Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy estem (141 db)

Lehetséges, hogy esti vizeletből full negatív a teszt, de mégis van baba? Tegnapelőtt kellett volna megjönnie

x epil tesztet csináltam az el?bb.tudom,h jobb lett volna reggel tesztelni,de már mindegy

Legjobb válasz: Legyél egy kicsit türelmesebb. Pár nap csúszás elõfordulhat. Szorítok neked, bár nekem most nem jött össze :(.

Legyél egy kicsit türelmesebb. Pár nap csúszás elõfordulhat. Szorítok neked, bár nekem most nem jött össze :(.
Lehetséges, de sajnos az is, hogy nem terhesség miatt nem jött meg. Én ilyenkor szintén x-epillel szintén este szép pozitívat teszteltem. Szorítok, hogy mégis baba legyen.
A kérdező hozzászólása: Nem baba :-(((
A kérdező hozzászólása: de köszönöm a szurkolást!

Az lehetséges hogy este 9kor beszívtem és másnap reggel még mindig be voltam tutira állva?

Elég sokat szívtam.Ennyit még talán eccerre nem is.Mitol lehetett.eros volt a cuccos???

Legjobb válasz: Máskor ne a nyelvtankönyvet szívd el!

Máskor ne a nyelvtankönyvet szívd el!
A kérdező hozzászólása: Azt hogy még másnap is be vagy tépve vagy mi??Ez a plazmaállapot???
Ezt mi plazmaállapotnak nevezzük. :D
A kérdező hozzászólása: Te is???
A kérdező hozzászólása: Mint a kapa
Szerintem most is be vagy állva...
Nem lehetséges, ennyi idõ alatt kitisztul a szervezeted.
Nem lehetséges.
A kérdező hozzászólása: Lazaság.Hogy-hogy ne a nylevtankonyvet.Mégis mi másra jók akkor a konyvek ha nem erre????Ha ezt megválaszolod isteníteni foglak.
A kérdésedben benne van a válasz.
elvielg minden, na de gyakorlatban

Lehetséges, hogy alacsony ösztrogén szint és fogamzásgátló mellett is teherbe estem?

Februárban voltam rákszűrésen, ahol kaptam egy eredményt, mi szerint erősen ösztrogén szegény a sejtképem. Abban a hónapban még rendesen megvolt a vérzésem, múlt hónapban már kevesebb volt és rövidebb ideig is tartott, most meg meg sem jött. Fogamzásgátlót szedek, rendszeresen, több, mint 1 éve, nem felejtettem el sosem bevenni, gyógyszer mellett rendszeres is volt, péntekre vártam, de nem jött meg. Semmi olyan gyógyszert nem szedtem, ami csökkentette volna a gyógyszer hatását. Csak vitamint, de azt is már másfél hónapja legalább. Számítottam rá az alacsony hormonszint miatt, hogy kimaradhat, de nem ilyen hamar és nem teljes elmaradásra. Tényleg ez miatt lehet, vagy terhes vagyok? Múlt héten volt egy hüvelyi gombás fertőzésem, még esetleg azt látom oknak, ami miatt nem jött meg, bár volt már máskor is, de akkor is megjött. Kértem időpontot nőgyógyászatra, de csak 2 hét múlva kaptam, most gondolkozom, hogy veszek egy tesztet. Járt már esetleg valaki így?

Legjobb válasz: ha hánytál vagy hasmenésed volt, akkor lehetséges, bár lehet inkább a hormonproblémára gyanakodnék. nekem progeszteron hiányom volt, összevissza jött meg sokáig, volt h két hétig megvolt stb. a menzesz már látszólag rendezõdött, de a hormonhiány nem, ennek ellenére teherbe estem, de nem tapadt meg rendesen, hematomám lett, feküdnöm kellett és progeszteront szednem jó ideig. úgyhogy bármi lehet. vegyél egy tesztet, ha az megnyugtat

ha hánytál vagy hasmenésed volt, akkor lehetséges, bár lehet inkább a hormonproblémára gyanakodnék. nekem progeszteron hiányom volt, összevissza jött meg sokáig, volt h két hétig megvolt stb. a menzesz már látszólag rendezõdött, de a hormonhiány nem, ennek ellenére teherbe estem, de nem tapadt meg rendesen, hematomám lett, feküdnöm kellett és progeszteront szednem jó ideig. úgyhogy bármi lehet. vegyél egy tesztet, ha az megnyugtat
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat!:) Vettem tesztet, negatív lett, úgyhogy valószínû, hogy tényleg csak a hormonok miatt van.
nem lehetséges (hacsak nincs hasmenésed)
Honnan veszed, hogy PONT AZ jön ki reggel, amit este ettél?
Igen. Attól, hogy gyors, még nem fogysz. Viszont ha lassú, az akadályozhatja a fogyást.
A kérdező hozzászólása: pl mák, búzakorpa, dió.... és ezeket nem minden nap eszem...
Fogyni -erõsen leegyszerûsítve - alapvetõen úgy lehet, hogy kevesebb a bevitt energia, mint a felhasznált. Szóval nem mindegy, hogy miket eszel, mennyit mozogsz, milyen tevékenységet végzel nap közben, milyen az anyagcseréd (és ez alatt nem csak gyorsaságot értek), mennyire vagy hajlamos raktrázosára, stb. Szóval ezer tényezõ van, kölcsönös egymásra hatással, az emésztési sebesség az csak egy a sok közül.

2 hete együtt voltam 1 pasival alkalmilag és hát nem védekeztünk, de most 4 napja késik a mensim lehetséges hogy teherbe estem? 19/L

terhesség

Legjobb válasz: Persze, hogy lehetséges! Nagy felelõtlenség volt nem védekezni fõleg, hogy ismeretlennel szexeltél! Ha jön a baba, ne csodálkozz! Ahhoz képest, hogy 19 éves vagy, elég h*lye, felelõtlen kis ribi vagy, ne haragudj :/ 21/L

Persze, hogy lehetséges! Nagy felelõtlenség volt nem védekezni fõleg, hogy ismeretlennel szexeltél! Ha jön a baba, ne csodálkozz! Ahhoz képest, hogy 19 éves vagy, elég h*lye, felelõtlen kis ribi vagy, ne haragudj :/ 21/L
Másnap még simán elmehettél volna nõdokihoz esemény utáni tablettát felíratni, hiszen nyilván tudod, hogyan lesz a kisbaba. Így azért elég nagy az esélye, hogy terhes vagy.
az aktustól számított 2 hét után csinálj tesztet. mást nem tehetsz. ja, de, imádkozol. és vered a fejed a falba.
Ebben az esetben nem tudom, miért itt faggatózol, ahelyett, hogy elrohannál tesztet venni. Erre felé a tescoban is lehet kapni, és éjjel-nappal nyitva van. Reggelre tudnád a választ.
és beléd is élvezett??? hát gratulálok... hogy lehetsz 19 évesen ennyire bugyuta??? igen, lehet, hogy terhes vagy. bár 4 nap késés még nem a világ vége, anno nekem 2 hetet is késett olykor.
nemcsak, h teherbe eshettél, hanem valami jo kis kankót is összeszedhettél... grat!
mégis hogy a [email protected] ne lenne LEHETSÉGES?
Na azóta valami??
Azért azt meséld el neki, hogy mi lett a következménye a nem védekezésnek.
Úristen 19 évesen romokba döntötted az életed =/ =/ Nagyon sajnállak ... Látod látod a szex nem minden ...
Hogy lehettél ilyen felelõtlen?a srácnak feltétlenül mondd el és kérd ki a véleményét, na meg doki és szülõk, a babához pedig ha tényleg megtartod sok boldogságot:) 17/L
õszintén... nem jobb lett volna elõre gondolkodni?
nagyon felelõtlen, meggondolatlan vagy, a 14-16 éveseknél már megszokott, dehogy 19 évesen ennyi eszed van...irány a nõgyógyász, talán elõbb kellett volna gondolkodni
Ne haragudj, de miért tartasz meg egy olyan babát, akinek az apjáról csak azt tudod, hogy "hol lakik meg ilyen alap dolgokat"? Õ biztos nem fog repesni az ötletedért...
nagyon szánalmas vagy, ne haragudj -_-
Ne szidjátok már! Igen, valóban hülyeséget csinált, de ki nem? Csak neki eléggé nagy pechje is van mindemellé. Szóval, szerintem ismeritek a mondást: Az vesse rá az elsõ követ, aki bûntelen közületek! Neked nem tudok mit tanácsolni! Kitartás! Nem lesz könnyû az életed! én mondjuk abszolút abortusz ellenes vagyok, de mégis úgy gondolom jobb lenne neked is és a gyereknek is. És azt hiszem ez egy örök lecke lesz számodra...Kitartás!
Barátnõmnek is 19 évesen "baleset" miatt született egy kisfia, csak õ az apával már régóta együtt volt, össze tudtak költözni és nem voltak anyagi gondjaik, mert a pasinak jól menõ vállalkozása volt. Csak náluk évek múlva kiderült, hogy mégsem illenek össze és most marják egymást a gyerekért. Az esetedben viszont én nem tudom, megtartanám-e, az is kérdés, hogy az apa mit szól az egészhez. Meg tudni kéne a háttered is. De Te döntesz.
Engem tényleg érdekel mi lesz...
A kérdező hozzászólása: nem nagyon azt tudom hol lakik meg ien alap dolgokat
Az apát mennyire ismered?
Lehetséges, bár 4 nap még nem sok, hátha nem. Ismeretlen, vagy tudod ki az, ha esetleg terhes lennél?
A kérdező hozzászólása: igen belém is élvezett.... tudom marha nagy hülye voltam:S
Parázás miatt is késhet, én egyszer egy kiszakadt gumi miatt idegesítettem hetekig a barátom, végül megjött. De inkább vegyél tesztet és imádkozz.
Gratulálok! Már tudom miért születik annyi hülye ember...
sajnos simán lehetséges. de akkor számoljunk egy kicsit, mert ugye eléggé szûk az az idõablak, amikor teherbe lehet esni. ( 3-4 nap max) az elsõ kérdés az, hogy szabályos e a menstruációd? illetve hány napból áll.Hogy ki tudd számolni a peteérés idõpontját ahhoz kell a ciklus hossza( ugye általában 28 nap). Na most ovuláció elviekben a 14.napon van, utána két hétre jön meg a menstruáció. Ovulációig eltelt idõ változhat, viszont az ovuláció utáni ún. luteális fázis mindig 2 hét. Tehát ha 28 napos a ciklusod és 4 napja késik, akkor 6án kellett volna mejönnie. tehát két héttel elõtte volt ovulációd, ami dec 23-a. Ha most dec22, 23, 24, 25 körül szexeltél akkor elég nagy rá az esély. Ha nem és mázlid van akkor megúsztad. De máskor védekezz!
"és hát nem védekeztünk ..." Mi a kérdés akkor a terhességgel kapcsolatban ??? Persze hogy lehetsz terhes sõõõõt lehet az is vagy és abortusz lesz a vége a felelõtlenséged miatt. Most õszintén hiányzott ez neked ??? Ugye hogy nem!
Nem lehetséges, hanem szinte BIZTOS!!! Imádkozz, hogy ne legyél terhes (bár ez már úgyis eldõlt) és ahelyett, hogy itt ülnél a gép elõtt, számold ki a ciklusodat és söpörj el egy terhességi tesztért! Én sem értem (mint ahogy több válaszoló sem), hogy miért nem mentél másnap a nõgyógyászhoz esemény utána tablettáért! A szex nem játék és a felelõtlenség visszavonhatatlan következményekkel jár! Egy gyerek mellet még súlyos nemi betegségeket is összeszedhetsz ismeretlenektõl. Gondolj bele, micsoda döntéskényszer jön létre, ha terhes vagy! Vagy megölöd az életet, aki benned növekszik és ráadásul ártatlan vagy elb*szod az életedet és apa nélkül neveled fel a gyerekedet. Döntened kell. De csak miután csekkoltad a teszt eredményét.
A kérdező hozzászólása: jó igen tudom van tesztem meg is nézem de kicsit félek nem vetetném el a babát ha ugy alakulna ez a legkevesebb h felnevelem:S
Hát figyelj, akkor vesd neki magad a tesztnek, most már minden eldõlt, nem veszthetsz semmit. Ha már döntöttél, akkor állj ki teljes mellszélességgel a gyerek mellett, szedd össze minden erõd, mert akármilyen nehéz helyzet, sok ember járt már így, sok ember kijött "jól" már ennél nehezebb helyzetekbõl is. A gyerek megszülése után még lehet tanulni, még lehet pasit találni, olyat aki apja helyett apja lenne, fiatal vagy még, elõtted az élet. A múltba már nem érdemes visszanézni, így alakult, hát így alakult, már úgyis minden el van dõlve, mostmár csak elõre nézz, ne okold, hibáztasd magad. Ha terhes vagy, élj egészségesen, vigyázz a babára, neveld fel õt szeretettel, melegséggel. Ha pedig nem vagy terhes, legyen ez egy életre tanulság neked. Minden jót kívánok. 21/L
Na mi lett az eredmény?
A kérdező hozzászólása: a teszt pozitív igazából ez nem is ért váratlanul sejtettem hogy ez lesz....
ez engem is érdekel

8 nap múlva kell megjönnie. Reggelente furcsán érzem magam. Fáj a fejem. Este ég a gyomrom.Sokat eszek, iszok. Lehetséges hogy már érzem? Beképzelem már magamnak?

Február 4-én kéne megjönnie. Az még nagyon messze van.

Legjobb válasz: Szia!Nekem az elsõ napoktól voltak tüneteim,csak eleinte nem tudtam miért!A menstruáció elött egy héttel már sejtettem,hogy azért vagyok így,mert terhes vagyok,tesztet is vettem pár nappal elötte és pozitív lett!Én egyik reggel úgy ébredtem,hogy nincs kedvem kimozdulni sem otthonról,senki ne szóljon hozzám.Nem akartam emberek közt lenni,csak pihenni!Elötte soha nem voltam ilyen,depire sem vagyok hajlamos!Ez tartott 2 hétig!Néhány barátnõmmel beszéltem telefonon,mert személyesen hozzájuk sem volt kedvem,elmondtam nekik,hogy nem tudom mi van velem,de most szabadságoljanak.A páromhoz sem volt kedvem szólni,ami szintén meglepett!Majd jött az émelygés és a hányinger!Ekkor más sejtettem!Szóval lehetséges,hogy az elején megérzed te is!Mindenkinél más tünetek jelentkeznek!Vegyél egy tesztet pár nap múlva!Addig próbáld meg nem nagyon beleélni magad,nehogy csalódás legyen a vége!Hisz ha valaki nagyon szeretne babát,az tud produkálni terhes tüneteket sajnos!

Szia!Nekem az elsõ napoktól voltak tüneteim, csak eleinte nem tudtam miért!A menstruáció elött egy héttel már sejtettem, hogy azért vagyok így, mert terhes vagyok, tesztet is vettem pár nappal elötte és pozitív lett!Én egyik reggel úgy ébredtem, hogy nincs kedvem kimozdulni sem otthonról, senki ne szóljon hozzám.Nem akartam emberek közt lenni, csak pihenni!Elötte soha nem voltam ilyen, depire sem vagyok hajlamos!Ez tartott 2 hétig!Néhány barátnõmmel beszéltem telefonon, mert személyesen hozzájuk sem volt kedvem, elmondtam nekik, hogy nem tudom mi van velem, de most szabadságoljanak.A páromhoz sem volt kedvem szólni, ami szintén meglepett!Majd jött az émelygés és a hányinger!Ekkor más sejtettem!Szóval lehetséges, hogy az elején megérzed te is!Mindenkinél más tünetek jelentkeznek!Vegyél egy tesztet pár nap múlva!Addig próbáld meg nem nagyon beleélni magad, nehogy csalódás legyen a vége!Hisz ha valaki nagyon szeretne babát, az tud produkálni terhes tüneteket sajnos!

Lehetseges hogy 15 evesen mehessek esti gimibe ugy hogy az iskolaban csak 10-tol lehet kezdeni de nekem nincs 9-ik osztalyom? Nyomos ervvel mondjuk azzal hogy epilepszias vagyoj nem fogadjak el?

Legjobb válasz: Ez a nyomós érv arra lenne jó, hogy magántanulóvá válj az iskoládban, az adott évfolyamon, ahol tanulsz. Ez azt jelenti, hogy otthon vagy, otthon tanulsz, és csak vizsgázni jársz be, hogy legyen jegyed. Esti gimibe nem mehetsz, ugyanis 16 éves korodig tanköteles vagy, nappali tagozatra kell járnod.

Ez a nyomós érv arra lenne jó, hogy magántanulóvá válj az iskoládban, az adott évfolyamon, ahol tanulsz. Ez azt jelenti, hogy otthon vagy, otthon tanulsz, és csak vizsgázni jársz be, hogy legyen jegyed. Esti gimibe nem mehetsz, ugyanis 16 éves korodig tanköteles vagy, nappali tagozatra kell járnod.

2 hete szedték le a fogkövem. Lehetséges, hogy ennyi idő alatt elkezd visszanőni? :S pedig reggel este mosom a fogam :S

Legjobb válasz: Igen, lehetséges, nekem is 2 hetente lesz, bár nekem fogszabim van. Elvileg attól van, hogy nem mossuk normálisan, de én ennél jobban már nem tudok odafigyelni rá.

Igen, lehetséges, nekem is 2 hetente lesz, bár nekem fogszabim van. Elvileg attól van, hogy nem mossuk normálisan, de én ennél jobban már nem tudok odafigyelni rá.
A kérdező hozzászólása: De érdekes, hogy eddig 21 évig nem volt, most leszedettem és rögtön visszanõ :S
De volt eddig is, csak lassanként rakodott le, megszoktad, hogy ott van. Most letisztították és azért tûnik másnak. Két hét alatt nem fog "újratermelõdni", de újra kezd lerakodni. És igaza van az elõttem szólónak: nagyon rossz technikával mosunk fogat. Vegyél a drogériában olyan kefét, amit a fogszabályozóhoz használnak. Úgy néz ki, mint egy miniatûr üvegmosókefe :) Azzal a fogközöket alaposabban ki lehet tisztítani. Kérdeztem a fogorvosomat, milyen fogkrémet javasol? Azt mondta, a legmezeibb is jó, csak a mosási technikát kell jól alkalmazni.
Hát technikásodjál ha akarsz...én minden evés után mosok fogat, mégis jelentkezik a fogkõ. Anno amikor egy nap egyszer mostam fogat, évente egyszer ha leszedettem. Most, mióta fogszabit raktak minden kaja után kell mossak fogat és pár hónap alatt vissza is van jõve.
A kérdező hozzászólása: olyan mintha kezdene begyulladni az ínyem is :S

Lehetséges, hogy akkor estem teherbe, amikor hivatalosan semmi jele nem volt peteérésnek?

Mert amikor "hivatalosan" volt (már régóta nyomon követem), akkor nem voltunk együtt, és el?tte sem.

Legjobb válasz: Szia! Lehetséges én ugyan igy voltam,én mindig éreztem ha érik a petém aztán egyik honapba semmi jele nem volt,a menszi kimaradt,elöször arra gondoltam,hogy mivel nem volt peteérésem valoszinüleg azért nincs vérzésem,aztán mégis volt peteérés,mert már a 10 hétben járok.

Szia! Lehetséges én ugyan igy voltam, én mindig éreztem ha érik a petém aztán egyik honapba semmi jele nem volt, a menszi kimaradt, elöször arra gondoltam, hogy mivel nem volt peteérésem valoszinüleg azért nincs vérzésem, aztán mégis volt peteérés, mert már a 10 hétben járok.
Hát bizony. Különben nem mûködne az evolúció sem. Gondoljunk bele, annyi ember van a világon, mind szülei pont abban a 3 napban csinálták? :-)
Lehet. A barátnõm a mensi elmaradása után esett rögtön teherbe és nem félidõben,
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Csak kicsit meglepõdtem, hogy mennyire koncentrál az ember arra, hogy figyelje, mikor aktuális az idõ a babára, mert mindenhol ezt tartják a legfontosabbnak, aztán olyankor sikerült teherbe esnie, amikor esélytelennek gondolja! Én szerencsésnek tartom magam, hogy így alakult! Mindenkinek, aki babát szeretne, ezt kívánom!

Péntek este elmentem itthonról és ma este értem haza, amíg itthon voltam egy csótány se volt, de mikor hazaértem egy ott volt a fürdõkádba. Õt sikerült kitakarítanom, de lehetséges hogy több is van?

Eddig egy sem volt, és csak 2 napig nem voltam itthon...lehet hogy ez idõ alatt több is szaporodott itt? mert annak nagyon nem örülnék :S irtózok az ilyenektõl

Legjobb válasz: Hát a csotányok családjába tartozo fajok rettento gyorsan kepesek szaporodni. En egyszer nem voltam otthon nehany napig es "elleptek" a hazat...nagyon nehez toluk megvalni ..javaslom a kartevpmentesito szakembert!

Hát a csotányok családjába tartozo fajok rettento gyorsan kepesek szaporodni. En egyszer nem voltam otthon nehany napig es "elleptek" a hazat...nagyon nehez toluk megvalni ..javaslom a kartevpmentesito szakembert!
Aprot es ebedjegyet is elfogadunk
A kérdező hozzászólása: az kicsit drága lenne nekem plussz még ha ki is irtjátok visszajön szomszédból...
Ne felj kipustitsuk oet.szolok par arcnak odamgyunk ien 12en..+ , eg a szakeberek es emlesz gndd!
A kérdező hozzászólása: oké majd ha látok még egyet :) de remélem nem fogok...undorítóak :S
Hát az lesz szerintem. Az nincs is olyan messze en a 9. Keruletben lakom.ha erdekel a segitsegem vagy igenyt tartannal ra szolj nyugodtan:)
A kérdező hozzászólása: hát ha látok mégegyet akkor intézkedek...igen pesti :) 7. kerület
Figyelj..ez esetben en mar tenyleg csak a szakembert tudom ajanlani vagy azt hogy megszokod.a szomszedjaid atvagnak teged, biztos hogy toluk jonnek ezek a parazitak..ha gondolod atugrok hozzad, ertek mar annyira hozzajuk..nekem megkeseritettek egykor az eletemet, nem akarom hogy veled is ez legyen.pesti vagy?
A kérdező hozzászólása: szomszédok öregek és nem vallják be...3 éve amikor az az 1 csótány volt nálam akkor is szomszédtól jött szerintem...meg állítólag pincébe is van sok csótány :S azért undorodok tõlük meg undorítóan néznek kis és nagyok :S meg kitudja hol járkáltak
Hmm..akkor kerdezd meg a kozvetlen szomszedaidtol h ok eszleltek e csotanyokat es ha igen akkor nincs mas valasztas csak a szakember.ezek meghuzzak magukat a legkisebb zugokban es szaporodnak..kibirjak akar 3 hetig etlen szomjan ezt egy ismerosomtol tudom..o tenyeszti oket.ajanlom figyelmedbe ezt az oldalat:[link] olvasd figyelmesen.egyebkent miert undorodsz toluk?megiscsak ok is elolenyek..
A kérdező hozzászólása: na nemár....undorodok tõlük :S panel :)
Ó...na itt a baj. Ha mar volt 1x akkor azt egybol szakemberrel kellet voln ugymond eltuntetni mert ahol 1 van ott van 10is szoval ajanlom a szakembert.. Meg annyi hogy hazban vagy pedig lakasban elsz?
A kérdező hozzászólása: utoljára 3 éve volt 1 csótány amit megöltem, azóta ez az elsõ...
A kérdező hozzászólása: nem láttam azóta egyet se :D szerintem ez az egy tévedt be a szomszédból

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!