Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy dopping nélkül ilyen jó legyen (1 db)

Lehetséges, hogy vki dopping nélkül ilyen jó legyen?

Michael Phelps. Ha a nevét hallom, mindig az ausztrál Ian Thorpe jut eszembe, aki pár éve vonult vissza, mert dopping ügybe keveredett. Persze hivatalosan nem ezért történt s dolog. Nem tudom, hogy lehet vki ennyire jó tiltott szerek nélkül, mint Phelps. 8számban indul, tuti mind a 8-ban világcsúcsot úszik majd.

Legjobb válasz: Szinte minden élsportoló doppingol, vagy valamilyen trükköt alkalmaz, csak nem mind bukik le, mert mindíg új és ismeretlen szzereket használnak. Ez egyszerûen egy ördögi kör, ha az egyik turbózza magát, akkor az elenfélnek is kell, különben esélye sincs. Syóval nem valószínû, hogy dopping nélkül ilyen jó lenne...

Szinte minden élsportoló doppingol, vagy valamilyen trükköt alkalmaz, csak nem mind bukik le, mert mindíg új és ismeretlen szzereket használnak. Ez egyszerûen egy ördögi kör, ha az egyik turbózza magát, akkor az elenfélnek is kell, különben esélye sincs. Syóval nem valószínû, hogy dopping nélkül ilyen jó lenne...
Nem csak õ, mindenki. Most volt a 4x200 váltó, a magyarok új országos csúccsal a 13. helyen zártak, be sem jutottak a döntõbe. A 4x100 -on az amcsik 4 (!) másodpercet javítottak a világcsúcson. Nézzetek már utána, hogy mondjuk a 70-es, 80-as években milyen idõket úsztak (vagy akármelyik más sportban mik voltak a rekordok). Pedig ma már köztudott, hogy az akkori NDK, bulgár, akármilyen sportolók milyen szinten doppingoltak. És hol vannak már azok az eredmények!? Sokat fejlõdött az orvostudomány azótta. A szerencsétlenfasz WADA meg dollármilliókat költ ellenõrzésre, hogy lebuktasson pár szerencsétlent Stanazolollal, meg Nandrolonnal, Oxandrolonnal, amiket már a lakótelepi konditermekben használnak a 16 éves vagánycsávók. Nevetséges. (a növekedési hormon 3 óra alatt ürül ki a szervezetbõl, de bizonyos szerekkel ezt még gyorsítani lehet. Az IGF ki sem mutatható, a többit meg nem is ismerjük. Majd tíz év múlva lesz belõle botrány, mint a közelmúltban a régebbi doppingesetekbõl)
utolso valaszolo, sajnos igazadf van, de azert nem kell ennyre bunko es taho stilusban irni!
Amigo-nak sajnos igaza van. Az élsport a doppingról szól, de az a baj, hogy ezt csak azok tudják, akik valaha sportoltak versenyszerûen. Valószínûleg õ is ezen személyek közé tartozik. De a naivak csak létezzenek a saját mesevilágukban. :) Addig jó! 15 éves koromig énis abba léteztem.
Mivan lepontozó köcsedékek? Egyszerûbb a piroskézre kattintani, mint utánanézni valaminek? Én érintett vagyok a témában, most mindegy hogyan, ismerem az összes módszert amivel doppingolnak. Senki sem adná meg az ellenfelének azt az esélyt, hogy õ bizony tisztán indul. Nem azért dolgozott, készült évekig arra a pár percre, hogy X.- edik legyen. Ezt nem érti a sok paraszt és mindenféle becsületességrõl, meg sportszerûségrõl ábrándoznak. Tudjátok hol van sportszerûség? A tömegsportban, ahol nincs tét. Az élsportban dollármilliókról van szó.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A Magyar Nagydíjon a red bull nevű jegy az állójegy?

2

Szerintetek lehetséges dopping nélkül világversenyen komoly eredményt elérni?

Most, hogy nyakunkon az olimpia, felmerült bennem a kérdés. Azt a kérdést is feltehettem volna, hogy miért akarja a NOB mindenáron elhitetni a közvéleménnyel, hogy csak "tiszták" nyernek-nyerhetnek, aki meg csal, az úgyis lebukik.

6

(F1, Hungaroring) Ki nyeri a futamot?

10

Mi a véleményetek a GP1-ről?

Párszor felmerült már hogy néhányan a GP1 sorozat beindítását tervezgetik. A sorozat lényegében egy F1 konkurens sorozat lenne, ahol sokkal olcsóbban lehet versenyezni. A kasztnikat egy cég gyártaná és csak néhány ponton lehetne módosítani pl szárnyak. Motorgyártóból meg lenne sokféle.

10

(F1, Hungaroring) : Ki nyeri az időmérőt?

6

Melyik a legjobb álló hely a Hungaroringen?

http://www.youtube.com/watch?v=5uosi-Bcjg4

4

Mikor kezdödik az Olimpia és ha megkezdösik hol fogják sugározni a tv-ben?

tl klub,tv2 m1,?

3

Mi a véleményetek Romain Grosjean, F1-es pilótáról?

13

Szerintetek Vettel normális (most, hogy nem vezeti a tabellát)? !

El?ször is, a Schumacher-el történt incidens. MIndenki láthatta, hogy leszorította a pályáról. Ha ez fordítva történt volna, még ? lenne felháborodva "szabálytalanság" miatt.

19

Az F1-es pilóták Budapesten melyik hotelekben szállnak meg a Magyar Nagydíj idején?

F?leg a ferrarisok és mclarenesek érdekelnek. El?re is köszi!

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!