Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy férfi (54 db)

Lehetséges, hogy egy férfi és egy nő egy év ismerettség jön össze, pedig már elötte is ismerték egymást, és elötte is éreztette a férfi, hogy tetszik neki a csaj?

Legjobb válasz: Lehetséges! Nálam pont ez a folyamat zajlik jelenleg...... csak itt már több mint 1,5 év.....27/f

Lehetséges! Nálam pont ez a folyamat zajlik jelenleg...... csak itt már több mint 1, 5 év.....27/f
ha nagyon kell annak a férfinek az a csaj... de annál édesebb lesz, ha majd összejönnek. szóval, lehet, de egy pasi és egy csaj mindenképp kell hozzá, a többi meg sima ügy.

Lehetséges, hogy nem volt még férfival 30 évesen egy hölgy?

Van egy ismer?söm, nagyon kedvelem sokat beszélgetek vele. Kérdeztem, hogy volt-e komoly kapcsolata, a válasz az volt, hogy nem. Illetve azt mondta már évek óta nincsen senkije sem. Puhatolóztam, hogy a szexualitás mennyire fontos neki, de azt mondta, hogy a n?k jól megvannak nélküle, illetve arra nem adott választ, hogy volt-e már férfival ( mondjuk nem akartam bunkó lenni ezért csak utaltam rá, lehet nem értette, ezért kaptam nemleges választ ). Amúgy gyönyör? hölgy, ápolt, ad magára és minden tekintetben 10/10. És 100%, hogy nem leszbikus! Amúgy én férfi vagyok, de gondolom ez a kérdésb?l kiderült!

Legjobb válasz: igen, lehetséges. és bajnak nem is baj. az a baj, ha vki már 17 évesen sok férfival is volt, bár ez most nem tartozik ide.

igen, lehetséges. és bajnak nem is baj. az a baj, ha vki már 17 évesen sok férfival is volt, bár ez most nem tartozik ide.
lehetséges. az nem derült ki, hogy miért nem próbálkozol nála?
Persze, lehet, en is 30 evesen voltam eloszor ferfival. Es nem vagyok ronda, buta, kover, semmi, csak igy alakult az eletem. Ha gondolod, kezdemenyezz nala, a 7 ev korkulonbseg nem veszes ha eleg erett vagy.
az ismerõsömmel kikezdet a szertárban a tornatanára, és 1 életre elment a kedve a sex-tõl most 35
Nem lehetséges, egyszerûen csak diszkrét. Mit képzelsz, azért mert kedves és beszélgettek, megosztja veled a szexuális életét?!!! Nem kell többet értelmezni, mind amit mond. Ha bejön ne agyalj, próbálkozz nála õ majd eldönti, hogy belefér az értékrendjébe egy fiatalabb pasi vagy nem. 31 N
26 éves nõ vagyok szintén zenész :) vagyis szûz. Nincs ebben semmi abnormális, nekem is így alakult az életem.
vannak, vannak... apacak
akkor passzold át :-) 32F...
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mi lehet az oka, erre még nem derült fény. Mondjuk nem merek kezdeményezni nála, mert én még egyetemista vagyok, van ugyan keresetem 50 ezer Ft havonta, de szüleimmel élek és nem vagyok úgymond önálló! Mindegy, azért tartom továbbra is a hölggyel a kapcsolatot, mert nagyon kellemes személyiség és szeretem a társaságát. Köszönöm a válaszokat! 23F
Azért ott nincs minden rendben, ha harmincévesen szûz valaki, bármilyen is a neme. Tehát ha szép nõrõl beszélünk, akkor valami gyerekkori trauma- lelki sérülés simán lehet.
A kérdező hozzászólása: Igazából, az indokát nem értem, amúgy jó ismerõs, de egyben meg is õrülök érte, csak nálam idõsebb 7 évvel a hölgy. Én mindent megadnék neki, csak nagyon zárkózott ezzel a témában, ezért nem is kezdeményeztem még. ( mondjuk lehet túl kisfiú is vagyok hozzá )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Utolsó lehet igazad van, kicsit talán túl sokat vártam egy két kedves beszélgetéstõl. Azért lehet megpróbálom.

Hogy lehetséges, hogy az emberi tulajdonságai miatt szinte gyűlöletet érzek iránta, viszont mint férfi, őrülten vonz?

Sok mindenben nem értünk egyet, sőt! Totálisan másak az elképzeléseink bizonyos dolgokról, és bizony tett már olyat, voltak olyan megnyilvánulásai, amik miatt szinte utálom őt. Viszont ennek ellenére vágyok rá szexuálisan... normális ez?

Legjobb válasz: Úgy lehetséges,hogy ösztönlény vagy,a szexuális vágyad erõsebb annál, mint hogy belásd ez egy "rossz" ember.

Úgy lehetséges, hogy ösztönlény vagy, a szexuális vágyad erõsebb annál, mint hogy belásd ez egy "rossz" ember.
persze , hogy normális
én is pokolra kívánom a lány osztálytársaim felét, még megkúrnám õket, ez van :D Szemetek. Mivel alfahímmel van dolgod nem csodálom :P f18
Én egy edzõtárssal voltam így. De rühelltük egymást, te jóisten. :D Nem tudom mitõl mûködött köztünk ezerrel a kémia, de egyszer egymásnak estünk és õrületes volt. Napközben, edzéseken nem is létezett a másik, egymáshoz se szóltunk, rá se néztünk, de esténként... :D
Voltam ilyen helyzetben.A pasi tényleg szemét volt, engem is piszkált de mégis majd meghaltam érte annyira vonzódtam hozzá. Nem történt semmi köztünk és miután sikerült megtalálnom a párom már egyáltalán nem izgatott tovább.
Nem hinném, szerelem nálam csak úgy tud kialakulni, hogy a személyisége tetszik meg. A kinézet kevésbé fontos. A szexuális vonzalom sem igazán mûködik, ahol a személyisége nem tetszik. Látom, hogy jól néz ki, de semmi több, nem is vágyom többre.Ha netán elképzelem, hogy lefekszem vele, úgy érzem, utána még az ágyban sem bírnék már mellette maradni, még reggelig sem. De szerintem ha nem szimpatikus, az ágyig sem jutnék vele, mert lehût amint közelembe kerül.
A kérdező hozzászólása: 9. válaszolónak remélem nincs igaza és nem is lesz (szerelem téma), mert akkor van igazán nagy baj...
A kérdező hozzászólása: Én sosem nézem a pontozást, még nem is pontoztam soha senkit sem. Az egy nagy hülyeség, egyébként én is egyetértek a 4. válaszolóval, csak kicsit elszomorító, hogy olyanok vagyunk, mint az állatok, nem tudunk uralkodni az ösztöneinket :-(
Olyan is van, hogy elég, hogy egyszer megtörténjen a dolog, és utána kitisztulsz! De azért ott benne van a pakliban az is, hogy beleszeretsz, bár egy kicsit már szerintem most is errõl van szó...:)
Nem tudom, miért lett lepontozva a 4. válaszoló, ugyanis ez valóban ezt jelenti. A szexuális vágy ösztönös. vagy van kémia valakivel vagy nincs, nem választhatjuk meg, hogy kivel szemben indulnak meg a hormonok. Hiába nem kedvelünk valakit a lelke alapján, ha a testére meg vágyunk tudat alatt......tehát a 4. válaszoló jót mondott, sajnos a pontozás nem szokta tükrözni a VALÓDI hasznos válaszokat..
A kérdező hozzászólása: Már évek óta ez megy, és egyszerûen már nem tudom mit tegyek, most megint erõsebben érzem ezt az egész õrültséget... néha tök jól le tudom beszélni magam róla, de utána történik valami, szépen néz rám, vagy ilyesmi és kész, végem van. És mindegy, hogy közben meg mással közvetve szemétkedik, aki nekem fontos :-(
Normális, de ha kiélitek a vágyaitokat, ami évekig is eltarthat ugyan, de utána nincs amitõl mûködjön a dolog, sõt háború jósolható. Viszont nem mindegy mik nem szimpatikusak benne, mert az elején az embert apróbb dolgok is megriasztják, ami egy esetlegesen kialakuló azeretet, és összecsiszolódás alatt jelentõségüket vesztik De ha valóban súlyos, alapvetõ problémákat látsz már most, akkor jövõ lehet, de nem biztos, hogy olyan jövõt kell direkt választani...
A kérdező hozzászólása: Õ is egy kollegám... érzem, hogy vonzalom van közöttünk, és bizony én is álmodoztam már róla, de egyébként meg egy felfújt hólyagnak tartom, aki éppenséggel még arrogáns és okostojás is, valahogy úgy gondolja, hogy amit õ mond, az szent és sérthetetlen... fú, már ha rágondolok is felmegy a pumpa, bántotta már meg családtagomat, bár engem még egyszer sem, mindig kedves volt velem, és talán ezért tudok rá úgy nézni, mint férfira... borzasztó lelkiismeretfurdalást okoz ez nekem.
Hát nem tudom, hogy normális-e, de elõfordul. Én egy kollégámmal voltam így. Napközben a szemét tudtam volna kikaparni, este mégis álmodoztam arról, milyen lenne szeretkezni vele. Ráadásul nem csak szakmai téren nem értettünk egyet. Gyakran cserélgette a barátnõit és emiatt büszke is volt magára. Végül megtörtént a dolog. Nagyon jó volt vele :-)
A kérdező hozzászólása: Mi lehet ebbõl?
A kérdező hozzászólása: Sejtettem, hogy amint átpakolják ebbe a kategóriába a kérdésemet, máris akad egy borzasztó építõ jellegû és intelligens válasz... ld. utolsó. Mindenkinek köszönöm egyébként a véleményét!

Szerintetek lehetseges, hogy egy 30 eves ferfinek egy 18 eves csaj tetszik meg?

Tobbszor eszrevettem, hogy engem nez; illetve egyszer tetotol talpig vegigdicsert, a ruhamat, a hajamat. Eloszor azt gonoltam, hogy csak arra kellek neki, hogy lefektessen, de azota is tobbszor latom, hogy engem nez, es erzem a viselkedesebol is. Szerintetek?

Legjobb válasz: szerinted lehetséges hogy egy idõsebb ember szeresse a paprikát ? ha megválaszolod ezt akkor a kérdésere is megvan a válasz köszi puszi

szerinted lehetséges hogy egy idõsebb ember szeresse a paprikát ? ha megválaszolod ezt akkor a kérdésere is megvan a válasz köszi puszi
Persze, miért ne lehetne. Ahogy korosodok én is figyelem a feszes ciciket, popsikat :) De véleményem szerint nem egészséges ez a korkülönbség! mert ha még 30/42 lenne az arány.... Én is csak utólag látom: 30 évesen fiatal az ember, de 18 évesen még "gyerek" jóformán. 18 évesen még annyi minden van elõtted, de 30 felé már családon kéne agyalni.... Rövid távon jó lehet. De nem mûködõképes. Ilyenbe ne is gondokozz... Idõsebb pasiként mondom :)
Lehetséges. persze, hogy a fiatal lányok tetszenek jobban. Ez általában így van a férfiaknál. A szándékuk pedig változó. Azt így elsõ benyomásra nehéz megítélni. De neked nem javaslom, hogy belemenj.
Attól, hogy többször nézett, még lehet, hogy tényleg csak arra kellesz neki.
nekem volt egy bnõm aki 17 évesen egy 33 éves pasiival járt. ..még gyereke is voolt a csávónak. de hát szerették egymást... nem lehet mit tenni .. :D :P
Szerintem Te eldönötted mit akarsz. Csak tudnám akkor minek ez a felesleges kör?? Hogy miért ne menj bele? Mert Te gyerek vagy szinte Õ meg nem. Ha egészségesek vagytok egészen mást akartok...
Egy harminc éves fiú inkább egy harminc feletti lányt nézegessen, ha komoly párkapcsolatban gondolkozik. Abban kevésbé fog csalódni.
Még egy 40 évesnek is tetszik. Attól hogy néz, meg dicsér szerintem csak azt akarja. Nem mehet oda egybõl azzal, hogy leakarok veled feküdni.Nyilván puhatlózik egy kicsit, bókol hogy elérje amit akar.
nekem a párom 33 éves én meg 18:) majdnem 15 hónapja vagyunk együtt. ha nem csak leakar fektetni akkor szerintem nyugodtan ismerkedj vele, flörtölj:)
A kérdező hozzászólása: De annyira tetszik... Amugy meg miert ne menjek bele? Ha kolcsonos a vonzalom, akkor miert ne; ki az a bolond, akinek ha tetszik valaki es akar vele jarni, nem megy bele a dologba?
persze, miért ne lehetne?
kérdésedre*
hát hogyne szeretnék egymást... tisztelet a kivételnek. /ha van/legyünk õszinték, melyik korosodó pasi ne bírná, hogy egy fiatal kis kemény húsú csajszi körberajongja???? meg a csajszinak is tök jó, hogy kocsi, lakás és minden... de leszel te még 30-40 éves érett nõ amikor rájössz, hogy ez nem csakerrõl szól. amikor majd elgondolkozol, hogy elment melletted az élet, amikor rájössz, hogy egy idõsebb pasi miatt mi mindenbõl kimaradtál. f/27
Igen, lehetséges. Bár elég ritka.
Hermafroditának hívják ( két nemi szerve van, de ebben az esetben, mondjuk csak van méhe és petefészkei + pénisze és heréi )! Vagy olyan kromoszóma betegsége van, ahol az y kromoszóma mellett egy x helyett két x kromoszóma van. Ezek betegségek, nem egészséges állapotok, orvossal konzultálni kell, mert mindegyiken lehet segíteni, a páciens döntése, hogy mit akar.
Frászt van kromoszóma betegsége, már megdõl a teória, bár Magyarországra még nem jutott el, de az ilyen jelenség, ha mindkét nemi szerv megtalálható az egyénen, akkor két külön nemû iker terhesség egybeolvadása még korai állapotban. Sõt minden olyan is, ami olyan rendellenességeket mutat, h pl az egyén egyik szeme kék a másik barna stb. Úgy hívják az új tudomány ágat kimerizmus(még a mitológiából)
az nem új tudományág :D viccember..
A kérdező hozzászólása: Tehát ha nincs vaginája, csak pénisze, akkor férfi, csak transzvesztita ?
2-es vagyok: Azt írtam, hermafrodita, ha megtalálható mindkét nemiszerv ( akár belsõ, akár külsõ nemiszervek ). VAGY kromoszóma rendellenesség: [link] például, ettõl még nem nõ az illetõ, csak valami közbejátszik és nem lesz normális férfi testalkata.
Transzvesztita az egész más, az férfinek születik, de mindenben nõ akar lenni úgy, hogy megmarad a pénisze.Még cicit is operáltat stb...
Transzvesztita az aki férfiként nõnek öltözik, transznemû, aki át is operáltatja magát tudtommal ( akár részlegesen, vagy teljesen )
Tévedésben vagy 8-as, ha más a nemi szervét is átoperáltatja, akkor már nem transzvesztita.

Az lehetséges hogy azért lettem meleg mert 14 éves koromban egy férfival voltam?

csak értelmes válaszokat kérek. el?re is köszönöm. 20F

Legjobb válasz: Hát ha már férfival kezdted, akkor is már meleg voltál nem?

Hát ha már férfival kezdted, akkor is már meleg voltál nem?
Nem. Elvileg ez már magzati korban eldõl, hogy kinek milyen lesz a nemi identitása.
A kérdező hozzászólása: De nem akartam az egészet és titkoltam nem akartam hogy kiderüljön.
Mármint megerõszakolt?
Hülye a kérdés, semmi értelme. Így mire válaszoljak? Amúgy sem tudom miért lettél meleg, elvégre ezt neked kell tudnod.
A kérdező hozzászólása: talán egy kicsit én is akartam kíváncsiságbol.
Hát ha akartad, akkor már meleg is voltál a kezdetektõl.
Lehet, hogy befolyásolt, de az is lehet, hogy eleve volt hajlamod. Egy alkalom volt vagy több? Akkor mi volt a véleményed erröl? Csajjal még egyáltalán nem volt dolgod?

Lehetséges, hogy egy nő megerőszakoljon egy férfit?

A meger?szakolásba bele tartozik a közösülés is, és hogyha a férfi élvezi, akkor már nem er?szak. Ha lehetséges, akkor hogyan? Pl. egy n? bevetet egy csávóval viagrát, és aztán lefogja, és bámm?

Legjobb válasz: De meg lehet erõszakolni egy férfit. Ha egy másik pasi csinálja neki és méghozzá hátulról:)

De meg lehet erõszakolni egy férfit. Ha egy másik pasi csinálja neki és méghozzá hátulról:)
Ha jó nõ, felõlem annyit erõszakolgathatna, ammenyit csak szerete:D Csak az már nem lenne erõszak:D Érdekes kérdés, az tuti.
hát igazából hogyha a faszinak nem áll fel...akkor ugye nehézkes... és egy ilyen mûvelethez fizikai fölény szükséges ami nem valószínû hogy egy férfival szemben megvan egy nõnek
Hát ahhoz minimum testépítõnek szükséges lenni a nõnél:D
én ezt már régóta kiszeretném próbálni. van rá jelentkezõ? természetesen hagyom magam, de szerintem nagyon izgi lehet. 21F
Vagy az, vagy iszik vagy drog vagy valami és akkor már nem beszámítható...így rá lehet venni bármire öntudatlanul... Amúgy szerintem nem sok pasi ellenkezne ha egy nõ letámadná :P
Fogadjunk hogy pasi vagy és fogalmad nincs az egészrõlXD
Ja és kijavítom magam, a megerõszakolós téma nem XD smileyt, hanem :(-t érdemelne.
Miért lenne hülyeség? Neked van két lábad, két kezed, erõs fogaid, körmeid. Neki minusz egy kéz, mivel valamivel utat kéne neki oda csinálnia, aztán meg beraknia. Persze nem egy kétszáz kilós emberre gondolok, aki alatt mozdulni sem tudsz.
Azért hülyeség, mert az erõszak FÁJ és MEGALÁZÓ és ERÕSZAK. Ennyi, ezen nincs mit vitatkozni.
Akkor fog FÁJNI ha hagyod magad! De igen van ezen mit vitatkozni!
De ha gondolkozol, rájöhetsz, hogy egy-két perc elteltével már egészen más a helyzet. :Pioergf8gfw
Hát nem tudom, nekem ha benyomnák, beerõszakolnák a szûk, száraz hüvelyemben vkinek a farkát nem hiszem, hogy élvezné a testem:P
A test valószínüleg élvezi a dolgot, de attól még lehet, hogy te ezt nem érzékeled. Nõk esetében általában ugyanez történik.
Mért nem? ez hülyeség már ne is haragudj.
De ha már itt tartunk, akkor egy nõt sem tud megerõszakolni egy férfi (hacsak nem tart töltött pisztolyt a fejéhez).
Szerintem felállhat akaratlanul is, de ez eléggé kivitelezhetetlen. Ugyanis, ha leitatod attól még ha mást szeret és hûséges akkor nem fogja akarni és nem lehet rávenni. Ha viszont annyira részeg (vagy be van drogozva), akkor meg fel se áll neki. Ha meg egy csomó piára viagrát adnak neki, lehet, hogy olyan reakcióba lép a két anyag, hogy nem éli meg a másnapot. A pisztolyos dolognál meg szerintem egyénfüggõ. Valaki ha életveszélyben van nem biztos, hogy képes beindulni, pont azért, mert fél, kényszerítve érzi magát, hiszen ettõl függ az élete.
Ez volt a Különleges Ügyosztályban és én azon a véleményen vok mint a filmben azaz:3 csaj bizony meg erõszakolhat egy férfit:kényszeritik, hogy feküdjön hanyatt (pisztolyal), ha fexik megkötözik, és hajrá.Azt mondták, hogy felállhat akaratlanul is.És lehet, hogy nem élvezi.
a született feleségekben egyszer volt. Jó mondjuk az csak egy sorozat és a tvben bármi megtörténhet. De ott úgy csinálták, hogy a csaj leitatta a pasit (nem nagyon csak egy nagyon picit) és adott neki viagrát.
Mi van? Össze-vissza beszélsz, mért, ha kapálózok nem fáj? PfffXDDD

Az átlagnál vonzóbb, szexisebb lányok szerinted lehetséges, hogy több férfival ki akarják próbálni a szexet, mint azok akik nem olyan csinosak?

Tehát aki testileg nagyon szexis adottságokkal bír, akkor azokat egyre több szexuális partnerhez hajtja ez a tény, hogy ? tudja magáról, hogy nagyon sexis? Az átlagnál szexisebbnek mondható n?k szerinted több különböz? férfira és sexre vágynak mint azok akik csak olyan átlagosak, nem annyira vonzóak?

Legjobb válasz: Ez nem a külsõn múlik, hanem a belsõ, lelki adottságokon, bár az kétségtelen, hogy a média ma azt árasztja, hogy akinek van mit megmutatnia, az mutassa is meg. Na meg éljen a liberalizmus, mindenki csinálhatja jobbra-balra azzal, akivel csak tetszik, válogatás nélkül. Sokan befolyásolhatók, és azt hiszik, hogy ez nekik jó. Nyilván, ha valaki átadja magát ennek a maszlagnak, és jól is néz ki, akkor annak meglesz az eredménye. Jah nem, nem vagyok szentfazék, nem azt mondom, hogy az elsõ szerelmünkkel (vagy akivel elõször lefeküdtünk) éljük le az életünket, de a mai 16-17 éves tini csajok többsége már nekem is sok. Sõt... konzervatívnak sem tartom magam, de azért vannak határok. 22l

Ez nem a külsõn múlik, hanem a belsõ, lelki adottságokon, bár az kétségtelen, hogy a média ma azt árasztja, hogy akinek van mit megmutatnia, az mutassa is meg. Na meg éljen a liberalizmus, mindenki csinálhatja jobbra-balra azzal, akivel csak tetszik, válogatás nélkül. Sokan befolyásolhatók, és azt hiszik, hogy ez nekik jó. Nyilván, ha valaki átadja magát ennek a maszlagnak, és jól is néz ki, akkor annak meglesz az eredménye. Jah nem, nem vagyok szentfazék, nem azt mondom, hogy az elsõ szerelmünkkel (vagy akivel elõször lefeküdtünk) éljük le az életünket, de a mai 16-17 éves tini csajok többsége már nekem is sok. Sõt... konzervatívnak sem tartom magam, de azért vannak határok. 22l
Nem a külsõ a döntõ, hanem, hogy magáról milyen képet lát, mennyi önbizalommal bír. Sok csúnya lány mániákusan jár farokról farokra, mert önbizalomhiányban szenved vagy tudat alatt bizonyítani akarja magának és a barátnõinek, hogy õ is tud férfit szerezni. Ismerek ilyeneket, a környezetemben tényleg a legcsúnyább lányok a legkészségesebb félrelépõk. Ugyanez igaz a srácokra is. Sok közülük magányos, mert azt hiszik róluk a lányok, hogy egy ilyen jóképû srácnak biztos van barátnõje, biztos csak össze-vissza dugni akar. Én is jóképû vagyok, de ezért nem bíznak bennem a normális lányok. Ugyanakkor a kopaszodó, görbe orrú és csúnya fogazatú kollégám jobbnál jobb nõket fektet le hobbiból, mert azt hiszik a lányok, hogy ha egy férfi csúnya, akkor már belsõ értékei is vannak és nem csalja meg õket, mert milyen szerencsétlen külsejû, biztos nem kell másik nõnek, tehát hûséges lesz hozzájuk. Ilyen furcsa ez a világ.
Több a lehetõségük, ezért könnyebben mennek bele szerintem.
Rám illik a leírásod...és híresen zárkózott vagyok. Utálom, hogy "mindenki" rám akarna mászni, szóval ha bárkin észreveszem, hogy akar valamit, már odébb is álltam. Eddig kétszer "használtam" a külsõm, hogy meghódítsam a kiszemelt fiút, mindkétszer nagyon szerelmes voltam. De ez csak én vagyok és egyetlen példából nem lehet átlagot kiszámolni :)
ah.... ez egy akkora baromság. talán sok partnert kipróbál mert könnyen megszerzi õket egy éjszakára, de nagy a valószínûsége hogy ugyanannál az oknál fogva amiért könnyen megszerzi õket, belül teljesen boldogtalan ember. személyes tapasztalatból tudnék mesélni olyat, ami remek szemléltetõ példa volna erre.
Szerintem sem a külsõtõl függ. Egy nem olyan csinos lány is ugyanúgy vágyhat arra, hogy folyton váltogassa a szexpartnereit, mint egy bombázó. A különbség ebben az esetben ott lehet, hogy a csinosabb lány könnyebben is találhat magának 'alanyt' egy éjszakára. Amit viszont egy elõttem válaszoló is írt, szerintem teljesen igaz: Nem olyan csinos lányok esetében ez nem más, mint hogy bizonyítani akarják, hogy milyen sok pasit megkaphatnak. És bár lehet hogy sok pasi végigmegy rajtuk, nem gondolom, hogy ettõl többnek fognak tûnni egy olyan férfi szemében, aki barátnõre vágyik. 20L
Szerintem se a külsõn múlik, de biztos vannak olyanok, akik visszaélnek a külsõ adottságaikkal, és skalpokat gyûjtenek.

Lehetséges, hogy egy szingli lány aki éppen nem szerelmes halálosan, úgy kötődjön egy vele egykorú férfihez, hogy nem alakul ki vonzalom?

Egyébként a csaj tipikus "nem tudom mit akarok" személyiség.

Legjobb válasz: szerintem nem meri magának bevallani hogy tetszel neki és ez több mint barátság vagy fél a saját érzelmeitõl. próbálj meg vele minél több idõt kettesben tölteni, kicsit rávezetni.

szerintem nem meri magának bevallani hogy tetszel neki és ez több mint barátság vagy fél a saját érzelmeitõl. próbálj meg vele minél több idõt kettesben tölteni, kicsit rávezetni.

Szerintetek hogy lehetséges, hogy egy férfi szereti a párja gyerekét? Vagy csak megjátsza, hogy magához láncolja a nõt?

Legjobb válasz: Ha szereti a párját, akkor szereti a gyerekét is. Ha jóérzésû, akkor nem kell megjátszania magát. Az édesapám meghalt kicsi korunkban. Anyukám második férje úgy szeretet bennünket, mintha az édesapánk lett volna. Amikor meghalt, az apánkat vesztettük el benne.

Ha szereti a párját, akkor szereti a gyerekét is. Ha jóérzésû, akkor nem kell megjátszania magát. Az édesapám meghalt kicsi korunkban. Anyukám második férje úgy szeretet bennünket, mintha az édesapánk lett volna. Amikor meghalt, az apánkat vesztettük el benne.
Kérdezõ, ezt most lefordítanád magyarra? Miért ne szerethetne bárki bárkit? Akár a párja gyerekét is...
Miért ne lehetne szeretni. Szerintem az érzelmi kapcsolatok nem a vérségi kötelék fügvénye. De sokszor a házastárs a riválisát látja a gyermekben . Itt kell tudni lavirozni hogy ez ne alakuljun ki
Már maga a kérdés is abszurd nekem.... Ha pedig a gyermek csak csalétek (szívbõl remélem, a gyermek érdekében, hogy NEM), akkor az egy szemét alak.
Ez a baj ebben a mocskos társadalomban! Hogy egyáltalán ez a kérdés felmerült! Ha a kérdezõ, és hasonló emberek nem lennének felbecsülhetetlenebbül könnyebb lenne az élet!
Azt gondolom, hgy ha nem szeretné - vagy nem kellene neki - a gyerek, akkor téged - vagy bárkit - sem akarna magához láncolni, mert ugyan a "potyagyerekkel" nem kellenél neki!
Ez ha jobban belegondolsz, egy teljesen fölösleges kérdés. Az emberek többsége szereti a másikat remélhetõleg, tökéletes emberi példány nincs, mindig magunkból kell kiindulni, ha felteszünk egy kérdést. Pld ebben az esetben, mi szeretünk-e magunkon kívül mást. Van-e olyan hibánk, amit más nem tudna elviselni, a hibáim olyanok-e hogy egy családban kirívó, vagy belesimul?
Ne haragudj, de ez igen buta kérdés. Mert ebbõl az jön le, hogy képes vagy azt hinni, hogy minden férfi csak a saját gyerekét képes szeretni... Akkor ezek szerint az összes férfi tanító, kicsiket edzõ sportoló hazudik és ki nem állhatja a lurkókat, akik tõle tanulnak...
Szerintem lehet más gyerekét is õszintén szeretni. Nem azért kell szeretni egy kicsit, mert az enyém, hanem azért amilyen, egyébként õk is nagyon tudnak ám szeretni, és ez sok embernek jólesik.
Szeretheti, persze. Hogy az adott férfi akire gondolsz, az tényleg szereti-e a párja gyerekeit azt nem tudjuk, de nagyon sok olyan van, aki tényleg õszintén szereti õket és nem egy olyan nevelõapa van, aki még jobb is, mint az igazi.
Hát persze hogy szerethet az én nevelõ apám jobban szeret a saját gyerekénél (mert a saját gyereke nem úgy viselkedik mint ahogy kellene)Én meg úgy tekintek rá mintha az édesapám lenne.
Én is szeretem mások gyerekeit, minden nap meg is eszek egyet reggelire.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!