Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy férfi nem (12 db)

Lehetséges, hogy nem volt még férfival 30 évesen egy hölgy?

Van egy ismer?söm, nagyon kedvelem sokat beszélgetek vele. Kérdeztem, hogy volt-e komoly kapcsolata, a válasz az volt, hogy nem. Illetve azt mondta már évek óta nincsen senkije sem. Puhatolóztam, hogy a szexualitás mennyire fontos neki, de azt mondta, hogy a n?k jól megvannak nélküle, illetve arra nem adott választ, hogy volt-e már férfival ( mondjuk nem akartam bunkó lenni ezért csak utaltam rá, lehet nem értette, ezért kaptam nemleges választ ). Amúgy gyönyör? hölgy, ápolt, ad magára és minden tekintetben 10/10. És 100%, hogy nem leszbikus! Amúgy én férfi vagyok, de gondolom ez a kérdésb?l kiderült!

Legjobb válasz: igen, lehetséges. és bajnak nem is baj. az a baj, ha vki már 17 évesen sok férfival is volt, bár ez most nem tartozik ide.

igen, lehetséges. és bajnak nem is baj. az a baj, ha vki már 17 évesen sok férfival is volt, bár ez most nem tartozik ide.
lehetséges. az nem derült ki, hogy miért nem próbálkozol nála?
Persze, lehet, en is 30 evesen voltam eloszor ferfival. Es nem vagyok ronda, buta, kover, semmi, csak igy alakult az eletem. Ha gondolod, kezdemenyezz nala, a 7 ev korkulonbseg nem veszes ha eleg erett vagy.
az ismerõsömmel kikezdet a szertárban a tornatanára, és 1 életre elment a kedve a sex-tõl most 35
Nem lehetséges, egyszerûen csak diszkrét. Mit képzelsz, azért mert kedves és beszélgettek, megosztja veled a szexuális életét?!!! Nem kell többet értelmezni, mind amit mond. Ha bejön ne agyalj, próbálkozz nála õ majd eldönti, hogy belefér az értékrendjébe egy fiatalabb pasi vagy nem. 31 N
26 éves nõ vagyok szintén zenész :) vagyis szûz. Nincs ebben semmi abnormális, nekem is így alakult az életem.
vannak, vannak... apacak
akkor passzold át :-) 32F...
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mi lehet az oka, erre még nem derült fény. Mondjuk nem merek kezdeményezni nála, mert én még egyetemista vagyok, van ugyan keresetem 50 ezer Ft havonta, de szüleimmel élek és nem vagyok úgymond önálló! Mindegy, azért tartom továbbra is a hölggyel a kapcsolatot, mert nagyon kellemes személyiség és szeretem a társaságát. Köszönöm a válaszokat! 23F
Azért ott nincs minden rendben, ha harmincévesen szûz valaki, bármilyen is a neme. Tehát ha szép nõrõl beszélünk, akkor valami gyerekkori trauma- lelki sérülés simán lehet.
A kérdező hozzászólása: Igazából, az indokát nem értem, amúgy jó ismerõs, de egyben meg is õrülök érte, csak nálam idõsebb 7 évvel a hölgy. Én mindent megadnék neki, csak nagyon zárkózott ezzel a témában, ezért nem is kezdeményeztem még. ( mondjuk lehet túl kisfiú is vagyok hozzá )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Utolsó lehet igazad van, kicsit talán túl sokat vártam egy két kedves beszélgetéstõl. Azért lehet megpróbálom.
Igen, lehetséges. Bár elég ritka.
Hermafroditának hívják ( két nemi szerve van, de ebben az esetben, mondjuk csak van méhe és petefészkei + pénisze és heréi )! Vagy olyan kromoszóma betegsége van, ahol az y kromoszóma mellett egy x helyett két x kromoszóma van. Ezek betegségek, nem egészséges állapotok, orvossal konzultálni kell, mert mindegyiken lehet segíteni, a páciens döntése, hogy mit akar.
Frászt van kromoszóma betegsége, már megdõl a teória, bár Magyarországra még nem jutott el, de az ilyen jelenség, ha mindkét nemi szerv megtalálható az egyénen, akkor két külön nemû iker terhesség egybeolvadása még korai állapotban. Sõt minden olyan is, ami olyan rendellenességeket mutat, h pl az egyén egyik szeme kék a másik barna stb. Úgy hívják az új tudomány ágat kimerizmus(még a mitológiából)
az nem új tudományág :D viccember..
A kérdező hozzászólása: Tehát ha nincs vaginája, csak pénisze, akkor férfi, csak transzvesztita ?
2-es vagyok: Azt írtam, hermafrodita, ha megtalálható mindkét nemiszerv ( akár belsõ, akár külsõ nemiszervek ). VAGY kromoszóma rendellenesség: [link] például, ettõl még nem nõ az illetõ, csak valami közbejátszik és nem lesz normális férfi testalkata.
Transzvesztita az egész más, az férfinek születik, de mindenben nõ akar lenni úgy, hogy megmarad a pénisze.Még cicit is operáltat stb...
Transzvesztita az aki férfiként nõnek öltözik, transznemû, aki át is operáltatja magát tudtommal ( akár részlegesen, vagy teljesen )
Tévedésben vagy 8-as, ha más a nemi szervét is átoperáltatja, akkor már nem transzvesztita.

Az átlagnál vonzóbb, szexisebb lányok szerinted lehetséges, hogy több férfival ki akarják próbálni a szexet, mint azok akik nem olyan csinosak?

Tehát aki testileg nagyon szexis adottságokkal bír, akkor azokat egyre több szexuális partnerhez hajtja ez a tény, hogy ? tudja magáról, hogy nagyon sexis? Az átlagnál szexisebbnek mondható n?k szerinted több különböz? férfira és sexre vágynak mint azok akik csak olyan átlagosak, nem annyira vonzóak?

Legjobb válasz: Ez nem a külsõn múlik, hanem a belsõ, lelki adottságokon, bár az kétségtelen, hogy a média ma azt árasztja, hogy akinek van mit megmutatnia, az mutassa is meg. Na meg éljen a liberalizmus, mindenki csinálhatja jobbra-balra azzal, akivel csak tetszik, válogatás nélkül. Sokan befolyásolhatók, és azt hiszik, hogy ez nekik jó. Nyilván, ha valaki átadja magát ennek a maszlagnak, és jól is néz ki, akkor annak meglesz az eredménye. Jah nem, nem vagyok szentfazék, nem azt mondom, hogy az elsõ szerelmünkkel (vagy akivel elõször lefeküdtünk) éljük le az életünket, de a mai 16-17 éves tini csajok többsége már nekem is sok. Sõt... konzervatívnak sem tartom magam, de azért vannak határok. 22l

Ez nem a külsõn múlik, hanem a belsõ, lelki adottságokon, bár az kétségtelen, hogy a média ma azt árasztja, hogy akinek van mit megmutatnia, az mutassa is meg. Na meg éljen a liberalizmus, mindenki csinálhatja jobbra-balra azzal, akivel csak tetszik, válogatás nélkül. Sokan befolyásolhatók, és azt hiszik, hogy ez nekik jó. Nyilván, ha valaki átadja magát ennek a maszlagnak, és jól is néz ki, akkor annak meglesz az eredménye. Jah nem, nem vagyok szentfazék, nem azt mondom, hogy az elsõ szerelmünkkel (vagy akivel elõször lefeküdtünk) éljük le az életünket, de a mai 16-17 éves tini csajok többsége már nekem is sok. Sõt... konzervatívnak sem tartom magam, de azért vannak határok. 22l
Nem a külsõ a döntõ, hanem, hogy magáról milyen képet lát, mennyi önbizalommal bír. Sok csúnya lány mániákusan jár farokról farokra, mert önbizalomhiányban szenved vagy tudat alatt bizonyítani akarja magának és a barátnõinek, hogy õ is tud férfit szerezni. Ismerek ilyeneket, a környezetemben tényleg a legcsúnyább lányok a legkészségesebb félrelépõk. Ugyanez igaz a srácokra is. Sok közülük magányos, mert azt hiszik róluk a lányok, hogy egy ilyen jóképû srácnak biztos van barátnõje, biztos csak össze-vissza dugni akar. Én is jóképû vagyok, de ezért nem bíznak bennem a normális lányok. Ugyanakkor a kopaszodó, görbe orrú és csúnya fogazatú kollégám jobbnál jobb nõket fektet le hobbiból, mert azt hiszik a lányok, hogy ha egy férfi csúnya, akkor már belsõ értékei is vannak és nem csalja meg õket, mert milyen szerencsétlen külsejû, biztos nem kell másik nõnek, tehát hûséges lesz hozzájuk. Ilyen furcsa ez a világ.
Több a lehetõségük, ezért könnyebben mennek bele szerintem.
Rám illik a leírásod...és híresen zárkózott vagyok. Utálom, hogy "mindenki" rám akarna mászni, szóval ha bárkin észreveszem, hogy akar valamit, már odébb is álltam. Eddig kétszer "használtam" a külsõm, hogy meghódítsam a kiszemelt fiút, mindkétszer nagyon szerelmes voltam. De ez csak én vagyok és egyetlen példából nem lehet átlagot kiszámolni :)
ah.... ez egy akkora baromság. talán sok partnert kipróbál mert könnyen megszerzi õket egy éjszakára, de nagy a valószínûsége hogy ugyanannál az oknál fogva amiért könnyen megszerzi õket, belül teljesen boldogtalan ember. személyes tapasztalatból tudnék mesélni olyat, ami remek szemléltetõ példa volna erre.
Szerintem sem a külsõtõl függ. Egy nem olyan csinos lány is ugyanúgy vágyhat arra, hogy folyton váltogassa a szexpartnereit, mint egy bombázó. A különbség ebben az esetben ott lehet, hogy a csinosabb lány könnyebben is találhat magának 'alanyt' egy éjszakára. Amit viszont egy elõttem válaszoló is írt, szerintem teljesen igaz: Nem olyan csinos lányok esetében ez nem más, mint hogy bizonyítani akarják, hogy milyen sok pasit megkaphatnak. És bár lehet hogy sok pasi végigmegy rajtuk, nem gondolom, hogy ettõl többnek fognak tûnni egy olyan férfi szemében, aki barátnõre vágyik. 20L
Szerintem se a külsõn múlik, de biztos vannak olyanok, akik visszaélnek a külsõ adottságaikkal, és skalpokat gyûjtenek.

Lehetséges, hogy egy szingli lány aki éppen nem szerelmes halálosan, úgy kötődjön egy vele egykorú férfihez, hogy nem alakul ki vonzalom?

Egyébként a csaj tipikus "nem tudom mit akarok" személyiség.

Legjobb válasz: szerintem nem meri magának bevallani hogy tetszel neki és ez több mint barátság vagy fél a saját érzelmeitõl. próbálj meg vele minél több idõt kettesben tölteni, kicsit rávezetni.

szerintem nem meri magának bevallani hogy tetszel neki és ez több mint barátság vagy fél a saját érzelmeitõl. próbálj meg vele minél több idõt kettesben tölteni, kicsit rávezetni.
Mi a sajtos krumpliért nem figyeltél te biológia órán?
Ha belekenõdött a puniba akkor terhes lesz.
ennyi ésszel inkább hanyagold a sexet
A párod lehetett elõtted mással. A Chlamydia teljesen tünetmentes is lehet, fõleg férfiaknál. Lehet, hogy összeszedte az elõzõ párjától.
Mondom, hogy évekig tünetmentes lehet, fõleg férfiaknál. Ki kell vizsgálni õt is. http://www.chlamydia.hu/about.cfm
A kérdező hozzászólása: az elõzõ párjától? és egy évig mióta velem volt észre se vette? A másik lehetõség hogy más lánnyal volt. Ezekszerint máshogy nem is lehetséges, hogy elkaptam csak nemi úton lehet elkapni?!
Mielõtt még meggyanusítanáda barátodat: becslések szerint a 30 év alatti magyar lakosság 10%-a chlamydia fertõzött, de mivel mind férfiakban, mind nõkben évekig "néma" maradhat (alig, vagy csa nagyon jellegtelen tüneteket okozva) így sokszor már csak akkor veszik észre, amikor pl. valaki évekig sikertelenül próbál meg teherbe esni. Csak direkt nyálkahártyakontaktus útján (szex, beleértve az orálisat is; szülés) terjed és a párodat iski kell vizsgálják. - Egy gyógyszerész
Úgy van, ahogy írták. Nem kell tünetesnek lennie valakinek, ahhoz, h fertõzött legyen és tovább adja a fertõzést. A chlamydia STD betegség, ami sexuális úton terjed, de h ki és mióta hordozza nem lehet tudni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! ÉS akkor míg vissza nem megyek a nõgyógyászomhoz az antibiotikum kura után és az eredményt kivárva... addig nem is lehetek együtt a párommal? És neki, ha jól olvastam az interneten urológiai vizsgálatra kéne mennie?
Akár. A bõrgyógyászati is jó. Én ott dolgozom és az a jó benne, h oda mindkét fél mehet és párhuzamosan lehet kezelni. De ha Te már voltál nõgyógyásznál mindegy hova megy, de minél elõbb, mert kezelni kell õt is!

Lehetséges, hogy azért vagyok szerencsétlen az élet legtöbb területén, mert huszonéves férfi létemre nem volt viszonyom nővel?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem.Azért van ez,mert nem bízol magadban és te sem hiszed el,hogy meg tudod csinálni. :)

Egyáltalán nem.Azért van ez, mert nem bízol magadban és te sem hiszed el, hogy meg tudod csinálni. :)
inkább fordítva
Szerintem kevered az okot az okozattal. valamiért olyan defektusaid vannak ami miatt nem volt viszonyod, és valószínûleg ugyan ezek okozzák a többi sikertelenséget. Az Önnevelés a világ legnehezebb extrém sportja, elõbb rá kell jönni az embernek a saját defektusaira, el kell ismernie azokat és nagyon akarnia kell megváltoztatni.
igen, igy van, ez is hozzájárul, én is hasonlo helyzetben vagyok
9 es. "az emberek általában szeretnek" Hol élsz te? pl a nõk egy vadidegent mi a fenéért szeretnének. Mindenüt ezt nyomatják, hogy egy vadidegenre nem kíváncsiak, nem érdekli õket, majd ha leszólít, és érzi a kisugárzását. De õ most egyenlõre a vadidegen státuszban van. Ugyanígy az összes többinek is csak egy vagy a sok anoním közül, mert önbizalomhiányod miatt nem mutatsz szinte semmit magadból. Mi faszér szeretnének? Csak vetélytárs vagy az álláshoz, nõhöz való jutáshoz, egy százalék vagy csupán, aki rontja a többi ember esélyét az életben való boldogulásban. Hidd el a legtöbbje így van ezzel. Ha esetleg próbálkoznál valamivel kitörni, a legtöbb reakció a közvéleménybõl ez? Ki ez a senki? mit akar ez? Menj már haza!
Ne legyél ilyen pesszimista, a pozítí gondolkodásmód csodákra képes, ne a negatívunokat sulykold magadba! Én 22 éves lány vagyok és nem volt sokha psim, néha én is elkeseredek, hogy örökre egyedül maradok, de azért bízom benne hogy nem így lesz:)
Pont ezaz, hogy csak kábítod, altatod a fejed, álmodozol, remélsz, bízva bízol, és látod, mennyibe néznek elõzõ. Senkinek nem kellettél /állításod szerint/ Akkor hogy is van ez? Mert senkinek nem szolgáltad az érdekét, a szexuális igényeit, satöbbi. Nem tartottak rád igényt. Nem szerettek eléggé.
Érdekes hozzászólások. A 13.hsz-hoz hasonlóan én is 22 éves vagyok, csak fiú. Én sem voltam még nõvel. De tényleg fontos az hogy, ne a hibáidat mondogasd magadnak, nem könnyû, de hozzá kell szoktatni magadat ahhoz, hogy minden dolognak van pozitív oldala. Akár mi történik, gondold át, és keresd meg benne a jó oldalát. Nekem sokat segít ez a gondolkodás. Sok nehéz helyzeten segített már át. Mint minden történésnek meg van az oka, hogy miért történik. Minden okkal történik. Semmi sem véletlen. Az, hogy 6 évvel éretlenebbnek tartod magad, annak is meg van az oka, csak még nem jött el az ideje annak, hogy megtudd miért. A kedves 14. hsz írója( aki ha jól sejtem a 11. és 12. hsz-t is írta), pedig remekül ért ahhoz, hogy hogyan is kell romba dönteni szavakkal, azt a kevés önbizalmat is amije van az embereknek. Az ilyen emberek szavai fájóan tudnak hatni, és még inkább azt érik el vele, hogy egy "senkinek" tekintse az ember magát. Na ez az amit leginkább ki kell zárni. A negatív hozzáállást, a negatív kritikát. Ezzel nem lehet elõre lépni, fejlõdni. Nálad pont az a lényeg, hogy a jó és pozitív dolgokat keresd, és halld meg. Apró/kis lépésekkel kezd. Ne a nagyra vágyakozz, örülj a kis dolgoknak is, és fontos az adok-kapok. Ahhoz, hogy kapj valamit adni is kell. Legyen ez akár tárgyi dolog, akár érzelmi, vagy egy gesztus ( szülinapi/névnapi köszöntés, ilyesmi). Ha bármi gondod van, problémád, szívesen meghallgatom és próbálok majd tanácsot adni, ha tudok. Csak írj privátban!
13-as vagyok, teljesen igaza van a 15-ösnek :) Kérdezõ, fogadd meg a tanácsait!
8as! Hát te! ez az beszéd! Egy jó önkritikával rendelkezõ ember. Én is legalább ennyire imádom magamat, naponta ugatom be anyáméknak, hogy csecsemõ koromban kellett volna élve elkaparni a föld alá engem is, mindenkinek jobb lenne. De áht én sem tehetek róla, hogy egy késõnérõs szar jellem lettem. Hidd el, hatalmas hátrány ez. A sok zömében koravén féreg többiek akik már annyira menõmanónak hiszik magukat sorra szarnak alá az ilyeneknek mint te meg amilyen én voltam. Te még ott vagy ahol, én már változtam , sokkal agresszívabb , többiembergyûlölõbb vagyok mint valaha. Majd lehet egyszer te is beérsz erre a szintre. AZ ilyen késõn érõs embereknek ez a "rákfenéje" sehol nem találják a helyüket a világban. Fehér hollók egy sötét világban. Már a korai kudarcélmények miatt egy szernak könyvelted el magadat, akit nem lehet szeretni, és ez égett , vésõdött bele az agyadba. Képtelen vagy hinni benne, hogy valaki is felnézhet rád, hogy a nõk nem fognak a pofádba röhögni mert csak ennyi vagy. Ez elég szomorkás dolog. Közben lehetséges, hogy benned is sokkal több van, talán ki is tudod hozni magadból, de amikor meg kéne mutatni, amikor ki kéne állni, akkor a célvonal elõtt leállsz, és szinte magadat "vérezteted el" a többi bevállalós rohadtal szemben, akik hisznek magukban, pedig feleannyit sem tesznek, de mégis gyõznek. Ezért szar ez a világ.
7-es és 9-es ugyanaz voltam
Ne mindig a negatívumokat sulykold, találd meg a jó dolgokat is az életedben! Mondtad, hogy az emberek általában szeretnek. Ennek is van oka, próbálj meg erre rájönni.
A kérdező hozzászólása: Nekem borzalmasan megy az iskola, karrier, hogy legszívesebben végeznék magammal. A fene se érti, hogy miért szeretnek általában az emberek (kivéve a nõket), pedig komolyan egy nulla senki vagyok, aki nem bír felmutatni semmi említésre méltót. Szüleimre is haragszok kicsit azért, hogy nem vetettek el még, amikor lehetett volna. Elrontott selejt vagyok.
Lehetséges. Nekem jól mennek a dolgaim, szerencsésnek is érzem magam, de nincs senkim és távolinak tûnik, hogy a közeljövõben legyen valakim. Emiatt úgy érzem, nem teljes az életem, és ez hatással van a többi dolgomra is.
A kérdező hozzászólása: Egyszerûen van okom arra, hogy ne bízzak magamban. Egy magam fajta 24 éves balfék mire fel legyen magabiztos, amikor agyilag minimum 6 évvel éretlenebb a kortársainál?
elso valaszoloval ertek egyet ... keves az onbizalmatok...
15.Megkérdezhetem, hogy hogyan vagy képes kizárni a negatív gondolatokat? Lassan kezdek már beleõrülni, hogy nem vagyok képes kinn tartatni a mocskokat a fejembõl. Próbáltam a jó oldalát nézni a dolgoknak, de mindig sikerül befurakodniuk a fejembe. Már ott tartok, hogy utálom magam és nagyjából mindenki mást it.

Lehetséges, hogy sok fiú/férfi valójában előnyös külsejű és csak azért nem arat, mert korábban tönkretették az önbizalmát?

Sokszor gondolkodtam már ezen. Ismerek több olyan férfit, akik küls?re teljesen rendben vannak, az értelmi, érzelmi képességeik is rendben vannak, mégis sikertelenek a n?knél. Még nekem is mondták többen, hogy nem értik, mi van velem, az én adottságaimmal nem lehetnék egyedül.

Legjobb válasz: Nem, mert aki valóban elõnyös külsejû, azt a csajok szedik fel. Nem hagyják veszni, odamennek hozzá, stb...

Nem, mert aki valóban elõnyös külsejû, azt a csajok szedik fel. Nem hagyják veszni, odamennek hozzá, stb...
Ez érdekes kérdés. Egyébként az a fura, hogy engem az ilyen cicababák szoktak lerondázni, ellenben az átlagos vagy csúnyácska lányok helyes, cuki, aranyos fiúnak tartanak és nem egy olyan ajánlatot kaptam már lánytól, hogy járnék-e vele. Egy volt a gond, hogy mindegyikük távol élt tõlem, ez a facebook-os, netes ismerkedés átka, sajnos. Én személy szerint nem merek már próbálkozni azóta, mióta csúnyán kigúnyolt egy lány nem is egy ember elõtt égtem, nagyon rosszul érintett a megalázáss, haverom persze visszaszólt neki, de attól még csúnya sebeket kaptam egy-két felszínes, szívtelen, elkényeztett lánytól. Persze tudom, hogy nem vagyok jó pasi, de sosem fogom megérteni mi értelme van egy másik embert megalázni, kigúnyolni. Emlékszem, mikor a sulimban még általánosban kigúnyoltak egy lányt folyton, nekem valahogy sosem ment ez a gúnyolódás, már akkor másabb voltam, mint az emberek többésége, a mai napig különc emberke vagyok kicsit.
az önbizalom rengeteget számít. ismerek én olyan pasit aki ugy néz ki mint aki 1 horrorfilmbõl jött és kb 110kg, de általában van nõje. rengetegen elküldik de sosem adja fel hanem megy tovább. hiába nézel ki jol ha nincs elég önbizalmad pár kosár után továbbmenni. :)
Hát nekem mondták elég sokan már h jól nézek ki, és igen jól szétcseszték az önbizalmam. Többször is próbálkoztak már nálam, suliban nézett egy csaj egyfolytában, nem mertem oda menni hozzá, 2x leszólítottak az utcán.

26 eves srac vagyok es egyaltalan nem erzem magam ferfinak, ferfiasnak. Lehetseges, hogy hormonalis problemaim vannak?

Ami leginkabb aggaszt az az, hogy a nemi szervem nagyon kicsi: lankadt allapotaban a peniszem akkora, mint egy kisgyereke, kicsi es vekony, es szerintem a hereim is kicsik (habar nem tudom, hogy mekkora szamit "normalis" meretnek), mert mindenki masnak rendesen dudorodik az alsonadragja, nekem viszont csak egy kicsi hupli van a labaim kozott, gyakorlatilag ruhaban olyan, mintha nem lenne semmi a labaim kozott.

Legjobb válasz: leginkább azt tudom tanácsolni, hogy menj orvoshoz(andrológushoz)

leginkább azt tudom tanácsolni, hogy menj orvoshoz(andrológushoz)
vszleg hormonális, lehet, hogy túl alacsony a tesztoszteron-szinted, menj el és méresd meg, tudnak felírni hormonpótlást
Lankadt állapotban nekem is kicsi, ez normális.
Inkább pszichés eredetû. Szerintem nincs hormonzavarod.
Pszichés dolog ez, kétlem hogy bármi más baj lenne veled.
kb mihez tudnád hasonlítani a heréid nagyságát? a tankönyvek szilvához hasonlítják. attól még kisebb?
a felnõttek heréi kb 15-25 köbcentisek átlagosan, van akié persze nagyobb ha egyszerûbben akarod megtudni, akkor azt mondanám, hogy ha 3 centi hosszú, akkor az már megüti a szintet valszeg vérpéniszed van, egy dolog, hogy hogy néz ki lankadtan, de mekkora amikor áll? felülrõl mérd a péniszed tövétõl, nem a herezacskó felöl ha 26 évesen jöttél rá, hogy vmi hormonális problémád van, és nem fejlõdtek ki az ivarszerveid normálisan akkor már régen rossz, bár lehet, hogy tudnak rajtad segíteni, mint ahogy mondták andrológushoz kellene elmenned
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat! A peniszem merev allapotban kb. 15 cm hosszu es kb. 3, 5 cm az atmeroje. A hereimrol azert gondoltam, hogy kicsik, mert tenyleg szinte olyan, mintha semmi sem dudorodna a labaim kozott es meg soha senkinel nem lattam olyat (amikor oltozokben korbeneztem kivancsisagbol, vagy csak farmernadragban latom masoknak mennyire dudorodik ott), hogy ennyire kicsi dudor legyen a labai kozott... ebbol kovetkeztettem arra, hogy velem valami nincs rendben, csak mivel nagyon szegyellem a dolgot, sosem mertem senkitol rakerdezni erre.
Csak a merev állapot számít, az meg normális nálad. Amúgy sportolj.:)

Lehetséges, hogy egy férfi nem szereti az orális szexet?

Nekem a férjem azt mondta még az elején amikor megismerkedtünk és csináltam neki, hogy ? ezt nem nagyon szereti.Mondjuk nekem is úgy tünt.Azóta meg se próbáltam.Régebben a pasiaim szerették, s?t.A technikám nem változott.Akkor ez miért lehet?Azt hittem ezt minden pasi szereti.

Legjobb válasz: az én párom nemhogy nem szereti, hanem egyszerûen megsem engedi... nemtudom megérteni...

az én párom nemhogy nem szereti, hanem egyszerûen megsem engedi... nemtudom megérteni...
Nemrég írt egy férfi ide egy kérdést, ezzel a címmel: "Aljas dolognak tartom az orális szexet. Ez baj?" keress rá, és olvasd el, hogy õ mit, miért gondol az orális szexrõl. Lehet, hogy a te férjed is így érez.
Én találkoztam olyannal, akinek szimplán nem volt jó érzés... ivel neki nem tetszett így csinálni sem szerette/tudta rendesen.
Én egy ideig nem akartam csinálni és nem is eröltette a pasi, de pár év alatt néha elhangzott tõle, hogy jó lenne. Rászántam magam és nagyon élvezte, de így már én is mondtam neki, hogy õ is csinálhatná nekem orálisan az izgatást. NA ekkor derült ki, hogy azért nem eröltette, hogy én csináljam, mert õ nem szereti a lánynak az ilyen fajta kényeztetését. Lehet, hogy neki is van valami amiért inkább nemet mond. Mert olyan pasiról aki nem szereti eddig nem hallottam.
Önzõnek tartom ha õ elvárja tõled, de nem akarja viszonozni. Lehet olyan, hogy idegenkedik tõle valamiért. Rossz tapasztalat. Vagy tényleg rossz vélemény. l. azt hiszi, te csak kényszerbõl csinálod. Vagy zavarná ha a szádban élvezne el. Inkább beszélj vele róla, miért is idegenkedik tõle.
Van aki nem szereti, mert "fújj utána csokoljam az ajkát..."!
Van, aki nem szereti. Legtöbbször rossz nevelés, tabuk eredménye. Ne erõltesd... kérdezd meg azt is, hogy õ akarja-e viszonozni. Ha nem, sátoros ünnepeken azért megpróbálhatod, ha nagyon szereted õt... elõre tisztázva, hogy más formában (virágtól bundáig :-) - vagy másfajta kényeztetés) - is tudja viszonozni :-)
Igen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!