Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy csak (844 db)

Cinema City-be baráti társasággal lefoglaltunk 6 jegyet, de egyikőnk visszamondta. Ilyenkor a pénztárnál lehetséges, hogy csak 5 jegyet vegyünk meg a lefoglalt 6-ból?

Legjobb válasz: Igen lehetséges, odamész a pénztárhoz, mondod, h lefoglaltál jegeket,megmondod a nevedet, odaadod az ellenõrzõ kódod, és mielõtt kiadná, mondod, h egy ember nem tudott eljönni, így azt a jegyet nem kéritek ki. Velem is ez a helyzet. Én holnap megyek megnézni a Harry Potter utolsó részét, lefoglaltam 4 jegyet, de csak 3-man megyünk. A pénztárnál mindent el lehet intézni. :D

Igen lehetséges, odamész a pénztárhoz, mondod, h lefoglaltál jegeket, megmondod a nevedet, odaadod az ellenõrzõ kódod, és mielõtt kiadná, mondod, h egy ember nem tudott eljönni, így azt a jegyet nem kéritek ki. Velem is ez a helyzet. Én holnap megyek megnézni a Harry Potter utolsó részét, lefoglaltam 4 jegyet, de csak 3-man megyünk. A pénztárnál mindent el lehet intézni. :D
de az lenne a legtisztességesebb, ha telefonon odaszólnátok, így esetleg másnak is jutna hely

Lehetséges, hogy csak elszíneződés van a barázdákban?

A fogak barázdái néhol feketék. Ez szuvasodás vagy lehet, hogy csak fogkő/elszíneződés?

Legjobb válasz: Igen, lehetséges. Nekem is van néhány ilyen fogam. Mutasd meg a fogorvosodnak, az a legbiztosabb.

Igen, lehetséges. Nekem is van néhány ilyen fogam. Mutasd meg a fogorvosodnak, az a legbiztosabb.
A kérdező hozzászólása: Ma voltam is dokinál. Azt mondta, hogy van közötte rossz fog, de jórészt csak elszínezõdés.

Lehetséges, hogy csak unalomûzésbõl jár fel társkeresõre?

Most jöttem össze a barátommal,de látom,hogy még mindig rendszeresen -ált. naponta- feljár társkeresõre (ahol megismerkedtünk) és elõ is van fizetve ilyen pluszokra ott. Nem igazán sikeres a lányoknál,lehet egy kis önbizalom gyûjtésre vagy beszélgetésre megy fel? Fiúk,nálatok elõfordulhat,hogy komolytalan szándékkal csak úgy feljártok társkeresõre,ha van barátnõtök? 20L-22F

Legjobb válasz: Nekem van barátom, és én is regisztráltam már be társkeresõre csak úgy szórakozásból, mert kíváncsi voltam kinek tetszenék, kik írnának rám. Persze sokáig nem voltam fent ott, és nem is írtam levelet senkinek sem. Sõt, amikor összejöttem a barátommal, õ is még 2-3 hónapig írt facebookon lányoknak (ezt utólag tudtam meg :D), de nem sokmindent, csak mégis hogy "szia, hogy vagy? mizu? rég beszéltünk",stb.. Bár volt akinek szivecskét írt, de így visszaolvasgatva nem érdekel, bár kapcsolatunk elején biztos zavart volna:) Viszont tudom, hogy nem akart tõlük semmit, csak furcsa lett volna, hogy hirtelen összejött velem, és utána már akkor senkinek se írjon? szóval szerintem errõl is "le kell állni".

Nekem van barátom, és én is regisztráltam már be társkeresõre csak úgy szórakozásból, mert kíváncsi voltam kinek tetszenék, kik írnának rám. Persze sokáig nem voltam fent ott, és nem is írtam levelet senkinek sem. Sõt, amikor összejöttem a barátommal, õ is még 2-3 hónapig írt facebookon lányoknak (ezt utólag tudtam meg :D), de nem sokmindent, csak mégis hogy "szia, hogy vagy? mizu? rég beszéltünk", stb.. Bár volt akinek szivecskét írt, de így visszaolvasgatva nem érdekel, bár kapcsolatunk elején biztos zavart volna:) Viszont tudom, hogy nem akart tõlük semmit, csak furcsa lett volna, hogy hirtelen összejött velem, és utána már akkor senkinek se írjon? szóval szerintem errõl is "le kell állni".
Hát a társkeresõzés egy kapcsolaton belül szerintem eléggé távol áll az unalomtól. Nekem is volt már több szabadidõm az életemben, és találtam is unalomûzõ elfoglaltságot, de az még magányosan sem a társkeresõzés volt. Lassan 10 éve vagyok házas, de egyszer sem néztem rá társkeresõ oldalra. Szóval nehezen tudom elképzelni az unalom ûzõ motivációját. A társkeresõ oldal eléggé cél orientált, kicsit olyan, mintha én szerelvény boltba járnék autó alkatrészért. Én arra gondolnék, hogy simán csajozik. De nagyon kedves lány lehetsz, ha próbálsz ilyen jóhiszemûen más magyarázatot találni.
jaja, eltûnni köcsög dolog, de azért nem kéne minden nap feljárni
Hát már nem azért 2-es válaszoló, de nem minden társkeresõ társkeresésrõl szól! Gondolj csak bele, mennyi funkciót be lehet állítani! Rengeteg oldalon láttam olyat, hogy "csak barátkozás céljából vagyok fent", "Magam sem tudom, miért vagyok itt", "ismerkedem", "szexkapcsolat érdekel" stb... Szóval rengeteg olyan "társkeresõ oldal" van, ahol csupán barátkozni is lehet... Én chat.hu-ra jártam sokáig, az is át lett alakítva társkeresõvé, mégis megtaláltam azt a csoportot, akik csak szórakozásból/barátkozásból jártak fel, és elég sok ismerõsöm lett így onnan, akikkel BARÁTKOZÁS céljából találkoztam is, és nem csak fiúkkal, hanem lányokkal is! Szóval nem kellene erre is általánosítani :)
Minden további nélkül elhiszem amit mondasz, de társkeresõ kapcsán nem sima barátkozás az elsõ amire gondolnék. :) ))
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:) Hát a barátomnál a barátkozást biztos kizárnám.
Ne beszéljünk már mellé! A társkeresõ az társkeresõ, legfeljebb, ha nem tetszik az illetõ, aki bepróbálkozik, közlöd vele, hogy "bocsi, de mint látod csak BARÁTOT KERESEK". Kérdezõ: én nem járnék fel unalomûzésbõl társkeresõre úgy, hogy már van barátnõm, fõleg nem fizetnék elõ plusz dolgokra. Elképzelhetõ, hogy nem érzi stabilnak a dolgot és a "biztonság kedvéért" melletted még halászgat. Ha zavar, kérdezz rá nyugodtan!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)


Lehetséges, hogy csak a második UH-n derül ki az ikerterhesség?

6 hetesen a doki még csak egy babát látott odabent. Most 9 hetes vagyok, és látott még egy valamit, ami akár baba is lehet. Vagy vérömleny, vagy mióma... Kontroll Uh egy hét múlva. Történt valakivel hasonló?

Legjobb válasz: 7 hetesen egy szívhang hallatszott ugyan, de egyértelmûen két babát látott. Másfél hét múlva már két szívhangot lehetett megkülönböztetni. Egyikük mégis felszívódott, a 12. heti uh-n már csak egy kicsi töppedt üres foltocska volt a helyén :S A lányom egészségesen született. A következõ várnadósságomnál 6 hetesen 2 petezsák látszódott, és egy csomó ciszta, mondta is a doki, hogy nagyon kérdéses mi lesz velük..8 hetesen a kontrollon már egyedül volt a kicsim, végül egészséges fiam született. A harmadik várnadósságomnál csak a 12. héten, a 3. uh-n derült ki, hogy ikrek. Õket vesztettem el a legfájóbb módon, a 24 héten. Nem merek több várandósságot vállalni, nem bírnék el több gyászt.

7 hetesen egy szívhang hallatszott ugyan, de egyértelmûen két babát látott. Másfél hét múlva már két szívhangot lehetett megkülönböztetni. Egyikük mégis felszívódott, a 12. heti uh-n már csak egy kicsi töppedt üres foltocska volt a helyén :S A lányom egészségesen született. A következõ várnadósságomnál 6 hetesen 2 petezsák látszódott, és egy csomó ciszta, mondta is a doki, hogy nagyon kérdéses mi lesz velük..8 hetesen a kontrollon már egyedül volt a kicsim, végül egészséges fiam született. A harmadik várnadósságomnál csak a 12. héten, a 3. uh-n derült ki, hogy ikrek. Õket vesztettem el a legfájóbb módon, a 24 héten. Nem merek több várandósságot vállalni, nem bírnék el több gyászt.
Elhalt magzat. Ikerterhességeknél elõfordul, hogy csak az egyik baba marad meg. Senki nem mondta, hogy élõ babáról van szó. Nem akarok gonosz lenni, csak leírtam amit gondolok. Bármi lehet ott.
9 hetesen ha baba akkor ver a szíve. Ha vérömleny, akkor nem. Hogyhogy nem tudta eldönteni a doki?
(Attól még lehet másik baba, hogy nem ver a szíve)
Igen? Hogyan lehet 9 hetes élõ magzat szívverés nélkül?
A kérdező hozzászólása: 1 élõ baba és egy mióma lett végül.
Szorítok, hogy 2 élõ babád legyen! :)
A kérdező hozzászólása: Ó, nagyon sajnálom. :(
A kérdező hozzászólása: "Nem akarok gonosz lenni, csak leírtam amit gondolok. Bármi lehet ott." Nem gondollak gonosznak. Pont erre lennék kíváncsi, történetekre. Mint pl az 5. válaszoló esete. De olyan válaszát is szívesen várom, akinek mióma vagy vérömleny, vagy daganat, vagy bármi más derült ki a terhessége alatt.
Kérdésedre válaszolva, nagyon sok ikresnél derül ki késõbb a két baba, nekem a 12. héten, a második UH alkalmával derült ki. Drukkolok, hogy nálad is rendben legyen minden! vigyázz magadra!
A kérdező hozzászólása: Extrém ritka, de lehetséges szuperfetáció: http://www.origo.hu/egeszseg/terhesseg/20110502-szuperfetaci.. Amúgy a doki arra tippelt, hogy a B baba elhalt. Ha baba, és nem mióma, vagy vérömleny...
grati a babához, a miómával remélem nem lesz gond! Vigyázz magatokra, jó egészséget! 5. válaszoló

Lehetséges, hogy csak ennyit fogyasztott?

Egy 1992-es Opel Astra 1,4 44 kW a vizsgálat tárgya. Pár napja teletankoltam, h leteszteljem mennyit fogyaszt tényleg. Lenulláztam a számlálót utána rögtön. Szerettem volna 100 km-t a városban megtenni, de nem tudtam. Városban 63 km-t mentem, országúton 104 km-t. Utána rögvest teletankoltam megint, mivel mától megint emelkedett az ára a benzinnek. 9,63 liter ment bele.

Legjobb válasz: Ja, ha ez számít: országúton 110-tõl többet nem mentem, annyit is csak egyszer, de nem tartósan. 90 körül járt a legtöbbet a mutató. Városban ötödikbe teszem fel ahol csak lehet és 50-tõl többet nem mentem vele ott. Nem erõltetem a gyorsulást, nem száguldoztam vele. Városban 3-4 személlyel közlekedett az autó, országúton egyedül mentem, de szerpentines területen.

A kérdező hozzászólása: Ja, ha ez számít: országúton 110-tõl többet nem mentem, annyit is csak egyszer, de nem tartósan. 90 körül járt a legtöbbet a mutató. Városban ötödikbe teszem fel ahol csak lehet és 50-tõl többet nem mentem vele ott. Nem erõltetem a gyorsulást, nem száguldoztam vele. Városban 3-4 személlyel közlekedett az autó, országúton egyedül mentem, de szerpentines területen.
Igen lehetséges. Nekem 7-et eszik 100km-en, de nekem 1.6 55kw.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod! De akkor ez k.rva kevés! :D Anyámékkal még nem tudtam beszélni, h tettek-e bele rajtam kívül, bár nem hinném.
A kérdező hozzászólása: Amúgy most olvasom vissza, nem tudok összeadni. :D A megtett kilométereim összesen 167, nem 164.
egy 5, 7-es fogyasztást nem olyan nehéz azért összehozni. egyébként ha jól gondolom benzines, de városban 5.-be mész 50el, hát gratulálok, mert alacsony a fordulat ez tény, de a motornak se olyan kellemes... én is egy 44 kw-s autót hajtok, csak újabb és nem opel, de városba ha tényleg 50-el megyek, akkor 4.be épp nem éri el a 2000-res fordulatot(olyan 58-60-nál kerek 2000), ezért jobb esetbe inkább 3ba megyek... amúgy nekem a fogyasztás olyan 6, 5 körül van általában, apám eljár az autóval akár 5, 5-el is, de volt már 4, 9 is neki. Igaz én erõszakosabban megyek, meg általában nagyobb tempóban
A kérdező hozzászólása: Köszi a te válaszod is! Nos, az én autómban nincsen fordulatszámmérõ, de a motorhang alapján nem mondanám, h erõlködik 50-el városban ötödikben... Igen, amúgy benzines. Minden autó máshogy pörög, fõleg az újabbak.
2. válaszoló! Elsõ vagyok :) Ha az alföldön lakik a kérdezõ akkor simán elmegy neki 5.-ben is. Én Veszprémben lakom ahol köztudottan sok a domb és én is úgy mint te városban max 4.-et kapcsolok.
Én a 2000 cm3 Opel Vectrámmal 1989-es volt egyszer 5 literes fogyasztást mértem, igaz autó úton 80-90 km/h tempónál 5 személlyel.

Lehetséges, hogy csak a nemvárt után napokkal lesz pozitív a teszt?

Járt már úgy valaki, hogy a nemvárt napján még negatív volt a teszt, aztán csak napok múlva lett pozitív?

Legjobb válasz: Szerintem érdemes reménykedned!!! Van akinek csak 2 nappal a nemvárt után mutat halvány pozitívat. Lehet hogy terhes vagy csak még nem termelõdött elég hcg a szervezetedben! Ha nem jön meg én mindenképpen csinálnék egy újabb tesztet hétfõn.

Szerintem érdemes reménykedned!!! Van akinek csak 2 nappal a nemvárt után mutat halvány pozitívat. Lehet hogy terhes vagy csak még nem termelõdött elég hcg a szervezetedben! Ha nem jön meg én mindenképpen csinálnék egy újabb tesztet hétfõn.
Minden attól függ, kinek mikor van peteérése. Az, hogy a teszt az elmaradt mensinél már pozitívat mutat, azokra vonatkozik, akiknek gyönyörû szabályos ciklusa van, félidõben peteéréssel. Nekem pl. a ciklus 21. napja körül van peteérésem. (bár, én azt sem tudom soha, mikorra kell várnom a következõ mensit :-)) A peteérés után 10-11 nappal viszont tényleg korai volt a teszt. Még csak mostanában ágyazódhat be, és a szervezet ez után kezdi a HCG hormont termelni. Én várnék még 3 napot.
Ha peteérés után 11 nappal vagy, akkor még jóhyogy nem lett pozi teszted! Még csak most ágyazódhatott be, de nem lesz egybõl annyi hcg, hogy kimutassa a teszt, fõleg nem egy 25-ös! Ha ilyen hamar akarsz már tesztelgetni, akkor inkább 10-es érzékenységûvel próbálkozz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! Peteérés utáni 11. nap van ma és Facelle tesztet csináltam (25-ös érzékenységû) a reggeli vizeletbõl. Nagyon remélem, hogy pár nap múlva már pozitív lesz!
Ha peteérés után 11. nap, akkor még bõven lehet pozitív a teszt!
Attól függ mikor volt peteérésed és milyen fajta tesztetet csináltál.Ha késöbb volt peteérés mint középidõ akkor azért nega a teszt nemvárt napján. Tesztek közül pedig a Gabriel ami késöbb mutat pozit mint a többi teszt.Nálam így volt.Nemvárt napján One step, Gravi hcg pozi volt, Gabriel negatív. 38 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Azt hittem, ma már ki tudná mutatni a teszt, mert olyan sokan írták ezen az oldalon is, hogy már a nemvárt elõtt akár 5 nappal is pozitív lett a tesztjük. Akkor ezek szerint nem ez az általános? Mikor érdemes tesztelni?
Igen!Én is igy voltam 30.-ára nem vártam akkor negatívat teszteltem, nagyon szomorú lettem , gondoltam biztos csak késik ha már negatív lett vártam 1 hetet semmi , vettem 1 tesztet és akkor már szépen látszott hogy pozitív ..én se gondoltam volna mert elsö baba nem nagyon tudtam .. szorítok neked :) )
Akik a nemvárt elõtt 5 nappal pozit teszteltek, simán lehet hogy pl. a ciklus 10. napján van peteérésük.. A tesztek általában a fogantatás után 12-14 nappal mutatnak valamit (beágyazódás után). Az, hogy ez mennyire van közel vagy távol a nemvárthoz, az csak a peteéréstõl függ.
Egy picit nem értenék veled egyet, bár minden nõ szervezete más és más. Nálam úgy volt, hogy én pontosan tudtam, hogy mikor voltunk együtt a pozitív teszt utolsó napján, elméletileg rá egy napra volt a peteérésem, de ha a szeretkezés napjától számolom is, akkor is a 9-ik napon már halványan ott volt a második csík, ami minden nappal egyre erõsebb lett. Tehát, vagy a teszt volt tényleg nagyon jó vagy mindenkinek más a szervezete és másképp alakul a HCG szint.

165 cm 44, 5 kg vagyok. A combom nagynak látom. Lehetséges, hogy csak én látom úgy vagy beképzelem?

Legjobb válasz: Hát és ezt honnan tudjuk??? Valószínû egyébként, hogy csak beképzeled....

Hát és ezt honnan tudjuk??? Valószínû egyébként, hogy csak beképzeled....
A kérdező hozzászólása: Márt, bocs csak azt akartam kérdezni, hogy az is lehet hogy csak beképzelem?!
Igen, könnyen lehet. De kép nélkül ez csak találgatás, azzal meg nem sokat érsz..

Olvassátok el! Lehetséges, hogy csak egy enyhe sérvrõl lehet szó?

Na szóval 2-3 hete kezdõdött a herém bizsereg azóta és elég érzékeny NÉHA ha oda nyúlok. De magátol nem fáj és sima a felülete nincs rajta se csomó és megduzzadva sincs. Néha kicsit a hátam is fáj alúl.Elég intenzíven kondizok és arra gyanakszok ,hogy talán az miatt?! Már kb 3 hete ugyan olyan érzés és nem egésznap érzem..egyszer egyszer rámjön egy minimális ideig ? Mennyek el orvoshoz vagy tartsak egy kondimentes hetet?

Legjobb válasz: Inkább menj el orvoshoz. Lehet, hogy csak odasugárzik valami, de jobb ha csinálnak egy ultrahangot. Egyébként nem hiszem, hogy sérv lenne, mert akkor biztos, hogy lenne egy minimális csomó rajta.

Inkább menj el orvoshoz. Lehet, hogy csak odasugárzik valami, de jobb ha csinálnak egy ultrahangot. Egyébként nem hiszem, hogy sérv lenne, mert akkor biztos, hogy lenne egy minimális csomó rajta.
A kérdező hozzászólása: Oksa elmegyek de azért ha valami komolyabb bajom lenne az azért már eléggé fájna fõleg már jobban kijött volna 3-4 hét alatt nem?

Az lehetséges, hogy csak egy bölcsesség fogom van? A röntgen ezt mutatja.

Legjobb válasz: elõfordulhat, hogy nincs meg a csíra, így csak egy van belõle. nekem még mindig nem kezdtek el kinõni a bölcsességfogaim, pedig már 21 is elmúltam. különösebben nem zavar mert annyival kevesebb problémám van.

elõfordulhat, hogy nincs meg a csíra, így csak egy van belõle. nekem még mindig nem kezdtek el kinõni a bölcsességfogaim, pedig már 21 is elmúltam. különösebben nem zavar mert annyival kevesebb problémám van.

Lehetséges, hogy csak az önérzete volt megbántva?

Pasimmal már a kapcsolatunk eleje óta voltak vitáink az előző barátnője miatt. Féltékeny voltam, mert sokat mondogatta, hogy a csaj így, a csaj úgy. Nem szidta, nem ócsárolta, csak mesélte miket csinált. Pedig már 3 éve szakítottak. Egyszer faképnél is hagytam, hogy ha nem tudja magát túltenni a múlton, akkor nincs miről beszélnünk. Kibékültünk, esküdözött, hogy már semmilyen érzelmek nem fűzik a lányhoz, akinek szintén már van új barátja. Vagyis azzal van együtt, akivel megcsalta a pasimat, aki miatt a pasim kidobta. Mégse bírta ki, hogy néha ne említse meg. Nemrég történt, hogy együtt mentünk vásárolni, és megláttuk a lány pasiját egy másik lánnyal összebújva. Mikor megláttak, szét is reppentek. A pasim csak annyit mondott gúnyosan: "Mindenkinek ami jár!" Azóta viszont már nem emlegeti a csajt. Egyszer láttuk azóta, akkor csak annyi mondott nekem, hogy "ott megy a barátnőd, akit úgy szeretsz", de ebben rengeteg megvetés volt. Mintha utálná. Eddig ez nem volt. Lehet végre megnyugodott a megsértett lelke, és tovább tud már lépni?

Legjobb válasz: Igen elég valószínû, hogy az önérzete megsérült. Úgy érzi elárulta az ex. De pont egy hasonló kérdésre válaszoltam tegnap. Ott nagyon érdeklõdött a fiú az ex után ami annak a jele, hogy még nincs teljesen túl rajta. Természetesen õ is ócsárolta az exet, de magamból kiindulva tudom, hogy ez is csak a magyarázkodás egy formája.

Igen elég valószínû, hogy az önérzete megsérült. Úgy érzi elárulta az ex. De pont egy hasonló kérdésre válaszoltam tegnap. Ott nagyon érdeklõdött a fiú az ex után ami annak a jele, hogy még nincs teljesen túl rajta. Természetesen õ is ócsárolta az exet, de magamból kiindulva tudom, hogy ez is csak a magyarázkodás egy formája.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!