Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy előtt (105 db)

Lehetséges, hogy ugyanaz a fajta teszt az egyik terhességet még a nemvárt előtt kimutatja, a másik terhességet meg jóval később, ugyanolyan ciklushossz esetén?

Legjobb válasz: Mivel a tesztnél a terhesség idejétöl függ, hogy mit mutat, ezért lehetséges, mert a ciklus során bármelyik napon lehetsz terhes. Ha pl. az elsö alkalommal a menses után azonnal (5. nap) teherbe estél, a második esetben meg az utolsó napon (28. nap) a következö elött, akkor a különbség kb. 3 hét - és az egy terhességnél nagy különbség.

Mivel a tesztnél a terhesség idejétöl függ, hogy mit mutat, ezért lehetséges, mert a ciklus során bármelyik napon lehetsz terhes. Ha pl. az elsö alkalommal a menses után azonnal (5. nap) teherbe estél, a második esetben meg az utolsó napon (28. nap) a következö elött, akkor a különbség kb. 3 hét - és az egy terhességnél nagy különbség.
Igen, lehetséges.Nem egyformák; még két 25-ös teszt között is lehet ég és föld az érzékenységben. Én ezért nem használtam összevissza mindenféle tesztet (pláne egy napon), mert csak bekavartam volnamagamat vele.

Lehetseges, hogy egy hettel a havi elott mar nagyon fajnak a melleim?

Vagy valami mas oka lehet?

Legjobb válasz: persze, hogy lehetséges:) nekem régebben minden alkalommal pont egy héttel elõtte kezdett el fájni! mára szerencsére ez már teljesen megszûnt :)

persze, hogy lehetséges:) nekem régebben minden alkalommal pont egy héttel elõtte kezdett el fájni! mára szerencsére ez már teljesen megszûnt :)
Nekem már az ovulációtól kezdve fájtak, a menses elõtti napokban hozzá sem lehetett érni...
nem! fogyni akkor fogsz ha az egész kajád rendben van. és ne hallgass barom állatságokra...
A kérdező hozzászólása: hát tudom h az a bébi étel diéta h.lyeség mert olvastam h a zománc az lekopik róla mert nem rágsz, bár én nem kilóba akarok fogyni hanem centibe a hasamról. a combomról és a karomból

Lehetséges? Ovuláció előtt 6 nappal és az ovulációt követő nap (ekkor éreztem középidős fájdalmat délután) reggelén voltunk együtt. Elképzelhető hogy van esély? Mert azt olvastam több helyen hogy utána már késő.

Köszönöm!

Legjobb válasz: Persze, hogy lehetséges! (Én pl kerek 1 héttel ovu után estem teherbe, elõtte ugyanis nem voltunk együtt :) , mire képes a jó szex...

Persze, hogy lehetséges! (Én pl kerek 1 héttel ovu után estem teherbe, elõtte ugyanis nem voltunk együtt :) , mire képes a jó szex...
Elõzõnek: minden nõ akkor és csakis akkor eshet teherbe, amikor tüszõrepedés (ovuláció) után még él az érett petesejtje. Ovuláció után egy héttel már 6 napja, hogy a petesejted elpusztult, ekkor tehát nem eshetsz teherbe, mert nincs, ami megfoganjon. Esetedben spontán vagy kései ovuláció történhetett.
Pontosan :) Egy spontán ovu a szextõl, vagyis esély mindig van.
szia!Na lett babád?

Peteérés előtt 4 nappal voltam együtt a párommal és nem élvezett el de éreztem, hogy jött valami féle előváladék belém. Lehetséges, hogy sikerült volna?

Azóta másfél hét telt el és olyan mintha megakarna jönni, de csak pár nap múlva kell és ilyet neem szoktam érezni.

Legjobb válasz: lehetséges d. de miért nem élvezett beléd ha akartok babat?

lehetséges d. de miért nem élvezett beléd ha akartok babat?
Ha négy nappal elõtte voltatok együtt van egy csekély esély rá de a sperma csak 48óráig marad termékenyképes.
A kérdező hozzászólása: Azért mert neem akartak neki jönni ezért nem élvezett belém és aztán abba hagytuk , de éreztem, h jöt neki vlmi...

Lehetséges, hogy menstruálás előtt fáj a fejem?

12/L

Legjobb válasz: igen,lehetséges.

igen, lehetséges.
A kérdező hozzászólása: és az is, hogy a mellem fáj?
Az is.
Ez sok lánynál és nõnél így van.
Kérd meg a szüleidet ilyenkor, hogy masszírozzák meg egy kicsit a hátadat meg a nyakadat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.:)

Az lehetséges, hogy valaki "macsónak" mutatja magát mások előtt, de valójában igenis félénk, visszahuzódo típus?

Szóval arra gondolok,hogy sok barátja van,elvan velük,dumálgat,lányokkal flörtöl,de valójában ez csak egy álca.Mert mindenki egy álarc mögé bújik.És a valódi énjét csak kevés embernek mutatja ki.Ez lehetséges?Egy 20év körüli srácról van szó.

Legjobb válasz: Szerintem lehetséges. Én hasonló vagyok nõben.

Szerintem lehetséges. Én hasonló vagyok nõben.
Teljesen biztos.. Nekem is van ilyen ismerõsöm.
Én pontosan ilyen vagyok. :( 15/F
nagyon is lehetséges szerintem
Sajnos van ilyen.
Igen van ilyen ... Nekem a volt barátom is ilyen volt pl. És énis ilyen vagyok lányba .
Sztem aki így nagyon macsózik az mind ilyen. Valahol lelkisérült.
Lehet h hülyeség amit írok, de ez leginkább a Skorpió csillagjegyû srácokra igaz. Nagyon kevés emberben bízik meg és csak azoknak mutatja meg az igazi énjét. Kívülrõl erõs egyéniségnek látszik, de belül kicsit érzékenyebb viszont nem mutatja ki az érzelmeit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! 12:15nek:Ez a srác Szûz csillagjegyû.Mint írtam a kérdésben is, eléggé népszerû srácnak tûnik, de ha ránézek, ha belenézek a szemébe, teljesen másként látom.És egyébként is hallottam már róla egy-két dolgot, ami alapján erre következtethetnék.

Lehetséges, hogy egy srác azért nem akar találkozni egy csajjal, mert dagadt, és le akar fogyni a tali előtt?

Van egy srác, akit régebben gyakran láttam (mostmár nem), felvett msn-re, és sokat beszélgettünk, aztán mondta, hogy majd talizhatnánk, de már hetek óta húzza a tali id?pontját. Ami eddig felmerült bennem, az az, hogy le akar fogyni, és ezért nem akar addig talizni, amíg kicsit daginak érzi magát.:D Én a képeken, meg régebben (fél éve) nem láttam dagadtnak... s?t, teljesen jó alakja volt. Lehet, hogy az az oka, annak, hogy húzza a tali id?pontját, hogy le akar fogyni, és csak utána akarja, hogy lássam? És amúgy 173 cm-el a 75 kg mennyire arányos?(mert ? ekkora) És 16 éves.

Legjobb válasz: Én 22 éves srác vok. Izmos és egyátalán sehol nincs rajtam fölösleg csak a hasamon ezért baromi szembetûnõ sokkal feltûnõbb mint egy kicsit húsosabb ember esetében. Én is gátlásos vagyok emiatt és én is félek így a nõktõl. Alig várom h hideg legyen és lehessen végre kabátban járni. Múltkor is közölték velem h h az a baj h pocakom van holott nálamnál sokkal nagyobb bendõjû embereken kevésbé látszik mert nekik hozzá teltebb minden részük és nem annyira feltûnõ... Elég kellemetlen amikor ha szép finoman is de közlik h ronda vagy. Igen lehetséges h emiatt fél a találkozótól legalább is magamból kiindulva.

Én 22 éves srác vok. Izmos és egyátalán sehol nincs rajtam fölösleg csak a hasamon ezért baromi szembetûnõ sokkal feltûnõbb mint egy kicsit húsosabb ember esetében. Én is gátlásos vagyok emiatt és én is félek így a nõktõl. Alig várom h hideg legyen és lehessen végre kabátban járni. Múltkor is közölték velem h h az a baj h pocakom van holott nálamnál sokkal nagyobb bendõjû embereken kevésbé látszik mert nekik hozzá teltebb minden részük és nem annyira feltûnõ... Elég kellemetlen amikor ha szép finoman is de közlik h ronda vagy. Igen lehetséges h emiatt fél a találkozótól legalább is magamból kiindulva.
13:31-nek, szerintem nagyon édi, ha valakinek van egy kis pocija, ettõl ne érezd megad rosszul ;) 18/L
nem a külsõ a lényeg:) ha meg mondják neked ne törõdj velük nekem is monták, sztem nagy bunkóság:S
szerintem beszélj vele:) és mondd meg neki hogy nem a külsõ a fontos:) csak az legyen a lényeg h veled legyen:) (egyébként 173 cm 75 kg átlagos testalkat)
13:36 nagyon kedves tõled...:) :$ csak sajnos ezt kevesen gondolják így manapság az izmos pasik kockahassal a menõ.. Az elsõ megvan az utóbbi viszont nem nagyon akar sajna összejönni pedig igyekszem :S:) A gátlásaim emiatt nem véletlenül alakultak ki. Nem vagyok félénk visszahúzódó v ilyesmi csak ha megpróbálok megismerkedni egy lánnyal már elõre tudom h külsõségeken fog elbukni az egész.. Sajnos elég rossz a "statisztikám" ....
A kérdező hozzászólása: Az a srác, aki felvett msn-re azt mondta, hogy van háj a hasán, de a nyár végére megpróbálja ledolgozni.:D Szerintem azért nem akar talizni velem még, mert ott van az a kis felesleg. Próbáltam utalgatni rá, hogy engem egy kis háj a hason egyáltalán nem zavar, de nem vette. Vagy csak tökéletes akar lenni. De sztem így is az.:D Nem tudom mit kell egy kis hájon fennakadni. Mellesleg nem hiszem, hogy pár hónap alatt (mikor utoljára láttam) olyan sokat felszedett volna... Persze, jó, ha valakinek kigyúrt, kockás hasa van, de valaki nem lesz azért rossz, mert nem kockás a hasa. Azért jól esik, hogy mindent megtesz érte, hogy tetszen nekem.:D De nekem így is jó lenne.. most ezért várunk hónapokat, míg végre talizunk?!:(
Nem csak a hasa van ott a háttérben szerintem. Nem lehet, hogy van neki valakije, és azért nem akar találkozni?
mi lenne ha õt kérdeznéd hogy mibaja van? szerintem is nekiáll gyúrni meg fogyózni, aztán jövõre taliztok... lehet valami más van a háttérben

Tisztelt Doktor Úr! Egy olyan problémám van, hogy volt gombás fertőzésem, amivel orvoshoz fordultam. Írt fel kúpot és gyógyszert is, mindenkettőt használtam, de a folyás megmaradt. Lehetséges, hogy menzesz előtt legyen fehér folyásom, mert már esedékes a

Tisztelt Doktor Úr! Egy olyan problémám van, hogy volt gombás fertőzésem, amivel orvoshoz fordultam. Írt fel kúpot és gyógyszert is, mindenkettőt használtam, de a folyás megmaradt. Lehetséges, hogy menzesz előtt legyen fehér folyásom, mert már esedékes a menzeszem, Vagy megmaradt a gombásodás? Köszönettel: N

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos ezt csak vizsgálattal lehet megállapítani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos ezt csak vizsgálattal lehet megállapítani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Egy olyan problémám van, hogy volt gombás fertőzésem, amivel orvoshoz fordultam. Írt fel kúpot és gyógyszert is, mindenkettőt használtam, de a folyás megmaradt. Lehetséges, hogy menzesz előtt legyen fehér folyásom, mert már esedékes a

Tisztelt Doktor Úr! Egy olyan problémám van, hogy volt gombás fertőzésem, amivel orvoshoz fordultam. Írt fel kúpot és gyógyszert is, mindenkettőt használtam, de a folyás megmaradt. Lehetséges, hogy menzesz előtt legyen fehér folyásom, mert már esedékes a menzeszem, Vagy megmaradt a gombásodás? Köszönettel: N

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos ezt csak vizsgálattal lehet megállapítani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos ezt csak vizsgálattal lehet megállapítani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!