Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy estem teherbe, (67 db)

Lehetseges, hogy megis teherbe estem?

Szoval. Kezdem azzal, hogy kb. egy fel eve, minden honap 7. - en pontosan megjön a menszeszem. December 26. - an, volt egy felelötlen együttletünk a baratommal, tehat pontosan a peteereskor. Akkor nagyon paraztam, hogy nem fog megjönni, de pontosan 7. - en megjött, ahogy mindig, teljesen normalis volt 5 napig tartott, ahogy szokott. Ebben a honapban viszont kesik, meg ugyan csak ket napot, de mar nagyon aggodom. Tudni kell, hogy mult het elejen elkezdtem, egy nagyon komoly eddzesre jarni, hetente negyszer masfel ora, elegge megterhelö mozgas, regebben is csinaltam, de volt egy balesetem, ami miatt fel evre abba kellett hagynom. Letezik, hogy az okozna a kesest? Vagy megis besikerült volna a gyerek? Kb. harom kilot fogytam, amiota eddzek, kicsit sok, de ez nalam ilyenkor normalis. Okozhatja a torna, es a sulyvesztes a kesest? Egyalltalan lehetseges, hogy akkor teherbe estem megis megjött? Elöre is köszönöm a valaszokat!

Legjobb válasz: Ja, es meg annyi, hogy fel evig nem cigiztem, elötte evekig igen, most pedig sajnos ujra. Ez okozhatja? Semmi jelet nem erzem, hogy terhes lennek. Az eg vilagon semmi. Se mellfeszüles, se emelyges, se hanyinger, semmi. Pedig ha az lennek, akkor ennek mar jelentkeznie kellett volna nem?

A kérdező hozzászólása: Ja, es meg annyi, hogy fel evig nem cigiztem, elötte evekig igen, most pedig sajnos ujra. Ez okozhatja? Semmi jelet nem erzem, hogy terhes lennek. Az eg vilagon semmi. Se mellfeszüles, se emelyges, se hanyinger, semmi. Pedig ha az lennek, akkor ennek mar jelentkeznie kellett volna nem?
Sziasztok! Nekem olyan gondom van , h most már lassan egy hete késik a menstruációm , de nem vagyok terhes nem tudnátok mondani valamit ami segít , hogy megjöjjön a menstruációm??? Köszi elõre is
Kérdezõ: A sport okozza valószínûleg. De most, hogy idegeskedsz amiatt, hogy nem jön meg, attól is késhet. Vegyél egy tesztet, hogy megnyugodj. Kb 1000 ft. 19:51-esnek: ne idegeskedj és meg fog jönni :)
Én már több mint 6 hetes terhes voltam, amikor elõször kimaradt a menstruációm, tehát a bizonyos aktus után két héttel még idõben megjött:) A biztonság kedvéért tesztelj, és akkor biztosan fogod tudni.:)
A kérdező hozzászólása: Teszteltem negativat, de meg mindig nem jött meg :( Ez mar tutira a torna, meg a franya bago..
nekem is ugyan ez van. de nekem sajnos fáj a jobb oldali méhem. én is tornázok egy hete, csak nekem nem késik, holnap kell megjönnie. én se érzek semmit. menj el orvoshoz, (szerintem nem baba amúgy) de legalább megnyugszol :)

Lehetséges hogy ennyitől teherbe estem?

Menszi el?tt 3 nappal a barátom betette a péniszét 1 percre. Azóta már meg is jött. De nem tudom hogy ha menszi el?tt történik a baleset akkor megjön-e még. Vélemény? Lehetek még terhes?

Legjobb válasz: Azért a sperma nem marad életben kb. két hétig, még ott bent sem!

Azért a sperma nem marad életben kb. két hétig, még ott bent sem!
került a nuncidba sperma?:D ha nem akkor 0.1% rá az esély hogy terhes vagy..
A kérdező hozzászólása: Nem, nem került. 1 percig volt bennem...
Nagyon-nagyon kicsi az esély a teherbeesésre a menstruáció elõtt. A ciklus félideje körül van a peteérés, menses idején a meg nem termékenyült petesejt távozik a méhnyálkahártyával együtt. Nekünk anno biológia órán tanították, bár ez még az oktatás nagy reformjai elõtt volt.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a választ, én is úgy tudom hogy a legtöbb nõnek a ciklusa félidejében van a peteérése. Csak annyi mindenrõl olvastam már. És ezért rémültem meg.
olyanis létezik h a sperma életképes marad és a peteérésnél megtermékenyül.-
Ha épp akkor, vagy utána pár nappal volt peteérésed, akkor megtermékenyülhettél egy percnyi szextõl is, elõváladéktól is. Mi nem tudhatjuk, mikor volt peteérésed. A legtöbb nõnek félidõben, a 14. nap tájékán van, de spontán peteérés bármikor leet, akár a vérzésed kellõs közepén vagy egy jó orgazmus után is. Ha nem akarsz babát, akkor minden alkalommal védekeznetek kell, akkor is, amikor a biológia-tankönyv szerint nem vagy termékeny. Mert mi van, ha mégis?

Lehetséges, hogy alacsony ösztrogén szint és fogamzásgátló mellett is teherbe estem?

Februárban voltam rákszűrésen, ahol kaptam egy eredményt, mi szerint erősen ösztrogén szegény a sejtképem. Abban a hónapban még rendesen megvolt a vérzésem, múlt hónapban már kevesebb volt és rövidebb ideig is tartott, most meg meg sem jött. Fogamzásgátlót szedek, rendszeresen, több, mint 1 éve, nem felejtettem el sosem bevenni, gyógyszer mellett rendszeres is volt, péntekre vártam, de nem jött meg. Semmi olyan gyógyszert nem szedtem, ami csökkentette volna a gyógyszer hatását. Csak vitamint, de azt is már másfél hónapja legalább. Számítottam rá az alacsony hormonszint miatt, hogy kimaradhat, de nem ilyen hamar és nem teljes elmaradásra. Tényleg ez miatt lehet, vagy terhes vagyok? Múlt héten volt egy hüvelyi gombás fertőzésem, még esetleg azt látom oknak, ami miatt nem jött meg, bár volt már máskor is, de akkor is megjött. Kértem időpontot nőgyógyászatra, de csak 2 hét múlva kaptam, most gondolkozom, hogy veszek egy tesztet. Járt már esetleg valaki így?

Legjobb válasz: ha hánytál vagy hasmenésed volt, akkor lehetséges, bár lehet inkább a hormonproblémára gyanakodnék. nekem progeszteron hiányom volt, összevissza jött meg sokáig, volt h két hétig megvolt stb. a menzesz már látszólag rendezõdött, de a hormonhiány nem, ennek ellenére teherbe estem, de nem tapadt meg rendesen, hematomám lett, feküdnöm kellett és progeszteront szednem jó ideig. úgyhogy bármi lehet. vegyél egy tesztet, ha az megnyugtat

ha hánytál vagy hasmenésed volt, akkor lehetséges, bár lehet inkább a hormonproblémára gyanakodnék. nekem progeszteron hiányom volt, összevissza jött meg sokáig, volt h két hétig megvolt stb. a menzesz már látszólag rendezõdött, de a hormonhiány nem, ennek ellenére teherbe estem, de nem tapadt meg rendesen, hematomám lett, feküdnöm kellett és progeszteront szednem jó ideig. úgyhogy bármi lehet. vegyél egy tesztet, ha az megnyugtat
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat!:) Vettem tesztet, negatív lett, úgyhogy valószínû, hogy tényleg csak a hormonok miatt van.

Lehetséges, hogy nuvaring használata mellett teherbe estem?

Tegnap reggel vettem ki a gy?r?t, még nem jött meg, ami annyira nem gond, mert csak péntek reggelre szokott. Viszont szombat óta majd leszakad a derekam, és feszülnek a melleim. Vettem tesztet, de még nem akartam megcsinálni, mert szerintem még nem mutatná ki, ha van baba...

Legjobb válasz: Én másfél évig nuvaringet használtam és nem estem mellette teherbe. Persze esély mindenre van, de ha betartottad a szabályokat, nem vetted ki hosszabb idõre, akkor elég kicsi az esély babára. Szerintem ne izgulj! Lehet, hogy most egyéb dolog zavarta kicsit össze a szervezetedet. Várj szombatig és ha addig sincs mensi, akkor használd azt a tesztet!

Én másfél évig nuvaringet használtam és nem estem mellette teherbe. Persze esély mindenre van, de ha betartottad a szabályokat, nem vetted ki hosszabb idõre, akkor elég kicsi az esély babára. Szerintem ne izgulj! Lehet, hogy most egyéb dolog zavarta kicsit össze a szervezetedet. Várj szombatig és ha addig sincs mensi, akkor használd azt a tesztet!
Az elõzõ és egyetlen válaszoló vagyok. Ha sohasem veszed ki, akkor tényleg ne nyugtalankodj. Tény, hogy nem 100%-os a védelem, de nagyon-nagyon pici az esély arra, hogy jön a babó mellette. A kivételt azért említettem, mert néhány órára (már nem emlékszem pontosan, talán 3-4 órára) ki lehet venni, mi néha éltünk is ezzel a lehetõséggel segédeszközös játékok miatt és így sem volt gond. Tény, hogy a hormontartalma jóval kevesebb, mint a tablettáknak, én speciel ezért is használhattam, mert sajnos a tablettákat nem bírta a májam. Amikor ráálltunk a babaprojektre, akkor a dokim azt mondta, hogy már az elsõ gyûrûmentes hónapban próbálkozhatunk, nem kell tisztulnom, mert nem igazán nyomta tele hormonnal a szervezetemet a gyûrû még másfél év alatt sem, ennek ellenére öt hónapot így is váratott a baba magára, de valószínûleg nem a gyûrû miatt. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Én fél éve használom, eddig semmi bajom nem volt vele. És nem szoktam kivenni egyáltalán a 21 nap alatt.

Lehetséges, hogy gyógyszer mellett teherbe estem? !

Párommal egyre többet beszélgetünk a babákról, de még fog.gátlót szedek. Ebben a hónapban furcsa dolgokat figyeltem meg magamon! A ciklusom 2. hetében úgy éreztem, mint ha ovulálnék (szúrt a petefészkem és a méhem is fájt). Mióta gyógyszert szedek nem volt ilyen! Jövő hét vasárnap kell megjönnie, viszont 3 napja feszülnek a melleim és a nap vmelyik szakaszában émelyeg a gyomrom is. Más módszerrel NEM védekezünk és rendszeres nemiéletet élünk. Minden szemet bevettem, nem hánytam és a hasam se ment! Lehetséges, hogy terhes vagyok? Nem árt a gyógyszer a babának? Csináltam tesztet, negatívlett. Mikor ismételjem meg? Aki gyógyszer mellett lett várandós leírná a tüneteit?

Legjobb válasz: Ha terhes is vagy, szerintem még nem mutatja ki a teszt, ráérsz kb. 10 nap múlva tesztelni, ha késik a menszeszed. Gyógyszer mellett is teherbe eshetsz, de ugye nagyon kicsi az esélye, 1-2%. Lehet, hogy nagyon szeretnél babát, ezért produkálod a tüneteket:) Van ilyen. A mai fogamzásgátlók mellett, ha teherbe esel, a babára már nincsenek olyan nagy veszéllyel, de persze attól még lehet baja a babának, csak kicsi az esélye, de ez miatt ne aggódj!

Ha terhes is vagy, szerintem még nem mutatja ki a teszt, ráérsz kb. 10 nap múlva tesztelni, ha késik a menszeszed. Gyógyszer mellett is teherbe eshetsz, de ugye nagyon kicsi az esélye, 1-2%. Lehet, hogy nagyon szeretnél babát, ezért produkálod a tüneteket:) Van ilyen. A mai fogamzásgátlók mellett, ha teherbe esel, a babára már nincsenek olyan nagy veszéllyel, de persze attól még lehet baja a babának, csak kicsi az esélye, de ez miatt ne aggódj!
elképzelhetõ, de nagyon ritka. az ovulációd után 14 nappal csinálj tesztet.

Lehetséges hogy teherbe estem?

Pár napja a férjemmel szeretkeztünk, de annyira elragadott minket a hév, hogy semmien módon nem védekeztünk, örülnék egy kis lakónak, :) , várom bíztató szavaitokat :) ( el?z? hónap 16-án jött meg. :)

Legjobb válasz: Szia.Pontosan melyik nap voltatok együtt?Ha csak 1-2 napja nem valószínû hogy teherbe estél, mert ma már 21. napon vagy...és peteérés 28 napos ciklus esetén a 14. nap körül van.Hány naposak a ciklusaid?

Szia.Pontosan melyik nap voltatok együtt?Ha csak 1-2 napja nem valószínû hogy teherbe estél, mert ma már 21. napon vagy...és peteérés 28 napos ciklus esetén a 14. nap körül van.Hány naposak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: Szia, Nov 5-én voltunk együtt, igazából a mensim nincs beállva...az okát nem tudom, van mikor kicsúszik 40-45 napra, köszi elõre is, :)

Lehetséges, hogy így estem teherbe?

tudom, hogy sok ilyen kérdés volt már, de, menstruációm els? napján lefeküdtem valakivel és az aktus végén kevés sperma került belém...

Legjobb válasz: Most terhes vagy?Rendesen meg volt a menstruàciod? Nem hiszem, hogy az elso nap eshettél teherbe. A ciklustol is függ.

Most terhes vagy?Rendesen meg volt a menstruàciod? Nem hiszem, hogy az elso nap eshettél teherbe. A ciklustol is függ.
ha terhes vagy, akkor ez elég jó indok rá...
Teherbe esni kábé félidõben lehet, a menstráció elsõ napján szerintem gyakorlailag kizárt, hogy teherbe essél.
Teherbe esni bármikor lehet, amikor tüszõrepedésed van. Ha akkor volt tüszõrepedésed (ami szintén lehetséges, pl ha az elõzõ ciklusbajn nem repedt meg a tüszõ) akkor terhes is lehetsz! Szóval nem lehetetlen utolsó válaszoló!

A párommal menstruáció után egy nappal voltunk együtt, sajnos nem védekeztünk és bennem ment el. Az aktus után én alaposan kimostam a hüvelyem, lehetséges, hogy teherbe estem?

Legjobb válasz: hát ha beléd megy el, akárhogy kimosod, simán terhes lehetsz. de ezen elõtte kellett volna gondolkozni. ja és tök mind1 hogy a peteérésed melyik szakában szexelsz, bármikor teherbe eshetsz.

hát ha beléd megy el, akárhogy kimosod, simán terhes lehetsz. de ezen elõtte kellett volna gondolkozni. ja és tök mind1 hogy a peteérésed melyik szakában szexelsz, bármikor teherbe eshetsz.
Attól, hogy kimostad, még teherbe eshettél. Mindig termékeny lehetsz, de a ciklusod közepén a leginkább. Az esély megvan a terhességre, de mensi után kevés.
Amennyiben még az idõn belül vagy, akkor AZONNAL irány a rendelés és 72 órás tabletta!!! Amennyiben már több mint 72 óra, akkor terhességi teszt, az aktus után 2 héttel megbízható (pár nap után mindig negatív, szóval 2 hetet várj, akkor a tuti), addig imádkozz. ÉS LEGKÖZELEBB MINDIG VÉDEKEZZ!
DE gondolj bele abba is, hogy akik meg gyermeket szeretnének, nem jön mindenkinek elsõre össze! Szóval nem biztos hogy terhes vagy.
17:27esnek Igen, nem 100%, hogy valaki terhes lesz, mert nem védekeztek, de ilyenkor is mûködnek a Murphy-törvények, hogy akkor csúszik be a gyerek, amikor a legkevésbé kellene... És a 72 órás tabletta egy abortuszhoz képest pedig nem olyan nagy dolog, és így legalább 100%, hogy nem lesz baj.
Van esélye, de menzesz után kicsi. De legközelebb vigyázzatok!

2 hete együtt voltam 1 pasival alkalmilag és hát nem védekeztünk, de most 4 napja késik a mensim lehetséges hogy teherbe estem? 19/L

terhesség

Legjobb válasz: Persze, hogy lehetséges! Nagy felelõtlenség volt nem védekezni fõleg, hogy ismeretlennel szexeltél! Ha jön a baba, ne csodálkozz! Ahhoz képest, hogy 19 éves vagy, elég h*lye, felelõtlen kis ribi vagy, ne haragudj :/ 21/L

Persze, hogy lehetséges! Nagy felelõtlenség volt nem védekezni fõleg, hogy ismeretlennel szexeltél! Ha jön a baba, ne csodálkozz! Ahhoz képest, hogy 19 éves vagy, elég h*lye, felelõtlen kis ribi vagy, ne haragudj :/ 21/L
Másnap még simán elmehettél volna nõdokihoz esemény utáni tablettát felíratni, hiszen nyilván tudod, hogyan lesz a kisbaba. Így azért elég nagy az esélye, hogy terhes vagy.
az aktustól számított 2 hét után csinálj tesztet. mást nem tehetsz. ja, de, imádkozol. és vered a fejed a falba.
Ebben az esetben nem tudom, miért itt faggatózol, ahelyett, hogy elrohannál tesztet venni. Erre felé a tescoban is lehet kapni, és éjjel-nappal nyitva van. Reggelre tudnád a választ.
és beléd is élvezett??? hát gratulálok... hogy lehetsz 19 évesen ennyire bugyuta??? igen, lehet, hogy terhes vagy. bár 4 nap késés még nem a világ vége, anno nekem 2 hetet is késett olykor.
nemcsak, h teherbe eshettél, hanem valami jo kis kankót is összeszedhettél... grat!
mégis hogy a [email protected] ne lenne LEHETSÉGES?
Na azóta valami??
Azért azt meséld el neki, hogy mi lett a következménye a nem védekezésnek.
Úristen 19 évesen romokba döntötted az életed =/ =/ Nagyon sajnállak ... Látod látod a szex nem minden ...
Hogy lehettél ilyen felelõtlen?a srácnak feltétlenül mondd el és kérd ki a véleményét, na meg doki és szülõk, a babához pedig ha tényleg megtartod sok boldogságot:) 17/L
õszintén... nem jobb lett volna elõre gondolkodni?
nagyon felelõtlen, meggondolatlan vagy, a 14-16 éveseknél már megszokott, dehogy 19 évesen ennyi eszed van...irány a nõgyógyász, talán elõbb kellett volna gondolkodni
Ne haragudj, de miért tartasz meg egy olyan babát, akinek az apjáról csak azt tudod, hogy "hol lakik meg ilyen alap dolgokat"? Õ biztos nem fog repesni az ötletedért...
nagyon szánalmas vagy, ne haragudj -_-
Ne szidjátok már! Igen, valóban hülyeséget csinált, de ki nem? Csak neki eléggé nagy pechje is van mindemellé. Szóval, szerintem ismeritek a mondást: Az vesse rá az elsõ követ, aki bûntelen közületek! Neked nem tudok mit tanácsolni! Kitartás! Nem lesz könnyû az életed! én mondjuk abszolút abortusz ellenes vagyok, de mégis úgy gondolom jobb lenne neked is és a gyereknek is. És azt hiszem ez egy örök lecke lesz számodra...Kitartás!
Barátnõmnek is 19 évesen "baleset" miatt született egy kisfia, csak õ az apával már régóta együtt volt, össze tudtak költözni és nem voltak anyagi gondjaik, mert a pasinak jól menõ vállalkozása volt. Csak náluk évek múlva kiderült, hogy mégsem illenek össze és most marják egymást a gyerekért. Az esetedben viszont én nem tudom, megtartanám-e, az is kérdés, hogy az apa mit szól az egészhez. Meg tudni kéne a háttered is. De Te döntesz.
Engem tényleg érdekel mi lesz...
A kérdező hozzászólása: nem nagyon azt tudom hol lakik meg ien alap dolgokat
Az apát mennyire ismered?
Lehetséges, bár 4 nap még nem sok, hátha nem. Ismeretlen, vagy tudod ki az, ha esetleg terhes lennél?
A kérdező hozzászólása: igen belém is élvezett.... tudom marha nagy hülye voltam:S
Parázás miatt is késhet, én egyszer egy kiszakadt gumi miatt idegesítettem hetekig a barátom, végül megjött. De inkább vegyél tesztet és imádkozz.
Gratulálok! Már tudom miért születik annyi hülye ember...
sajnos simán lehetséges. de akkor számoljunk egy kicsit, mert ugye eléggé szûk az az idõablak, amikor teherbe lehet esni. ( 3-4 nap max) az elsõ kérdés az, hogy szabályos e a menstruációd? illetve hány napból áll.Hogy ki tudd számolni a peteérés idõpontját ahhoz kell a ciklus hossza( ugye általában 28 nap). Na most ovuláció elviekben a 14.napon van, utána két hétre jön meg a menstruáció. Ovulációig eltelt idõ változhat, viszont az ovuláció utáni ún. luteális fázis mindig 2 hét. Tehát ha 28 napos a ciklusod és 4 napja késik, akkor 6án kellett volna mejönnie. tehát két héttel elõtte volt ovulációd, ami dec 23-a. Ha most dec22, 23, 24, 25 körül szexeltél akkor elég nagy rá az esély. Ha nem és mázlid van akkor megúsztad. De máskor védekezz!
"és hát nem védekeztünk ..." Mi a kérdés akkor a terhességgel kapcsolatban ??? Persze hogy lehetsz terhes sõõõõt lehet az is vagy és abortusz lesz a vége a felelõtlenséged miatt. Most õszintén hiányzott ez neked ??? Ugye hogy nem!
Nem lehetséges, hanem szinte BIZTOS!!! Imádkozz, hogy ne legyél terhes (bár ez már úgyis eldõlt) és ahelyett, hogy itt ülnél a gép elõtt, számold ki a ciklusodat és söpörj el egy terhességi tesztért! Én sem értem (mint ahogy több válaszoló sem), hogy miért nem mentél másnap a nõgyógyászhoz esemény utána tablettáért! A szex nem játék és a felelõtlenség visszavonhatatlan következményekkel jár! Egy gyerek mellet még súlyos nemi betegségeket is összeszedhetsz ismeretlenektõl. Gondolj bele, micsoda döntéskényszer jön létre, ha terhes vagy! Vagy megölöd az életet, aki benned növekszik és ráadásul ártatlan vagy elb*szod az életedet és apa nélkül neveled fel a gyerekedet. Döntened kell. De csak miután csekkoltad a teszt eredményét.
A kérdező hozzászólása: jó igen tudom van tesztem meg is nézem de kicsit félek nem vetetném el a babát ha ugy alakulna ez a legkevesebb h felnevelem:S
Hát figyelj, akkor vesd neki magad a tesztnek, most már minden eldõlt, nem veszthetsz semmit. Ha már döntöttél, akkor állj ki teljes mellszélességgel a gyerek mellett, szedd össze minden erõd, mert akármilyen nehéz helyzet, sok ember járt már így, sok ember kijött "jól" már ennél nehezebb helyzetekbõl is. A gyerek megszülése után még lehet tanulni, még lehet pasit találni, olyat aki apja helyett apja lenne, fiatal vagy még, elõtted az élet. A múltba már nem érdemes visszanézni, így alakult, hát így alakult, már úgyis minden el van dõlve, mostmár csak elõre nézz, ne okold, hibáztasd magad. Ha terhes vagy, élj egészségesen, vigyázz a babára, neveld fel õt szeretettel, melegséggel. Ha pedig nem vagy terhes, legyen ez egy életre tanulság neked. Minden jót kívánok. 21/L
Na mi lett az eredmény?
A kérdező hozzászólása: a teszt pozitív igazából ez nem is ért váratlanul sejtettem hogy ez lesz....
ez engem is érdekel

Lehetséges, hogy akkor estem teherbe, amikor hivatalosan semmi jele nem volt peteérésnek?

Mert amikor "hivatalosan" volt (már régóta nyomon követem), akkor nem voltunk együtt, és el?tte sem.

Legjobb válasz: Szia! Lehetséges én ugyan igy voltam,én mindig éreztem ha érik a petém aztán egyik honapba semmi jele nem volt,a menszi kimaradt,elöször arra gondoltam,hogy mivel nem volt peteérésem valoszinüleg azért nincs vérzésem,aztán mégis volt peteérés,mert már a 10 hétben járok.

Szia! Lehetséges én ugyan igy voltam, én mindig éreztem ha érik a petém aztán egyik honapba semmi jele nem volt, a menszi kimaradt, elöször arra gondoltam, hogy mivel nem volt peteérésem valoszinüleg azért nincs vérzésem, aztán mégis volt peteérés, mert már a 10 hétben járok.
Hát bizony. Különben nem mûködne az evolúció sem. Gondoljunk bele, annyi ember van a világon, mind szülei pont abban a 3 napban csinálták? :-)
Lehet. A barátnõm a mensi elmaradása után esett rögtön teherbe és nem félidõben,
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Csak kicsit meglepõdtem, hogy mennyire koncentrál az ember arra, hogy figyelje, mikor aktuális az idõ a babára, mert mindenhol ezt tartják a legfontosabbnak, aztán olyankor sikerült teherbe esnie, amikor esélytelennek gondolja! Én szerencsésnek tartom magam, hogy így alakult! Mindenkinek, aki babát szeretne, ezt kívánom!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!