Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy ennyire (143 db)

Ez tényleg lehetséges hogy ennyit keres?

Egyik ismerősöm a bkv-nál ilyen karbantartó munkás csoprthoz tartozik kb 1 éve van ott, és azt omndja hogy havi 170 et keres. Ez lehetséges? Eléggé hihetetlennek tűnik

Legjobb válasz: Lehetseges, de biztos vagyok benne hogy ez brutto osszeg. Ebbol kb 100-110.000-ret kap kezhez. Az meg annyira azert nem irigylesre melto.

Lehetseges, de biztos vagyok benne hogy ez brutto osszeg. Ebbol kb 100-110.000-ret kap kezhez. Az meg annyira azert nem irigylesre melto.
ne vegyél rá mérget hogy bruttó, nálunk simán keresünk még többet is szakmunkásként. mûszak pótlék, túlóra mind megdobja a fizut.

2 hete szedték le a fogkövem. Lehetséges, hogy ennyi idő alatt elkezd visszanőni? :S pedig reggel este mosom a fogam :S

Legjobb válasz: Igen, lehetséges, nekem is 2 hetente lesz, bár nekem fogszabim van. Elvileg attól van, hogy nem mossuk normálisan, de én ennél jobban már nem tudok odafigyelni rá.

Igen, lehetséges, nekem is 2 hetente lesz, bár nekem fogszabim van. Elvileg attól van, hogy nem mossuk normálisan, de én ennél jobban már nem tudok odafigyelni rá.
A kérdező hozzászólása: De érdekes, hogy eddig 21 évig nem volt, most leszedettem és rögtön visszanõ :S
De volt eddig is, csak lassanként rakodott le, megszoktad, hogy ott van. Most letisztították és azért tûnik másnak. Két hét alatt nem fog "újratermelõdni", de újra kezd lerakodni. És igaza van az elõttem szólónak: nagyon rossz technikával mosunk fogat. Vegyél a drogériában olyan kefét, amit a fogszabályozóhoz használnak. Úgy néz ki, mint egy miniatûr üvegmosókefe :) Azzal a fogközöket alaposabban ki lehet tisztítani. Kérdeztem a fogorvosomat, milyen fogkrémet javasol? Azt mondta, a legmezeibb is jó, csak a mosási technikát kell jól alkalmazni.
Hát technikásodjál ha akarsz...én minden evés után mosok fogat, mégis jelentkezik a fogkõ. Anno amikor egy nap egyszer mostam fogat, évente egyszer ha leszedettem. Most, mióta fogszabit raktak minden kaja után kell mossak fogat és pár hónap alatt vissza is van jõve.
A kérdező hozzászólása: olyan mintha kezdene begyulladni az ínyem is :S
Lehetséges! Mindenképp nézesd meg orvossal!
Ha a magzatvized szivárog (ami elõfordulhat) minél hamarabb menj el dokihoz, nehogy vmi baja legyen a babynek! Az nem jó ha a vized szivárog!
Én is voltam így, kb én is 17 hetesen. Nekem teljesen nem volt áttetszõ, folyásnak gondoltam magamtól. Elmentem a dokimhoz, aki azonnal ellenõrízte, hogy nincs-e nyitva a méhszáj. Nálam ez rendben volt, és kúpot kaptam.Sok pihenést és fekvést is javasolt. Szerintem is menj el és nézesd meg. Én megnyugodtam utána.


Kik csinálnak ilyet? Szerinted ez lehetséges, hogy ennyi elborult ember van, aki ezt megteszi?

http://www.borsonline.hu/20130310_90szer_eroszakoltak_meg_eg.. A cikkben kicsit nekem sántit a 90, mert 2 nap az 48 óra. Ha minden órában ketten erőszakolnák meg jönne össze 90. Na és most komolyan. Nem hiszem el, hogy ennyi ember van, aki ezt megtenné. Nem? Miféle ember lehet az ilyen...

Legjobb válasz: 5-ös valami nagyon lelki nyomoronc, ezzel még viccelni is durva dolog. Szerintem lehetséges, rengeteg beteg ember van a világon.

5-ös valami nagyon lelki nyomoronc, ezzel még viccelni is durva dolog. Szerintem lehetséges, rengeteg beteg ember van a világon.
Elég volt a címet elolvasni, hogy felfirduljon a gyomrom. Ilyenkor jó, hogy nincs halálbüntetés, mert a börtönben durvább dolgokat csinálnak velük majd.
Ne foglalkozzatok már a #5, #7 válasszal. Látszik belöle, hogy még 1 nö se volt neki, különben nem irt volna ekkora ....-ot.
# 7 te tényleg nagy nyomorék vagy... [email protected] seggbe 90-en aztán meglátjuk mennyire élveznéd, mert elvileg az is nagyon élvezetes dolog... Sajnálom, hogy ezt kellett írnom, de az ilyen aberráltak erõszakolnak meg nõket, mondván a szex élvezetes dolog, õk is csak jót tesznek, mert végülis mindegy hogy a másik fél akarja-e... 20/L
# 7 Nem szoktam így beszélni, de TE MI A JÓ K*RVA ANYÁDAT KÉPZELSZ? Kösd fel magad, de komolyan. Kérlek szépen! Ha nem tudsz ekkora szívességet megtenni a világnak, akkor legalább annyit tegyél meg, hogy nem ugatsz bele olyanokba, amikhez nem értesz. A nõk és a szex egy ilyen dolog, szóval jobban tennéd, ha odébb takarodnál ebbõl a kategóriából. Üdv.
Én még többet is el tudnék képzelni, teljesen hihetõ szerintem.
Myugodtan lehetséges szám a 90, de nem kevés, föleg egy 16 éves lánynál. Amikor ilyen sokan vesznek részt egy "partin", föleg ha alig tizenévesek, mire sorrakerülnek, gyakran egy bedugás és kész. Tehát ne egy normál szex idötartamát vedd figyelembe.
a szex mindkét félnek élvezetes, és spec örülnék ha 90 nõvel is lefeküdhetnék, meg állnának sorba a jelenkezõk, nem rinyálnék, hogy jajj 90 nõt is ki kellett elégítenem, de rossz, rinya, rinya, rinya
ó most sírjam el magam? De örülnék ha 90 nõvel feküdhetnék le egy hétvégén. Nem értem mi a baja, õ is élvezte.
Ez szerintem is Kamu!
A kérdező hozzászólása: Hát azért bele nem hal vki, de biztos borzasztó!
Fake, abba belehalt volna.
Én ezt kipróbálnám. L/20

Lehetséges, hogy ennyi idő alatt hatott?

Ma vagyok a ciklusom 13. napján, és olyan tüneteim vannak, mint peteéréskor. Tudom, ez lenne a normális. De nekem nagyon hosszú ciklusaim vannak. Pontos(46napos), de ez így nem jó, ezért másfél hónapja Mastodynon-t szedek. (Amúgy mindig 31-32.nap körül volt peteérésem.)

Legjobb válasz: Szia! Igen lehetseges, csinalj meg most is egy ovutesztet. Nekem ugyanigy volt. 40 napos ciklusaim voltak, es a 28. Napon volt kb a peteeresem. Elkezdtem cicka-palastfu teat inni, meg baratcseerjet szedni. Abban a honapban a 20. Napon volt peteeresem, de mar a 15. Naptol en is ereztem a hasszurkat, meg a nyakom is mas lett, de a teszt csak a 20. Napon lett pozi:)) azota nem jott meg :)) Ovutesztelj tovabbra is!!! Szoritok!!! 11 hetes kismama

Szia! Igen lehetseges, csinalj meg most is egy ovutesztet. Nekem ugyanigy volt. 40 napos ciklusaim voltak, es a 28. Napon volt kb a peteeresem. Elkezdtem cicka-palastfu teat inni, meg baratcseerjet szedni. Abban a honapban a 20. Napon volt peteeresem, de mar a 15. Naptol en is ereztem a hasszurkat, meg a nyakom is mas lett, de a teszt csak a 20. Napon lett pozi:) ) azota nem jott meg :) ) Ovutesztelj tovabbra is!!! Szoritok!!! 11 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!:) Hát az ovuteszt negatív(olyan erõsen kb mint tegnap). Furcsa. Mindenesetre már attól boldog lennék egyelõre, ha rövidebb ciklusaim lennének... Gratulálok a babához! Mi egy éve várunk rá, remélem hamarosan összejön!:)
Biztosan sikerülni fog! :) ) Én is azt hittem, hogy már nem lesz abban a hónapban peteérésem. Mert tényleg olyanokat éreztem, mint az ovumkor szoktam, de már a 14-15. naptól kb. És minden nap csinálgattam az ovutesztet, végig csont negatív volt, aztán a 20. napon megcsináltam és olyan erõs pozitív lett, hogy hamarabb elõjött a tesztcsík :) )) Szóval kitartás! :) Elõzõ voltam :) )
A kérdező hozzászólása: Ejjha!Azt hittem, hogy az ovuteszt fokozatosan erõsödik. De azt mondom, csont negatív napokig, aztán erõs pozitív. Köszönöm a bíztatást! A másfél éves kisfiam pikkpakk összejött, azt gondoltam, hogy majd másodjára is ez lesz.. Boldog babavárást!:)

Lehetséges, hogy ennyire éreztem a babám mozgását? 10perce nyugodtan ülök a fotelban, és egymás után 4x azonos helyen éreztem eléggé "erősen" a mozgását, mintha megrúgott volna. Lehetséges ez? 18hetes múltam.

Legjobb válasz: :) persze! fõleg ilyenkor érzed, amikor nem zavar senki és semmi, csak nyugalomban vagy, tudsz magatokra figyelni. én 20 hetesen éreztem elõször, amikor görnyedtem a munkahelyemen a székben. és az is viszonylag erõs jelzés volt egy mindössze 20 centis babától :)) naháát, gratula!! :)))

:) persze! fõleg ilyenkor érzed, amikor nem zavar senki és semmi, csak nyugalomban vagy, tudsz magatokra figyelni. én 20 hetesen éreztem elõször, amikor görnyedtem a munkahelyemen a székben. és az is viszonylag erõs jelzés volt egy mindössze 20 centis babától :) ) naháát, gratula!! :) ))
A kérdező hozzászólása: Úrristen :) Dejóóó, sejtettem , hogy tényleg Õ jelzett nekem, de annyira hihetetlen, hogy még eléggé pici de már így érezhetem. :) Viszont mondta a dokim is, hogy ezektõl a hetektõl fogom érezni, és az is lehet hogy minden nap :)
Szia! Igen, lehetséges, és nem is korai. Én 17 hetesen éreztem elõször, moziban ülve, akkor már határozott kis rúgásokat. :) Elõtte is voltak mocorgások, de azokban nem voltam biztos. Azóta a forgolódásokat is érzem, nagyon megnyugtató. :) 21 hetes kiamami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Azért volt nekem furcsa, mert eddig bármikor voltunk UH-n a dokimnál mindig aludt :) És ez sokszor "baj" volt, mert nem mozgott, nem fordult úgy, hogy meg lehessen mérni :) Akkor már óriási :) Érzem ahogy mocorog :)
az én bébim mindig ébren van az UH-n :) )) egy igazi mocorgókirályfi, szeret ásítani, takargatja az arcocskáját és már be is terpesztett a 18. héten :) én mindig megeszek egy csokit UH elõtt, próbáld ki. szerintem attól indul be ennyire :) boldog babavárást! 24 hkm, elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsot, már mások is mondták :) Azt hiszem most ki is próbálom pénteken :) Neked is minden jót :)
Én is 18 hetesen éreztem elõször.Elég határozottan kinyomta magát.Utána mindig mikor hanyatt feküdtem, akkor rugdalt.

Az miért lehetséges hogy ennyi idő után kezddem el ujra kívánni?

3 és fél hónapja nem cigizek, és most ujra rámtört egy olyan szint? lelki vágy a cigizés után hogy az valami eszméletlen..Megéri elszívni 1-1 szál cigit? Ha nagyon odafigyel az ember h ne szokjon rá vissza akkor tudja kontrollálni? 1 szál után ujra kívánnám a többit?

Legjobb válasz: NEm hiszem, hogy tudnád kontrollálni, ha elszivsz egyet, akkor megint visszaszoksz, ne kockáztasd meg, hamár ennyi idöt kibirtál. Sok ismerös szokott igy akár több év múlva is újra vissza, nem éri meg.

NEm hiszem, hogy tudnád kontrollálni, ha elszivsz egyet, akkor megint visszaszoksz, ne kockáztasd meg, hamár ennyi idöt kibirtál. Sok ismerös szokott igy akár több év múlva is újra vissza, nem éri meg.
3, 5 hónapig kibírtad ne rontsd el most. Könnyen vissza szoknál, tarts ki.
A legtöbbször a leszokásra való elhatározásnak van egy adott oka, amelyet nem szabad elfelejteni. Valószínûleg már te is átgondoltad annak idején, hogy miért akarod letenni a cigarettát és erre az elhatározásra kell visszaemlékezned mindig, amikor újra rágyújtanál. A dohányzási függõség fizikális szempontból hivatalosan 2 hét után megszûnik, viszont ahogyan te is tapasztalod, a lelki függõség nem múlik el ilyen egyszerûen. Ahoz, hogy a pszichés dependenciát is megszüntesd, megtell találnod a dohányzáshoz köthetõ lelki problémát/ problémákat és azokon kell dolgoznod. Ameddig ezek a problémák nem oldódnak meg, addig a dohányzási kényszer nem fog megszûnni.
Ha most rágyujtasz akkor meg fogod gyõzni magad , hogy ez neked kell, és ujra cigizni fogsz.Vannak kritikus idõk a leszokásban, azt mondják 3nap, 3hét, 3hónap, és 3év.
Ne gyújts rá, örülj annak, hogy le tudtál szokni!

Ez lehetséges, hogy ennyit számít hányszor eszem egy nap?

Az utóbbi hetekben kevesebb id?m volt, és kicsit átgondolatlanabbul és csak napi 3-szor ettem. Kcalban ugyanúgy tartottam az el?irányzottat végig. Lelassult eléggé a fogyás. Most rendez?dött az életem, van id?m csomagolni tízórait meg uzsonnát, és rohamosan kezdtem el fogyni. Valami más lehet a háttérben, vagy tényleg ennyit számít, hogy háromszor vagy ötször eszem?

Legjobb válasz: az anyagcserét befolyásolja, hogy mennyire rendszeres a tápanyag utánpótlás. tehát ennyit számít, nagyon jó példa vagy erre!

az anyagcserét befolyásolja, hogy mennyire rendszeres a tápanyag utánpótlás. tehát ennyit számít, nagyon jó példa vagy erre!
A kérdező hozzászólása: PEdig rém körülményes ez a tízórai/uzsonna dolog, ma megint nincs nálam :) De ha ennyire megéri, akkor igyekszem továbbra is :)

Csalódtam ma a magyar emberekben. Hogy lehetséges hogy ennyien a fideszre szavaztak?

Legjobb válasz: Én is csalódtam, csak akkor miért panaszkodtak eddig??? Miért nem váltottak? Váltani kell olyanra aki még nem tiport le bennünket. Elegem van hogy éhbérért dolgozzak azért hogy a hitelemet fizessem. Azért vagyok hogy éljek nem azért hogy döglödjek.

Én is csalódtam, csak akkor miért panaszkodtak eddig??? Miért nem váltottak? Váltani kell olyanra aki még nem tiport le bennünket. Elegem van hogy éhbérért dolgozzak azért hogy a hitelemet fizessem. Azért vagyok hogy éljek nem azért hogy döglödjek.
az új választási rendszer amit a fidesz kitalált pont erre épül, hogy õk nyerjenek az alacsony részvételi arány is nekik kedvezett a bizonytalan és passzív szavazók miatt újabb 4 év lecsúszás jön
Én se értem hogy hogyan lehet ennyi birka elvakult ember az országban..Én is próbálom itt hagyni az országot nem fogok munkanélküliként meg közmunkásként épp hogy megélni 20 éves létemre....20/F
Kire kellett volna szavazni? A marakodó balokra? A Bokros utódokra? A Jobbikra?
[link]
Bárki jobb lett volna, csak ne a Fidesz!Még a kétfarkú kutyapárt is, ha indulhattak volna.Jó, tudtam, hogy nyer a Fidesz, noha én nem rájuk szavaztam, de újra 2/3-os hatalmat adni nekik 4 évre? Ez nagyon, de nagyon durva, mikor programjuk se volt a következõ 4 évre, csak annyi, hogy folytatjuk!Köszönjük kedves Fideszes szavazók, hálásak vagyunk nektek!:(
vagy legalább a 2/3 ne lett volna meg nekik az összes bizonytalan aki nem bírt legalább az lmp-re szavazni (legkisebb rossz), na ez most miattatok van
Ez érthetetlen, mi van az emberekkel, külföldön sem értik, tényleg mindenhol csak értetlenkednek, miért nem megyünk el szavazni, miért mindegy nekünk, miért jó ez is......
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); mert ilyenek az emberek, a fidesz arra épített, hogy minél több olyan csoportot piszkáljon kicsit, akikrõl amúgy is sokak rossz véleménnyel vannak. Mert mit lát az, aki nem viszi túlzásba az agymunkát? Fujj, mocskos mercis köcsög nem kap segélyt, ha nem megy közmunkára. Sajnos rengeteg munkanélküli meg nem elég, hogy életében nyomorog, majd a közmunkabére miatt nyugdíja sem lesz. Rohadt tanárok, tanítanak napi két órát, végre valaki rendbe szedi õket. Mocskos rendõr, 40 évesen nyugdíjba mehetett, épp ideje volt eltörölni. Van olyan ismerõsöm, aki egy az egyben kijelentette, azért megy a fideszre szavazni, mert akkor az anyukája jövõre nyugdíjba mehet a 40 évessel. Egyszerûen az orrukig látnak, csak saját magukkal törõdnek, képtelenek (vagy nem is akarnak) összefüggéseket átlátni, nekik legyen oké, hogy milyen áron, azt lecarják.
#21 Az nem zavarja az ismerõsödet, hogy hiába megy nyugdíjba az anyja, pár év múlva nem lesz mibõl fizetni a nyugdíjakat? Már várom, hogy mit szól majd a sok fideszre szavazó nyugdíjas, mikor kiderül, hogy szétosztogatták az ország pénzét, és nem tudják folyósítani tovább a nyugdíjakat.
Mert nincs mas. Kire szavazzak? gyurcsanyek alapbol szoba se jonnek, Jobbik eseten kivulrol fingatnanak meg minket de rettenetesen gazdasagilag, lmp kicsi part, meg nem vagyok se liberalis se zold szoval nem tudok veluk egyeterteni, meg akkor se ha oket tartom a legnormalisabb partnak, mas meg nincs. Akkor?
Sajnos elég sok ember nem is él itthon. Nekem nem egy két családtagom kint él. Õk sajnos nem tudtak mai napra haza jönni. De például nekem nem is egy ember nem ment el a családból. Csalódtam de nagyon. Azt hittem végre változás lesz és igazság. Nem az lesz hogy például arra megy el az adom hogy fizetem a börtöntöltelékek adóját mert lopnak csalnak hazudnak ölnek ÖLNEK ÉS ÕK ÉLNEK. Bárki bármit mond örültem volna ha vissza hozzák a halál büntetést a Vonáék!!!!!!4 De nem baj dolgozzon a paraszt õk meg rázzák a nem mondom már milyüket havi milliókéééért
Nem szavaztak ennyien rájuk. De ha megnézed, hogy 56, 77% körül volt a részvételi arány... Majd a fele el sem ment szavazni, csak hõbörög.
akkor már hárman csalódtunk. :(
Ha a szavazással bármit be lehetne folyásolni , már rég betiltották volna!
Nem csak te. Azt gondoltam, hogy nyerni fog a Fidesz, de nem, hogy 2/3-dal, vagy közel azzal. Mindegy van hova menni legalább.
:(( 100% hogy bunda bárit kérdeztem mindenki jobbikra X elt.. nemértem egyszerûen nemértem..:(
Narancsmutyi!!!!!
Csatlakozom.. :( mindegy, legalabb nem lesz buntudatom amikor elmegyek innen...
Én is nagyon nagyot csalódtam!Lassan nekem is csomagolnom kell, hogy lelépjek ebbõl az országból!:(
Ez azért van, mert a fideszeseknek van családjuk, és õk nem ezen az oldalon töltik a semmitmondó életüket! És nem kiabálja az összes, hogy kire fog szavazni! hanem a családjával foglalkozik. Szégyelljétek magatokat, szégyellje magát az a 10 unatkozó kisfiú, aki tanulás helyett itt írogatja a hülyeségeit!
Igy van csatlakozom az elõttem szólókhoz. Én a saját belátásom szerint arra tettem az X-et akire akartam, engem nem tudtak megvezetni a rezsicsökkentéssel. Igy büntudatom nincs nekem se, és szépen hagyom itt egy éven belül az országot.
Nem vagyok fidesz párti, sõt az egész jobboldalt utálom. De, ne lepõdjünk meg ezen. Az átlag magyarnak ennyi esze van, igazság szerint ennél jobb kormányt nem is érdemel ez az ország.
Nekem a Fidesz kormányzása alatt jobb lett, naná, hogy egy X-el ezt honoráltam.

Hogyan lehetséges, hogy ennyi magányos ember van? Ilyen nehéz lenne rátalálni a megfelelő társra?

Világszerte millió és millió ember van, aki csak társaságra vágyik, közben pedig nap mint nap elmegyünk rezzenéstelen arccal akár több ezer ember mellett... Számomra olyan érzés, mintha sokan csak úgy élnénk egymás mellett, különösebb kapcsolat nélkül. Ami döbbenetes tény például, hogy a világ egyes részein barátokat lehet bérelni(!); fizetni kell azért, hogy ne érezd magad olyan egyedül. Az életünk gépiesedése, monotonitása is hibás lehet ebben talán?

Legjobb válasz: a mai világban mindenkirohan valahová, ha nem tanul, dolgozik napestig akkor ipodba, iphone-ba, elektromos könyvbe temetkezve buszozik/megy de a fülhallgató a minimum mégis, hogy lehetne így könnyen ismerkedni? az utcai ismerkedés ezek miatt szinte totál ki van zárva, kinek lenne mersz pl. kitépni a másik fülébõl a fülest hogy 2hé csajje figyelj már fel rám!" xD a fizetés... errõl is eszembe jutott valami. annyira elanyagiasodott a világ hogy az emberek megszokták hogy semmi nincs ingyen és ez valóban így is van - vagy ha van, akkor lejárt, sérült, értéktelen termék de még azt is próbálják pénzért elpasszolni. tehát, az emberek egy része átviszi ezt a baráti, szerelmi kapcsolatokra is. mikor egyetemista lettem az volt 1. nap hogy kiszemelt egy gazdagabb lány akinek beilleszkedési problémái voltak mindenhol (kicsit beképzelt, tudálékos, elég ízléstelenül öltözködik) és azt gondolta hogy ha meghív mindenhova meg mindent fizet, akkor a barátnõje leszek és kisajátíthat, megmondhatja mit csinálhatok, rendelkezhet a szabadidõmmel. és nem õ volt az egyetlen, régen látott gyerekkori osztálytársam is ugyanezt csinálta. pedig, ha csak kicsit visszafogták volna a dicsekvést, az önmenedzselést, kevésbé görcsösen próbálták volna "eladni" magukat, talán önmagukért szerettem volna õket. csóróságom ellenére nem volt szükségem az adományaikra, kínosan éreztem magam miattuk pláne hogy tudtam mi az ára. pasiknál is észrevettem, próbáltak így megszerezni hogy ezt azt vesznek meg ingyen menjek velük nyaralni, külföldre, szállást sem kell állnom csak szétrakni a lábam, meg õk "komoly kapcsolatot" keresnek. csak ebben az a szomorú hogy hiába találnak esetleg erre kapható lányt, pont azt nem kapják meg amire vágynak, a szerelmet, a barátságot. már ha tényleg ez hiányzik nekik és nem csak hazudják. elõször azt kellene elérni hogy valaki egyedül is feltalálja magát és boldog legyen mert az vonzza magához a többi embert. egyébként borzalmasan elferdült ez a világ... barátság, jó kapcsolat csak azzal lehet akit egyenrangú félnek takintünk magunkkal, nem valami fizetett szolgának, kísérõnek - és ez nem feminista szöveg, ha belegondolsz, valóban így van. mert akit lenézel, abban mit tisztelsz, mit találsz értékesnek, miért gondolod érdemesnek arra hogy társad legyen? aki magát helyezik mindenek fölé az örökre magányos is marad, tehát ott van a nagy Egó is, az ÉnÉnÉntudat, a mértéktelen büszkeség és önámítás hogy ezt és ezt érdemelném anyagi javak vagy tettek miatt de az nem számít mit akar a másik, csak robotnak, személyzetnek tekintjük.

a mai világban mindenkirohan valahová, ha nem tanul, dolgozik napestig akkor ipodba, iphone-ba, elektromos könyvbe temetkezve buszozik/megy de a fülhallgató a minimum mégis, hogy lehetne így könnyen ismerkedni? az utcai ismerkedés ezek miatt szinte totál ki van zárva, kinek lenne mersz pl. kitépni a másik fülébõl a fülest hogy 2hé csajje figyelj már fel rám!" xD a fizetés... errõl is eszembe jutott valami. annyira elanyagiasodott a világ hogy az emberek megszokták hogy semmi nincs ingyen és ez valóban így is van - vagy ha van, akkor lejárt, sérült, értéktelen termék de még azt is próbálják pénzért elpasszolni. tehát, az emberek egy része átviszi ezt a baráti, szerelmi kapcsolatokra is. mikor egyetemista lettem az volt 1. nap hogy kiszemelt egy gazdagabb lány akinek beilleszkedési problémái voltak mindenhol (kicsit beképzelt, tudálékos, elég ízléstelenül öltözködik) és azt gondolta hogy ha meghív mindenhova meg mindent fizet, akkor a barátnõje leszek és kisajátíthat, megmondhatja mit csinálhatok, rendelkezhet a szabadidõmmel. és nem õ volt az egyetlen, régen látott gyerekkori osztálytársam is ugyanezt csinálta. pedig, ha csak kicsit visszafogták volna a dicsekvést, az önmenedzselést, kevésbé görcsösen próbálták volna "eladni" magukat, talán önmagukért szerettem volna õket. csóróságom ellenére nem volt szükségem az adományaikra, kínosan éreztem magam miattuk pláne hogy tudtam mi az ára. pasiknál is észrevettem, próbáltak így megszerezni hogy ezt azt vesznek meg ingyen menjek velük nyaralni, külföldre, szállást sem kell állnom csak szétrakni a lábam, meg õk "komoly kapcsolatot" keresnek. csak ebben az a szomorú hogy hiába találnak esetleg erre kapható lányt, pont azt nem kapják meg amire vágynak, a szerelmet, a barátságot. már ha tényleg ez hiányzik nekik és nem csak hazudják. elõször azt kellene elérni hogy valaki egyedül is feltalálja magát és boldog legyen mert az vonzza magához a többi embert. egyébként borzalmasan elferdült ez a világ... barátság, jó kapcsolat csak azzal lehet akit egyenrangú félnek takintünk magunkkal, nem valami fizetett szolgának, kísérõnek - és ez nem feminista szöveg, ha belegondolsz, valóban így van. mert akit lenézel, abban mit tisztelsz, mit találsz értékesnek, miért gondolod érdemesnek arra hogy társad legyen? aki magát helyezik mindenek fölé az örökre magányos is marad, tehát ott van a nagy Egó is, az ÉnÉnÉntudat, a mértéktelen büszkeség és önámítás hogy ezt és ezt érdemelném anyagi javak vagy tettek miatt de az nem számít mit akar a másik, csak robotnak, személyzetnek tekintjük.
Nem könnyû, az tény. Sokan azonban eleve úgy állnak hozzá, hogy "én úgysem fogok találni senkit", na ez a legnagyobb hiba. Így ássák el magukat.
Nagyon nehéz igazi társat találni. Olyat minden sarkon, akivel az idõdet eltöltöd néha. De az nem társ, csak partner. 24/N
Utolsó, szerintem nem jó ötvözni egyes társaságokat. Legalábbis nálam ez nem mûködik. Van több bandám, különféle korosztály. Én 21 vagyok, 16-17-18 éves barátaim is vannak, ahogyan 20-21 is és 25 éves korosztály is. Ezeket nem lehet összehozni. Még a korosztály, de ha teljesen különböznek a felfogások, viselkedés, akkor végképp rosszul sül el, mert mindenki feszélyezett lesz.
Igen az! Nem csettintésre megy.
Nagyon sokat belejátszik az urbanizáció. Csak egy pár példát mondok. Amikor elvégeztem a gimit, akkor a gimis barátok egymás után maradoztak el. többször meghívtam õket magamhoz és nagyon örültek a találkozásnak . Beszélgettünk errõl a témáról. Többnek az volt a véleménye, hogy X nem hív, akkor én miért hívjam. Ha arra várunk, hogy a másik hívjon , akkor sosem alakul ki a barátság. Szét szalad a társaság, és elfeledkeznek egymásról. Én például rendszeresen meghívom a régebbi barátaimat , sõt sokszor összehozom Õket az újabbakkal is, hát ha közöttük is kialakul barátság, ahogy már meg is történt. Ha mindig csak arra várunk, hogy a másik lépjen, akkor elõbb utóbb elmaradnak a régi ismerõsök.Én a barátaimat nem bérelni szeretném, hanem megtartani, sõt egyre több ismeretséget szeretnék kötni. A kisgyerekes barátnõmnek szinte felüdülés, ha elmegyek hozzá és megnézem a picijét, mert neki nincs aok ideje arra, hogy eljöjjön. Sõt A múltkor rábeszéltem, hogy jöjjön el egy buliba velünk. Addig a nagymamája vigyázott a gyerekre. Nagyon boldog volt a végén, hogy volt egy lehetõsége kiszakadni a mindennapok teendõi közül. Ha valaki nem törõdik a barátaival, ismerõseivel, elõbb utóbb egyedül marad, és csak úgy él bele a világba. Szerintem minden rajtad múlik. Egyedül leszel, és alkalmat adsz magadnak arra, hogy ilyen gondolatok járjanak a fejedben, vagy õrzöd a kapcsolataidat. Még egy!: Ahhoz, hogy legyen megfelelõ elfoglaltságod, legyen jó munkahelyed, esetleg értesülj jó alkalmakról bármihez, és ha bajban vagy legyen ki segíthet, vagy csak meghallgasson, barátok kellenek. Barátok akkor vannak, ha gondoskodsz róla. Otthon ülve és várva, hogy valaki majd csak rád nyitja az ajtót, elõbb utóbb a magány vár. Ne õt várja senki, hanem felvenni a telefont, találkozni kell velük, és ha nem hívnak( mert sokkal jobban elfoglaltak), akkor lépj Te és nem leszel egyedül, és magányos. A barátok ezt meghálálják.
Nem könnyû! De régen sem volt az. Csak régen még inkább elvárás volt bizonyos kor után a házasság, mint most és nem feltétlenül várhatott az ember túl sokáig a legeslegmegfelelõbb társra, sõt volt, hogy a fiataloknak a szülõk választották ki a megfelelõ partnert. Ez azóta sokat változott, már nem szégyen egyedülállónak, sõt esetleg elváltnak lenni. Ebben az a jó, hogy az emberek nem kényszerülnek nekik nem megfelelõ partnerrel élni, a rossz meg az, hogy így sokan a könnyebb megoldást választják: esélyt sem adnak egy kapcsolat kibontakozásának, vagy megjavításának. Az is sokat jelent, hogy kitágult a világunk, a média sokat befolyásol, az igények egyre nõnek, egyre irreálisabbak lesznek és egyre inkább a külsõségek irányába tolódnak el. Szinte mindenki önmegvalósít ezerrel, alkalmazkodni, összecsiszolódni a másikkal senki sem szeret, mert fél, hogy elveszti az egyéniségét, meg igazából lusta is és türelmetlen is ehhez.
igen , nagyon nehéz!!! aki megtalálta az szerencsés. én nem tartom magam csúnya férfinak, a környezetem se, sõt. állítólag jó fej vagyok, tudok vicces is lenni, kedves is, megértõ is, de tudok irányítani ha kell. az elõzõ bnõim szerint tökéletes vagyok, de mégse éreztem soha h le tudnám valamelyikükkel élni az életem, meg közülük seok velem se érezte ugyanezt, csak 2. 23/F
Ó, kedves kérdezõ! Nem is gondolnád, hogy milyen nehéz megfelelõ társat találni. Én nem vagyok szerelmes típus, hülyeségnek tartom a szerelmet és nem az alapján választok párt, mert a szerelem elmúlik és aztán nagyon kérdéses, hogy mi marad. Legtöbbször az marad, hogy nem értik meg egymást a felek. Ugyanúgy a barátoknál is nagyon nehéz igaziakra lelni, akik õszinték és TÉGED szeretnek, nem pedig valamidet. Én keresem a társam, de nehéz megtalálni. Alapvetõen olyant keresek, akik hasonló hozzám, hasonló társadalmi és értelmi szinten van, hasonlóak az érdeklõdési köreink, az életfelfogásunk, stb. Tudom, hogy milyen vagyok, mégis nehéz egy hasonlót találni férfiben. De nem adom fel! Nem elégszem meg a kevesebbel, ahogyan sokan mások. Sokak inkább lemondanak dolgokról csak azért, mert félnek attól, hogy egyedül maradnak. Engem ez nem hat meg. Egyszer megtalálom a megfelelõ társat és kész.
És akkor mit mondjon az ember magának? Mindenki az övé lesz és mindig lesz valaki? Ez már ocsmány, undorító nagyképûség amit én meg talán mindenki utál. Szerénynek lenni a legjobb, és majd csak lesz valaki. Ha nem lenne akkor irány katonának :)
Igen nehéz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!