Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy csak az egyik (144 db)

Ha kábel hibám van, akkor hogy lehetséges hogy csak az egyik partíciónál jelentkezik a hiba?

Arról lenne szó hogy mostanában kattogó hangot hallottam a gépből,és rá nemsokkal lefagyott. A restart után ismét működött kb 10-15 percekre,aztán ismétlődött a dolog. Emellett már azzal jár a dolog hogy az XP kb 10x lassabban működik. 1.nap még megtudtam oldani a dolgot azzal hogy a legtöbb kábelt megmozgattam(ismét gyors lett a gépem). Tegnap megint kattogott,lefagyott,lelassult. Most már hiába mozgatom a kábeleket,nem változik semmi. Van egy tápkábel amihez ha hozzáérek akkor csipog,kattog,és lefagy a gép...valószínű azzal lehet a gond. Ami számomra érthetetlen az az hogy a merevlemezem másik XP-je ha elindítom,hiba nélkül,gyorsan betölt...úgy ahogy régen a problémás oldal. Hogy lehetséges ez??? Biztos h kábelhiba lehet mert 1-2 éve is volt ilyen,és akivel megnézettem,szétszedte...és nála semmilyen baj nemvolt,mert szerintem a kábelhez épp úgy ért hozzá hogy elkezdett működni

Legjobb válasz: Én a helyedben sürgõs biztonsági mentést csinálnék, mert itt bizony a HDD haldoklik, vagy legalább is van rajta pár gyenge szektor. Ha tápkábel hiba lenne, akkor másik kábelre rakva mûködne ill. nem oldaná meg a másik rendszer indítása. Nézd át a HDD-t, jó esetben csak szektorhiba, amit lehet orvosolni.

Én a helyedben sürgõs biztonsági mentést csinálnék, mert itt bizony a HDD haldoklik, vagy legalább is van rajta pár gyenge szektor. Ha tápkábel hiba lenne, akkor másik kábelre rakva mûködne ill. nem oldaná meg a másik rendszer indítása. Nézd át a HDD-t, jó esetben csak szektorhiba, amit lehet orvosolni.
Tedd fel a HD sentinel vagy HD tune progit és nézd meg hogy mit ír ki a vinyó állapotáról és a SMART-ban jelez-e valamilyen hibákat. Véleményem szerint a gyenge tápkábel vagy annak a csatlakózinak a kilazulása szokott feszültség ingadozást okozni a vinyóban vagy telje le fagyást akkor ha a négy táp vezetékbõl valamelyik nem érintkezik. Amúgy szerintem a te vinyódban motorhiba lesz vagy bad sector azon a részen ahol az xp van, mert mint leírtad a másik XP az meg indul normálisan. Sérült IDE kábel is okozhat adatforgalmi hibát és emiatt a vinyó DMA módról PIO-ra vált ami piszkos lassú de az azért van mert a vinyó próbálja magát védeni a további károsodástól. Inkább a HD sentinelt rakd fel mert az magyar, ja amúgy ha már úgy állsz hogy cserés a vinyó akkor van egy jó hírem egy picit már csökkent az áruk itt-ott.
A kérdező hozzászólása: Na sikerült megoldanom:) A HD sentinel 87%-ot mutat(kb 6 éves 80gigás vinyóról van szó) , szóval gondolom vannak hibák. Megoldás a PIO mód volt, töröltem a PIO-s IDE vezérlõt, restartnál újratette a gép magától és egyenlõre mûködik. Ha ez a DMA, PIO váltogatás a hibák miatt és a további károsodások megvédése ellen történik, akkor nemtudom meddig fogja húzni a vinyó...tényleg vennem kéne már egy újat, csak sajnos nincs rá keret:/
Hát ha bírja még akkor hagyd még de én a helyedben azért lassacskán kezdeném gyûjtögetni a zsetont egy új hdd-re.

Lehetséges, hogy csak az egy éves kontrolon vennék észre a szívzörejt?

Eddig ez hogy kerülhette el a figyelmét a dokinak? Vagy valami mást hallhatott?

Legjobb válasz: Biztos,hogy születése óta megvolt?Nem csak mostanában kezdõdött? Ha nem akkor vagy figyelmetlen volt,vagy konkrétan nem azt figyelte amit kellett:S

Biztos, hogy születése óta megvolt?Nem csak mostanában kezdõdött? Ha nem akkor vagy figyelmetlen volt, vagy konkrétan nem azt figyelte amit kellett:S
Páromnak 36 évesen vette észre a háziorvos hosszas hallhgatózás után, addig senki Pedig többször volt reporvosin is.
A kérdező hozzászólása: Mindig rendesen meghallgatta, nem mondhatom, hogy nem volt elég figyelmes a babámmal, sõt néha már túl maximalistának is tûnt. Most sem mondott konkrétumot, mert annyira orditott a lányom, hogy azt mondta, nem hallja rendesen. Én azt hittem, ez veleszületett rendellenesség. És régebben nem siratott ennyire, csendben volt, tehát elméletileg, akkor kellett volna, hogy hallja.
A legtöbb gyereknek ovis korban veszik észre, amit elnõnek. Úgyhogy elõfordul, hogy csak most vette észre, mert eddig nem volt.
Nekem az üzemorvos mindig azt hallja, hogy szívzörejem van. Így kétévente elküld a kardiológiára, ott meg már a hócipõjük tele van velem, csináltak szívultrahangot, EKG-t, de semmi. Ha van is a gyermekednek szívzöreje, majd elnövi. De mondom, az üzemorvos mindig hallja nálam, de kardiológus nem.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat. Ma voltunk egy másik dokinál, az nem hallott semmit, szerinte minden a legnagyobb rendben van. Kopp-kopp. Kedves utolsó, te is érdekes eset vagy, de inkább az üzemi orvosod halljon szivzörejt, mint a kardiológus. :) Szép napot nektek!

Lehetséges, hogy csak az egyik mellem eresedik és fáj?

Legjobb válasz: Minden nõnek nagyobb az egyik melle. Kinek láthatóan kinek nem. Szerintem az eresedik, amelyik a nagyobb, mert az jobban meg van duzzadva és ott látszódhat az ered.

Minden nõnek nagyobb az egyik melle. Kinek láthatóan kinek nem. Szerintem az eresedik, amelyik a nagyobb, mert az jobban meg van duzzadva és ott látszódhat az ered.

Lehetséges, hogy csak az egyik herém működik?

Barátn?mmel ha sokat vagyok együtt és nem élvezek el akkor mindíg fáj a herevezetékem, de csak az egyik felén, és ennek olyan fél centis átmár?je van és érzékeny is de a másik sose.

Legjobb válasz: Élvezz el és elmúlik. A kielégületlenség okozza, võlegénybetegségnek is hívják.

Élvezz el és elmúlik. A kielégületlenség okozza, võlegénybetegségnek is hívják.
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt értem. Csak az a furcsa h mindíg csak a jobb. Másnak mind a kettõ szokott? :O
A kérdező hozzászólása: Az addig oké, de miért csak az egyik?
Én el tudom képzelni, amit gondolsz. Keress fel egy szakorvost!
A kérdező hozzászólása: Az lesz :/
A kérdező hozzászólása: És milyen szakorvost kellene felkeresni? vagy hogy van ennek a járható útja?
Elõször szerintem az urológiára kérj idõpontot. Ha szükséges, és a tüneteid alapján felmerül, hogy nem mûködik az egyik heréd, akkor andrológushoz kell menni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Nem a herevezetéked fáj, hanem a tököd, má bocs. Ez a jutalma annak , hogy átverted, nem élveztél el. A testedet nem tudod becsapni, az mindenre megadja a választ. Jól írták , võlegény betegség . Aztán jöhet rá a vizes ruhás borogatás , mert ez egy gyulladás .

Az hogyan lehetséges, hogy csak az egyik oldalon állnak a bordáim?

Mindig is tudtam, hogy nagyon szerencsétlenül oszlik el rajtam a háj, de ez már túlzás, hogy lehetséges? Nem túl "egészségtelen"? Nagyon zavar, és tudom, hülye kérdés..

Legjobb válasz: Úgy, hogy van gerincferdülésed vagy aszimmetrikus mellkasdeformitásod van. Hány éves vagy? Ortopédiai szûrésed mikor volt?

Úgy, hogy van gerincferdülésed vagy aszimmetrikus mellkasdeformitásod van. Hány éves vagy? Ortopédiai szûrésed mikor volt?
A kérdező hozzászólása: !:] 14 éves vagyok. Gerincferdülésem, hát sosem voltam szûrésen, de kb 10 percet is alig töltöttem el egyenes háttartás nélkül életemben, az alsós tanítónõk élete abból állt, hogy a tartásunkat figyelték, és mai napig mindenki megszól, hogy milyen egyenesen állok, a testnevelés tanárom is megdícsérte..szóval nagyon figyelek erre. Asszimetrikus melldeformításnak utána nézek. És köszönöm:]
A kérdező hozzászólása: Húh, nem esélyes, ugyanis mindkét mellem pontosan ugyanolyan, méretben, alakban..hûh, megnyugodtam:D
A tartási rendellenességek és a gerincferdülés nem ugyanaz, sajnos csak azért mert szép atartásod még a gerinced lehet ferde. Háziorvostól kell beutalót kérni ortopédiára és meg kell nézetni, mert még csak 14 vagy, talán pár évig még lehet rajta javítani!
A kérdező hozzászólása: Ja, bocsánat, csak azt hittem, mert az egyik osztálytársamnak gerincferdülése van, és amikor elõrehajolt akkor durván látszott hogy ferdülése van, nekem meg egyenes az egész. Hát akkor rosszul gondoltam:) És köszönöm:]

Lehetséges hogy csak az egyik álkapcsomra kérek fogszabályzót? (felsőre)

Alul rendbe vannak a fogaim, felül van egy farkasfogam meg egy ami ferde.Meg az anyagiak miatt se szeretnék.Így is húzos lesz.

Legjobb válasz: persze

persze
Persze, hogy lehetséges. Megjegyzés: csak az alsó állcsontot nevezik állkapocsnak.
Lehetséges, de szerintem ilyet egy jó szakorvos nem csinál. Nekem 8 hónapja van fogszabályzóm, és elõtte 7 helyen voltam konzultáción. Csak egy helyen mondták, hogy alulra nem szükséges, mert nekem sem voltak kócosak az alsó fogaim. A másik 5 fogorvos azt mondta, hogy ilyet NEM SZABAD csináltatni! És azóta meg is értettem, hogy miért. Amikor a felsõ fogaid elmozdulnak, akkor egyáltalán nem fog passzolni az alsókhoz. Nekem 3 hónapnyi fogszabályozás után úgy elmozdultak a fogaim, hogy amikor összeharaptam, csak a bal oldalon ért össze a két leghátsó fogam, máshol nem is tudtam rágni. A fogszabályozás utolsó pár hónapja abból áll, hogy beállítják a szabályos harapást. Az a fogorvos, aki erre nem figyel, csak azt nézi, hogy sorba rendezõdjenek a fogak, az felületes és rossz szakember.

Lehetséges, hogy csak az egyik mellem kezd elapadni? Két napja, alig termelődik 50-60 milicske benne, puha és lassan telítődik a másikhoz képest. Emiatt két ciciből kell etetnem, hogy meglegyen a szükséges minimum 120 mili. A babám negyedik hetes.

Legjobb válasz: Minél többet rakd arra a cicidre is, akár etetések között is, amelyikrõl szó van! Nekem is volt iylen, sõt, idõnként váltakozott. Akkor többet raktam rá, és idõvel meg is lódult a tejtermelés :)

Minél többet rakd arra a cicidre is, akár etetések között is, amelyikrõl szó van! Nekem is volt iylen, sõt, idõnként váltakozott. Akkor többet raktam rá, és idõvel meg is lódult a tejtermelés :)
Pontosan, az elsõ válaszoló jól írja. Valószínûleg a jól termelõ cicidet többen ingerelte a baba. Nekem is volt ilyen.
Egy idõ után már nem feszes, normális hogy puha. Mekkora a babád? Az enyém 12 hetes, 4800 gr, de nagyon ritkán eszik 120-at, inkább 90-100, napi 6-7*.

A gyermek ikerpár ha ugyanolyan életmódot folytat, lehetséges az, hogy csak az egyiknek kell majd szemüveg? Vagy általában hasonló betegségeik szoktak lenni?

Legjobb válasz: ha egypetéjûek akkor szerintem mind2en lehetnek.én is egypetéjûû vagyok és mindketten kellett szemüveg, és a fogaink is kb ugyanúgy állnak fogszabályzót hordunk..stb... Ismerek kétpetéjú ikreket és ott csak az egyikük szemüveges

ha egypetéjûek akkor szerintem mind2en lehetnek.én is egypetéjûû vagyok és mindketten kellett szemüveg, és a fogaink is kb ugyanúgy állnak fogszabályzót hordunk..stb... Ismerek kétpetéjú ikreket és ott csak az egyikük szemüveges
Csak a genetikai betegségeik lehetnek azonosak. Ez kihathat a növekedésükre is (ami a rövidlátást okozza), amit viszont más tényezõk is befolyásolhatnak. De nem tartom valószínûnek, vagy mindkettõ szemüveges lesz vagy egyik sem. Az immunrendszerük fejlõdése viszont külön utakon jár megszületésük óta, így elképzelhetõ hogy az egyik beteg lesz valamitõl amitõl a másik nem, nem kapja el...
Lehetséges, de a többinél kevésbé valószínû.

Lehetséges az, hogy csak az egyik mellemben van megduzzadva egy mirigy? 19/L

Már hosszabb ideje ott van, fáj is ha megnyomom.

Legjobb válasz: orvoshoz!

orvoshoz!
Nekem menzesz elõtt szokott lenni, hogy az egyik mellem keményebb. 17/L
Ha a jelenség állandóan fent áll és nem csak alkalomszerûen akkor ajánlom keress fel egy orvost!
Ha nem múlik el, és folyamatosan fenáll, akkor orvoshoz kellene menned. (Egyébként a rák nem fáj!)

Lehetséges, hogy a beültetett 2 embrióbol csak az egyik megy el?

Legjobb válasz: Igen lehetséges!Azért is ültetnek be többet,hogy egy biztosan maradjon!

Igen lehetséges!Azért is ültetnek be többet, hogy egy biztosan maradjon!
na mi újság???írj.
Szerintem a kérdezõ menstruál, mert nem sikerült a lombik :-( Ebben semmi sürgõs nincs, majd legközelebb sikerül. Hányadik napon véreztél?
Bocsánat igaza van az elöttem szólónak..felszívódik azért ültetnek többet be....lényeg, hogy menj be!Sok sikert!Reméljük nincs nagy baj!
Meg se vizsgáltak?Ezek normálisak?Ne hagyjad ilyen nincs!Tessék bemenni akkor a nõgyógyászhoz és mondd el mi történt.Légy erõszakos, mert itt rólad van szó meg a babákról.Amikor terhes voltam nekem is volt vérzésem az elején és bementem én is a nõgyógyászhoz.Persze nem akartak fogadni, mert nem volt idõpontom...de én nem mentem el megmondtam, hogy sürgõs.Be is fektettek utána persze 1 hétre...szerencsére, mert meg is maradt a babám, most már 21 hónapos.Menj be mindenképp!
A kérdező hozzászólása: Koszonom..
Felszívódni szokott az egyik, nem elvetélni, azért ültetnek be többet. Nem hinném, hogy egy vetélés el tudja kerülni az egyik, vagy másik embriót. :( Az, hogy fáj a melled, meg ilyenek, az a hormonok miatt van és lesz is, amíg a hormonok szintje vissza nem áll a normál szintre. (Pl. egy mûvi abortusz sem "tünteti" el rögtön a terhestüneteket, úgy tudom.) Azonnal lásson orvos, az biztos!
A kérdező hozzászólása: Nem ma tortent, hanem szombaton, hivtama korhazat, de azt mondtak a vereredmenyemet akarjak latni, de jovo heten kell mennem vervetelre!
Sûrgõsen menj be a kórházba ezzel ne játszál!Lehet persze, hogy megmarad az egyik, de mindenképp minnél elöbb a kórházba!!!!
mentõt hívtál már?
A kérdező hozzászólása: Ugy erzem elveteltem(verzes meg minden, de a melleim enyhen fajnak es szedulok is, meg gyenge vagyok!lehet, hogy megmardt az egyik?
A kérdező hozzászólása: Az ötödik napon kezdtem el vérezni, es egészen keddig tartot(volt alvadt vér, meg piros, es nem barna).Ez a masodik vetelesem, ha az, de szerintem az!Az elsonel berendeltek es megvizsgaltak, de most azt mondtak telefonon, hogy jol gondolom, elmennt es nem tudnak semmit tenni, meg kell varjam a ver eredmenyt, ami jovoheten csutortokon lesz meg!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!