az apukájához jobban kötődjön, jobban szeresse mondjuk egy olyan esetben, ahol a férfi tényleg foglalkozik a gyerkőccel, kiveszi a részét a munkából is!? Tudom magamról, hogy bizonyos helyzetekben önző vagyok, amolyan "én-én" ember. Egyszer megkaptam a kérdést, hogy a gyerekemmel is ilyen leszek? Jó szülő szeretnék lenni de ettől félek.

Legjobb válasz: Emiatt nem kell aggódnod a gyerekek szeretik a szüleiket, van aki anyásabb, vagy épp apásabb, de biztos szeretni fog :) Az én férjem sokat foglalkozik a kisfiúnkkal, szereti is az apját de engem is szeret. Mivel apa dolgozik napközbe este apásabb, mert egész nap velem van.

Emiatt nem kell aggódnod a gyerekek szeretik a szüleiket, van aki anyásabb, vagy épp apásabb, de biztos szeretni fog :) Az én férjem sokat foglalkozik a kisfiúnkkal, szereti is az apját de engem is szeret. Mivel apa dolgozik napközbe este apásabb, mert egész nap velem van.
Ha ennyire sajnálod a párodtól a gyermek szeretetét, már most, akkor inkább ne szülj neki. Igen, van olyan, hogy apásabb, de ez korszakonként is változik.

Ha a férjem száján herpesz van kialakulóban és "orálisan játszadozott velem" akkor az lehetséges, hogy elkaptam tőle, és ott lent herpeszem lesz? Vagy ez két teljesen más dolog?

Lehet butaságnak tűnik, de utána olvasgattam már, és nem találtam semmi értelmeset. Vajon a nemi herpesznek lehet köze a szájon lévőhöz?

Legjobb válasz: Hát, kicsi az esélye, de lehetséges. Én tuti elmennék a nõgyógyászomhoz... Tudom, ciki ezt elmondani... Nekem pont nemrég volt cikis esetem, ami egy új legjobb vicces sztori a kórházban, amit mesélni lehet az aggódó embereknek hogy megnyugodjanak... Igaz nem nemi szervvel kapcsolatos, de ez is csak egy testtájunk.. :D Túl leszel rajta, és legalább megvizsgálnak, és kiderül mi a gond.

Hát, kicsi az esélye, de lehetséges. Én tuti elmennék a nõgyógyászomhoz... Tudom, ciki ezt elmondani... Nekem pont nemrég volt cikis esetem, ami egy új legjobb vicces sztori a kórházban, amit mesélni lehet az aggódó embereknek hogy megnyugodjanak... Igaz nem nemi szervvel kapcsolatos, de ez is csak egy testtájunk.. :D Túl leszel rajta, és legalább megvizsgálnak, és kiderül mi a gond.
Átterjedhet!
Átterjedhet!!! Én ugyanígy jártam, a férjem száján is ott volt a herpesz... Senkinek nem kívánom azt a kínt! Sírtam, ha pisilnem kellett, annyira féltem elmenni, mivel mintha késsel szurkáltak volna olyan a fájdalom. Szerencsére a szájherpesz átterjedése a nemi szervre nem okoz olyan rossz tüneteket, mint a nemi szerv herpesze.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nekem semmilyen tünetem nincs, így a nõgyógyásznak nem is nagyon lenne mit mondanom. Tegnap történt mindez, tehát csak érdekel, hogy mire számíthatok.
Ha a férjednek herpesze van, akkor azt már régen elkaptad, csak még nem tudsz róla. Én úgy tudom hogy a herpeszvírust nem lehet kipucolni a szervezetbõl, ha legyengül a szervezeted akkor elõjön. Szóval már csókolózás közben fix hogy elkaptad. De én úgy tudom hogy ami a szájon jön ki az egy másfajta herpesz, szóval a puncidon nem fog kijönni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Szerencsére nem kaptam el eddig még, pedig évente elõjön neki, kb.10 éve.
6-os válaszoló bizony rosszul tudja. A száj herpesze is átterjedhet a nemi szervekre, de szerencsére a tünetei nem olyan kínzóak, mint a nemi szerv herpeszé. Neten sok helyen lehet errõl olvasni.

A vetélés után (5 hetes voltam) 46 napra napra jött meg, 3 napig normális és 2 napig 1-2 csepp. De előtte 11 nappal voltunk együtt a férjemmel. Lehetséges hogy teherbe essek újra így?

A válaszaitokat el?re is köszönöm, kérlek írjatok. Nagyon szeretnénk már babát.

Legjobb válasz: Persze, hogy lehetséges. De ellenõrizted bármi módon, hogy volt-e peteérésed?

Persze, hogy lehetséges. De ellenõrizted bármi módon, hogy volt-e peteérésed?
A kérdező hozzászólása: sajnos nem ellenõriztem, csak annyi volt hogy krémes folyásom volt. Néha fáj a cicim és most, 1 héttel a menzi elmúlása után néha szúrkál a hasam. De nem úgy fáj a cicim hogy feszül, csak néha elég kellemetlen hogy ott van. A hõm is fent van 37.0 Lehet hogy megint terhes vagyok? Vagy csak azért van mert nagyon szeretnék babát?
A kérdező hozzászólása: ha tesztelnék már pozitívnak kéne lennie? Nem merek mert félek a csalódástól. :(

Lehetséges, hogy a férjem miatt nem választanak szét minket?

most adtuk be a papírokat közös megegyezéssel. mindent ahogy elmondott az ügyvéd. van egy közös ingatlanunk amit eddig nem tudtunk még eladni. most a férjem kijelentette hogy azonnal fizesem ki mert ö nem tud várni tovább. ( egy pipogya alak és amink van az mind nekem köszönhetö. soha egy fadarabot sem rakott arébb, de anyagilag jár a fele neki) én hagytam el. lehetéges hogy a tárgyaláson azt mondja ö addig nem válik míg nincs a pénz a kezében? (mindig is mástol várta el hogy a dolgai megoldodjanak, de ö egy hírdetést sem képes feladni)

Legjobb válasz: Nem,nem lehetséges.Ha közösen megegyeztetek,akkor nem fogja emiatt a bíróság hátráltatni az elválást.A papírok beadása után ez legalább egy fél évetekben lesz.

Nem, nem lehetséges.Ha közösen megegyeztetek, akkor nem fogja emiatt a bíróság hátráltatni az elválást.A papírok beadása után ez legalább egy fél évetekben lesz.
Ha közös megegyezéssel és ügyvéd segítségével adtátok be a papírokat akkor a közös ingatlan sorsáról is meg kellett egyeznetek. A közös tulajdon nem akadálya a házastársi kötelék felbontásának, esetleg, ha abban nem tudtok megegyezni, hogy miként osszátok meg a közös tulajdont perre kerülhet sor a közös tulajdon megszüntetése érdekében, vagy a jelenlegi bontóper tovább zajlik, de már csak vagyonjogi vita miatt. (mint írtam ettõl függetlenül elvélasztanak titeket. Mondhatja a tárgyaláson, de akkor biztos megkérdezi a bíó tõle, hogy miért írta alá a közös megegyezést.
Mondd meg a férjednek, hogy legyen már annyira életrevaló, hogy tessék, intézze el az eladást, és máris ott a pénze.
A kérdező hozzászólása: Már be van adva a papír, és a beadástól számitva 6 hétre íták ki a válást. jó gyorsan. és aznap mikor megjött a levél hogy mikor lesz írt a férjem hogy neki kell a pénze. na nekem is. midenröl megegyeztünk, anyagilak nincs gond de nehezen megy el az ingatlan és ez is az én hibám.

Lehetséges, hogy összejött a baba, de elmegyünk egy hosszú hétvégére a férjemmel és aggódom, hogy árthat-e a babónak a fürdő, ha kismama lennék? Vigyázni akarok rá, ha már jön.

Legjobb válasz: Hát nem a legbinztonságoabbak a fürdök,szerintem .Nagy a fertözés veszélye ,bár ez atol is függ milyen a szervezeted és milyen a fürdö "szinvonala" de az elsö 12 hét a legfontosabb .Egy 3 napos teszt lehet ,hogy kimutatná vársz -e babát .Sok sikert

Hát nem a legbinztonságoabbak a fürdök, szerintem .Nagy a fertözés veszélye , bár ez atol is függ milyen a szervezeted és milyen a fürdö "szinvonala" de az elsö 12 hét a legfontosabb .Egy 3 napos teszt lehet , hogy kimutatná vársz -e babát .Sok sikert
Nagy a fertõzésveszély a fürdõben, és a forró víz káros is lehet. Tudod régen, mikor még nem volt fogamzásgátló, így "szabadultak meg" a nõk (fõleg a cselédekrõl olvastam ezt) a nem kívánt terhességtõl, hogy forró vízbe ültek. Én nem merném megkockáztatni, vagy legalábbis megkérdeznék egy dokit errõl, hogy mi a véleménye.
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok a gyors választ!Igazából nem 100%, hogy sikerült , de nem tartom kizártnak, mert néhány napja enyhe hányinger jön rám, úgy ált. egész napomat végigkíséri.Holnap nem kéne megjönni, de reggel elsõ dolgom lesz tesztelni egyet!!!Olyan boldog lennék Istenem!!!!
Ird meg az eredményt ! Drukkolunk :)
Azonnal, gondolkodás nélkül elhagynám! Undorító féreg, nem érdemel szertõ családot!
Egész pontosan melyik részét szereted? Amelyik akkor sem tartja a farkát a gatyájában, amikor nem csak felesége, de kicsi gyereke is van? Vagy azt, amelyik téged aláz már jó ideje? Vagy azt, amelyik élvezkedik anélkül, hogy akárcsak egyszer is eszébe jutnátok? Vagy azt, amelyik elfogadja a jövõben, hogy te ezt elnézed neki, és majd megismétli mással is? Szereted? Röhögnöm kell!
Idõvel elhagyja a szeretõt, de keresni fog másikat. Ne áltasd magad. Aki már ilyenkor elkezdi a megcsalást, nem is fogja abbahagyni.
Inkább egy másik szeretõ miatt fogja majd elhagyni a jelenlegit, aztán meg majd azt is egy következõért, ha azt látja, hogy szó nélkül asszisztálsz a félrekettyintéseihez. Te meg majd jó leszel neki arra, hogy felneveld a gyerekét, kimosd a ruháját és elkészítsd a kajáját. Komolyan, ennyire nulla önbecsüléssel hogy tudnak létezni emberek?
nyolcas válaszolónál van a pont!
Ne hitegesd magad, nem fogja. Inkább szedd össze a gyereket és keress magatoknak egy tisztességes férfit.
Hát megbeszéltétek elõre is, vagy csak utólag, hogy van valakije? És hogy miért van, azt tudni? Ettõl függ a jövõ legfõképp, meg a kapcsolatai dinamikájától.
Tessék? Ez most egy olyan kérdés, amire kritikán aluli módon lehet csak reagálni? Elég indulatkeltõ. Amúgy ha a válaszom érdekel, pont le..arnám, hogy õ mit akarna idõvel.
igaza van az utolsònak. Mindent meg kell bocsátani neki, söt igazábòl le is térdelhetnél elé, ùgy kérhetnéd, hogy szánalombòl maradjon veled legalább. söt, mondd meg, hogy ha veled marad, mindig tarthat szeretöt melletted, a lényeg, hogy maradjon... önbecsülésed van? ha te nem becsülöd magad, a férfi sem fog téged becsülni.
A gyerek es a csalad mindig tobbet er majd mint egy szereto. Valoszinuleg nem volt meg felkeszulve az apasagra, vagy koztetek nem mentek ugy a dolgok szexualisan a szuletest kovetoen mint regebben... Probalj kozeledni hozza, es javitani ezen, akkor a masik dolog magatol elhal.
A kérdező hozzászólása: Körülbelül 3 éve elénk együtt. Nagyon szerette, hogy a gyerekünk megszülessen, de az elsõ pofon az volt, hogy kislányra várt én pedig kisfiút szültem neki.... Sokat kellett neki dolgoznia, saját korosztályában hasonló, bulizós, csajozós közegbe került...Munkájával az éjszakát járta, nagyon szerette azt csinálni amit csinál, de eközben nem volt szinte semmi idõ amit velünk töltött volna, mert éjszaka hazaért, reggel ment többi idõben meg pihennie kellett... Így nagyon könnyen elhidegült tõlem. Én nem viseltem valami jól, hogy õ soha nincs itthon, és teljesen egyedül nevelem, gondoskodom a gyermekünkrõl, és hiába nem voltam egyedül a lakásban, , mert itt van velem a baba, de mégis nagyon magányos voltam, mert soha nem volt itt napközben.
11: léptem. Évszaktól és idõjárástól függetlenül. Elváltam. Mert úgy gondolom van az a pont, ami után engem ne alázzon senki. Mindenki maga dönti el, mit nyel le. De ha a kérdezõ ezek után megtartja a férjét, had ne sajnáljam, ha boldog-boldogtalannal csalja. Akkor ne panaszkodjon, mert elfogadta!
A humán tõke jelentõs részét teszi ki a szere tõke. Ezért változó, hogy ki kit hagy el.
Szerintem ha pici gyerek és feleség mellett képes volt ilyesmire, nem nagyon fog változni ezek után sem.El kell döntened magadban, képes vagy-e ezt az életet folytatni és elviselni, vagy lelépsz.Én az utóbbit javasolnám, még ha most azonnal nem is tudod megtenni, idõvel viszont ezt volna tanácsosabb meglépni.Elvégre a becsületed forog kockán.
11. Szomorú, hogy függsz a párodtól, én pl sosem vállaltam volna úgy gyereket, hogy ne tudnám egyedül is eltartani magunkat. Mi van, ha te küzdenél a kapcsolat megmentéséért, de a másik fél nem? Akkor is mehetsz az utcára novemberben... Van, aki az anyagiak miatt bármit benyel, és tolerál, de azért a nõk többsége nem tudja elfogadni, ha a párja farka másban jár. Meg egyáltalán hogy megalázzák. Sajnállak kérdezõ. Lehet, hogy visszamenne hozzátok egy idõ után, de úgyse lenne semmi a régi. És jó eséllyel félrekacsingatna újra. Szerintem inkább próbálj meg új életet kezdeni a piciddel.
hogy te milyen papucs vagy :D
A férjed erre mit mond? Miért kell neki szeretõ, mikor akarja rendezni a dolgait, egyáltalán tud róla, hogy te tudod?
11: Mindig baj, ha nem pusztán szerelmi egy párkapcsolat. Nem szabadnának önfenntartási tényezõknek jelen lenniük egy ilyen döntésnél! (10. voltam9
Itt minden válaszoló olyan hihetetlenül bátor. Én bizony nem indulnék el november közepén egy csecsemõvel a karomon új életet keresni. Én is inkább azokkal a válaszokkal értek egyet, ami a kapcsolat megmentését célozza.
A 10-est meg tudod válaszolni? Köszi.

Hány hónapos koráig változhat a baba szeme szine? Ez azért érdekelne mert a babám szemének szine kék, de a családomban és a férjem családjában mindenkinek zöld avagy barna a szeme . Lehetséges hogy kék marad vagy váltoZni fog? (3 hónapos a kicsi)

Legjobb válasz: Kb. 1 éves korig, de maga az árnyalat. Tehát ha pl. kék lehet sötétebb, kicsit világosabb, esetleg zöldbe hajló. Majdnem minden babának sötétkék vagy kék a szeme születéskor, ha pár hét, hónap múlva bebarnul, akkor az már nem fog "kikékülni", a kék még változhat.

Kb. 1 éves korig, de maga az árnyalat. Tehát ha pl. kék lehet sötétebb, kicsit világosabb, esetleg zöldbe hajló. Majdnem minden babának sötétkék vagy kék a szeme születéskor, ha pár hét, hónap múlva bebarnul, akkor az már nem fog "kikékülni", a kék még változhat.
Félsz hogy lebuksz? És a felmenõk között kék szemû?
kb. 2 évesen lett ténylegesen barna a gyerek szeme, addig valami szürkés színe volt. Ha újszülöttkék, azaz kicsit szürkéskék, akkor valószínû változni fog, de ha igazi kék, akkor már nem biztos.
6 hónapos korában más meg lehet állapítani az alapszínt, aztán az árnyalat még változhat kisgyermekkorban. Mellékesen megemlítem, hogy a szemszínért felelõs gén öröklõdése több generációt is átugorhat.
A párom szeme is zöld, az enyém is.Szüleimnek zöld_barna, anyósom-apósom zöld.A 4 éveslányom szeme gyönyörû kék, a pici 2 hós fiamé szintén kék.
nekem elsõ fiamnak 10naposan már gyönyörû sötétbarna szeme volt, második gyereknek a sötétszürke szemszíne kifakult és kb 15hós koráig világosszürke szeme volt- utána kezdett sötétedni vissza, majd zöldes barnás lett két éves korára. Most 27hós és egyre barnább... szóval neki még mindig változik. 3.babámnak pedig 2hós kora óta szép kék szeme van. Nem szürkül-zöldül-barnul- igazi kék. féléves most. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!az elsõ kommentelõnek pedig üzenem, hogy nekem nincs mitõl félnem hiszen a férjem volt az egyetlen párom és az utolsó is egyben!
barátnõm hugának 2 évesen barnult be addig tök kék volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!