Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy dopping nélkül ilyen (1 db)

Lehetséges, hogy vki dopping nélkül ilyen jó legyen?

Michael Phelps. Ha a nevét hallom, mindig az ausztrál Ian Thorpe jut eszembe, aki pár éve vonult vissza, mert dopping ügybe keveredett. Persze hivatalosan nem ezért történt s dolog. Nem tudom, hogy lehet vki ennyire jó tiltott szerek nélkül, mint Phelps. 8számban indul, tuti mind a 8-ban világcsúcsot úszik majd.

Legjobb válasz: Szinte minden élsportoló doppingol, vagy valamilyen trükköt alkalmaz, csak nem mind bukik le, mert mindíg új és ismeretlen szzereket használnak. Ez egyszerûen egy ördögi kör, ha az egyik turbózza magát, akkor az elenfélnek is kell, különben esélye sincs. Syóval nem valószínû, hogy dopping nélkül ilyen jó lenne...

Szinte minden élsportoló doppingol, vagy valamilyen trükköt alkalmaz, csak nem mind bukik le, mert mindíg új és ismeretlen szzereket használnak. Ez egyszerûen egy ördögi kör, ha az egyik turbózza magát, akkor az elenfélnek is kell, különben esélye sincs. Syóval nem valószínû, hogy dopping nélkül ilyen jó lenne...
Nem csak õ, mindenki. Most volt a 4x200 váltó, a magyarok új országos csúccsal a 13. helyen zártak, be sem jutottak a döntõbe. A 4x100 -on az amcsik 4 (!) másodpercet javítottak a világcsúcson. Nézzetek már utána, hogy mondjuk a 70-es, 80-as években milyen idõket úsztak (vagy akármelyik más sportban mik voltak a rekordok). Pedig ma már köztudott, hogy az akkori NDK, bulgár, akármilyen sportolók milyen szinten doppingoltak. És hol vannak már azok az eredmények!? Sokat fejlõdött az orvostudomány azótta. A szerencsétlenfasz WADA meg dollármilliókat költ ellenõrzésre, hogy lebuktasson pár szerencsétlent Stanazolollal, meg Nandrolonnal, Oxandrolonnal, amiket már a lakótelepi konditermekben használnak a 16 éves vagánycsávók. Nevetséges. (a növekedési hormon 3 óra alatt ürül ki a szervezetbõl, de bizonyos szerekkel ezt még gyorsítani lehet. Az IGF ki sem mutatható, a többit meg nem is ismerjük. Majd tíz év múlva lesz belõle botrány, mint a közelmúltban a régebbi doppingesetekbõl)
utolso valaszolo, sajnos igazadf van, de azert nem kell ennyre bunko es taho stilusban irni!
Amigo-nak sajnos igaza van. Az élsport a doppingról szól, de az a baj, hogy ezt csak azok tudják, akik valaha sportoltak versenyszerûen. Valószínûleg õ is ezen személyek közé tartozik. De a naivak csak létezzenek a saját mesevilágukban. :) Addig jó! 15 éves koromig énis abba léteztem.
Mivan lepontozó köcsedékek? Egyszerûbb a piroskézre kattintani, mint utánanézni valaminek? Én érintett vagyok a témában, most mindegy hogyan, ismerem az összes módszert amivel doppingolnak. Senki sem adná meg az ellenfelének azt az esélyt, hogy õ bizony tisztán indul. Nem azért dolgozott, készült évekig arra a pár percre, hogy X.- edik legyen. Ezt nem érti a sok paraszt és mindenféle becsületességrõl, meg sportszerûségrõl ábrándoznak. Tudjátok hol van sportszerûség? A tömegsportban, ahol nincs tét. Az élsportban dollármilliókról van szó.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol tudom interneten visszanézni a mai időmérőt?

2

Helyből távolugrásnál mekkora terpeszt vegyünk fel hogy minél nagyobbat tudjunk ugrani?

Illetve ha nehéz ruhába + cipőbe gyakorlom, akkor versenyen majd könnyebben fog menni mezítláb + sort + pólóba ?
de ugyan ez lenne a kérdésem a futás + fekvőtámaszra is. (nehéz ruházat)

1

Külföldről neten hol tudom nézni élőben a Forma1-et?

1

Melyik az a facebookos oldal?

Sziasztok, Most megy a tv.ben a Forma 1, és mondják, h facebookon XY tett fel kérdést, s válaszolnak rá. Melyik az a csoport amiről beszélnek? Tudna valaki linket adni? Köszönöm :)

1

Milyen gyakorlatokat csinálnak a karatésok hogy olyan könnyen mozognak lábon, hogyan edzik a lábukat?

2

Van valahol kezdő görkorcsolya versenyt, idén (2013) nyár körül, BUDAPESTEN?

Nagyon fontos lenne mert a barátnőm nagyon rég óta gör korizik de nem hiszi el hogy ügyes :( Én látom benne a tehetséget csak nem találok sehol se versenyt neki:/ Segítsetek kérleek!!!

1

Mit szóltok az eddigi Red Bull-Vettel szabadedzés győzelmeihez? (F1, 2013, Ausztrália)

Tudom, hogy nem ér ez semmit se, de szerintem nem jó jel, hogy ő van az élen, még ha egy hajszállal is.

6

Van valahol kezdő görkorcsolya versenyt, idén (1013) nyár körül, BUDAPESTEN?

Nagyon fontos lenne mert a barátnőm nagyon rég óta gör korizik de nem hiszi el hogy ügyes :( Én látom benne a tehetséget csak nem találok sehol se versenyt neki:/ Segítsetek kérleek!!!

2

Ki lesz a POLE-ban az Ausztrál Nagydíjon? (F1, 2013)

7

Melyik F1-es csapatnak szurkolsz?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!