Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy csak az (411 db)

Lehetséges, hogy csak az önérzete volt megbántva?

Pasimmal már a kapcsolatunk eleje óta voltak vitáink az előző barátnője miatt. Féltékeny voltam, mert sokat mondogatta, hogy a csaj így, a csaj úgy. Nem szidta, nem ócsárolta, csak mesélte miket csinált. Pedig már 3 éve szakítottak. Egyszer faképnél is hagytam, hogy ha nem tudja magát túltenni a múlton, akkor nincs miről beszélnünk. Kibékültünk, esküdözött, hogy már semmilyen érzelmek nem fűzik a lányhoz, akinek szintén már van új barátja. Vagyis azzal van együtt, akivel megcsalta a pasimat, aki miatt a pasim kidobta. Mégse bírta ki, hogy néha ne említse meg. Nemrég történt, hogy együtt mentünk vásárolni, és megláttuk a lány pasiját egy másik lánnyal összebújva. Mikor megláttak, szét is reppentek. A pasim csak annyit mondott gúnyosan: "Mindenkinek ami jár!" Azóta viszont már nem emlegeti a csajt. Egyszer láttuk azóta, akkor csak annyi mondott nekem, hogy "ott megy a barátnőd, akit úgy szeretsz", de ebben rengeteg megvetés volt. Mintha utálná. Eddig ez nem volt. Lehet végre megnyugodott a megsértett lelke, és tovább tud már lépni?

Legjobb válasz: Igen elég valószínû, hogy az önérzete megsérült. Úgy érzi elárulta az ex. De pont egy hasonló kérdésre válaszoltam tegnap. Ott nagyon érdeklõdött a fiú az ex után ami annak a jele, hogy még nincs teljesen túl rajta. Természetesen õ is ócsárolta az exet, de magamból kiindulva tudom, hogy ez is csak a magyarázkodás egy formája.

Igen elég valószínû, hogy az önérzete megsérült. Úgy érzi elárulta az ex. De pont egy hasonló kérdésre válaszoltam tegnap. Ott nagyon érdeklõdött a fiú az ex után ami annak a jele, hogy még nincs teljesen túl rajta. Természetesen õ is ócsárolta az exet, de magamból kiindulva tudom, hogy ez is csak a magyarázkodás egy formája.

Ha kábel hibám van, akkor hogy lehetséges hogy csak az egyik partíciónál jelentkezik a hiba?

Arról lenne szó hogy mostanában kattogó hangot hallottam a gépből,és rá nemsokkal lefagyott. A restart után ismét működött kb 10-15 percekre,aztán ismétlődött a dolog. Emellett már azzal jár a dolog hogy az XP kb 10x lassabban működik. 1.nap még megtudtam oldani a dolgot azzal hogy a legtöbb kábelt megmozgattam(ismét gyors lett a gépem). Tegnap megint kattogott,lefagyott,lelassult. Most már hiába mozgatom a kábeleket,nem változik semmi. Van egy tápkábel amihez ha hozzáérek akkor csipog,kattog,és lefagy a gép...valószínű azzal lehet a gond. Ami számomra érthetetlen az az hogy a merevlemezem másik XP-je ha elindítom,hiba nélkül,gyorsan betölt...úgy ahogy régen a problémás oldal. Hogy lehetséges ez??? Biztos h kábelhiba lehet mert 1-2 éve is volt ilyen,és akivel megnézettem,szétszedte...és nála semmilyen baj nemvolt,mert szerintem a kábelhez épp úgy ért hozzá hogy elkezdett működni

Legjobb válasz: Én a helyedben sürgõs biztonsági mentést csinálnék, mert itt bizony a HDD haldoklik, vagy legalább is van rajta pár gyenge szektor. Ha tápkábel hiba lenne, akkor másik kábelre rakva mûködne ill. nem oldaná meg a másik rendszer indítása. Nézd át a HDD-t, jó esetben csak szektorhiba, amit lehet orvosolni.

Én a helyedben sürgõs biztonsági mentést csinálnék, mert itt bizony a HDD haldoklik, vagy legalább is van rajta pár gyenge szektor. Ha tápkábel hiba lenne, akkor másik kábelre rakva mûködne ill. nem oldaná meg a másik rendszer indítása. Nézd át a HDD-t, jó esetben csak szektorhiba, amit lehet orvosolni.
Tedd fel a HD sentinel vagy HD tune progit és nézd meg hogy mit ír ki a vinyó állapotáról és a SMART-ban jelez-e valamilyen hibákat. Véleményem szerint a gyenge tápkábel vagy annak a csatlakózinak a kilazulása szokott feszültség ingadozást okozni a vinyóban vagy telje le fagyást akkor ha a négy táp vezetékbõl valamelyik nem érintkezik. Amúgy szerintem a te vinyódban motorhiba lesz vagy bad sector azon a részen ahol az xp van, mert mint leírtad a másik XP az meg indul normálisan. Sérült IDE kábel is okozhat adatforgalmi hibát és emiatt a vinyó DMA módról PIO-ra vált ami piszkos lassú de az azért van mert a vinyó próbálja magát védeni a további károsodástól. Inkább a HD sentinelt rakd fel mert az magyar, ja amúgy ha már úgy állsz hogy cserés a vinyó akkor van egy jó hírem egy picit már csökkent az áruk itt-ott.
A kérdező hozzászólása: Na sikerült megoldanom:) A HD sentinel 87%-ot mutat(kb 6 éves 80gigás vinyóról van szó) , szóval gondolom vannak hibák. Megoldás a PIO mód volt, töröltem a PIO-s IDE vezérlõt, restartnál újratette a gép magától és egyenlõre mûködik. Ha ez a DMA, PIO váltogatás a hibák miatt és a további károsodások megvédése ellen történik, akkor nemtudom meddig fogja húzni a vinyó...tényleg vennem kéne már egy újat, csak sajnos nincs rá keret:/
Hát ha bírja még akkor hagyd még de én a helyedben azért lassacskán kezdeném gyûjtögetni a zsetont egy új hdd-re.

Lehetséges, hogy csak az egy éves kontrolon vennék észre a szívzörejt?

Eddig ez hogy kerülhette el a figyelmét a dokinak? Vagy valami mást hallhatott?

Legjobb válasz: Biztos,hogy születése óta megvolt?Nem csak mostanában kezdõdött? Ha nem akkor vagy figyelmetlen volt,vagy konkrétan nem azt figyelte amit kellett:S

Biztos, hogy születése óta megvolt?Nem csak mostanában kezdõdött? Ha nem akkor vagy figyelmetlen volt, vagy konkrétan nem azt figyelte amit kellett:S
Páromnak 36 évesen vette észre a háziorvos hosszas hallhgatózás után, addig senki Pedig többször volt reporvosin is.
A kérdező hozzászólása: Mindig rendesen meghallgatta, nem mondhatom, hogy nem volt elég figyelmes a babámmal, sõt néha már túl maximalistának is tûnt. Most sem mondott konkrétumot, mert annyira orditott a lányom, hogy azt mondta, nem hallja rendesen. Én azt hittem, ez veleszületett rendellenesség. És régebben nem siratott ennyire, csendben volt, tehát elméletileg, akkor kellett volna, hogy hallja.
A legtöbb gyereknek ovis korban veszik észre, amit elnõnek. Úgyhogy elõfordul, hogy csak most vette észre, mert eddig nem volt.
Nekem az üzemorvos mindig azt hallja, hogy szívzörejem van. Így kétévente elküld a kardiológiára, ott meg már a hócipõjük tele van velem, csináltak szívultrahangot, EKG-t, de semmi. Ha van is a gyermekednek szívzöreje, majd elnövi. De mondom, az üzemorvos mindig hallja nálam, de kardiológus nem.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat. Ma voltunk egy másik dokinál, az nem hallott semmit, szerinte minden a legnagyobb rendben van. Kopp-kopp. Kedves utolsó, te is érdekes eset vagy, de inkább az üzemi orvosod halljon szivzörejt, mint a kardiológus. :) Szép napot nektek!

A gerincoszlopom bennebb ment, lehetséges, hogy csak az öregedés miatt (45 vagyok)?

Legjobb válasz: Esetleg több zsír rakódott a hátadra, és emiatt tûnik úgy, hogy a gerinced beljebb van?

Esetleg több zsír rakódott a hátadra, és emiatt tûnik úgy, hogy a gerinced beljebb van?
Az nem szokott vándorolni, vagy híztál kicsit, vagy csak a bõrõd nem olyan feszes már. Szerintem.

Az hogyan lehetséges, hogy csak az egyik oldalon állnak a bordáim?

Mindig is tudtam, hogy nagyon szerencsétlenül oszlik el rajtam a háj, de ez már túlzás, hogy lehetséges? Nem túl "egészségtelen"? Nagyon zavar, és tudom, hülye kérdés..

Legjobb válasz: Úgy, hogy van gerincferdülésed vagy aszimmetrikus mellkasdeformitásod van. Hány éves vagy? Ortopédiai szûrésed mikor volt?

Úgy, hogy van gerincferdülésed vagy aszimmetrikus mellkasdeformitásod van. Hány éves vagy? Ortopédiai szûrésed mikor volt?
A kérdező hozzászólása: !:] 14 éves vagyok. Gerincferdülésem, hát sosem voltam szûrésen, de kb 10 percet is alig töltöttem el egyenes háttartás nélkül életemben, az alsós tanítónõk élete abból állt, hogy a tartásunkat figyelték, és mai napig mindenki megszól, hogy milyen egyenesen állok, a testnevelés tanárom is megdícsérte..szóval nagyon figyelek erre. Asszimetrikus melldeformításnak utána nézek. És köszönöm:]
A kérdező hozzászólása: Húh, nem esélyes, ugyanis mindkét mellem pontosan ugyanolyan, méretben, alakban..hûh, megnyugodtam:D
A tartási rendellenességek és a gerincferdülés nem ugyanaz, sajnos csak azért mert szép atartásod még a gerinced lehet ferde. Háziorvostól kell beutalót kérni ortopédiára és meg kell nézetni, mert még csak 14 vagy, talán pár évig még lehet rajta javítani!
A kérdező hozzászólása: Ja, bocsánat, csak azt hittem, mert az egyik osztálytársamnak gerincferdülése van, és amikor elõrehajolt akkor durván látszott hogy ferdülése van, nekem meg egyenes az egész. Hát akkor rosszul gondoltam:) És köszönöm:]

Lehetséges, hogy csak az egyik mellem kezd elapadni? Két napja, alig termelődik 50-60 milicske benne, puha és lassan telítődik a másikhoz képest. Emiatt két ciciből kell etetnem, hogy meglegyen a szükséges minimum 120 mili. A babám negyedik hetes.

Legjobb válasz: Minél többet rakd arra a cicidre is, akár etetések között is, amelyikrõl szó van! Nekem is volt iylen, sõt, idõnként váltakozott. Akkor többet raktam rá, és idõvel meg is lódult a tejtermelés :)

Minél többet rakd arra a cicidre is, akár etetések között is, amelyikrõl szó van! Nekem is volt iylen, sõt, idõnként váltakozott. Akkor többet raktam rá, és idõvel meg is lódult a tejtermelés :)
Pontosan, az elsõ válaszoló jól írja. Valószínûleg a jól termelõ cicidet többen ingerelte a baba. Nekem is volt ilyen.
Egy idõ után már nem feszes, normális hogy puha. Mekkora a babád? Az enyém 12 hetes, 4800 gr, de nagyon ritkán eszik 120-at, inkább 90-100, napi 6-7*.

A T-Home szolgáltatónál lehetséges, hogy csak az internetet rendeljük meg?

Néztem az oldalon hogy 10 Mb net tv vagy telefon melett 3900Ft Önmagában rendelhetem az internetet? Ha igen a 10Mb mennyibe kerül?

Legjobb válasz: 6040ft

6040ft
Sztem 2éves hûséggel 3990Ft: http://www.t-home.hu/lakossagi/internet/dijcsomagok Plusz, ha onlány rendeled meg, akkor új elõfizetõknek 2 hónapig 1990Ft.
# 2/2 hülyeséget írtál ha 2 év hûséggel rendeli meg önmagában 6040 ft
Amúgy a legcélszerûbb tv+net+teló(200 FT csa ka telefon, és nem kell használni, viszont csökkenti többel az elõfizetõi díjat!) De, és most jön a java, upc-rõl váltottam, és a javaslatom az, h bármit, csak ne ip-t! 10Mb netet mondanak, meg annyit is rendelsz, de nekem pl csak 6-al jön! nagy szívás, és van különbség, fõleg online játékokban. Ha ki van építve a saját kábel hálozatuk, akkor okés, és tökéletes, valamint a parabolás is, csak ott bezavarhat télen a hó! DE ISMÉTLEM, IP-SET NE, pl a tv-n me3 jön be az hbo hd, és a net is lassabb, mint 10mb! Az volt a válaszuk h azért, mert egy magos procim van, és nem bírja a sávszélességet, nah most én mondom, h FX6300 az ha csak a magokat számolom 3 és ha hozzáadom a magonkénti +2 szálat, az 6!!!!!! Szabadulnék, de a hûségnyilatkozatot nem lehet megtámadni ilyen alapon állítólag!!!

Lehetséges, hogy csak az egyik herém működik?

Barátn?mmel ha sokat vagyok együtt és nem élvezek el akkor mindíg fáj a herevezetékem, de csak az egyik felén, és ennek olyan fél centis átmár?je van és érzékeny is de a másik sose.

Legjobb válasz: Élvezz el és elmúlik. A kielégületlenség okozza, võlegénybetegségnek is hívják.

Élvezz el és elmúlik. A kielégületlenség okozza, võlegénybetegségnek is hívják.
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt értem. Csak az a furcsa h mindíg csak a jobb. Másnak mind a kettõ szokott? :O
A kérdező hozzászólása: Az addig oké, de miért csak az egyik?
Én el tudom képzelni, amit gondolsz. Keress fel egy szakorvost!
A kérdező hozzászólása: Az lesz :/
A kérdező hozzászólása: És milyen szakorvost kellene felkeresni? vagy hogy van ennek a járható útja?
Elõször szerintem az urológiára kérj idõpontot. Ha szükséges, és a tüneteid alapján felmerül, hogy nem mûködik az egyik heréd, akkor andrológushoz kell menni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Nem a herevezetéked fáj, hanem a tököd, má bocs. Ez a jutalma annak , hogy átverted, nem élveztél el. A testedet nem tudod becsapni, az mindenre megadja a választ. Jól írták , võlegény betegség . Aztán jöhet rá a vizes ruhás borogatás , mert ez egy gyulladás .

Ha valakinek annyira rossz élményei vannak a szülővárosával kapcsolatban, lehetséges, hogy csak az segíthet, ha végleg elköltözik onnét végleg?

A rossz élmények miatt az illet? mentálisan beteg is.Gyakorlatilag az élete els? közel 19 évét elrontották.Nem akar visszatérni oda soha.Érdemes ilyet? Ha van lehet?ség,végleges el lehet (kell) hagynia a várost? Azzal a gondolattal,hogy soha nem tér vissza oda.

Legjobb válasz: Igen,a probléma forrása szinte minden: az emberek (fõleg),a környezet.

A kérdező hozzászólása: Igen, a probléma forrása szinte minden: az emberek (fõleg), a környezet.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, illetõ akart lenni és a végleget kétszer írtam!
Segíthet igen. Én mikor egyetemre mentem, teljesen felszabadultam, sokkal jobban éreztem magam (nem volt tökéletes), de mikor hazatérek a szülõvárosomba, akkor minden katasztrófa, itthon csücsülök, alig merek valahova menni.
Nem hinném, hogy segít, mert azok a rossz emlékek nem múlnak el, ugyanazok a problémák újra elõjöhetnek, mert az emberek máshol is ugyanolyanok, csak épp máshogy hívják õket. Ha elmész, csak elmenekülsz, ahelyett, hogy szembenéznél vele. Viszont, ha már túlléptél, "meggyógyultál", akkor lehet, hogy már nem is fogod annyira utálni a helyet. Keress szakembert, aki segít ebben!
Örökre nem fog tudni eltávozni onnan, mert benne marad a feszültség, ezért elõbb-utóbb magázól vissza fog térni. De érdemes meghatározatlan idõre elköltözni.

Lehetséges hogy csak az análra izgulok fel, és azis lezbikkel?

Hetero szexre nem,ez mért van? :P Am csaj vagyok és 17

Legjobb válasz: a tescos paraszt kóbász erre nem alkalmas,de az uborka sem

a tescos paraszt kóbász erre nem alkalmas, de az uborka sem
Am szûz vagy még?Voltál már sráccal?Mert ha nem, akkor nem tudhatod:) Ha nem, akkor szerezz egy normális, rendes srácot és próbáld ki vele, h arra felizgulsz e. Bocsi, de ma csak ennyire futja Tölem:)
Ez érdekes. Én nem szeretem az anális szexet és úgy tudom, hogy a legtöbb lány így van ezzel. Ha megtalálod az igazit lehet, hogy másképp lesz. 23/L
Add döntse már el a csaj, hogy szereti-e az anált, vagy sem. Ez nem törvényszerû, hogy a nõk nem élvezik az anált, igenis vannak, akik odáig vannak érte. Kérdezõ: az, hogy pornóban mire gerjedsz, nem jelent semmit. Változtatni ne akarj a szexuális szokásaidon, ha ez jön be, akkor nézd ezt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!