Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy dopping nélkül ilyen jó (1 db)

Lehetséges, hogy vki dopping nélkül ilyen jó legyen?

Michael Phelps. Ha a nevét hallom, mindig az ausztrál Ian Thorpe jut eszembe, aki pár éve vonult vissza, mert dopping ügybe keveredett. Persze hivatalosan nem ezért történt s dolog. Nem tudom, hogy lehet vki ennyire jó tiltott szerek nélkül, mint Phelps. 8számban indul, tuti mind a 8-ban világcsúcsot úszik majd.

Legjobb válasz: Szinte minden élsportoló doppingol, vagy valamilyen trükköt alkalmaz, csak nem mind bukik le, mert mindíg új és ismeretlen szzereket használnak. Ez egyszerûen egy ördögi kör, ha az egyik turbózza magát, akkor az elenfélnek is kell, különben esélye sincs. Syóval nem valószínû, hogy dopping nélkül ilyen jó lenne...

Szinte minden élsportoló doppingol, vagy valamilyen trükköt alkalmaz, csak nem mind bukik le, mert mindíg új és ismeretlen szzereket használnak. Ez egyszerûen egy ördögi kör, ha az egyik turbózza magát, akkor az elenfélnek is kell, különben esélye sincs. Syóval nem valószínû, hogy dopping nélkül ilyen jó lenne...
Nem csak õ, mindenki. Most volt a 4x200 váltó, a magyarok új országos csúccsal a 13. helyen zártak, be sem jutottak a döntõbe. A 4x100 -on az amcsik 4 (!) másodpercet javítottak a világcsúcson. Nézzetek már utána, hogy mondjuk a 70-es, 80-as években milyen idõket úsztak (vagy akármelyik más sportban mik voltak a rekordok). Pedig ma már köztudott, hogy az akkori NDK, bulgár, akármilyen sportolók milyen szinten doppingoltak. És hol vannak már azok az eredmények!? Sokat fejlõdött az orvostudomány azótta. A szerencsétlenfasz WADA meg dollármilliókat költ ellenõrzésre, hogy lebuktasson pár szerencsétlent Stanazolollal, meg Nandrolonnal, Oxandrolonnal, amiket már a lakótelepi konditermekben használnak a 16 éves vagánycsávók. Nevetséges. (a növekedési hormon 3 óra alatt ürül ki a szervezetbõl, de bizonyos szerekkel ezt még gyorsítani lehet. Az IGF ki sem mutatható, a többit meg nem is ismerjük. Majd tíz év múlva lesz belõle botrány, mint a közelmúltban a régebbi doppingesetekbõl)
utolso valaszolo, sajnos igazadf van, de azert nem kell ennyre bunko es taho stilusban irni!
Amigo-nak sajnos igaza van. Az élsport a doppingról szól, de az a baj, hogy ezt csak azok tudják, akik valaha sportoltak versenyszerûen. Valószínûleg õ is ezen személyek közé tartozik. De a naivak csak létezzenek a saját mesevilágukban. :) Addig jó! 15 éves koromig énis abba léteztem.
Mivan lepontozó köcsedékek? Egyszerûbb a piroskézre kattintani, mint utánanézni valaminek? Én érintett vagyok a témában, most mindegy hogyan, ismerem az összes módszert amivel doppingolnak. Senki sem adná meg az ellenfelének azt az esélyt, hogy õ bizony tisztán indul. Nem azért dolgozott, készült évekig arra a pár percre, hogy X.- edik legyen. Ezt nem érti a sok paraszt és mindenféle becsületességrõl, meg sportszerûségrõl ábrándoznak. Tudjátok hol van sportszerûség? A tömegsportban, ahol nincs tét. Az élsportban dollármilliókról van szó.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyi esélyt láttok arra, hogy a Mercedes VB legyen 2013-ban? F1

4

Hol van amatőr szkander verseny hol szoktak szervezni, nyáron? Köszi.

2

Ki tartja a világcsúcsot a női 7 próbában?

A felnőtteknél

1

Ki női gerelyhajításban a csúcstartó?

És női férfi magasugrásban ? Nem azokra gondolok pl NDK női sportoló nők akik a végén már férfik lettek a sok tunningtól

1

Szerintetek ki nyer Németországban? (F1)

Lehet esélye a Lotusnak és a Ferrarinak vagy ismét Mercedes-Red Bull csata lesz?

3

Egyenesen a hungaroringre 2?

Aki volt tavaly leírná tapasztalatait
Vonatra kell venni jegyet vagy elég ha csak felmutatom a f1jegyet? helyjegyet kell venni? metróra kell jegyet venni vagy ott is elég a f1jegy?
A Hungaroringről visszafele is mennek az Árpád-hídhoz buszok és mikor? Mivel érdemes kimenni busszal vagy hév-vel?

2

Mi az az opciós gumi?

A múltkori Formula-1-es futamon Angliában, az utolsó pár körre Mark Webbernek lágy gumikat tettek fel, miközben a versenyre csak közepes és kemény keverékeket hoztak. Ekkor mondták azt, hogy opciós gumit tettek fel neki. Ez hogy lehet. Akkor mért nem rakott fel mindenki olyat. Ha valaki jártas a témában az írjon. :)

2

Webber visszavonul. Ki lehet az utódja? KImi? (F1)

13

Valaki ajánljon jó női nem használt szóval új profi futócipőt?

1

Sulylökő van itt? Főleg pesti.

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!