Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy egyik (2173 db)

Lehetséges, hogy egy nőnek ikrei foganjanak két különböző apától?

ha két férfival csinálja egymás után.

Legjobb válasz: Szerintem azért lehetséges, mert van, hogy a peteérést még egy peteérés követi és hát lehet, hogy az egyiket az egyik, a másikat a másik termékenyíti meg. De valóságban nagyon kicsi lehet rá az esély..

Szerintem azért lehetséges, mert van, hogy a peteérést még egy peteérés követi és hát lehet, hogy az egyiket az egyik, a másikat a másik termékenyíti meg. De valóságban nagyon kicsi lehet rá az esély..
Van, én hallottam olyat, hogy egy házaspár Afrikában volt kint nyaralni... szeretkeztek, majd a csaj lefeküdt egy ottani négerrel is, ikrei fogantak és a szülésnél derült ki, hogy nem is a férjétõl van mindkét gyerek, mert az egyik fehét bõrû lett, a másik meg fekete. Kicsi az esélye, de ha a két aktus között nem telt el sok idõ, akkor elképzelhetõ.
Lehetséges, bár elképesztöen kicsi az esélye.Én egyetlen ilyenröl olvastam, és az orvosok is egyedülállónak mondták az esetet.Ráadásul a két pici között 3 hét különbség volt, természetesen nem is tekinthetök ikernek.De minden rendben alakult a kispapák lelki állapotát kivéve:)
Eléggé rikta. Nagyobb az esély ha pl. hármasban csinálják, de ez hál' istennek talán még nem elterjedt védekezés nélkül :) Amúgy igen, hallottam már ilyet. De eléggé felelõtlen az ilyen nõ.

Lehetséges az, hogy két különbőző orvosnál az egyik két babát lát 7-8 hetes terhesen a másik meg azt mondja, hogy nem fejlődik a magzat és csak lehetséges, hogy egy van. és az ikrejet hamarabb látták egy héttel?

Legjobb válasz: Szia! Nem akarlak elkeseriteni de van ilyen. Nálam is az egyik héten minden rendben volt, két hét múlva meg nem fejlõdött a baba. Próbálj megnyugodni, gondolom visszarendeltek egy késõbbi idõpontban, hogy újra megnézzenek.

Szia! Nem akarlak elkeseriteni de van ilyen. Nálam is az egyik héten minden rendben volt, két hét múlva meg nem fejlõdött a baba. Próbálj megnyugodni, gondolom visszarendeltek egy késõbbi idõpontban, hogy újra megnézzenek.
Manapság sajna bármi lehet. Én is egyre több ismerõstõl azt hallom, hogy azzal "cseszegetik" 9 hónapig, hogy nem fejlõdik a baba, kicsi a baba, és megszüli a közel 4 kg-os babát. Nem tudom miért jó ez. Ne izgulj, ezekkel próbálj meg nem foglalkozni, majd meglátod, szép erõs babád lesz:-)
Szia!Sajnos lehet, mert nekem az elõzõ terhességem során azt mondta az orvos, hogy 7 hetes terhes vagyok.Két hét múlva vissza mentem, és közölte, hogy elszámolta magát, és csak most vagyok 7 hetes terhes.

Lehetséges, hogy egy férfi és egy nő egy év ismerettség jön össze, pedig már elötte is ismerték egymást, és elötte is éreztette a férfi, hogy tetszik neki a csaj?

Legjobb válasz: Lehetséges! Nálam pont ez a folyamat zajlik jelenleg...... csak itt már több mint 1,5 év.....27/f

Lehetséges! Nálam pont ez a folyamat zajlik jelenleg...... csak itt már több mint 1, 5 év.....27/f
ha nagyon kell annak a férfinek az a csaj... de annál édesebb lesz, ha majd összejönnek. szóval, lehet, de egy pasi és egy csaj mindenképp kell hozzá, a többi meg sima ügy.


Szerintetek lehetseges, hogy egy 30 eves ferfinek egy 18 eves csaj tetszik meg?

Tobbszor eszrevettem, hogy engem nez; illetve egyszer tetotol talpig vegigdicsert, a ruhamat, a hajamat. Eloszor azt gonoltam, hogy csak arra kellek neki, hogy lefektessen, de azota is tobbszor latom, hogy engem nez, es erzem a viselkedesebol is. Szerintetek?

Legjobb válasz: szerinted lehetséges hogy egy idõsebb ember szeresse a paprikát ? ha megválaszolod ezt akkor a kérdésere is megvan a válasz köszi puszi

szerinted lehetséges hogy egy idõsebb ember szeresse a paprikát ? ha megválaszolod ezt akkor a kérdésere is megvan a válasz köszi puszi
Persze, miért ne lehetne. Ahogy korosodok én is figyelem a feszes ciciket, popsikat :) De véleményem szerint nem egészséges ez a korkülönbség! mert ha még 30/42 lenne az arány.... Én is csak utólag látom: 30 évesen fiatal az ember, de 18 évesen még "gyerek" jóformán. 18 évesen még annyi minden van elõtted, de 30 felé már családon kéne agyalni.... Rövid távon jó lehet. De nem mûködõképes. Ilyenbe ne is gondokozz... Idõsebb pasiként mondom :)
Lehetséges. persze, hogy a fiatal lányok tetszenek jobban. Ez általában így van a férfiaknál. A szándékuk pedig változó. Azt így elsõ benyomásra nehéz megítélni. De neked nem javaslom, hogy belemenj.
Attól, hogy többször nézett, még lehet, hogy tényleg csak arra kellesz neki.
nekem volt egy bnõm aki 17 évesen egy 33 éves pasiival járt. ..még gyereke is voolt a csávónak. de hát szerették egymást... nem lehet mit tenni .. :D :P
Szerintem Te eldönötted mit akarsz. Csak tudnám akkor minek ez a felesleges kör?? Hogy miért ne menj bele? Mert Te gyerek vagy szinte Õ meg nem. Ha egészségesek vagytok egészen mást akartok...
Egy harminc éves fiú inkább egy harminc feletti lányt nézegessen, ha komoly párkapcsolatban gondolkozik. Abban kevésbé fog csalódni.
Még egy 40 évesnek is tetszik. Attól hogy néz, meg dicsér szerintem csak azt akarja. Nem mehet oda egybõl azzal, hogy leakarok veled feküdni.Nyilván puhatlózik egy kicsit, bókol hogy elérje amit akar.
nekem a párom 33 éves én meg 18:) majdnem 15 hónapja vagyunk együtt. ha nem csak leakar fektetni akkor szerintem nyugodtan ismerkedj vele, flörtölj:)
A kérdező hozzászólása: De annyira tetszik... Amugy meg miert ne menjek bele? Ha kolcsonos a vonzalom, akkor miert ne; ki az a bolond, akinek ha tetszik valaki es akar vele jarni, nem megy bele a dologba?
persze, miért ne lehetne?
kérdésedre*
hát hogyne szeretnék egymást... tisztelet a kivételnek. /ha van/legyünk õszinték, melyik korosodó pasi ne bírná, hogy egy fiatal kis kemény húsú csajszi körberajongja???? meg a csajszinak is tök jó, hogy kocsi, lakás és minden... de leszel te még 30-40 éves érett nõ amikor rájössz, hogy ez nem csakerrõl szól. amikor majd elgondolkozol, hogy elment melletted az élet, amikor rájössz, hogy egy idõsebb pasi miatt mi mindenbõl kimaradtál. f/27

Lehetséges, hogy egy core i3 jobb mint egy core i5 processzor? Sajnos nem tudom hogy utánuk (pl. ) a 460M mit jelent.

Legjobb válasz: Elso kerdesre a valasz: igen lehetseges (peldaul i3 390M erosebb, mint i5 430M, de hozzatennem hogy a frekvencia nem ugyanaz). Masodik kerdesre a valasz: a szam csak egy tipusszam, mig az M betu a "mobile"-t jelenti. Ja es van i3,i5,i7 desktopba es laptopba is.

Elso kerdesre a valasz: igen lehetseges (peldaul i3 390M erosebb, mint i5 430M, de hozzatennem hogy a frekvencia nem ugyanaz). Masodik kerdesre a valasz: a szam csak egy tipusszam, mig az M betu a "mobile"-t jelenti. Ja es van i3, i5, i7 desktopba es laptopba is.
Nem, mivel az i3 notebookba fejlesztett processzor, míg az i5 PC-be...
Nem egészen így van, ahogy az elsõ írja. Ugyanis i3-ból van asztaliba szánt változat, és i5-bõl (sõt i7-bõl is) laptop verzió. Inkább olyasmi a helyzet, hogy az i3 a "Celeron" kategória, tehát a gyengébb változat az i5/i7-hez képest. Valószinûleg az összes i5 erõsebb minden téren az i3-nál, a legerõsebbeknél is.
Tudom hogy van i3bõl PC-be és i5/7-bõl notebook-ba. De fejlesztések szerint elsõdleges célpont i3nál a notebook volt, aztán a PC..

Ha Clostilt szedek lehetséges, hogy egy cikluson belül többször van peteérésem? Mert a peteérésemnek már 11 napja de azóta is fájnak a petefészkeim hol felváltva hol egyszerre. Ilyen "fájásokat" a peteérés napján szoktam érezni.

Legjobb válasz: Bármi lehetséges. Van az orvostudományban olyan történet ikrekrõl akik egy hónapban fogantak meg de egy hónapon belül többször volt peteérés így két különbözõ petével lett terhes az anyuka. Persze ikreknek számítottak, de volt egy hét különbség köztük:-) Na jól elmagyaráztam de remélem érthetõ:-)

Bármi lehetséges. Van az orvostudományban olyan történet ikrekrõl akik egy hónapban fogantak meg de egy hónapon belül többször volt peteérés így két különbözõ petével lett terhes az anyuka. Persze ikreknek számítottak, de volt egy hét különbség köztük:-) Na jól elmagyaráztam de remélem érthetõ:-)

Lehetséges hogy egy élmény hatására alakuljon ki valakiben egy fétis?

egy estén történt hogy filmeztünk az akkori barátnőmmel és meztelenül feküdtem az ágyba ő pedig lefeküdt az ölembe és a farkam a hajába dugtam. annyira jo érzés volt hogy egyből kezdtem keményedni és úgy kezdtem el verni . azóta mindig vágyom arra hogy a hajába tegyem. előtte eszembe sem jutott volna. akkor most hajfétisem lett?

Legjobb válasz: Persze,hogy lehetséges.

Persze, hogy lehetséges.
le is írtad a kérdésedben hogy igen, lehetséges.
Igen. Én is hajfétises vagyok, és a hajvágásra gerjedek kiskorom óta. Gondolom, valami kellemes stimuláció ért, és ezért alakult ki...

Lehetseges, hogy egy hettel a havi elott mar nagyon fajnak a melleim?

Vagy valami mas oka lehet?

Legjobb válasz: persze, hogy lehetséges:) nekem régebben minden alkalommal pont egy héttel elõtte kezdett el fájni! mára szerencsére ez már teljesen megszûnt :)

persze, hogy lehetséges:) nekem régebben minden alkalommal pont egy héttel elõtte kezdett el fájni! mára szerencsére ez már teljesen megszûnt :)
Nekem már az ovulációtól kezdve fájtak, a menses elõtti napokban hozzá sem lehetett érni...

Lehetséges, hogy egy kis hajszálér megpattan az egyik mellembe? Dokinak vagy védőnőnek említeni kell?

Reggelre a hálóingemet összekentem egy kis el?tejjel, de most nem színtelen volt, hanem mintha megpattant volna egy hajszálér. Csak egy kicsi folt keletkezett.

Legjobb válasz: Lehetséges. Nekem szülés után szokott emiatt 3-4 napig "színes anyatejem" lenni, legutóbb tényleg barna volt. Viszont nálam terhesen nem igen van anyatej. Ezzel nem kell különösebben foglalkozni, orvosnak megemlítheted ha gondolod. Majd szülés után jusson eszedbe, hogy ez nem káros a babára! Nekem harmadik babánál elkezdett akadékoskodni a csecsemõs, hogy ezt nem szopizhatja a lányom. Szerencsére volt szoptatási tanácsadó, aki leintette a csecsemõst, de ha õ nincs, és épp az elsõ gyerek lett volna, lehet hogy bekavarnak. :o( Boldog babavárást!

Lehetséges. Nekem szülés után szokott emiatt 3-4 napig "színes anyatejem" lenni, legutóbb tényleg barna volt. Viszont nálam terhesen nem igen van anyatej. Ezzel nem kell különösebben foglalkozni, orvosnak megemlítheted ha gondolod. Majd szülés után jusson eszedbe, hogy ez nem káros a babára! Nekem harmadik babánál elkezdett akadékoskodni a csecsemõs, hogy ezt nem szopizhatja a lányom. Szerencsére volt szoptatási tanácsadó, aki leintette a csecsemõst, de ha õ nincs, és épp az elsõ gyerek lett volna, lehet hogy bekavarnak. :o( Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy leírtad a veletek történtet is! Így legalább ha majd szoptatási idõben fordul ez elõ, nem esek kétségbe. Azóta szerencsére nem volt ilyen az elõtej hagyta nyom.

Az lehetséges, hogy egy szinte tökéletes fiúnak megtetsszen egy teljesen átlagos lány?

Tetszik egy 17 éves fiú. Nagyon helyes arca van, szép nagy kék szemei, nagy a baráti társasága, jó a humora és még kedves is. Szóval minden, amit csak el lehet képzelni. Én pedig egy 15 éves, normális lány vagyok, picikét husi testalkattal (165 cm/58 kg), inkább átlagos, mint szép arccal, csak a szemem szép nagy barna. A srác körül van véve csupa szép arc?, tökéletes alakú lánnyal, szinte mindenkit megkaphatna, de pár hónapja nincsen barátn?je. Viszont azt veszem észre, hogy egyre inkább közeledik felém, sokat beszélgetünk és viccel?dünk, tök jól érzem vele magam. Szerintetek lehetséges, hogy tetszem neki? Mint mondtam, átlagos vagyok, nincs meg bennem semmi olyasmi, mint azokban a lányokban, akik körülötte vannak folyton...és önbizalmam sincs annyi, mint nekik. Lehet még ebb?l valami a kés?bbiekben? Nem lehet, hogy én csak barátnak kellek, és inkább a "tökéletes lányok" közül választana valakit? Köszönöm a válaszokat :)

Legjobb válasz: Lehetséges! Megindokolni nem tudom,hogy mért,csupán példákat tudnék felhozni,de inkább nem hoznék!:D

Lehetséges! Megindokolni nem tudom, hogy mért, csupán példákat tudnék felhozni, de inkább nem hoznék!:D
Persze, hogy lehetséges:-) Nem minden a külsõ! És Te nagyon aranyos lány lehetsz! Mármint ebbõl azt vettem ki:-D Sok szerencsét hozzá! :-)
vagy csak jo baratkent tekint rad vagy tenyleg szeretne koztetek egy kapcsolatot , te tobbet ersz mint azok a kinezetre tokeletes lanyok , te szereny vagy es okos , meg biztos vagyok benne hogy ezt a valaszt egy nagyon aranyos lanynak irom , sok szerencset !!!!1
Lehetséges persze, de az is lehet, hogy csak kedvel és megbízik benned és barátnak akar "csak". Én pont így voltam és teljesen belezúgtam, de reménytelenül persze... 22/L
"Mint mondtam, átlagos vagyok, nincs meg bennem semmi olyasmi, mint azokban a lányokban, akik körülötte vannak folyton...és önbizalmam sincs annyi, mint nekik" Kislányom nagyon buta vagy...NEKED IGENIS VAN OLYANOD AMI NEKIK NINCS! Ez pedig az , hogy neked van eszed! Az , hogy nem vagy "tökéletes" kívülrõl belül lehetsz te 1000000x jobb a körülötte legyeskedõ feltûnési viszketegségben szenvedõ libáknál.
Lehet hogy csak a pénzedre hajt.
A kérdező hozzászólása: 17:21-es: Érdekes látásmód, ezen még nem is gondolkoztam. Egyáltalán nem arról van szó, hogy nem érném be a saját "súlycsoportommal", nem is szeretnék tökéletes fiút magam mellé...de õ tényleg nem az a tipikus menõsrác, nem issza a földig magát minden héten és kedves az emberekkel (velem is, ezért tetszett meg), jól lehet vele beszélgetni. Sokan vannak, akik talán túlságosan is kihasználják az adottságaikat, de rajta tényleg nem ezt vettem észre. Az osztályom egyébként nagyon is normális, szerencsére jó közegben nõttem fel. Mindenki szûz még, de persze nem ez számít legfõképp...nem ez határoz meg egy embert. Na de mégiscsak, az osztályom minden tagja tök aranyos, megértõ, szóval vannak emberi értékeik. Ritka, de én szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen barátaim vannak :) Ja még annyit, hogy ezektõl a "tinibálványoktól" egyszerûen falra mászom, nem is értem, hogy jön ez be a legtöbb embernek...szerintem borzasztó, de most komolyan. A sok hülye meg Justin Bieber hajat akar meg partyszemüveget vesz. Bocsi, hogy ez ilyen hosszú lett...csak na, nem szeretem az általánosításokat. :)
A válasz az, hogy a 15-18 éves lányok mind a helyes, beképzelt (általában még pénzes is) pasikra nyomulnak. Ezért ezen szerencsés kinézetû fiúkon kb 15 lány csüng, míg a normális fiúknak ezért nincsen b.nõje tinédzser korban! Mert még az átlagos, vagy csúnyácska lányok is menõkre nyomulnak. Egy átlagos fiú beéri egy átlagos lánnyal, egy átlagos lánynak már a menõ kell. Nézz körül az osztályodban, hány lány szûz, és hány fiú? Meg fogsz lepõdni! Ugyanis a lányok a menõkkel vannak együtt, így egy menõ csávók kapják meg a lányok többségét. A normális fiúk meg szinte senkit. Elárulom neked, amit majd a saját bõrödön megtapasztalsz, ha betöltöd a 20-at! Az ilyen fiúk, akikre nyomultok, hetente más nõt dugnak, mert megtehetik! Mert nyomultok rájuk. Azért nincsen b.nõje, mert élvezi, hogy szabadon lehet a lányokkal. Ne számíts semmi komolyra ilyen sráccal. (Persze, van kivétel. Kb 1-2%. Sok sikert, ha te azt akarod megtalálni.) Azt is elárulom, a nagy tinibálványok, mint SP vagy Fluor mizu Tomi stb... -nek nem azért nincsen b.nõje, mert ne találnának maguknak szegények normális lányt abból a sok csajból, akik nyomulnak rájuk! Hanem azért nem jönnek össze senkivel, hogy minél több nõt megdughassanak. Ha jót akarsz magadnak, saját súlycsoportodból válogass! És akkor nem leszel olyan, hogy minden fiúnak csak a szexre kellettem, mert csak olyanokra nyomultok, akiket ezer lány vesz körbe. Sajna, ezt majd 20 évesen megtapasztalod.
Szia:) Tudom hogy hogy érezhetsz. Én sem vagyok tökéletes sõt, nekem is tetszik egy szinte tökéletes kék szemû álompasi...sokan rajonganak érte..de nagyon joba vagyunk sokat szemezünk meg minden...És szerintem se kell tökéletes lenni egy olyan fiú számára aki tényleg úgymod álompasi:P
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm mindenkinek :) Ti is rendesek vagytok.
A kérdésedre a válasz igen, de senki sem tökéletes. És ez így jó.
Kislányom nagyon buta vagy...NEKED IGENIS VAN OLYANOD AMI NEKIK NINCS! Ez pedig az , hogy neked van eszed! LOL :D paradoxon
Ez nem törvény, hogy tökéletes srácnak tökéletes lány KELL legyen a barátnõje. Dereng az a mondás, hogy "a szerelem vak"? Mondjuk láttam, furcsa eseteket úgyhogy inkább "a szerelem hülye" jobban passzolna de nem ez a lényeg. Amúgy meg ez normális azoknál a férfiaknál akiknél több a vér a fejükben mint a lábuk közt. röviden: miért ne lenne lehetséges?
"Kislányom nagyon buta vagy...NEKED IGENIS VAN OLYANOD AMI NEKIK NINCS! Ez pedig az , hogy neked van eszed! " :D szóval nagyon buta , de neki van esze :D
A kérdező hozzászólása: Alig van pénzem, csak az ilyen alap dolgokra elég, amiket így magamnak veszek néha-néha, meg ajándékokra, ilyesmi...úgyhogy szerencsére ez a lehetõség nem áll fenn :D Majd 10 év múlva ráérek aggódni ezen :)
A kérdező hozzászólása: Ja egyébként tényleg köszönöm, hogy megosztottad ezt az álláspontot, mert tényleg "kissé" tapasztalatlan vagyok még. Remélem, azért majd valahogy (jó irányba :) ) alakulnak a dolgok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!