Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy csak az egyik oldalon (8 db)

Az hogyan lehetséges, hogy csak az egyik oldalon állnak a bordáim?

Mindig is tudtam, hogy nagyon szerencsétlenül oszlik el rajtam a háj, de ez már túlzás, hogy lehetséges? Nem túl "egészségtelen"? Nagyon zavar, és tudom, hülye kérdés..

Legjobb válasz: Úgy, hogy van gerincferdülésed vagy aszimmetrikus mellkasdeformitásod van. Hány éves vagy? Ortopédiai szûrésed mikor volt?

Úgy, hogy van gerincferdülésed vagy aszimmetrikus mellkasdeformitásod van. Hány éves vagy? Ortopédiai szûrésed mikor volt?
A kérdező hozzászólása: !:] 14 éves vagyok. Gerincferdülésem, hát sosem voltam szûrésen, de kb 10 percet is alig töltöttem el egyenes háttartás nélkül életemben, az alsós tanítónõk élete abból állt, hogy a tartásunkat figyelték, és mai napig mindenki megszól, hogy milyen egyenesen állok, a testnevelés tanárom is megdícsérte..szóval nagyon figyelek erre. Asszimetrikus melldeformításnak utána nézek. És köszönöm:]
A kérdező hozzászólása: Húh, nem esélyes, ugyanis mindkét mellem pontosan ugyanolyan, méretben, alakban..hûh, megnyugodtam:D
A tartási rendellenességek és a gerincferdülés nem ugyanaz, sajnos csak azért mert szép atartásod még a gerinced lehet ferde. Háziorvostól kell beutalót kérni ortopédiára és meg kell nézetni, mert még csak 14 vagy, talán pár évig még lehet rajta javítani!
A kérdező hozzászólása: Ja, bocsánat, csak azt hittem, mert az egyik osztálytársamnak gerincferdülése van, és amikor elõrehajolt akkor durván látszott hogy ferdülése van, nekem meg egyenes az egész. Hát akkor rosszul gondoltam:) És köszönöm:]

Lehetséges, hogy mindig csak az egyik oldalon nyomja ki valamelyik testrészét a bébikénk?

Legjobb válasz: Persze. pl nálunk az egyik lábacska jön ki mindig a jobb oldalamon.A másik mintha nem is lenne:)

Persze. pl nálunk az egyik lábacska jön ki mindig a jobb oldalamon.A másik mintha nem is lenne:)
A kérdező hozzászólása: Nálunk meg a bal oldalon! Köszi a gyors választ!
hogyne!! nálunk meg állandóan a bal oldalamon vannak a lábacskái és a bordáim már fájnak néha! 34 hetes kismama
szia! jobb oldal teteje popó, bal oldal meg lábikák idõnként :) . kisebbnek is állandóan jobb oldalra helyzetkedett, kislányom lesz :) . a barátosném viszont bal oldalon érzi, neki kisfia lesz :) . 34 hetes mami
szia nekem az egész baba a jobb oldalamon van.tiszta ferdén áll a hasam:D 29hetes kismama, boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Alig várom, hogy beazonosítsam, melyik az a testrésze, ami mindig látszik!

Lehetséges, hogy a baba olyan erőteljesen rúg 19 hetesen, hogy az erős fájdalmat okoz? A fájdalmat csak az egyik oldalon érzem és néha olyan erős, hogy nem tudok felkelni és kb. fél óráig tart.

Legjobb válasz: 19 hetesen még kicsi ahhoz hogy ilyen erõset rúgjon. Szerintem mindenképpen menj el az orvosodhoz és kérdezd meg tõle mi okozhatja.

19 hetesen még kicsi ahhoz hogy ilyen erõset rúgjon. Szerintem mindenképpen menj el az orvosodhoz és kérdezd meg tõle mi okozhatja.


Diákmunkán vagyok egy cégnél augusztus óta. Azt mondták, hogy ők majd elküldik az iskolaszövetségnek a jelenléti ívet, de azóta se tették meg. Lehetséges, hogy addig nem küldik el, amíg be nem telik az oldal, vagy csak átvertek?

Mindenképp meg fogom t?lük kérdezni, de azért a ti véleményetekre is kíváncsi vagyok.

Legjobb válasz: Azt minden hónapban le kell adni, ugyanis a szövetkezeteknél is havonta utalják a fizetést. Amikor én dolgoztam egy cégnél, naponta írtam a jelenlétit, hó végén megmutattam a fõnöknek, és aláírta, lepecsételte, én meg beszkenneltem és elküldtem a szövetkezetnek.

Azt minden hónapban le kell adni, ugyanis a szövetkezeteknél is havonta utalják a fizetést. Amikor én dolgoztam egy cégnél, naponta írtam a jelenlétit, hó végén megmutattam a fõnöknek, és aláírta, lepecsételte, én meg beszkenneltem és elküldtem a szövetkezetnek.
A kérdező hozzászólása: Én nem minden nap dolgozom, de amikor bemegyek, akkor a nap végén aláíratom az adott vezetõmmel.
Vidd be Te személyesen, különben nem fognak fizetni. Mi alapján is fizetnének, ha nincs igazolás?
ha implantátumot kérsz, az foganként 200 ezernél kezdõdik Ha hidat csináltatsz az is, tehát akkor már implantátum
Egy fog pótlása nyavaját kétszázezer.De amiatt két fogat el kell köszörülni.
ezért mondtam az implantátumot. és a fémszekezetes híd (amikor nem köszörülnek, csak hátulról fogja egy fém "U" a két mellete lévõ fogat, az is kétszázezer. 16 évesen azért nem kéne tönkretenni 2 jó fogat
azért vannak olcsóbb implantátumok/orvosok is. én most februárban csináltattam, 150 ezerbe került. 80+70. 80 ezret kellett fizetnem, a többit majd júniusban, mikor teljesen elkészül.

Alul jobb oldalt nől egy új fogam teljesen oldalt. Lehet hogy az a bölcsesség fogam? Lehetséges úgy hogy még csak 13 éves vagyok? Nem fáj és nincs vele semmi bajom csak kíváncsi vagyok.

Legjobb válasz: lehet. ha egészen hátul van akkor biztos. van akinek korábban van akinek késõbb nõ ki. sõt olyan is akinek soha. Azért kapta a nevét mert nem a többi nagyörlõvel egyidõben bújik elõ, hanem sokkal késõbb (felnõttkor). te egy kicsit "elkapkodtad" de semmi baj. Lehet, hogy a többi ki sem jön. Én 33 vagyok és nekem is csak 2 van!

lehet. ha egészen hátul van akkor biztos. van akinek korábban van akinek késõbb nõ ki. sõt olyan is akinek soha. Azért kapta a nevét mert nem a többi nagyörlõvel egyidõben bújik elõ, hanem sokkal késõbb (felnõttkor). te egy kicsit "elkapkodtad" de semmi baj. Lehet, hogy a többi ki sem jön. Én 33 vagyok és nekem is csak 2 van!
Én 19 vagyok és mind a négy kinõtt az elsõ 13 évesen bujt elõ nekem is.van ilyen:-)
De 13 évesen amúgyisnõ hátul még fog ami még nem a bölcsesség fog....
számold meg , hogy hányadik! Ha a 8.a sorban, akkor az ;) Én 14 vagyok és még el sem kezdett nõni, sõt a hetedik is csak félig nõtt ki :)

Facebook segítséget kérnék. Mitől van az, hogy egy pár napja átváltott a facebook fiókom oldala, hogy jobb felső sarokban csak a profil és kezdőlap található, meg teljesen más az egész, megosztás is, csak adatlapon keresztül lehetséges?

Remélem tud valaki segíteni benne,el?re is köszönöm,szép napot sziasztok!

Legjobb válasz: a fejlesztõje átalakítja folyton az oldalt, sose lehet tudni h miért csinálja

a fejlesztõje átalakítja folyton az oldalt, sose lehet tudni h miért csinálja
A kérdező hozzászólása: Értem, de ismerõsöknek maradt a régi, nekem miért variálja? :@ Köszi a választ...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!