Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy dopping nélkül ilyen jó (1 db)

Lehetséges, hogy vki dopping nélkül ilyen jó legyen?

Michael Phelps. Ha a nevét hallom, mindig az ausztrál Ian Thorpe jut eszembe, aki pár éve vonult vissza, mert dopping ügybe keveredett. Persze hivatalosan nem ezért történt s dolog. Nem tudom, hogy lehet vki ennyire jó tiltott szerek nélkül, mint Phelps. 8számban indul, tuti mind a 8-ban világcsúcsot úszik majd.

Legjobb válasz: Szinte minden élsportoló doppingol, vagy valamilyen trükköt alkalmaz, csak nem mind bukik le, mert mindíg új és ismeretlen szzereket használnak. Ez egyszerûen egy ördögi kör, ha az egyik turbózza magát, akkor az elenfélnek is kell, különben esélye sincs. Syóval nem valószínû, hogy dopping nélkül ilyen jó lenne...

Szinte minden élsportoló doppingol, vagy valamilyen trükköt alkalmaz, csak nem mind bukik le, mert mindíg új és ismeretlen szzereket használnak. Ez egyszerûen egy ördögi kör, ha az egyik turbózza magát, akkor az elenfélnek is kell, különben esélye sincs. Syóval nem valószínû, hogy dopping nélkül ilyen jó lenne...
Nem csak õ, mindenki. Most volt a 4x200 váltó, a magyarok új országos csúccsal a 13. helyen zártak, be sem jutottak a döntõbe. A 4x100 -on az amcsik 4 (!) másodpercet javítottak a világcsúcson. Nézzetek már utána, hogy mondjuk a 70-es, 80-as években milyen idõket úsztak (vagy akármelyik más sportban mik voltak a rekordok). Pedig ma már köztudott, hogy az akkori NDK, bulgár, akármilyen sportolók milyen szinten doppingoltak. És hol vannak már azok az eredmények!? Sokat fejlõdött az orvostudomány azótta. A szerencsétlenfasz WADA meg dollármilliókat költ ellenõrzésre, hogy lebuktasson pár szerencsétlent Stanazolollal, meg Nandrolonnal, Oxandrolonnal, amiket már a lakótelepi konditermekben használnak a 16 éves vagánycsávók. Nevetséges. (a növekedési hormon 3 óra alatt ürül ki a szervezetbõl, de bizonyos szerekkel ezt még gyorsítani lehet. Az IGF ki sem mutatható, a többit meg nem is ismerjük. Majd tíz év múlva lesz belõle botrány, mint a közelmúltban a régebbi doppingesetekbõl)
utolso valaszolo, sajnos igazadf van, de azert nem kell ennyre bunko es taho stilusban irni!
Amigo-nak sajnos igaza van. Az élsport a doppingról szól, de az a baj, hogy ezt csak azok tudják, akik valaha sportoltak versenyszerûen. Valószínûleg õ is ezen személyek közé tartozik. De a naivak csak létezzenek a saját mesevilágukban. :) Addig jó! 15 éves koromig énis abba léteztem.
Mivan lepontozó köcsedékek? Egyszerûbb a piroskézre kattintani, mint utánanézni valaminek? Én érintett vagyok a témában, most mindegy hogyan, ismerem az összes módszert amivel doppingolnak. Senki sem adná meg az ellenfelének azt az esélyt, hogy õ bizony tisztán indul. Nem azért dolgozott, készült évekig arra a pár percre, hogy X.- edik legyen. Ezt nem érti a sok paraszt és mindenféle becsületességrõl, meg sportszerûségrõl ábrándoznak. Tudjátok hol van sportszerûség? A tömegsportban, ahol nincs tét. Az élsportban dollármilliókról van szó.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Öttusában van esélyünk éremre?

3

Ha a fiúk megnyerik a svéd elleni meccset akkor hányadikak leszünk, vagy lehetünk? Vagy ez hogy van?

5

Szerinted legyőzzük Svédországot?

1

Miért csodálkozik mindenki, hogy ilyen sikeresekvagyunk az olimpián?

A magyar sportolók mindig is sikeresek voltak sok sportágban, rengeteg világversenyen. A valaha volt összes nyári olimpiai játékok éremtáblázatán nyolcadikak vagyunk, és másodikak vagyunk a finnek után a valaha volt összes téli, és nyári olimpiai bajnokok számában, egy f?re leosztva.

11

Kína 5 aranyat nyert 1988-ban, ma már 40-50-nél tartanak. Vajon India is elindul ezen az úton?

India ugyanígy földrésznyi ország, ahol az elmúlt évtizedben brutális fejl?dés indult meg. Eddig 1-1 érmet nyertek az olimpiákon, de Kína sem volt jobb még alig 20 éve. Vajon India is rákap a sport "ízére"? Ha igen, vajon mikor indul be a gépezet? Idén úgy néz ki 4 éremmel zárnak, Pekingben 3 volt nekik, el?tte szinte minden olimpián 1-et nyertek, a gyeplapdát :)

13

20 evesen lehetek meg elsportolo?

11 evig RSGztem versenyszeruen, majd sajnos abba kellett hagynom. De nagyon hianyzik a versenyzes. De vivni vagy uszni szeretnek, mert szerintem az RSGbol mar kiestem. Szerintetek lehetnek elsportolo ezekben a sportagakban kello szorgalommal es kitartassal?

5

Ha most elkezdek valami sportot, akkor ott lehetek a 2016-os olimpián? 19F

Gondolok itt a vívásra, kajakozásra, bírkózásra.

7

Csak szerintem undorítóan rossz és idegesítő ez a szinkronúszás?

Sok kifestett n? vigyorogva teszi a fejét, és a lábukkal táncolnak a vízben. Szerintem nagyon undorító és idegesít? is.... Szerintem ez nem sport.

23

Vízilabdában a sok káromkodásért a szövetségi kapitány és a játékosok is kaphatnak piros lapot?

3

Valaki ad helyzetjelentést az olimpiáról?

Nem nézem az Olimpiát ezért itt kérdezem... 10 aranyunk van ugye? Milyen sportágakban?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!