Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy előtt teherbe estem (4 db)

Egy kis segítségre lenne szükségem! Kisbabát várok és az utolsó mensim okt.9. -én volt tartott kb.4-5 napig! Lehetséges, hogy már ezelőtt az időpont előtt teherbe estem?

Legjobb válasz: Nagyon kicsi az eselye, bar nem lehetetlen. Ha most terhes vagy, akkor 6+2 hetes vagy, az utolso mensi szerint. A szulest ugyis ettol szamolja az orvos.

Nagyon kicsi az eselye, bar nem lehetetlen. Ha most terhes vagy, akkor 6+2 hetes vagy, az utolso mensi szerint. A szulest ugyis ettol szamolja az orvos.
Elképzelhetõ, hogy már korábban terhes voltál. az uh vizsgálattal elég pontosan meg tudják mondani a baba "korát", legalábbis 4 hetet biztosan nem tévednek.
Nekem okt.8-án volt meg ma vagyok 6 hetes 3 napos!Gratulálok!
nekem is okt.8.-án volt meg, és szintén 6+3 napos vagyok:) nem hiszem hogy elõbb teherbe estél.bár vannak még csodák...az uh majd biztos segít neked.boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Lehetséges, hogy mensi előtt teherbe estem?

Egy nap késéssel,de megjött a mensim,miután elmúlt világosbarnás rózsaszínes folyásom volt 3 napig.Ma reggel pedig hirtelen hányingerem lett,de aztán gyorsan el is múlt!Volt szédülés,és hasszurkám a mai napon.Nem tudom,hogy mi van..de nagyon szeretnék már babát!

Legjobb válasz: Ha rendes mensid volt,akkor ennek igen kicsi az esélye...bár azt nem mondtad meg,hogy hány napja volt a mensid. Lehet egy kisebb gyomorrontásnak is a jele mindaz,amit leírtál.Várj türelemmel,és szexeljetek sokat.Ha mégis babás lettél,akkor a következõ mensid úgysem fog megjönni.

Ha rendes mensid volt, akkor ennek igen kicsi az esélye...bár azt nem mondtad meg, hogy hány napja volt a mensid. Lehet egy kisebb gyomorrontásnak is a jele mindaz, amit leírtál.Várj türelemmel, és szexeljetek sokat.Ha mégis babás lettél, akkor a következõ mensid úgysem fog megjönni.
Lehet!!Nekem az elsõ 2 hónapban rendesen megjött és utána tudtam meg hogy 10hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: 28án jött meg 27 helyett, egy kicsit kevesebb volt mint szokott lenni és nagyon nagy fájdalommal járt.Nem volt még ilyen.Volt közben szédülés, zsibbadás..Remélem inkább baba, mint influenza:) Szorítsatok!
Mi volt veled akkor? Baba?

A ciklusom 24. napján vagyok, a kezdete elötti nap lehet, hogy teherbe estem. Lehetséges ilyenkor fehér darabos sürü ragacsos folyás? (4 napja). Tegnap kezdett feszülni a mellem, ami általában mensi elött egy nappal szokott lenni.

Legjobb válasz: A fehér darabos folyás inkább a gomba jele... Ez persze nem zárja ki a terhességet, de a darabosság inkább a gombától van, terhességtõl függetlenül.

A fehér darabos folyás inkább a gomba jele... Ez persze nem zárja ki a terhességet, de a darabosság inkább a gombától van, terhességtõl függetlenül.
A darabos folyas nem mindenfelekeppen gombat jelent, nekem minden ciklusban van darabos suru feher folyasom, es tuti nincs gombam. Ezt egyen valogtaja kinek milyen a folyasa. Ha nem szokott ilyen lenni neked akkor lehet jol jel is! :)
Folyásból nem lehet terhességre következtetni.
Én 12 hetes terhes vagyok. Most testápoló szerû folyásom van. Elõtte nem volt ilyen.


Lehetséges hogy megbetegedés előtt kb egy héttel estem teherbe? Az uh is azt bizonyítja, mivel csak a petezsák látszott még (9x4mm). így tehát kb 4 hetes terhes lehetek.

Legjobb válasz: Szia, én is múlthéten voltam uh-n, azt hittem, legalábbis az utolsó mensimtõl számolva, hogy 8-9 hetes vagyok, aztán a doki mondta, hogy vagy nagyon elvan számolva vagy kezd felszívódni, azaz elhalni. Petezsákot, és egy 14 mm-es szikhólyagot látott, tehát 6 hetes voltam kb uh szerint. nem megijeszteni akarlak...?)

Szia, én is múlthéten voltam uh-n, azt hittem, legalábbis az utolsó mensimtõl számolva, hogy 8-9 hetes vagyok, aztán a doki mondta, hogy vagy nagyon elvan számolva vagy kezd felszívódni, azaz elhalni. Petezsákot, és egy 14 mm-es szikhólyagot látott, tehát 6 hetes voltam kb uh szerint. nem megijeszteni akarlak...?)
A kérdező hozzászólása: de mi elõtte nem voltunk együtt.tehát más lehetõség nem áll fenn.
Ha csak akkor voltatok együtt akkor ez teljesen normális! Így nincs is min aggódni:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!