Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy dopping nélkül ilyen jó legyen (1 db)

Lehetséges, hogy vki dopping nélkül ilyen jó legyen?

Michael Phelps. Ha a nevét hallom, mindig az ausztrál Ian Thorpe jut eszembe, aki pár éve vonult vissza, mert dopping ügybe keveredett. Persze hivatalosan nem ezért történt s dolog. Nem tudom, hogy lehet vki ennyire jó tiltott szerek nélkül, mint Phelps. 8számban indul, tuti mind a 8-ban világcsúcsot úszik majd.

Legjobb válasz: Szinte minden élsportoló doppingol, vagy valamilyen trükköt alkalmaz, csak nem mind bukik le, mert mindíg új és ismeretlen szzereket használnak. Ez egyszerûen egy ördögi kör, ha az egyik turbózza magát, akkor az elenfélnek is kell, különben esélye sincs. Syóval nem valószínû, hogy dopping nélkül ilyen jó lenne...

Szinte minden élsportoló doppingol, vagy valamilyen trükköt alkalmaz, csak nem mind bukik le, mert mindíg új és ismeretlen szzereket használnak. Ez egyszerûen egy ördögi kör, ha az egyik turbózza magát, akkor az elenfélnek is kell, különben esélye sincs. Syóval nem valószínû, hogy dopping nélkül ilyen jó lenne...
Nem csak õ, mindenki. Most volt a 4x200 váltó, a magyarok új országos csúccsal a 13. helyen zártak, be sem jutottak a döntõbe. A 4x100 -on az amcsik 4 (!) másodpercet javítottak a világcsúcson. Nézzetek már utána, hogy mondjuk a 70-es, 80-as években milyen idõket úsztak (vagy akármelyik más sportban mik voltak a rekordok). Pedig ma már köztudott, hogy az akkori NDK, bulgár, akármilyen sportolók milyen szinten doppingoltak. És hol vannak már azok az eredmények!? Sokat fejlõdött az orvostudomány azótta. A szerencsétlenfasz WADA meg dollármilliókat költ ellenõrzésre, hogy lebuktasson pár szerencsétlent Stanazolollal, meg Nandrolonnal, Oxandrolonnal, amiket már a lakótelepi konditermekben használnak a 16 éves vagánycsávók. Nevetséges. (a növekedési hormon 3 óra alatt ürül ki a szervezetbõl, de bizonyos szerekkel ezt még gyorsítani lehet. Az IGF ki sem mutatható, a többit meg nem is ismerjük. Majd tíz év múlva lesz belõle botrány, mint a közelmúltban a régebbi doppingesetekbõl)
utolso valaszolo, sajnos igazadf van, de azert nem kell ennyre bunko es taho stilusban irni!
Amigo-nak sajnos igaza van. Az élsport a doppingról szól, de az a baj, hogy ezt csak azok tudják, akik valaha sportoltak versenyszerûen. Valószínûleg õ is ezen személyek közé tartozik. De a naivak csak létezzenek a saját mesevilágukban. :) Addig jó! 15 éves koromig énis abba léteztem.
Mivan lepontozó köcsedékek? Egyszerûbb a piroskézre kattintani, mint utánanézni valaminek? Én érintett vagyok a témában, most mindegy hogyan, ismerem az összes módszert amivel doppingolnak. Senki sem adná meg az ellenfelének azt az esélyt, hogy õ bizony tisztán indul. Nem azért dolgozott, készült évekig arra a pár percre, hogy X.- edik legyen. Ezt nem érti a sok paraszt és mindenféle becsületességrõl, meg sportszerûségrõl ábrándoznak. Tudjátok hol van sportszerûség? A tömegsportban, ahol nincs tét. Az élsportban dollármilliókról van szó.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

TAEKWONDOSOK! Versenyekre milyen kombinációkat ajánlotok?

Olyan is jó, amit szinte mindenki használ, csak ha majd megyek versenyre, akkor tudjak pár kombinációt ami elterjedt.

8

Mit mondott Mark Webber Vettelnek a malaysiai nagydíj után? A dobogó előtti váróban amikor leül?

Nem hallottam jól...

4

Webber mit mondott Vettelnek a verseny után?

2

Nem tudtok live streaming-et a magyar eurosport 2-höz?

Ha esetleg tudjátok, hogy tudnám megnézni a WTCC-t online, az is jó lenne...

0

Vettel Webber konfliktus vélemények?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AiNw_..

ez meg xD

17

Élsportolók mennyit futtok a cooper testen? (12 perc)

Tudjuk, hogy megvan a hivatalos táblázat átlagos sportolóknak és élsportolóknak, de kíváncsi vagyok, hogy a valóságban mégis hogy van? Azt szeretném tudni, hogy egy profi úszó, kajakos, evezős, atléta, súlyemelő, testépítő, pályakerékpáros, Tour de France versenyző, ökölvívó..stb akárki szerintetek mégis mennyit fut 12 perc alatt? Köszi a segítséget! :)

4

Tudnátok mondani magyar fiatal gokart tehetségeket?

3

Hol lehet megnézni a neten a forma 1 futamait élőben?

1

Idén mikor lesz TFA és hol?

0

Tudtok mondani f1 1990- től 2001-ig izgalmas futamokat?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!